Kenziz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  83
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Kenziz

 • Rang
  Nyansatt

Profile Information

 • Kjønn Mann
 • Sted Trøndelag

Kenziz sin aktivitet

 1. Kenziz la til et innlegg i et emne Inget skjermbilde og USB-utganger gir ikke strøm   

  Nytt hovedkort, nytt problem...
  Når jeg slår på PC, går den i 3-4 sekunder før den slår seg av, for å, derretter slå seg på igjen. Dette går på rundgang ..

  Kan dette være relatert til PSU, eller er det så enkelt at det ligger i bios?

  Trenger sårt assistanse!
  • 0
 2. Kenziz la til et innlegg i et emne Inget skjermbilde og USB-utganger gir ikke strøm   

  Har prøvd alle kombinasjoner med de gamle og de nye komponetene, feilen er der uansett ..
  • 0
 3. Kenziz la til et innlegg i et emne Inget skjermbilde og USB-utganger gir ikke strøm   

  Har ikke bytta PSU, kun GPU og CPU
  • 0
 4. Kenziz la til et emne i PC-hjelp   

  Inget skjermbilde og USB-utganger gir ikke strøm
  Hei,
  Forleden dag bestilte jeg meg ny CPU og GPU, MSI GeForce GTX970 gb OC, og Intel i7 4790. Jeg tok ut mine gamle komponenter og satt inn de nye. Da jeg skullr starte PC, fikk jeg ikke noe bilde i skjermen, og ingen av onboard-kildene på Hovedkortet fungerte. Jeg testet med mange eksterne komponenter, uten hell. Jeg har testet basic ting som å ta ut batteriet, bytte RAMslots, testet PC uten GPU, og jeg har i tillegg satt inn mine gamle komponenter, uten at noe har fungert så langt.

  UT ifra hva jeg kan se, virker alt annet som det skal. Vifta på CPU og GPU går, HDD spinner, og alle interne vifter fungerer, så PSU gir iallefall strøm.

  USB inngangene gir ikke strøm til mus/tastatur, og TP-porten lyser ikke når jeg setter inn en intenettkabel.

  Jeg tror selv at hovedkortet har gått til dundass, men kunne tenkt meg flere tanker rundt dette.

  På forhånd takk!
  • 6 svar
  • visninger
 5. Kenziz la til et innlegg i et emne Buzzing-noise og svart skjerm   

  Hei,

  Takk igjen for svar!

  Det har gått en stund siden jeg sist var inne her, men her kommer det i allefall en liten oppdatering:

  Jeg fikk testet alt som du har nevnt ovenfor, uten å finne noen feil ... Jeg satt pal, i flere dager ... Blod og svette ... Jeg tok ut alle kabler, for å kaste PCen fra tredje etasje i mitt hus ... Men, så gikk det opp et lys!

  Noe av det mest opplagte av alt som jeg har-, og ikke har prøvd. Sette GPU i en annen slot på hovedkortet. Så enkelt var det.

  Om det tyder på en feil på GPU eller MB kan jeg si jeg bryr meg fint lite om, for nå fungerer det stort sett veldig bra. "windows-lagg" er borte, men nå og da blir skjermen svart under avspilling av 1080p-videoer, men det kan jeg leve fint med.

  Uansett, ZnarreZ, takk for all hjelpen :-)
  • 0
 6. Kenziz la til et innlegg i et emne Buzzing-noise og svart skjerm   

  Ny oppdatering:

  Etter å ha testet forskjellige drivere, avinstallert så å si alt av programmer, og kjørt Ccleaner et par ganger, har alt blitt værre. Alle vet hvordan det er når man kjører et tungt spill, og det er konstant lag? Sånn er Windows til meg nå. Om jeg starter et spill, blir det enda mer hakking. Virker nesten som om PCen er så svak at å holde Windows oppe blir for tungt...
  • 0
 7. Kenziz la til et innlegg i et emne Buzzing-noise og svart skjerm   

  Oppdatering:

  Etter å ha installert Windows 7-64bit for noen få dager siden, har også skjermkort-driverne, i ny og ne, sluttet å fungere. "Display drivers has stopped responding, and is recovered". Dette har nå skjedd 4-5 ganger på kun et par timer.
  • 0
 8. Kenziz la til et innlegg i et emne Buzzing-noise og svart skjerm     Heihei,

  Takk for svar. Jeg har testet dette, har også testet flere versjoner av driverne, uten hell ..
  • 0
 9. Kenziz la til et emne i PC-hjelp   

  Buzzing-noise og svart skjerm
  Hei!

  For snart ett år siden kjøpte jeg deler hos komplett, og satt selv delene i kabinettet. Har drevet med litt sånn før, så jeg tror jeg har ok+ peiling på det. Det har fungert utrolig bra, helt til de siste 2-3 mnd.

  Helt random, uten forvarsel, kan PCen begynne å hakke, å gi i fra seg høy buzzing. Dette kommer ikke fra kabinettet, men i gjennom øretelefoner/høytalere. Dette pågår i 1-3 sek. før det stopper, men så går det ikke mer enn 1 sekund før det starter på nytt. Sånn kan den stå i en stund. Jeg ender altså opp med å restarte maskinen, å fungerer da helt fint igjen når den kommer på. Dette er heeelt uavhengig av spill/programmer, ettersom jeg har prøvd meg frem litt for litt.

  I tillegg, har jeg ett problem når jeg skal se videoer i høy oppløsning (kun 1080p). Skjermen blir svart i noen sekunder, bare litt etter videoen er startet. Dette gjelder alle typer filmer, ikke bare fra youtube. Dette skjer både når filmen starter og slutter, og når jeg bytter til og tilbake fra fullskjerm. Jeg har testet forskjellige drivere, uten noen løsning fra det.

  Jeg har testet dette i både Windows 7 og 8/8.1, men problemet er eksisterende i begge OS.

  Min PC består av:

  Intel Core i5-4670K, ikke overklokket
  MSI B85-G43, socket-1150
  Kingston HyperX 3K SSD 120 GB
  Kingston DDR3 HyperX blu 1600MH/z 16 gb
  Cooler Master G600, 600W psu
  EVGA GeForce GTX 650Ti Boost


  Håper(eller ikke) at noen har hatt de samme problemene, eller evt. har en finfin fiks til alt dette.

  Hjertelig takk på forhånd


  • 6 svar
  • visninger
 10. Kenziz la til et innlegg i et emne Oppløsningstrøbbel - Zotac GeForce GT 520   

  Takker igjen for alle svar!  Jo, 8800 GTS(512 mb versjon) yter vel på papiret mer enn 520 GT, men i den tilstanden kortet er etter "bakinga", så ryker det vel like kjapt som det tok å fikse det .. Men er vel en mulighet å prøve det igjen, etter å ha ligget i en boks i et drøyt år! Har faktisk ikke falt meg inn å bruke det etter jeg kjøpte 520'n, men det var et godt forslag!
  Synes det er ganske greit at et 6-7(?) år gammelt 8800 GTS kort utkonkurrerer et to år gammelt 520 GT kort! Men prisen viser vel også forskjellen da førstenevnte kostet meg ca. 2500 ,- mens det andre 699,- ..
  • 0
 11. Kenziz la til et innlegg i et emne Oppløsningstrøbbel - Zotac GeForce GT 520   

  Vel, joda. De driverne var ganske utdaterte! Prøvde nye, gamle, til 32-bit, 64-bit, vista, XP, Windows 8, mer eller mindre alt. Ingenting fikset problemet, selv ikke etter en formatering ... Sååå, den DVI-kabeln fikk som fortjent å ble dynket i bensin å tent på. Det funket uten tvil! Ikke til noe fornuftig men ... Putta inn en VGA-kabel å det var det. Hvem skulle tro at noen var så innmari hjernedød og ikke tenke på det først?? Jaja, funker i hvertfall nå.
  Det med 8800 GTS'n i ovnen, det var kult. Kudos til KongKlykken som kom med det forslaget! Kanskje et dumt spørsmål, men lurer på om det er mulig å kjøre disse to korta i SLI bare på skøy?
  Takk for svar Nic ;-))
  • 0
 12. Kenziz la til et emne i Grafikkort   

  Oppløsningstrøbbel - Zotac GeForce GT 520
  Hei!
  For et drøyt år siden kjøpte jeg et nytt GPU, på grunn av at det 8 år gamle GeForce 8800 GTS - kortet streiket (Det gamle fikset jeg forresten ved å "bake" det i ovnen!!). Kortet jeg da kjøpte var et Zotac GeForce GT 520, billig men et helt greit kort. Jeg har brukt det nå i over et år uten problemer whatsoever, men det kom en dag, hvor det var lite medgjørlig ... Problemet er at oppløsningen ikke er på sitt beste. I går kveld skulle jeg prøve SWTOR, å da ble skjermen svart. Jeg dullet litt frem og tilbake, men ikke før i dag fant jeg en løsning på dette problemet. Brukte TV-skjermen og startet pcen og fikk endret oppløsninga. Jeg trodde dette ville fikse biffen, men tro ej. Jo, jeg fikk startet pcen. Men oppløsning vil ikke endres. Jeg har to valg når jeg åpner vinduet for å endre det, 800x600 og 1024x768. Jeg har også prøvd å bruke nVidia sitt kontrollpanel, men når jeg endrer så blir skjermen veldig uklar (egendefinert oppløsning). Har reinstallert driverne (muligens utdaterte, bruke cden som fulgte med da jeg kjøpte kortet), men enn så lenge har jeg ikke hatt hell.

  Takker for alle svar!

  mvh. srizzle
  • 7 svar
  • visninger
 13. Kenziz la til et innlegg i et emne Skal kjøpe skjerm for gaming - Hvilken?   

  Jo, den biten glemte jeg.
  24" eller større, i prisklassen 1000-1800 kr ca.
  • 0
 14. Kenziz la til et emne i PC-skjerm   

  Skal kjøpe skjerm for gaming - Hvilken?
  Hei! skal kjøpe meg en pc skjerm som skal brukes til gaming. Jeg vil ha en skjerm som ikke er overprised, men samtidig har det som trengs. Vil makse ut FPS så mye som mulig. Noen som har tips?
  På forhånd takk
  :-)))
  • 4 svar
  • visninger
 15. Kenziz la til et innlegg i et emne [LØST] XFX GeForce 8800 GTS     Hva faen.. DET FUNGERTE! Jeg er helt.. blown away. Hjerlig takk for tipset! Hadde ovnen på 190 Grader Celsius, i 10 minutter, ventet 30 min for at det skulle kjøles ned, satt sammen kortet igjen, og ingen røde linjer! Dette er helt sykt )))
  • 0