Lock`

Medlemmer
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om Lock`

 • Rang
  Nyansatt

Lock` sin aktivitet

 1. Lock` la til et innlegg i et emne Disko på Routeren?   

  Takk igjen, firmwaren har jeg forsøkt å oppdatere! Jeg skal gi det forsøket og forwarde noen porter, og kikke litt på konfigurasjonen! Det er relativt langt imellom hver gang jeg konfigurer routere så det blir noe tungvint, men takket være ivrige forumgjengere som deg pijano så har jeg god erfaring med å høre litt her, da får man som regel litt "gratis" hjelp så det går noe raskere! Men dersom jeg ikke får det til har strengt talt El-kjøp åpent kjøp i 30 dager jeg kan benytte meg av! det var utelukkende uproblematisk da jeg brukte denne D-Link DIR-645 11n SmartBeam Routeren. Strengt talt bare å skrive inn SSID og pw så gikk det meste av seg selv! Det kan vel neppe være at denne dir 655 er så evig mye bedre enn den andre? Kan det tenkes at denne DIR-645 har ett helt annet oppsett eller konfigurasjon fra fabrikk som gjør den mer egnet til mediaservere? Vet det finnes "egene" routere som er velegnet til dette formålet hvertfall?!
  • 0
 2. Lock` la til et innlegg i et emne Disko på Routeren?   

  Takk takk pijano. Det kan tilsynelatende virke som de skal blinke! Men slik jeg er kjent med tidligere routere jeg har hatt fra d-link så lyser de konstant når det ikke er aktivitet, og blinker noe hurtig og ikke i ett fast "mønster" dersom det er aktivitet (også slik det er forklart i manualen). Slik de blinker nå minner meg kun om når det er noe feil! Altså med "lange" og med ett kontinuerlig intervall mellom blinkene! Og dersom jeg slår av alle enheter og det ikke skal være noe aktivitet så fortsetter blinkingen!

  Jeg har også litt problemer med å benytte meg av mediaservere! jeg Bruker PS3, og streamer video gjennom en WMP server og musikk gjennom en Jamcast server! Dette var helt uproblematisk med den forige routeren (D-Link DIR-645 11n SmartBeam Router) jeg hadde, med den syntes jeg egentlig alt gikk relativt bedre, stort sett bare "plug ang play" Er det mulig å forwarde noen porter eller konfigurere dette for å få det mer optimalt?
  • 0
 3. Lock` la til et emne i Eksterne komponenter   

  Disko på Routeren?
  Hei jeg kjøpte meg en ny d-link dir 655 i dag, og tilsynelatende og omsider skal jeg nå ha fått konfigurert den etter beste evne. MEN alle lampene blinker kontinuerlig? Og det bruker vel å være en indikasjon på at det er noe galt etter meg bekjent, men jeg kan ikke si at det er noe som IKKE fungerer igrunn. Jeg har trådløst og LAN! ALIKEVEL er det jo vanvittig irriterende med de her lampene som står å blinker av en annen verden. Hva i all verden kan det være? Jeg har restartet både modem, router og enheter en rekke ganger, men det endrer ikke blinkingen? Noen som kan hjelpe?
  • 6 svar
  • visninger
 4. Lock` la til et emne i Kjøpshjelp   

  iOS eller Android?
  Jeg skal kjøpe ett nettbrett, og det står mellom iPad 2 og Samsungs Galaxy Tab 10.1, når det gjelder hardware kan jeg ikke umiddelbart se noe stor forskjell. Mulig jeg har oversett noe? Bruksområdet er stort sett surfing og til skole! jeg har en laptop (win 7) samt iPhone 4. Men det jeg lurer på er om det er noen forskjell som er verdt å merke seg mellom plattformen på de to forkjellige enhetene? jeg må si jeg bruker iPhonen til det jeg kommer til å bruke nettbrettet til igrunn, og det fungerer greit så langt. En annen ting jeg må si er at jeg liker deignet og brukervennligheten til iOS. MEN jeg er alltid litt skeptisk til Apple, idet man skal gjøre noe de "ikke tillater" er det jo komplett umulig! Så, noen forskjeller som er verdt å merke seg eller argumenter som taler FOR Android?
  • 0 svar
  • visninger
 5. Lock` la til et emne i Grafikkort   

  nVidia kortet mitt fungerer ikke!?
  Jeg har akkurat kjøpt meg en Asus N53SV, og har oppdatert driverne til grafikkortet, men virker ikke som det fungerer optimalt.
  Jeg har testet 3DMark11 og for ett resultat som skal være lavere enn det komponentene er god for ifølge oversikten jeg får etter testen.
  Som mulig årsak står det at det kan være pga driverfeil, så prøvde å opdatere og reinstallere driverene, men hjalp ikke stort!
  Noen som har noen ide om hvordan jeg kan få ordnet det her?
  • 1 svar
  • visninger
 6. Lock` la til et innlegg i et emne Spotify error?!   

  Her er en link hvor Spotify fakisk ikke inrømmer å ikke klare å finne problemet eller noen løsning.. intressant
  Blir folk å få noen kompensasjon siden det tross alt er en betalt tjeneste som er nede, spent på utviklingen!

  Spotify issue
  • 0
 7. Lock` la til et emne i Annen programvare   

  Spotify error?!
  Heia folkens

  Jeg har ett problem med Sportify, og det virker som om det ikke er noen god løsning på dette problemet, ihvertfall ikke som jeg har funnet ut! Her er en link med andre som har samme problemet og beskrivelse av hva feilmeldingen går ut på!

  Noen som vet hva jeg kan gjøre eller bør Spotify seriøst følge med og fikse det?

  update failed
  • 3 svar
  • visninger
 8. Lock` la til et emne i Kjøpshjelp   

  Asus eller Asus?
  Jeg tror det står mellom disse, pc'n blir primært brukt til surfing og skole.

  Asus N53SN

  Asus N73SV

  Men er litt usikker på hvem av dem det skal bli! Skulle også ønket en pc med SSD men der har jeg igrunn ikke funnet noe aktuelt, noen tips.

  Uansett, hvem av de nevnte, hvorfor?
  • 1 svar
  • visninger
 9. Lock` la til et innlegg i et emne [LØST] Harmony® Adapter for PLAYSTATION®3 Fungerer Ikke!   

  Innstillinger - Tilbehørinnstillinger - Registrer BD fjernkontroll

  Verre var det ikke gitt!
  • 0
 10. Lock` la til et emne i Spill og utstyr generelt   

  [LØST] Harmony® Adapter for PLAYSTATION®3 Fungerer Ikke!
  Jeg har en Harmony® Adapter for PLAYSTATION®3, PS3 naturligvis og en Harmony® One Advanced Universal Remote

  Jeg brukte dette før helga og fungerte bra, nå har jeg flyttet og montert det på nytt, men jeg får ikke Adapteren til å fungere!

  Noen som vet hva jeg kan gjøre?? =)  Mvh

  Stig
  • 1 svar
  • visninger
 11. Lock` la til et innlegg i et emne Ny kraftfull laptop   

  så ut som noe av beskrivelsen min, men er relativt liten skjerm med sine 12,5"! +ingen god/kort beskrivelse av hvorfor denne skulle passe.
  • 0
 12. Lock` la til et emne i Kjøpshjelp   

  Ny kraftfull laptop
  Hei alle sammen

  Jeg begynner på skolen igjen og trenger en ny laptop, det ble nylig lagt ut en guide om det her men trenger likevel litt hjelp.

  Jeg har litt intresse for data, så bruker mye tid, har nå en Asus eee men må ha en større primært pga av at det blir mye lesing og oppgaveskriving, greit med litt mer enn 10,1" skjerm =)

  Bruksområdet og "krav" (ønker):
  Det jeg ser etter er en kraftig pc som er godt rustet med hardware, jeg blir sannsynligvis ikke å spille eller drive med noen form for bildebehandlign, eller andre tunge oppgaver som krever mye ressurser. Når det er sagt så ønker jeg å ha en pc som er levedykig også til morgendagen.
  - Trenger ikke mye lagringsplass (nesten kun til OS), jo raskere jo bedre, IKKE jo mer jo bedre.
  - Trenger stor skjerm, med ett godt bilde (HDMI utgang)
  - Den blir stort sett stillestående, så vekt er ikke viktig
  - Gjerne så støysvak som mulig

  Det som er greit å få frem er at jeg ser etter noe som fungere raskt, godt og stabilt. Jeg må også si at jeg har favorisert Asus. Jeg har kikket på ASUS G74SX, jeg vet dette er en gamer-pc, men den er kraftig som pokker også. Det jeg tenker er bare at 15K er mye for en laptop, og om det er nødvendig eller om det bare blir ressurser i bøtter og spann jeg ikke vil kunne få utnyttet?

  Det er fint med en begrunnelse, eventuelt link til test!

  På forhånd takk


  Mvh Stig
  • 2 svar
  • visninger
 13. Lock` la til et innlegg i et emne [LØST] Svindlet eller ikke?   

  Jeg følte det var nødvendig i tillegg til nysgjerrigheten så jeg tok alle midler i bruk for å være 100% sikker, siden den fiktive PayPal siden truet med alvorlige konsekvenser da jeg hindret transaksjonen å gå sin gang osv.
  Jeg leste det som var å lese på Western Union Bank/PayPal sine sider og sendte mail til økokrim og PayPal hvor jeg forklarte situasjonen. Av PayPal fikk jeg blant annet informasjon som var helt avgjørende, det er ikke mulig å bruke Western Union Bank gjennom dem til den typen trasnsaksjoner, og av økokrim ble jeg sterkt anbefalt og aldri benytte meg av WUB da de har en rekke saker og klager pga svindel (det føler jeg kan ha noe sammenheng med at brukerne ikke forstår helt hva det går ut på og overfører til ukjente, som i dette tilfellet). Men alt i alt er jeg da i det minste en erfaring rikere! Og heldigvis for meg var jeg skeptisk nok til å ikke gå rett på limpinnen, det kunne svidd bra!

  Men uansett setter jeg pris på tilbakemeldinger, godt å se det fungerer!
  • 1
 14. Lock` la til et emne i Fritidsinteresser   

  [LØST] Svindlet eller ikke?
  Hei alt godtfolk

  Jeg har lagt ut bilen for salg på finn.no, det er riktignok en litt sjelden bil.

  Jeg ble kontaktet av en fra London som ønsket å kjøpe bilen. Jeg hadde ikke rukket å svart på hans spørsmål eller fått noe særlig mye svar selv, før jeg fikk mail fra PayPal om at han hadde iverksatt en transaksjon. Han ønsker nå at jeg skal betale hans shipping byrå 11000 som han tilsynelatende har plusset på forlangende for bilen.

  Altså han har satt inn 111.000 på min PayPal konto (hvor bilen koster 100.000/shipping 11000) som jeg da vil få når jeg har sendt 11000 til hans shippingbyrå gjennom Western Union Bank. Når jeg da har sendt pengene dit, skal jeg ifølge han sende kvittering til PayPal og de vil fullføre transaksjonen. Når dette er gjort vil shippingbyrået hente bilen.

  Jeg har mailet han hele dagen, og jeg får ikke noe info om verken han eller shippingbyrået hans. Det er en del som skurrer, men likevel forstår jeg ikke helt hvordan jeg kan bli svindlet!

  Jeg har lest en del på PayPal og Western Union sine sider og alt tyder på en svindler her, dessuten blir man sterkt anbefalt å IKKE sende penger via Western dersom man ikke kjenner mottaker!

  Sparebanken kunne ikke hjelpe meg, de visste knapt nok hva de her tjenesten var, biltilsynet ante ingenting, tollvesenet har jeg ikke snakket med. Men jeg snakket med en kjenning som har holdt på med import/eksport over lang tid, og sa at dette ikke var noe å lure på, men kunne ikke forklare eksakt gangen i hvordan de gjør det, men han mente med sikkerhet at jeg ville tape penger her, og sannsynligvis de 11000 jeg blir oppfordret til å sende med Western.

  Jeg kjenner jeg blir litt vel nysgjerrig og ønsker noen svar. =) man er jo liksom aldri 100% sikker heller og det er så klart fristende!

  HHåper noen kan hjelpe!
  • 9 svar
  • visninger
 15. Lock` la til et emne i Annen programvare   

  Elan Smart Pad fungerer ikke
  Hei alle sammen

  Jeg har en ny Asus 1015PED med Win 7 starter og det er en programvare for musen som heter Elan Smart Pad, driverene er oppdatert og instillingene er utifra det jeg ser er mulig riktig, men likevel fungerer det ikke å scrolle med to fingre som skal være mulig, samt dobbeltklikke med å "tappe" to ganger i musefeltet. Noen som har noe klok svar??
  • 0 svar
  • visninger