Conda

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Conda

 • Rang
  Nyansatt

Conda sin aktivitet

 1. Conda la til et innlegg i et emne [LØST] Hvordan endre visning for alle mapper, permanent   

  Fant ut at om man var i en mappe, så kunne man trykke "alt" så kom den gode gamle win xp menyen opp =)

  Det reddet problemene mine

  Takk for alle inspill =)
  • 0
 2. Conda la til et emne i Windows   

  [LØST] Hvordan endre visning for alle mapper, permanent
  Et lite problem, men som er veldig greit å ha er at alle mapper o.l vises som "detaljer"

  Om man høyreklikker inne i mappen og velger "vis" --> "detaljer" så får man denne visning. Men hvertfall på min vista, er dette stilt tilbake igjen neste gang jeg går inn på mappen.

  Jeg ønsker å ha det slik på alle mapper, I windows xp var det en knapp man kunne velge på "vis" eller.no der man kunne trykke "bruk på alle mapper" så hadde man detaljer over alt etterpå. Finnes det noe slik i Vista?

  Isåfall, kan noen fortelle meg hvor og hvordan man gjør det? Har ennå ikke klart å finne det.

  Thomas
  • 3 svar
  • visninger
 3. Conda la til et emne i Windows Server   

  DFS, replikering mellom 2 servere
  Jeg har en filserver stående på en lokasjon.

  Tenket å sette opp en til server på lokasjon nummer 2. hvor jeg vil legge inn samme share som ligger på feilserveren på lokasjon 1.

  Vil så sette opp replikering mellom disse 2 lokasjonene slik at all data som blir lagt inn på lokasjon 2 blir kopiert til lokasjon 1 og motsatt.

  Slik at uansett om brukeren logger på lokasjone 1 eller lokasjon 2 så vil brukeren få tilgang til akuratt samme informasjon på akuratt samme share på akuratt samme nettverkstasjon på pc'en sin.

  Har sett på DFS og prøvd å sette opp litt via dette, men får det ikke helt til..

  Er det noen som vet om dette går i det hele tatt ? Slik at man vet om man sitter på lokasjon 1 eller lokasjon 2. Og benytter seg av den som ligger nærmest. Er den ene nede benyttes den andre osv... (den siste her er ikke et must, men kjekk)

  Har googlet litt og prøvde diverse, men det vil ikke helt fungere. Noen som kan forklare meg hvordan dette virker ? Eller noen som har noen linker til sider som kan forklare meg, og evt. en brukerveiledning til hvordan man setter dette opp ?

  Thomas
  • 1 svar
  • visninger
 4. Conda la til et emne i Windows Server   

  Administrator tilgang på PC'er ved installasjon
  Jeg skal installere trend via logonscript på maskinene... De har ikke lokal administrator tilgang på maskinene men det må vel finnes en kommando man kan legge inn i vbs scriptet slik at installasjon blir kjørt som administrator ?

  Noe run as opplegg ?

  Noen som vet hvordan den kommandoen ser ut isåfall å kan hjelpe meg ?
  • 1 svar
  • visninger
 5. Conda la til et innlegg i et emne [LØST] Web-Interface   

  Problemet er løst, fikk det til selv. Laget bare en enkel web-side og linket til .msi filer som skulle installeres og distribuerte dette ut i startmenyen til alle brukere via logonscript =)
  • 0
 6. Conda la til et emne i Windows Server   

  [LØST] Web-Interface
  Jeg driver på med fagprøven å har kommet til følgende oppgave:

  Det skal settes opp et system for enkelt å kunne distribuere programvare til arbeidsstasjonene i hver avdeling via web-interface

  Jeg leser oppgaven, søker litt rundt på nettet. Og om jeg forstår rett skal det være en "web-server" som skal distribuere progamvare ? Rett på meg om jeg tar feil..

  Spørsmålet her, jeg har ingen som helst anelse hvordan jeg skal gjøre dette, er det noen som har noen tips eller kan forklare meg litt hvordan jeg kan gjøre dette ? Hvertfall sette meg igang ? Hadde satt ufattelig stor pris på det.

  Thomas
  • 3 svar
  • visninger