CyberTrec

Medlemmer
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om CyberTrec

 • Rang
  Nyansatt

Contact Methods

 • Hjemmeside http://

CyberTrec sin aktivitet

 1. CyberTrec la til et innlegg i et emne [LØST] "Do you want to move or copy files from this zone" idiotboks   

  jeg har googlet det du skriver og da kommer jeg bare frem til løsningen jeg skrev i første post.

  Morten58 er dog inne på noe tror jeg.. det funker dersom jeg drar filer fra en annen maskin, men ikke når jeg drar fra en linux Nas server som for tiden har litt problemer med dns virker det som... den svarer ikke på \\server navnet sitt, kun \\192.x.x.x
  så jeg har editert hosts filen til å oversette 192.x.x.x til servernavn som en slags "bypass" da er det nok derfor den dumme boksen dukker opp igjen, for selv om jeg skriver inn X:\ som er koblet til som nettverksdisk, så leser den jo av 192.x.x.x og ikke \\servernavn

  Jeg får vel leve med det, og piske han som har ansvaret for den linux serveren å fixe dns oppsettet.
  • 0
 2. CyberTrec la til et emne i Administrering av nettverk   

  [LØST] "Do you want to move or copy files from this zone" idiotboks
  Hei, jeg har fått et problem med Internet explorer sine instillinger i Windows Xp, jeg har behov for å dra og slipp filer fra en nettverksdisk på en snarvei jeg har på desktoppen min som starter et program i ”cmd” og teller audio og video frames, hver gang jeg drar en fil over får jeg opp en meldingsboks med ” Do you want to move or copy files from this zone” hvor jeg kan svare Yes/No. Grøsselig irriterende når jeg må klikke ja ja ja ja for hver eneste fil og det er flere titalls av gangen.  jeg hadde problemet for en tid tilbake men da hjalp følgende:  Open Control Panel -> Internet Options.
  Open Security-tab; mark the zone "Local intranet", press the "Sites" button,
  UN-tick "Automatically detect intranet network",THEN
  tick "Include all local (intranet) sites not listed in other zones" and
  tick "Include all network paths (UNCs)".  Det funker ikke lenger for nå er boksen tilbake. Aner dere hvordan jeg kan få den vekk igjen?  Cybertrec.
  • 3 svar
  • visninger
 3. CyberTrec la til et emne i Serverløsninger   

  Sikker serverrom leie i bergen
  Hei, jeg prøver å finne en plass i bergen hvor de har sikre rom for bruk til lagring av servere til f.eks ekstern backup men har ikke klart å finne nettstedet deres igjen etter jeg først så det for en tid tilbake, noen som vet om firma som har rom i fjellet eller andre sikre data sentre i bergen?
  • 3 svar
  • visninger
 4. CyberTrec la til et innlegg i et emne Kopiere 8 TB Fra en Nas til en annen Nas   

  Shadow copy funksjonen er fin den, men jeg skal altså kopiere filer fra en Raid boks til en Helt annen raid boks og de er ikke koblet til den samme serveren, shadow copy lager en slags backup av filene på samme disk hvor de allerede ligger, så det vil ikke flytte eller kopiere filene til den raid controlleren som jeg ønsker å kopiere dem til.
  • 0
 5. CyberTrec la til et innlegg i et emne Harddisk hastigheter   

  Det svaret visste jeg jo i grunn fra før... så Sata kontroller er 3gbit telt med 10bit som teoretisk gir max 300Mbps, i seg selv greit at kontrolleren er fremtidsrettet slik at harddiskene kan bli raskere uten å bytte kontroller, men det er jo helt feil å selge harddisker og skrive i spec'en "speed 3gbit/s" når det er totalt bullshit, de skulle jo skrevet "interface Sata 3gbit/s" "Speed 80-90Mbps"
  • 0
 6. CyberTrec la til et emne i Lagringsmedier   

  Harddisk hastigheter
  Dette er egentlig ikke et problem som må løses men et spørsmål som jeg lurer på

  Jeg ser på en del harddisker at de er Sata 3gbit/ps, men når jeg kopierer filer fra en harddisk som er 3gbps til et raid stripet med 4 disker som i grunn skal være mer enn dobbel så raskt så går likevel bare nettverksytelsen rundt 30% av 1 Gbit nettverk, er harddisk hastighet ikke regnet på samme måte som nettverkshastighet?
  • 3 svar
  • visninger
 7. CyberTrec la til et innlegg i et emne win2k3 storage VS NAS/SAN   

  Om Pris er en viktig faktor bør du nesten si hvor mye penger du har planer om å legge inn i dette..

  Vi har nettop kjøpt en Md1000 fra Dell på ca 9 TB, den kostet 65 tusen tilsammen, 50 for md1000'en og 15 for en dell poweredge 1950 server for å koble den til, den har 15 sata disker på 750Gb, rå størrelse er altså 11250Gb men man mister noen disker i paritet og hotspare så den er reelt 8.86GB i bruk.

  http://www1.euro.dell.com/content/products...&cs=nobsdt1
  • 0
 8. CyberTrec la til et emne i Serverløsninger   

  Kopiere 8 TB Fra en Nas til en annen Nas
  Jeg skal kopiere ut 8,80 TB med data fra en fiberchannel NAs til en Iscsi Nas og windows explorer ser ikke ut til å takle oppgaven, har noen anbefaling på et program jeg kan bruke slik at jeg slipper å kopiere over litt og litt? Jeg prøvde å bare dra filene over i windows explorer før helgen, men nå mandag morgen har den klart å kopiere 28 Gb og stoppet opp. Om jeg må dra over en og en katalog blir jeg jo ikke ferdig før nyttår 2010

  Total Commander fryser også når jeg prøver å kopiere alt over.
  • 7 svar
  • visninger
 9. CyberTrec la til et innlegg i et emne Reinstallere Windows XP på en Fujitsu siemens amilo v2085   

  Det er ikke driveren til Sata Kontrolleren, det er Intel Matrix storage manager ett eller annet, jeg lastet ned den der og det er kun en Exe fil som installerer et windows program. Da må man allerede ha windows. Som du kan se er den 17 Mb, det er sinnsvak størrelse for en Driver.

  Jeg har selfølgelig tenkt å kjøre Ntfs, men Fdisk kan ikke opprette Ntfs partisjoner, derfor laget jeg en provisorisk/midlertidig Fat32 partisjon som jeg har tenkt å slette under windows installasjonen for å opprette ntfs. Jeg tenkte kanskje windows installasjonen ikke fant disken pga den ikke fant en partisjon, men det må være Sata kontrolleren...
  • 0
 10. CyberTrec la til et emne i Windows   

  Reinstallere Windows XP på en Fujitsu siemens amilo v2085
  Jeg prøver å reinstallere windows xp, men får beskjed under installasjonen at maskinen ikke har en harddisk, den hadde linux innpå men skal nå tilbake til windows, jeg prøvde å boote Ultimate boot cd og kjøre Fdisk, fjerne linux partisjonene og sette inn en provisorisk fat32 primary partisjon, men får fremdeles opp at den ikke finner noe harddisk under windows install, jeg mistenker da at Fujitsu siemens har puttet en Sata harddisk kontroller inn i denne maskinen som ikke støttes av "normal" windows xp SP2 install
  kun special build fra fujitsu siemens selv... og den har jeg ikke lenger. Noen som vet om jeg kan finne en driver og trykke F8 eller noe under oppstarten av windows install sånn at install programmet finner harddisken?

  Maskinen er altså en Amilo pro v2085 med 80Gb Sata harddisk.
  • 2 svar
  • visninger
 11. CyberTrec la til et innlegg i et emne [LØST] Yes/No boks etter installering av IE7   

  Tjohei det virket møkkaboksen er vekke.

  Jeg gir meg over.. nå er boksen tilbake. Ie FOKKHODER!
  • 0
 12. CyberTrec la til et innlegg i et emne [LØST] Yes/No boks etter installering av IE7   

  Det kan nok utelukkes at det er virus eller spyware, dette er pc'en min på jobben og vi har et meget lukket internt nettverk, egne antivirus servere som overvåker hele nettverket og restriksjoner som ikke lar dette skje uten videre... jeg er også it-administrator og vet at dette må være en eller annen instilling i en sikkerhets oppdatering for windows, IE eller antivirus systemet vårt... jeg har bare ikke funnet instillingen enda.
  • 0
 13. CyberTrec la til et emne i Generelt om nettverk   

  [LØST] Yes/No boks etter installering av IE7
  Jeg kjørte windows update på maskinen min hin dagen, og nå får jeg opp en stygg boks som hevder den er fra internet explorer hver gang jeg drar en mpg fil over i et program på desktopen min som ber meg å bekrefte om jeg ønsker å kopiere/flytte filen, det er ekstremt irriterende da jeg gjerne må dra en og en fil over 20 ganger, og nå på toppen av det trykke 20 ganger på yes knappen.

  Filene blir dradd fra Z: som er en nettverks disk på en annen pc.

  • 4 svar
  • visninger
 14. CyberTrec la til et innlegg i et emne norton gir treg oppstart   


  Jeg bruker Nod32, Norton antivirus er en vits.
  • 0