gjeewaytee

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 108
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

3 ProPoeng

Om gjeewaytee

 • Rang
  Superbruker
 • Bursdag 16. jan. 1978

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 7 Home Premium 64-bit
 • Min maskinvare Kabinett: NZXT hvit
  Strømforsyning: NZXT 1000W 80+Gold
  Hovedkort: Asus Maximus Extreme IV B3
  Prosessor: Intel 2600k 3.4@4.7Ghz
  Vannkjøling: Aquaduct 360 eco +
  Minnebrikker: G-Skill Ripjaws 1600@1866Mhz cl8 1T
  Harddisk: OCZ Vertex3 120Gb og Intel X-25M 80Gb
  Skjermkort: 2x HD6950 i CrossFire
  Mus: Logitech G9x
  Tastatur: Logitech G19
  Headset: Logitech G35

Profile Information

 • Fullt navn Geir Yngve
 • Kjønn Mann
 • Sted Bergen/Os
 • Interesser Å ta bilder er blitt min største lidenskap
  Her er min photostream i Flickr og send gjerne en pm om hva dere synes :)

  http://www.flickr.com/photos/40066970@N08/

Contact Methods

 • Hjemmeside http://irfclan.com

gjeewaytee sin aktivitet

 1. gjeewaytee la til et innlegg i et emne Hjelp Bricked skjermkort   

  Se der ja..Sweet. Takk for hjelpa
  • 0
 2. gjeewaytee la til et innlegg i et emne Hjelp Bricked skjermkort   

  Der kan man se...Det var en av de eg spiller med som nevnte bindingsene eller bindingene mellom komponentene som var så bra. Eg velger å tro på deg som har drevet med hardware i gud vet hvor lang tid hehe...

  Eg hadde i utgangspunktet lyst på Asus sin versjon da før eg snakka med han eg spiller med om det.
  Dette feks: http://prisguide.har...i-oc-2gb-166520
  Hørt mye bra om den direct cu II kjøleren til ASUS
  • 0
 3. gjeewaytee la til et innlegg i et emne Hjelp Bricked skjermkort   

  Det ble for mye greier.....Eg har lyst å gi opp hele greiene og heller kjøpe meg et nytt oppsett som frister.

  2 slike kort i SLI gjør susen: http://prisguide.har...tion-2gb-166423

  Ble anbefalt å kjøpe MSI sitt pga de er visstnok veldig veldig nøye med bindingsene
  • 0
 4. gjeewaytee la til et innlegg i et emne Hjelp Bricked skjermkort   

  Skjer ingenting nei hverken med eller uten UEFI. Sort skjerm med hvit blinkende strek.

  Lurer på om eg skal prøve å lage en boot cd istedet for å bruke minnepennen...
  • 0
 5. gjeewaytee la til et innlegg i et emne Hjelp Bricked skjermkort   

  Da lærte eg litt til hehe, men ja...kortet er nok da fysisk gjort slik at feks MSI Afterburner ikke skal kunne trekke strømmen utover det kortet er designet for. (ja eg har "installert" EULA i MSI Afterburner som gjør at man får åpnet opp for strømstyring på eget ansvar) Begge kortene kjører på samme strømstyrke under stresstest i MSI Afterburner.

  Anyway så har eg fått til å flashe det med winflash i windows 8 64 bit og med en HD6970 bios som skulle funke til alle HD6950 kort. Det har jo gått på en måtte, men ikke særlig vellykket tror eg pga at strømmen ikke følger med slik den skulle ha gjort under flashing.

  Eg tror det skal gå å flashe det tilbake via DOS, men det var denne minnepennen da som ikke vil samarbeide tydeligvis.

  Når eg trykker F8 så får eg to valg ang USB pennen: Ene står som: USB Disk 30X PMAP og den andre er lik bare med UEFI foran.

  Lurer på om det går an å starte den opp i safe mode...hmm

  EDIT: fant oppskrifta eg brukte til å flashe med: http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/159
  • 0
 6. gjeewaytee la til et innlegg i et emne Hjelp Bricked skjermkort   

  Eg klarte jo som vanlig ikke å ordlegge meg riktig. Tilkoblingen er riktig fysisk mht kontaktene/kablene, men eg tipper at et 6970 kort trekker litt mer strøm enn et 6950 kort som da gjør at kortet ikke vil starte opp....For det vil ikke starte opp i hele tatt, men når eg kjører det orginale kortet så kan eg gå inn i CCC og se at det andre kortet har 6970 frekvenser, men strømmen kortet bruker/skal bruke er det samme som mitt orginale 6950 kort.
  Det er det som er problemet nemlig at eg IKKE har bios switch og strømmen kan ikke justeres i hele tatt høyere enn det den er laget for fra fabrikk. I MSI Afterburner kan eg justere strømmen lavere, men ikke høyere enn fra fabrikk. Vet at dette kortet IKKE kunne flashes da eg kjøpte det, men som eg skrev at en fuktig kveld så måtte eg prøve allikevel...

  Så da har eg lest meg frem til at den eneste muligheten eg har er å lage en flash USB stick og flashe det via DOS eller hva det nå heter igjen. Og det er nok der eg først trenger hjelp som eg forklarer i slutten av min første post. Eg får ikke startet opp USB sticken i bios.Bios finner den , men eg får bare en sort skjerm med en hvit strek som blinker oppe i venstre hjørne og det går ikke an å skrive noe eller å avslutte. CTRL+ALT+DELETE fungerer heller ikke. Lurer egentlig på om den USB sticken ikke kan brukes til sånt rett og slett fordi den er for gammel.

  Kjører forresten W8 nå
  • 0
 7. gjeewaytee la til et emne i PC-hjelp   

  Hjelp Bricked skjermkort
  Hei...

  Da må eg krype til korset og be om hjelp hehe.
  Eg har to skjermkort av typen Gigabyte HD6950 1Gb....Denne typen skal i utgangspunktet ikke gå an å "gjøre om" til et 6970 kort og det visste eg....Men i godt lag en kveld og ikke helt edru så prøvde eg det allikevel med Winflash på ett av kortene.....Det gikk forsovidt greit det, men problemet er jo strømmen som ikke er blitt endra da det fysisk ikke går an å endre på den.
  Når begge kortene står i og eg starter opp med det "friske" kortet så er biosen endra med 6970 settings utenom strømmen. Starter eg opp med bare det "6970" kortet så piper det med en gang fra hovedkortet og maskina vil ikke boote. (vil anta pga strømmen ikke er riktig)

  Eg har prøvd å flashe tilbake til orginal bios, men uten hell. Da googlet eg litt og fant denne siden: http://www.techpowerup.com/printarticle.php?id=34

  Skroll litt ned over til dere kommer til :Making a bootable USB stick. Har fulgt denne prosedyren til punkt og prikke (tok forresten veldig lang tid å formattere sticken')
  Bios finner sticken, men nekter å boote opp på den eller kjøre det som er på den. Får bare en sort skjerm med en liggende hvit strek oppe i venstre hjørne som blinker. Det går ikke an å skrive noe.

  USB sticken er gammel og kanskje ikke brukendes til å lage en bootable USB stick?

  Den ser slik ut, men kommer opp som 30X når eg plugger den i pc-en: http://www.play.com/PC/PCs/4-/5376689/-/Product.html
  • 12 svar
  • visninger
 8. gjeewaytee la til et innlegg i et emne Sabertooth x79 vil ikke finne ssd   

  Har vært borti ganske mange SSD disker i det siste og det er noen av dem som er sure og ikke vil samarbeide. De gangene SSD disken ikke har blitt funnet har eneste løsningen for min del vært å legge inn Windows på nytt.
  Har kjørt Windows boot disk og når du skal velge hvor du vil installere Windows så velg SSD disken og formatter den. da blir den funnet igjen. Er hvertfall det eneste som har hjulpet meg. 3 av 6 SSD disker eg har hatt har plutselig falt ut slik trådstarter forteller og da har formattering vært eneste utvei for å få liv i de igjen

  EDIT: De snodige er at den eneste disken som har fungert 100% stabilt er en av de første SSD diskene som Intel kom med. Har den enda i en laptop og er på 80 Gb.
  • 0
 9. gjeewaytee la til et innlegg i et emne antivirius app til Galaxy SII   

  Sikkert ikke nødvendig nei, men eg bruker Lookout og synes den er genial. Den tar backup og man kan aktivere Remote locate & scream
  • 1
 10. gjeewaytee la til et innlegg i et emne HDMI fy fy til PC ?   

  Det vet eg, men eg viser bare til uttalselsen til han karen i første post fra komplett. Eg skjønner ikke problemet med å ikke bruke hdmi til en pc skjerm når det bare er å justere under/overscann
  • 0
 11. gjeewaytee la til et innlegg i et emne HDMI fy fy til PC ?   

  Skjønner, men eg fikk forståelsen av at rett og slett billedkvaliteten blir dårligere med hdmi vs dvi. Eg har ingen dvi kontakt så eg får ikke testet det.
  • 0
 12. gjeewaytee la til et innlegg i et emne HDMI fy fy til PC ?   

  Så når eg da justerer den til 0% og alt er slik det skal være så kan det da ikke være noe problem med å bruke HDMI vel?
  • 0
 13. gjeewaytee la til et innlegg i et emne HDMI fy fy til PC ?   

  Er det den som heter Digital Flat-Panel Scaling options i CCC der man juster under og overscan? Den er alltid på tur etter installasjon av ny skjermdriver men setter den alltid tilbake til 0% og alt er på stell
  • 0
 14. gjeewaytee la til et innlegg i et emne HDMI fy fy til PC ?   

  Kanskje eg ikke vet bedre, men har aldri hatt problem med å bruke HDMI...som eg vet om hvertfall. Skjermen har ikke hatt noen sort kanter eller tegn til noe som helst hva angår klarhet og farger. Skjermen min er denne: http://www.prisguide.no/produkt/samsung-syncmaster-p2450h-113379/detaljer
  • 0
 15. gjeewaytee la til et emne i Forbrukerelektronikk   

  HDMI fy fy til PC ?
  Leste en omtale ang en LED skjerm på komplett. Der var det en som skrev:

  Knall bra skjerm!

  14/12/2011 Anmelder: Kim Fridén
  Denne skjermen er helt konge, den har utrolige skarpe farger og kontraster som gjør dette om til en sykt dellig skjerm å se på. Den virker extremt bra til både konsoller og photo redigering.
  Skjermen i seg selv har DVI / VGA / HDMI ingang som gjør at den støtter dagen teknologi og gårsdagen teknologi. Man skal være obs på at det bare følger med 1 VGA kabel og ingen HDMI / DVI kabel.
  OBS! Selv om denne skjermen følger med HDMI ingang, SÅ SKAL DENNE IKKE BENYTTES AV PC! Dette vil skape et uskarpt bilde og svarte kanter på skjermen. HDMI skal kun brukes om du kobler til konsoller / Medie enheter. for pc bruk SKAL DU BRUKE DVI / VGA, DVI er anbefalt for best mulig kvalitet på høyeste oppløsning.

  Er det såpass stor forskjell på en HDMI fra pc til skjerm vs DVI fra pc?
  • 12 svar
  • visninger