Nicwillu

VIP
 • Innholdsteller

  1 074
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

28 ProPoeng

Om Nicwillu

 • Rang
  Superbruker
 • Bursdag september 02

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 7 Ultimate 64-bit
 • Min maskinvare ATI Radeon HD 5770
  AMD Phenom x2 250

Profile Information

 • Fullt navn Nicolai
 • Kjønn Mann
 • Sted Sortland

Contact Methods

 • Hjemmeside http://stargateunited.com
 • Skype forsvarte

Nicwillu sin aktivitet

 1. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Jeg er en gammel bruker som ikke har vært her inne på årevis. Ja..ITpro sin storhetstid har passert, og synd er det. Jeg får nostalgi når jeg en og annen gang går innom itpro, men jeg ser at det ikke er det samme gamle. Det er blitt dødt dessverre. Jeg har hatt en veldig flott stund her inne.
  Jeg var 10-11 år når jeg lagde bruker her. Jeg fikk hjelp til alskens ting, og lærte utrolig mye om alt mellom himmel og jord innenfor IT. Jeg tror ITPro har stor grunn til at jeg sitter på den kompetansen jeg har nå. Jeg var veldig engasjert og nysgjerrig, og fikk hjelp til spill-servere, data-komponenter, virus..alt mulig. Jeg var kanskje 13-14 år når jeg begynte å miste sansen for itpro, når dere hadde en form for overhaling av designet. Alt ble så ukjent, nytt og fremmed. Det ble som det lokale kjøpesenteret som gikk fra å være hjemmekoselig til å bli pusset opp til noe supermoderne, og mistet sjarmen som vi alle var så nær og kjær til. Men selvfølgelig, en overhaling er nødvendig i ny og ne. Man kan ikke leve i fortiden, men det er også viktig å ta vare på det gamle. Dette var ikke ene og alene den eneste faktoren, selvfølgelig. Jeg hadde nok allerede kjent på det, at "noe" hadde endret seg, før designoppdateringer, uten å kunne sette fingeren på det. Det var nok den nye digitale era-en som stod på dør. Back in the days var alt simplere. Forum som ITpro var der alle hang. Det var koselig. Et hjem nummer 2. Jeg brukte det som nåtidens facebook. Men den dag i dag har vi ja, facebook, med egne IT-grupper. Du har YouTube der du finne svar på alt du måtte tenke deg. Man har reddit, discord osv osv. Alt er så massivt nå, og jeg føler det er mye av grunnen til at itpro og at it-forum i Norge generelt har mistet sin gnist. Det er ikke det samme gamle dessverre.
  ITpro har definitivt gjort et inntrykk på meg i alle disse årene jeg har vokst opp. Julas høydepunkt var ikke julebrus, ikke klementiner, ikke juletre, ikke pepperkaker. Nei, det var ITPros julenøtter. Jeg vant en bildekonkurranse der jeg fikk en håndskreven gratulasjon i posten med noe kinobilletter. Disse små tingene satte spenning i en ellers lite energisk nordlending.
  • 0
 2. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Da har jeg tatt meg en liten tur innom her Er en stund siden sist, hva skjer?

  Er det forresten noen som skal på Gigacon?
  http://facebook.com/gigacon.no
  http://gigacon.no

  Jeg har kommet meg inn i Content:Video-crewet (<---stolt person)

  Det blir rimelig gedigent, eSports, Cosplay, Expo. Norges første og største digitale spillfestival rett og slett. Twitch.TV er hovedutstiller og tar med seg populære streamere (blir å kjøre egen gigacon-stream mest sannsynlig også).

  Så hvis noen skal, rop ut! Så kanskje vi kan møtes ^^
  • 0
 3. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden     Holy crap, barndomsminner! Så filmen på netflix, nostalgia! Elsker soundtracken på 2:25, det er altfor epic.
  • 0
 4. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  Stått "Order in process" siden kl 05.
  • 0
 5. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Hallo! Noen våken? http://www.bestbuy.com/site/Deep+Silver+-+Metro%3A+Last+Light+(Digital+Download)/9592148.p?id=1219046650885&skuid=9592148&sellerId=

  Her får du Metro: Last Light for.. ingenting så og si! Her bestilt 2 kopier, en liten glipp fra BestBuy sin side
  • 0
 6. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Hehe, episk!
  • 0
 7. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Denne har vært på VG, TV2, NRK, The Telegraph og mange andre steder, så regner med de fleste har sett denne kanskje? Er stolt av å være student her må jeg si, enjoy!
  • 0
 8. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  3DS Max 2014? Si ifra om du får crowd populate til å funke, jeg gjør akkurat det Autodesk-folka gjør i en video, men det funker ikke
  • 0
 9. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Så nettopp ferdig sesong 3 ep 9 av Game of Thrones. Nå skjønner jeg alle innleggene på facebook. Hva i f så jeg nå nettopp? Mest traumatiske jeg har sett nei fy f vet du hva. Dette som gjør GoT til en enestående serie, nå venter bare season finale og resten av sesongene, men tør jeg å fortsette å se? Hah.
  • 0
 10. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  Jeg tror vi/dere vinner mest på med å få tilbake det gode gamle designet, eller å gjøre en real oppussing, og å gjøre forumet mer attraktivt. Ikke endre på det som ikke er ødelagt, sier nå jeg. Jeg tror ikke at aktiviteten bare har brast sinnsykt nedover pga at facebook og andre sosiale medier har tatt over for å si det sånn. Jeg tror det heller har noe med å gjøre da den nye oppgraderingsrunden ble igangsatt, og den lange nedetiden som ble følgene. Personlig synes jeg ikke ITPro.no og forumet er det samme som den en gang var!
  ITPro 2010: http://web.archive.org/web/20100210013344/http://itpro.no/?
  Forumet 2010: http://web.archive.org/web/20100131024250/http://itpro.no/supportforum/forumnytt

  Her er ITpro.no forsiden som den skal være! Her er det mye som fanger blikket som er intressant hele veien ned, likte spesielt slideshowen i midten med labtester, filmanmeldelser osv. Og forumet som var i perioden 2008-2010 var et fryd å se på i forhold til forumet som er nå.

  Det nye designet og utformingen av både itpro.no og forumet ble ikke en oppgradering, men en nedgradering i mine øyne, : / Jeg fant ingen fin måte å si alt dette på dessverre, dette er mine synspunkter som jeg syntes var viktig å få ut, jeg mener at noe må gjøres for at aktiviteten skal gå oppover og ikke nedover

  --

  "off topic": Skal lage en rekke timelapse videoer, noen ideer på hva jeg kan lage timelapse av?
  • 0
 11. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  For å være helt ærlig synes jeg ikke forumet er så attraktivt som den en gang var : /
  --

  Har pre-orderet Metro: Last Light. Kommer 17. Mai, så da blir det ikke mye utetid før jeg springer inn og setter meg ned for å spille
  • 0
 12. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Her er det snø og vel så det, først nå det begynner å tine. Dere søringer har vel aldri noe særlig snø nedi der
  • 0
 13. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  http://stargateunited.com/ - Har ordnet meg en fanside for Stargate, hva syns dere om designet og layouten? Kom med konstruktive tilbakemeldinger! Trenger å få den så bra som mulig
  • 0
 14. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  Spiller Garry's Mod med Stargate mod, mest geniale spillet da
  • 0
 15. Nicwillu la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Yep! Står på døgnet rundt så og si, på 3 maskiner.
  • 0