Nicwillu

VIP
 • Innholdsteller

  1 074
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Alt skrevet av Nicwillu

 1. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Jeg er en gammel bruker som ikke har vært her inne på årevis. Ja..ITpro sin storhetstid har passert, og synd er det. Jeg får nostalgi når jeg en og annen gang går innom itpro, men jeg ser at det ikke er det samme gamle. Det er blitt dødt dessverre. Jeg har hatt en veldig flott stund her inne.
  Jeg var 10-11 år når jeg lagde bruker her. Jeg fikk hjelp til alskens ting, og lærte utrolig mye om alt mellom himmel og jord innenfor IT. Jeg tror ITPro har stor grunn til at jeg sitter på den kompetansen jeg har nå. Jeg var veldig engasjert og nysgjerrig, og fikk hjelp til spill-servere, data-komponenter, virus..alt mulig. Jeg var kanskje 13-14 år når jeg begynte å miste sansen for itpro, når dere hadde en form for overhaling av designet. Alt ble så ukjent, nytt og fremmed. Det ble som det lokale kjøpesenteret som gikk fra å være hjemmekoselig til å bli pusset opp til noe supermoderne, og mistet sjarmen som vi alle var så nær og kjær til. Men selvfølgelig, en overhaling er nødvendig i ny og ne. Man kan ikke leve i fortiden, men det er også viktig å ta vare på det gamle. Dette var ikke ene og alene den eneste faktoren, selvfølgelig. Jeg hadde nok allerede kjent på det, at "noe" hadde endret seg, før designoppdateringer, uten å kunne sette fingeren på det. Det var nok den nye digitale era-en som stod på dør. Back in the days var alt simplere. Forum som ITpro var der alle hang. Det var koselig. Et hjem nummer 2. Jeg brukte det som nåtidens facebook. Men den dag i dag har vi ja, facebook, med egne IT-grupper. Du har YouTube der du finne svar på alt du måtte tenke deg. Man har reddit, discord osv osv. Alt er så massivt nå, og jeg føler det er mye av grunnen til at itpro og at it-forum i Norge generelt har mistet sin gnist. Det er ikke det samme gamle dessverre.
  ITpro har definitivt gjort et inntrykk på meg i alle disse årene jeg har vokst opp. Julas høydepunkt var ikke julebrus, ikke klementiner, ikke juletre, ikke pepperkaker. Nei, det var ITPros julenøtter. Jeg vant en bildekonkurranse der jeg fikk en håndskreven gratulasjon i posten med noe kinobilletter. Disse små tingene satte spenning i en ellers lite energisk nordlending.
  • 0
 2. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Da har jeg tatt meg en liten tur innom her Er en stund siden sist, hva skjer?

  Er det forresten noen som skal på Gigacon?
  http://facebook.com/gigacon.no
  http://gigacon.no

  Jeg har kommet meg inn i Content:Video-crewet (<---stolt person)

  Det blir rimelig gedigent, eSports, Cosplay, Expo. Norges første og største digitale spillfestival rett og slett. Twitch.TV er hovedutstiller og tar med seg populære streamere (blir å kjøre egen gigacon-stream mest sannsynlig også).

  Så hvis noen skal, rop ut! Så kanskje vi kan møtes ^^
  • 0
 3. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden     Holy crap, barndomsminner! Så filmen på netflix, nostalgia! Elsker soundtracken på 2:25, det er altfor epic.
  • 0
 4. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  Stått "Order in process" siden kl 05.
  • 0
 5. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Hallo! Noen våken? http://www.bestbuy.com/site/Deep+Silver+-+Metro%3A+Last+Light+(Digital+Download)/9592148.p?id=1219046650885&skuid=9592148&sellerId=

  Her får du Metro: Last Light for.. ingenting så og si! Her bestilt 2 kopier, en liten glipp fra BestBuy sin side
  • 0
 6. Nicwillu la til et emne i Sandkassa   

  VIP test vip
  Modereringstest...
  • 1 svar
  • visninger
 7. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Hehe, episk!
  • 0
 8. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Denne har vært på VG, TV2, NRK, The Telegraph og mange andre steder, så regner med de fleste har sett denne kanskje? Er stolt av å være student her må jeg si, enjoy!
  • 0
 9. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  3DS Max 2014? Si ifra om du får crowd populate til å funke, jeg gjør akkurat det Autodesk-folka gjør i en video, men det funker ikke
  • 0
 10. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Så nettopp ferdig sesong 3 ep 9 av Game of Thrones. Nå skjønner jeg alle innleggene på facebook. Hva i f så jeg nå nettopp? Mest traumatiske jeg har sett nei fy f vet du hva. Dette som gjør GoT til en enestående serie, nå venter bare season finale og resten av sesongene, men tør jeg å fortsette å se? Hah.
  • 0
 11. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  Jeg tror vi/dere vinner mest på med å få tilbake det gode gamle designet, eller å gjøre en real oppussing, og å gjøre forumet mer attraktivt. Ikke endre på det som ikke er ødelagt, sier nå jeg. Jeg tror ikke at aktiviteten bare har brast sinnsykt nedover pga at facebook og andre sosiale medier har tatt over for å si det sånn. Jeg tror det heller har noe med å gjøre da den nye oppgraderingsrunden ble igangsatt, og den lange nedetiden som ble følgene. Personlig synes jeg ikke ITPro.no og forumet er det samme som den en gang var!
  ITPro 2010: http://web.archive.org/web/20100210013344/http://itpro.no/?
  Forumet 2010: http://web.archive.org/web/20100131024250/http://itpro.no/supportforum/forumnytt

  Her er ITpro.no forsiden som den skal være! Her er det mye som fanger blikket som er intressant hele veien ned, likte spesielt slideshowen i midten med labtester, filmanmeldelser osv. Og forumet som var i perioden 2008-2010 var et fryd å se på i forhold til forumet som er nå.

  Det nye designet og utformingen av både itpro.no og forumet ble ikke en oppgradering, men en nedgradering i mine øyne, : / Jeg fant ingen fin måte å si alt dette på dessverre, dette er mine synspunkter som jeg syntes var viktig å få ut, jeg mener at noe må gjøres for at aktiviteten skal gå oppover og ikke nedover

  --

  "off topic": Skal lage en rekke timelapse videoer, noen ideer på hva jeg kan lage timelapse av?
  • 0
 12. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  For å være helt ærlig synes jeg ikke forumet er så attraktivt som den en gang var : /
  --

  Har pre-orderet Metro: Last Light. Kommer 17. Mai, så da blir det ikke mye utetid før jeg springer inn og setter meg ned for å spille
  • 0
 13. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Her er det snø og vel så det, først nå det begynner å tine. Dere søringer har vel aldri noe særlig snø nedi der
  • 0
 14. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  http://stargateunited.com/ - Har ordnet meg en fanside for Stargate, hva syns dere om designet og layouten? Kom med konstruktive tilbakemeldinger! Trenger å få den så bra som mulig
  • 0
 15. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  Spiller Garry's Mod med Stargate mod, mest geniale spillet da
  • 0
 16. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Yep! Står på døgnet rundt så og si, på 3 maskiner.
  • 0
 17. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Neste gang en selger ringer meg, skal jeg prøve å selge noe til han/henne istedenfor.
  • 0
 18. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  Handler om at Russland er bombet av atombomber og truer hele nasjonen med stråling, og blir tvungen til å flytte til undergrunnsstasjonene. Dyrene er blitt mutert pga strålingen, og må bekjempes igjennom storyen.

  Siterer gamer.no: "Atmosfæren i Metro 2033 er få andre spill forunt. Metrostasjonene er fylt til randen av mennesker hvis tragiske skjebner man får oppleve på nært hold. Møkkete salgsboder, rustent inventar og råtten mat er hverdagskost for disse menneskene, og man føler en oppriktig empati for de der de prøver å leve et normalt liv under slike umenneskelige forhold.

  Også utenfor de provisoriske byene er atmosfæren god. De skyggetunge tunnelene er fylt med rester etter en siviliasjon som en gang var. Det er svært intenst å bane seg vei gjennom ødelagte togvogner, dryppende rør og gammelt skrap i frykt for hva som venter rundt neste sving."

  Anbefaler varmt dette spillet, elsker stemningen og plottet, knall grafikk er det jo også.
  • 0
 19. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Bare 1 måned og 2 uker til Metro: Last Light! Ah.. kan ikke vente, Metro 2033 må være et av de beste spillene jeg har spilt på en god stund. Det kommer 17. Mai, så da blir jeg nok sittende inne å spille på nasjonaldagen
  • 1
 20. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  Fett. Mye Arne-roping?

  Leverte inn en ekstern harddisk til Elkjøp, der motoren eller hva jeg skal kalle det, ikke gikk rundt. De ga meg ny harddisk av samme type, glad ble jeg jo, men jeg lurer på om de kunne reparert den defekte harddisken? Hentet ut data eller noe? De bare koblet harddisken til en PC, så at den ikke dukket opp i explorer, og virket som de konkluderte med at den var totalskadet uten noen nærmere vurdering. Hadde trossalt 1,8 TB med data. Mye bilder og videoer som jeg gjerne skulle hatt.
  • 0
 21. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Er vel ikke så mye å snakke om kanskje?

  For de som ikke har sett denne tråden... http://itpro.no/supportforum/index.php?showtopic=80814 , kan bida til å få mer folk inn på forumet
  • 0
 22. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Hva er det jeg har gått glipp av nå da? Grattis med dagen Plexim!
  • 0
 23. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Hva skjer hvis man bestiller noe fra komplett, velger postoppkrav, og velger komplett som leveringsadresse? Hehe.
  • 0
 24. Nicwillu la til et innlegg i et emne Å gjøre forumet mer synlig på hovedsiden.   

  Jeg liker oppsettet på bilde 2, men burde kanskje plasseres på et bedre sted(?)

  Og jeg synes det nesten er et must at dere må ha en "Siste diskusjoner" når man trykker 'Supportforum' også, noe ala som diskusjon.no har. Jeg liker å vite hva som skjer når jeg er inne på selve supportforumet også
  • 1
 25. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  Koset meg med Starcraft 2: Heart of the Swarm, og MLG hele helga
  • 0