Krozmar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 266
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Krozmar

 • Rang
  Superbruker
 • Bursdag 09. nov. 1982

Min datamaskin

 • Operativsystem unkw

Profile Information

 • Kjønn Mann
 • Sted Vevang

Contact Methods

 • Hjemmeside http://www.home.no/krozmar/

Nylige profilbesøk


11 569 profilvisninger

Krozmar sin aktivitet

 1. Krozmar la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  © 2001 - 2016 ITpro WEB henger litt etter med Copyright info også Er vel strengt tatt 2017
  • 0
 2. Krozmar la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Sniker innom av og til å sjekker om det er noe liv jeg også
  • 0
 3. Krozmar la til et innlegg i et emne Den store tech tråden   

  Dette er ikke rart, jeg jobber som tekinkker selv nå og jobber hovedsaklig med kundeservice, reprasjon og feilsøking.. Og selv om vi har ett sortemang av interne hardisker er det ikke alle selgerne som faktisk vet vi har dette, da de jobber mest mot komplette løsninger og ikke interne datakomponenter. Ellers har vi stort fokus i butikken hvor jeg jobber i og oppsøke kunden og ikke omvendt om vi er ledig. Og jeg har merket det på noen tider av døgnet er selger ofte opptatt med å rydde i avdelingen når det er rolig i butikken, de kontrollerer varer og følge opp kunder.. Noe som gjør at en selger kan fort være bortgjemt bak noen reoler eller hyller til tider.

  Det blir jo litt som i en daglivarebutikk, man spør om de har en vare, og de har kanskje 10000 forskjellige produkter, så er det godt gjort at personen man spør vet hvor og om man har nettop det produktet.. Men det burde være vesentlig enklere hos en elektronikkforhandler med ett godt datasystem.. Burde lett kunne søke opp SSD og sjekke om man har noe slikt på lager..
  • 0
 4. Krozmar la til et innlegg i et emne Den store tech tråden   

  Elkjøp selger SSD disker med tap nå, noe jeg merket da jeg skulle sjekke hva personalprisen var for en Samsung 250GB SSD disk til 995,- personal prisen var over 1200,- kroner.. Blant annet Samsung 850 Evo 500GB SSD disk til 1795,- er vel ett godt kjøp fortiden
  • 0
 5. Krozmar la til et innlegg i et emne Hjelp, skal kjøpe ny laptop.   

  Som teknikker er jeg delvis enig, Asus er et helvette å reklamere på etter det har gått 2 år.. de tviholder på garanti og gjør at det stortsett bare er mindre selskap og nettbutikker som selger komplette maskiner fra de. Men igjen, det er stort sett ett trygt merke å velge, som har kvalitet over seg, men om du først
  • 0
 6. Krozmar la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  True Blood, siste sesong, første episode.. Sooon!
  • 0
 7. Krozmar la til et innlegg i et emne Hjelp med uTorrent   

  Selv om man ikke er Connectable så skal man finne peers og seeder uavhengig om portene er åpen eller ikke.. Derimot er det viktig at man har aktivert DHT i torrentklienten sin, noe uTorrent har begynt å ha deaktivert som standar på noen av versjonene sine.. Med DHT aktiv skal man kunne finne peers og seeders uavhengig av trackeren man er på så sant det ikke er en privat tracker..
  • 0
 8. Krozmar la til et innlegg i et emne 15. julenøtt 2013   

  Alternativ 6. Man starter klokka 15:00 og hinter på en godt krydret middag og serverer ett glass rødvin og noen skiver fenalår, ungene får det de liker av fiskeboller eler sodd. Så de får en rimelig tidlig kveld. Mens sultene mennesker hiver seg på og lurer på hvor middagen blir av, så serverer man et koltbord med salt mat og mye drikke (Her er det viktig å ha flere poser med vin tilgjengelig og noen fristende øl liggende som det er en del av koltbordet. Klokka 21:00 her begynner folk å bli sulten igjen og man skyller da på barna og at de skal legge seg, og man skjenker til med mer vin og tilbyr flere øl...

  Klokka 23:00 tacoen er endelig klar, folk har fått i seg godt med drikke og er svært sulten. Tacoen ender med terningkast seks for folk flest... eller nvm så plutselig at spøsmålet var om julemusikk... humz What does the fox say. HOHOHO
  • 0
 9. Krozmar la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2012   

  Møte Ebennzer Scrooge.
  • 0
 10. Krozmar la til et innlegg i et emne Vinnerne i ITpros julenøtter   

  Grattis til alle vinnere Ha en fantastisk god jul, og ett riktig godt nyttår
  • 0
 11. Krozmar la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2011   

  Jeg mener det er greit å feire jul med noen som setter mer pris på min tilstedeværelse fremfor gavene. Jeg satte meg ned og tenkte lenge på hvem personen skulle være, men kom aldri frem til noe svar før jeg tenkte litt mer på hvem jeg virkelig savner.

  Så er det bare en jeg virkelig ønsker å feire jul sammens med, nemmelig hunden min. En leken og koslig hund som feirer jula sammens med andre likesinnende på en kennel.

  Han er en firbeint skapning som er uvitende om høytidene, logrer med halen og skaper glede for seg selv og alle som hilser på ham. Så svaret mitt gjelder vel for flere i tiden som er..

  Hunden min kunne jeg tenke meg å tilbringe julaften sammens med.

  God Jul
  • 0
 12. Krozmar la til et emne i Tilbakemeldinger, kommentarer og forslag   

  Hvilke tekniske kvaliteter har man?
  Etter ett ganske kjapt spørsmål kom jeg på en ny ide.

  La alle brukere får muligheten til å velge fagfelt de er god i på ett veldig grundig nivå. Er de god i programering, så har de programeringspråk å velge mellom. Er de gode i spill og andre programvarer får de også kunne skrive dette inn, en del som evnt kan intigrerers i CV'n kanskje?

  Poenget er at alle som er veldig god i eksempelvis flash programering, vil da også få en slags påmindelse om at det er en ny tråd på forumet de kan besvare med god kunnskap. Ellers ønsker jeg at brukere som poster en ny tråd vil ha ett litt grundigere valg når han/henne poster en ny tråd, noe som fungerer på tvers av alle tråder.. Har brukeren problemer med eks. Simcity 2000, så skriver han inn dette på en egen linje som ikke er har noe med selve tråden ellers å gjøre..

  Som nevnt i tidligere tråd, har jeg tro på å linke flere poster sammen, finne felles problemer og løsninger. Jeg tror at dette kan gjøres med at vi samler inn mer detaljert data som kan katigoriseres.

  Mvh
  Krozmar
  • 4 svar
  • visninger
 13. Krozmar la til et innlegg i et emne Trenger hjelp med å finne denne låten!   

  Hørte gjennom det som ble spilt fra 21:00 til 24:00

  Dette er sansynligvis ikke en låt, dette er bare en sample. En melodi som er skapt for programmet, ikke hentet fra noe annet. Mulig ideen til sampleren hentet dette fra noe annet, men det blir bare spekulasjon...
  • 0
 14. Krozmar la til et innlegg i et emne Feilkodetolkning - Next step   

  Flott

  Ser for meg at dette bør gradvis bygges opp inn i forumet. I begynnelsen ser jeg for meg at brukeren har tre felt tilgjengelig når han/henne lager en ny post, en for å velge hvilke program dette gjelder, en for muligheten til å skrive dette inn selv og ikke minst ett felt for å skrive inn feilkoden|e. Moderator og høyere bør kunne endre navnet på programvaren hvis dette er skrevet inn feil, samt ha mulighet til å enkelt flytte feilkoden inn i korrekt programvare hvis den allerde eksisterer.

  Ser også for meg at hvis en tråd med en feilkode blir løst, at dette flyttes til en seksjon som skal kontroleres og godkjennes av en moderator før tråden blir gjort tilgjengelig som en akseptabel "løsning" evnt årsak til problemet.

  Ellers ser jeg også for meg at alle tråder med samme feilkode bør linkes, hvor en bruker har mulighet til å se en oversikt over poster med relevante løsninger/problemer.

  Til sist kan dette også være litt morro lærdom også, de aller fleste ignorer jo feilmeldingene, de betyr svært lite for oss. Hvis vi etterhvert blir vant med å lese en tråd hvor også en feilkode er inkludert, jo da kanskje vi også automatisk kobler disse feilmeldingene med ett problem. Kan gjøre feilsøkingen langt lettere på sikt

  Mvh
  Krozmar
  • 0
 15. Krozmar la til et emne i Tilbakemeldinger, kommentarer og forslag   

  Feilkodetolkning - Next step
  Her på ITPro har vi en rekke tråder som vi enkelt nok kan finne frem med å søke etter lignende problemer.

  Jeg har ett ønske om at vi infører ett standarisert men ett alternativt valg hvor alle som har problemer kan legge inn sin feilkode. Feilkoder som følger med en feilmeldingen man får fra sitt operativsystem, programvare eller ett spill. Vi lar det være valgfritt å skrive inn en feilkode ved problemer.

  Det som jeg mener er en god ide er at eksisterende poster som ikke er løst kan også løses, dette med å identifisere lignende titler med løste poster med en feilkode inkludert. Hvor alle disse poster vil være tilgjengelig, men må bli akseptert løst av en bruker før de blir akseptert av en moderator eller lignende.

  Poenget med det hele, er at man vil til slutt ha en rekke undergrupper, hvor alle er programvare med feilmeldinger tilknyttet. Hvis man får databasen stor nok kan man kanskje også oppdage konflikter mellom programvarer.

  Mhv
  Krozmar
  The One With Bright Ideas
  And drunk
  • 2 svar
  • visninger