Lime

Medlemmer
  • Innholdsteller

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Lime

  • Rang
    Nyansatt

Profile Information

  • Kjønn Mann

Lime sin aktivitet

  1. Lime la til et innlegg i et emne Mikrofon tar opp for lite lyd   

    Jeg har siste firmware og drivere også dessverre

    Da ser det ut som vi kan konkludere med at det er adapteren. Så blir det å lete etter en ny adapter på ebay eller lignende som jpg foreslår.

    Tusen takk for hjelpen. Settes stor pris på det
    • 0
  2. Lime la til et innlegg i et emne Mikrofon tar opp for lite lyd   

    Update: Prøvde på skole PC-en til broren min. Akkurat det samme problemet oppstår der, det eneste de har til felles er at skype er installert på de. Mulig at USB adapteren er syndebukken?
    • 0
  3. Lime la til et innlegg i et emne Mikrofon tar opp for lite lyd   

    R2D290: Det var den samme konklusjonen jeg kom frem til. Dessverre.
    ZnarreZ: Har ikke prøvd å koble det i en annen PC (har ikke tilgang på det foreløpig). Jeg har prøvd alle innstillingene du nevner uten hell,

    Ser du indikasjoner der på lyd? Ja hvis jeg snakker med mikrofonen helt inntil munnen kommer det 1 grønn strek på indikatoren. hvis jeg kobler til uten USB-adapteren er den der den burde være: oppe på rundt 5 grønne streker. Da snakker jeg om hvis jeg høyereklikker på ikonet nede til høyere og trykker på "recording devices" (jeg har engelsk OS) og ser på strekene ved siden av standard mikrofonen.

    Hvis ja, gå videre til egenskaper på enheten det gjelder og så på fanen Nivåer. Forsøk litt forskjellige justeringer på Mikrofonforsterkning og Mikrofon for å se om der er noen forskjeller. Under Egenskaper -> Nivåer står den på 100/100. samme som på softwaren som fulgte med driveren. det er den eneste innstillingen som har noe med lyd å gjøre, siden USB headsett bruker en egen driver er det ikke noe å få gjort med dette. som f.eks å legge til boost e.l. Hvis jeg skrur den ned til f.eks 50/100 så plukker den opp lyd enda dårligere, men den gjør det fortsatt.

    Du kan også prøve forskjellige andre innstillinger i de andre fanene for å se om det hjelper. Eksempelvis standardformat under "Avansert" fanen, avspillingvi adenne enheten i lytt-fanen. Done and done.

    Skal prøve å koble den i en annen PC i morgen og se hva resultatet blir, takk for godt forslag :-) Legger ut svar så fort som mulig.
    • 0
  4. Lime la til et innlegg i et emne Mikrofon tar opp for lite lyd   

    Trodde det var 2 år? Jf. § 27. Forbrukerkjøpsloven. Hvis du kan henvise til andre rettskildefaktorer som sier 3 år gjør jeg som du sier Henrik
    • 0
  5. Lime la til et innlegg i et emne Mikrofon tar opp for lite lyd   

    Nei, har dette hovedkortet hvis det er relevant: Asus M5A97 R2.0, Socket-AM3+ (https://www.komplett.no/asus-m5a97-r20-socket-am3/759848)
    Men det har som sagt fungert og plukket opp lyd som vanlig helt frem til nå i det siste. jeg har ikke gjort noen forandringer på drivere eller andre ting jeg vet om som kan ha fått eventuelle instillinger til å endre seg.
    • 0
  6. Lime la til et innlegg i et emne Mikrofon tar opp for lite lyd   

    bruker samme plugg når jeg kobler direkte i PC som jeg gjør når jeg kobler den i USB adapteren. så hvis grunnen til at det er dårlig lyd er slitasje på pluggen burde vel det samme skjedd når jeg koblet direkte?
    • 0
  7. Lime la til et emne i Lydkort   

    Mikrofon tar opp for lite lyd
    Mikrofonen jeg har brukt i litt over 2 år sluttet plutselig å plukke opp lyd på samme måte som før. kvaliteten er grei men må dytte mikrofonen helt inntil munnen og snakke høyt før den plukker opp noe. Det er et Sound Blaster Tactic3D Sigma headset. (http://www.soundblaster.com/products/Sound-Blaster-Tactic3d-Sigma.aspx)
    Ved å søke på problemet både på norsk og engelsk ser jeg at mange andre har samme problem, men finner ingen løsning.

    Ting jeg har prøvd:
    slettet alle program som kan kontrollere lydinstillingene eksternt (f.eks skype)
    satt opp lyden på maks både i windows lydinstillinger og i programmet som fulgte med driveren.
    Re installert driveren + programmer som fulgte med.

    Som dere ser kan man plugge i mikrofonen uten USB adapteren. Når jeg gjør det plukker mikrofonen opp lyd som normalt, men da plukker den også opp mange andre ulyder som skurr i bakgrunnen og tasting.

    Det er windows 7 OS og hardware/andre drivere er vel urelevant siden USB-en har egen driver?

    Hvis noen har noen forslag jeg ikke har prøvd blir jeg svært takknemlig =)
    • 13 svar
    • visninger
  8. Lime la til et innlegg i et emne Løsnet vifte - Problemer med overopphetning   

    den har ikke sittet ordentlig på, på veldig lang tid. men den står der den skal. og det er ikke orginalkjøleren heller. men får prøve å bytte kjølepasta ettersom du tror det kan hjelpe. takk =)
    • 0
  9. Lime la til et emne i Hovedkort, prosessor og minne   

    Løsnet vifte - Problemer med overopphetning
    Hei.
    Etter mye flytting av en stasjonær selvbygget PC. Har resultatet blitt at punktet på CPU-en man skal feste CPU vifta på, (et lite plasthåndtak) har løsnet. Altså kan ikke vifta lenger festes eller "henge" på prosessoren. Som løsning på problemet har jeg i lang tid valgt å legge PC-en vannrett ned på gulvet, sånn at jeg kan legge CPU vifta oppå prosessoren. Det har fungert helt fint uten en eneste stopp i et helt år.

    Nå har PC-en begynt å slå seg av helt uten forvarsel. Jeg er nesten helt sikker på at overoppheting er problemet, da det bare skjer når jeg kjører tunge spill eller mange prosesser samtidig. I tillegg slår den seg av igjen under oppstart hvis jeg slår den på igjen med en gang. Hvis jeg venter til jeg kjenner at bunn av CPU vifta er lunket. kan jeg starte opp og spille i en halv time til. Har plugget ut alle viftene og blåst de rene for støv, ved bruk av luft på boks. Uten noe merkbart resultat.

    Spørsmålet blir da:
    -Kan det være noe annet som er feil her? Ingenting med PC-en (inkl. data programmer, spill, e.l) har forandret seg det siste året.
    -Kan det være at jeg trenger ny kjølepasta? den har ikke vært byttet ut på 3-4 år. Det er et hvitt lag jeg antar er kjølepasta både på elementet i CPU-en og vifta. Men det er helt størknet. Vet altså ikke hvor mye dette har å si? og om det vil hjelpe å fjerne det gamle laget og smøre på et nytt?

    På forhånd takk.
    • 3 svar
    • visninger
  10. Lime la til et innlegg i et emne Spill går for tregt   

    Var vel på tide å bytte til W7 uansett. Har hatt Vista altfor lenge. virker som et veldig "tungt" OS i forhold til både XP og W7.
    Takk for raskt svar
    • 0
  11. Lime la til et innlegg i et emne Spill går for tregt   

    Har prøvd kompabilitetsmodus men resultatet er det samme. installerte nettopp på pc med windows 7 som har dårligere specs enn min egen og den går også som en drøm. kan vi bare konkludere med at det er windows vista sin skyld? eller skulle kompabilitets modus fikset det problemet?
    • 0
  12. Lime la til et emne i PC-hjelp   

    Spill går for tregt


    Hei alle sammen.

    Har nettopp installert et spill fra år 2000 (Uefa manager 2000) for nostalgiens skyld.
    problemet er at hver gang jeg trykker på noe fra en meny e.l. henger spillet i 1-2 sekunder. Selv om loadinger og alt annet flyter som det skal, er det helt uutholdelig å fortsette å spille siden spillet i stor grad består av å velge ting ut i fra menyene.

    Har aldri hatt lignende problem på laptopen før. Så jeg installerte på en gammel stasjonær pc jeg har hatt siden 2004 og der går spillet helt glatt og uten problemer. Har prøvd å kjøre i kompabilitetsmodus men det hjalp ingenting.

    Recommended system requirements: Pentium II 266 - 64MB - Direct3d 6



    PC specs LAPTOP: (Acer Aspire 5930g)



    OS: Windows Vista 32bit
    CPU: Intel Core 2 Duo P8600 2.0Ghz
    Skjermkort: GeForce 9600m GT512mb
    3GM ram.

    Har desværre ikke tilgang til den stasjonære akkurat nå men er 100% sikker på at den har følgende:
    2Ghz CPU
    512MB ram
    Windows XP Pro. Edition OS

    Hvis noen kan hjelpe meg å finne ut hva problemet er eller peke meg i riktig retning blir jeg veldig takknemlig. På forhånd takk.

    • 5 svar
    • visninger
  13. Lime la til et innlegg i et emne LCD-TV 42LD550. HDMI kabel funker ikke   

    Redigerer den igjen. fant ut at så lenge jeg spiller av LYD har jeg bilde. altså har jeg bilde så lenge for eksempel spotify står på. kan starte programmet og sette det på pause så er det ingen lyd men da har jeg fortsatt bilde. som gjør at det nå faktisk funker ganske greit. men fortsatt litt irriterende. noen som har noen nye løsninger nå =) ?
    • 0
  14. Lime la til et innlegg i et emne LCD-TV 42LD550. HDMI kabel funker ikke   

    prøvd begge deler. samme resultat. noen andre ideer ?
    • 0
  15. Lime la til et emne i Forbrukerelektronikk   

    LCD-TV 42LD550. HDMI kabel funker ikke
    har kjøpt en LG 42" LCD-TV 42LD550 (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=596322)
    prøvd å koble til den fra PC-en til TV-en med HDMI kabel. testa den på en plasma TV og kabelen funker utmerket der. men på den nye TV-en står det bare "no signal" etter den er koblet til og satt til til å duplikere skjermbilde (vise bilde på begge skjermer). Det som er rart er at akkurat når jeg skrur av datan (med kabelen fortsatt koblet i) viser den bilde i 2 sekunder. og så mister den signalet igjen (TV skjermen viser "no signal")
    og det samme skjer når jeg skrur den på. Login skjermen vises i 2 sekunder og så får jeg "no signal" igjen.

    Noen som vet hva jeg kan gjøre for å løse dette =) ? på forhånd takk.
    • 4 svar
    • visninger