Humbå

Medlemmer
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Alt skrevet av Humbå

 1. Humbå la til et innlegg i et emne 2. julenøtt 2013   

  Jeg har brukt året på å befrukte min samboer. Når morgenkvalmen kom ble det stor jubel, og gleden vokser i takt med den gravide magen. Så denne julen legger jeg frukten til side og fokuserer på å bejuble min kjære
  • 0
 2. Humbå la til et innlegg i et emne 1. julenøtt 2013   

  Svaret på årets første julenøtt er et stort paradoks. Ikke bare er det nøtten med størst individuelle forskjeller. Noen får julestemningen trigget misteltein og granbar, mens hos noen blir julegløden tent av å se Lauren Graham gjentatte ganger kreve sin gave fra nissefar (2:00 ut i snutten for de som ikke har den på minnet
  ). På samme tid er dette nøtten med minst variasjon, fordi nesten alle får julestemning av familie, julemat, snø og tre nøtter til askepott. I år håper jeg på at sist nevnte skal gjøre susen for meg, og at alle de lange historiene som blir servert klarer å lure frem litt julestemning hos nøttegeneralen.

  Ønsker alle lykke til i årets julenøtter!
  • 0
 3. Humbå la til et innlegg i et emne Byttetråd: ITpros julenøtter 2012   

  Hei og gratulerer til alle nøtteknekkere Jeg tar initiativet og skriver første post her i byttetråden. Jeg vant følgende:Logitech T400 touch mouse, ITpro og Eurofoto kopper, Creative WP-450, F- Secure for PC & MAC, Symantec Mobile Security for Android. Jeg har allerede en killer datamus, så jeg er interessert i å bytte bort denne. Samtidig så har jeg antivirus, og har ikke android telefon, så om noen har kjæreste/barn etc og dermed behøver 2, så kan dette også byttes bort. Er selv interessert i Revo pixis DAB-radioen og ps3 spill (hovedsakelig LBP karting og borderlands 2), og selvfølgelig epson skriveren til supersky om du tilfeldigvis har skriver fra før

  Fredelig jul
  • 0
 4. Humbå la til et innlegg i et emne Årets nøtteknekkevinnere på ITpro   

  Vil også benytte anledningen til å gratulere "Babajaga" med seieren, vel fortjent!

  God jul til alle, vi snakkes neste år!
  • 1
 5. Humbå la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2012   

  For å vinne hovednøtten 24.desember er det mange ting som spiller en rolle. Man vere aktiv og delta hver dag der man kan presentere gode svar. Jeg har deltatt hver dag, og jeg har vertfall brukt lang tid på å forsøke å gi gode svar ;-) Den 18.desember gav jeg en Alexander en date med Alexandra Stan, noe jeg trodde skulle knuse nøtten flat:


  Humbå 18 December 2012 - 14:05

  Svar på dette

  Å skaffe seg denne daten er den minste sak, da Alexander har mer enn nok sjarm til å lokke jomfru Maria opp fra graven. Men å tilbringe så mange år i en kiste har gjort Maria ganske råtten, og vi må ikke glemme at hun er evig jomfru. Er dette virkelig kvinnen vi ønsker til vår eminente nøttegeneral? Nei tvert om! Vi kjøper heller inn en sexy rød kjole og en blå kappe og lar dette gli på plass rundt Alexandra Stan's naturlige former, og under hennes generøse utringning fester vi et lite navneskilt. Så legger vi til en romantisk middag og tre flasker vin, og vi sitter igjen med oppskriften på suksess. Og hvem vet, kanskje vil Alexandra synge både lollipop og saxobeat? "
  -------------------------
  Men nøtten rikket seg ikke. Jeg tror det var fordi visegeneral Martin ikke klarte å visualisere historien. For å rette opp dette og gi historien anerkjennelsen den fortjener har jeg laget en liten film

  http://goanimate.com/videos/0vq-R6svy4xc?utm_source=linkshare

  Det finnes mange gode kandidater til årets hovednøtt, og min deltagerglede og unge entusiasme gjør meg til en topp kandidat...... Men den største grunnen til at jeg burde vinne idag er at da kan jeg kanskje rettferdiggjøre for fruen hvordan jeg kunne bruke så mange timer på en julekalender på julaften ;-)

  Takk for en flott kalender, både generaler og nøtteknekkere. Vi snakkes neste desember!

  God jul - forsiktig med akevitten
  • 0
 6. Humbå la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2012   

  Julen er full av gode gamle filmer som vi alle har blitt så glad i, og det er en helt spesiell sjarm i hvordan vi ler av de samme morsomme scenene år etter år. Selv om både Alene hjemme, Grevinnen og hovmesteren og Grinchen klarer å lirke på smilebåndet så er de absolutt best på å bidra til den gode julestemningen. Det som derimot virkelig trigger latterkrampen i god juleånd er south park episoden "Woodland Critter Christmas", min absolutte favorittepisode som tilfeldigvis også handler om julen

  Hele episoden blir fortalt som et julerim, og den byr på alt fra antikrist og satan til abortutførende løveunger og julenissen med hagle. En virkelig latterkule som både gir deg strekkskader i lattermusklaturen, og som samtidig er full av juleglede, gode poenger og feelgoodstemning!

  "Way up in the mountains in a small old town,
  the main street were decorated all up and down.
  The people stood in long lines sometimes waiting hours or more,
  because christmas needs to be bought in a store"

  Ps: dersom noen mot alle odds skulle reagere på at jeg kaller dette en julefilm vil jeg høfflig henvise til den meget seriøse ordboken www.freedictionary.com:
  mov·ie (m
  v) n. :  "A sequence of photographs projected onto a screen with sufficient rapidity as to create the illusion of motion and continuity."

  En riktig god jul til alle nøtteknekkere og nøtteknekkerknekkere!

  • 0
 7. Humbå la til et innlegg i et emne 22. julenøtt 2012   

  Jeg mener at de aller beste vannhullene blir smidd av gode opplevelser og minner: Opplevelser du har delt med dine aller kjæreste former hullet, og med tiden vil gode minner gi varme og fylle det med kjærlighet. Et slikt vannhull er unikt for hver enkelt, og det er derfor bare en selv som kan svare på hvor vannhullet finnes.

  I en alder av 14 år fikk jeg min egen hundevalp. En svart og hvit border collie, som jeg gav navnet Toppsi. Du kan tro jeg var stolt. Vi lærte hverandre raskt å kjenne, og vi tilbrakte mye tid sammen. Toppsi sprang meg alltid i møte når jeg gikk ut av skolebussen. Hun elsket å leke gjemsel i høyt gress. Hun var livredd vann. Jeg passet på henne, og hun passet på meg. Hun var verdens fineste, min beste venn.. Etter bare 6 år ble hun alvorlig syk, og gløden sloknet i øynene hennes. Jeg ville ikke innse det først, men det var ingen annen utvei. En sprøyte, ett liv...

  Idag ligger hun begravd i skogholtet bortenfor gården til mine foreldre, og hver jul når jeg er på besøk hjemme hos foreldrene mine så går jeg bort og setter meg på den store, kalde gravsteinen. Denne steinen er mitt helt private vannhull. Der sitter jeg jeg med ro i sjelen, smiler litt og tenker tilbake på livet.

  Er det lenge siden du besøkte ditt vannhull? Ta turen da vell :-)
  • 0
 8. Humbå la til et innlegg i et emne 21. julenøtt 2012   

  I dag våknet vi til lyset av en ny tidsalder, med nye muligheter og drømmer. Før vi går løs på hva som kan endres, så vil jeg starte med å fortelle at jeg faktisk har blitt veldig glad i den gamle verden. Det finnes utrolig mange bra mennesker som har ulike, men gode liv. Mange syke får god hjelp. Mange har muligheten til å elske sin familie, sine venner, og kanskje også en kjæreste. Det finnes ikke grenser for hvor mye godhet det fantes i vår gamle verden, det skal ikke glemmes. Men nå er det jo en gang slik at det alltid er ting som kan endres til det bedre, og som den inkluderende personen jeg er så vil jeg ønske en endring til mange menneskegrupper.

  Kvinner og barn: Strengere straffer for seksuelle overgrep. I norge kan man ødelegge livet til et lite barn eller en tilfeldig kvinne og slippe unna med 3 års fengsel. I mange land blir du kanskje ikke straffet i det hele tatt. Dette ønsker jeg en endring på!

  Menn: Vi menn har enormt mange viktige tanker som surrer rundt i hodet, og det er derfor umulig huske alt. Det hadde dermed vert en fin endring hvis alle kvinner kan respektere at vi aldri kommer til å lukke dolokket.

  Norske tenåringsnerder: Dette er en utsatt gruppe som lenge har blitt motarbeidet av samfunnet, mobbet av de tøffe guttene og uglesett av jenter. Gjør det kult å vere god i dataspill, og gi denne gruppen heltestatusen de fortjener!

  Alle andre: Som jeg var inne på tidligere så var det mye godt i vår gamle verden, men som vi vet har medaljen en bakside. Det finnes alt for mange som ikke har mat på bordet eller et sted å bo. Barn som dør av diarè i mangel på rent vann, foreldre som dør i mangel på billige medisiner. Den endringen som jeg ønsker aller mest i den nye verden er en bedre fordeling av rikdom, selv det betyr at jeg må løse itpro.no's julenøtter fra en gammel, treig pc.  • 0
 9. Humbå la til et innlegg i et emne 20. julenøtt 2012   

  Julen for meg er familie, godhet og kjærlighet. Den tegneseriefiguren jeg forbinder med julen er virkelig en fighter for familien, og alt han gjør blir gjort i aller beste mening. Han har ikke de mest eksklusive juleheftene, men han er full av godhet, ærlighet og varme, noe som tenner julegløden i mitt hjerte. Donald Duck er navnet; en legende, en gledesspreder, en folkets helt.  • 0
 10. Humbå la til et innlegg i et emne 19. julenøtt 2012   

  Det har blitt en universell sannhet at penger er roten til alt ondt. Men som vi ser tydelig i dagens nøtt så er det betydelig større uenighet rundt roten til det gode.

  Vi er medlemmer av et verdenssamfunn der penger spiller en avgjørende rolle. Vi er avhengig av penger for å sikre oss mat, klær og trygge hjem, noe som igjen gir oss forutsetninger for å leve gode liv. Det sies at man ikke kan kjøpe lykke, men samtidig fører mangel på penger til bekymringer, sult, sykdom og død. Penger er roten til alt ondt, men den harde sannhet er at slik som verden har blitt, så har penger også blitt roten til alt godt..... Så gjelder det å spe på med kjærlighet, vennskap, toleranse og andre gode verdier i tillegg :-)
  • 0
 11. Humbå la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2012   

  Å skaffe seg denne daten er den minste sak, da Alexander har mer enn nok sjarm til å lokke jomfru Maria opp fra graven. Men å tilbringe så mange år i en kiste har gjort Maria ganske råtten, og vi må ikke glemme at hun er evig jomfru. Er dette virkelig kvinnen vi ønsker til vår eminente nøttegeneral? Nei tvert om! Vi kjøper heller inn en sexy rød kjole og en blå kappe og lar dette gli på plass rundt Alexandra Stan's naturlige former, og under hennes generøse utringning fester vi et lite navneskilt. Så legger vi til en romantisk middag og tre flasker vin, og vi sitter igjen med oppskriften på suksess. Og hvem vet, kanskje vil Alexandra synge både lollipop og saxobeat?
  • 0
 12. Humbå la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2012   

  Jeg ser dagens nøtt ligge fremfor meg. Den er som alltid stor, utfordrende og velfyllt, og den er (nesten) like fristende som kjærringa på fredagskvelden. Jeg forsøker å analysere skallet, finne det svake punktet som trengs for å bryte barriæren. Smisk og velfortjente lovord? manipulasjon? dynamitt? Nei, dagens innfallsvinkel blir konstruktiv tilbakemelding!

  Min idè til Itpro.no's julenøtter er å gjøre alle nøtteknekkeres drøm, å knekke sjefsnøtten 24.desember, til en enda mer attraktiv affære. Dette kan man gjøre ved å plukke ut denne nøtten fra gavesekken, og heller fylle den med en ekstra stor premie som man vet er "anvendelig for de fleste". Denne premien kan bli vunnet som en vanlig nøtt, men man kan også tenke seg løsninger som å kåre "årets nøtteknekker" basert på tidligere svar, trekning blant de som har svart på samtlige nøttene eller lignende. Dette vil kunne rekruttere flere nøtteknekkere, samtidig som kan motiverer til kontinuitet og daglig deltagelse.
  • 1
 13. Humbå la til et innlegg i et emne 16. julenøtt 2012   

  Hva er meningen med å beskrive hvorfor når det virkelig ikke finnes noen tvil?

  Uansett om jeg prøvde, så klarer jeg ikke å sette fingeren hva som gir "det lille ekstra", men jeg synes dette sitatet er beskrivende:  “It all made perfect sense, and at the same time, nothing seemed to make sense at all.”
  Nicholas Sparks

  ,
  A Walk to Remember
  • 0
 14. Humbå la til et innlegg i et emne 15. julenøtt 2012   

  For en realist som meg selv er det vanskelig å tro på alt av spøkelser, ånder og andre rabagaster. Samtidig hører man stadig historier fra mennesker, deriblant venner, som har opplevd ting som er helt på kanten av det normale. Overbevist blir jeg ikke, men man begynner jo å lure. Derfor lurer jeg på; Finnes det noe mer mellom himmel og jord? :-))
  • 0
 15. Humbå la til et innlegg i et emne 14. julenøtt 2012   

  Personlig liker jeg fred og ro, og prøver å utsette julestresset lengst mulig. Samtidig er det et faktum at både familie og kollegaer har en disposisjon for julestress. Sjefen krever overtid, svigermor tar julevasken hver dag og min kjære samboer starter med julegaver midt i oktover. Alt dette kan fremkalle julestress selv hos den roligste, og jeg er intet unntak. Det finnes mange gizmoer som gjør julekaoset lettere å handtere, men etter en lang dag med julemas er man fortsatt like sliten. I likhet med vår kjære nøttegeneral har jeg en lidenskap for god lyd, og min gizmo består av 5+1 enheter ren kvalitet. Det å kunne sette seg alene ned i godstolen på "mannerommet", legge beina på krakken og skru på favorittmusikken er balsam for sjelen. Velbalansert lyd. Myke toner. Lukkede øyne. Ingen bekymringer. Musikkanlegget er definitivt min lifesaver i julekaoset.
  • 0
 16. Humbå la til et innlegg i et emne 13. julenøtt 2012   

  Etter litt ulovlig nedlasting i sommer fikk jeg "norsk politi institutt for cybercrime scam" på døren, noe som resulterte i 2 måneders fengsel på en nettsky. Det første som slo meg var alle tingene som fløy rundt i luften. Mormors kokeoppskrifter, apper i alle størrelser og private bilder av Tone Damli og petter stordalen for å nevne noe. Kaos. Midt oppe i forvirringen snublet jeg i en ubrukt og trist wordfeud app. Jeg spillte et par runder for å muntre han opp. Dette gjorde han så glad at han ville skaffe meg 3 ting av eget ønske. Dette er en lang historie, men jeg skal oppsummere kort. Å være aleine på en nettsky er veldig ensomt, men jeg erfarte tidlig at en nettsky har mye å by på, bare du har rett utstyr! Med millioner av filmer og spill surrende rundt hodet, så var mitt første ønske en laptop. Store mengder film og spilling krever en komfortabel stol og næring, så mitt andre ønske var en lenestol med innebygd nettskyportal til peppes. Mitt siste ønske skulle primært være en naken megan fox, men på grunn av kontinuerlig drypping fra den store mengden klissete japanske snuskefilmer som finnes der oppe, så ble mitt siste ønske en paraply.

  Du kan tro jeg angrer på stolen...
  • 0
 17. Humbå la til et innlegg i et emne 12. julenøtt 2012   

  Det finnes mange brutale måter å kverke et apple-produkt. Når dere spør etter en genuin måte blir plutselig en ellers enkel oppgave supervanskelig. Heldigvis har lang fartstid og mye erfaring når det gjelder knusing av appleprodukter, så jeg vil gi dere en liten innføring. For å kunne svare på et spørsmål av denne dimensjonen må vi først se nærmere på ordet genuint, og siden et kjært ord har mange meninger finnes mange ulike svar:

  Adj. genuin [gənʉˈiːn]

  Mening 1: Noe naturlig. Den mest naturlige måten å kverke et apple produkt er å benytte seg av produktets form og egenskaper på en best mulig måte. Denne kategorien er ikke så vanskelig, fordi hvert apple-produkt har sin egen naturlige måte å dø på. Iphone 5 er lang og tynn, og er perfekt til å spille slåball i hagen. Ipad som trives best i varmen bør legges bålet, mens macbook air foretreker et langt fall før den knuses i bakken.

  Mening 2: Noe ærlig opplevd eller erfart.Denne kategorien er faktisk også ikke så vanskelig, fordi erfaring tilsier at alle appleprodukter lider av medfødt vannallergi. Her snakker vi ikke om lange romantiske turer i pissregnet eller iphonen som fallt i do når du skulle swipe av skjermlåsen, men i god gammel zalo-stil kan jeg bekrefte at en dråpe er nok. Og utenom vannallergi har vel alle iphonebrukere opplevd at skjermen knuser når telefonen faller fra nattbordet.

  Mening 3: Noe ekte / orginalt. Den desidert letteste måten å knuse apple-produkter på, men også den mest problematiske, er når apple selv legger til rette for at produktet skal kverkes. Det beste eksempelet på dette er det nye kartet. Dersom du som en god kunde velger å følge kartet som GPS når du kjører bil kan du risikere å ende opp i motsatt kjørebane, i fjellveggen eller midt i bergensfjorden. I tillegg til å kverke apple-produktet så kverker du deg selv, noe jeg med stort hell har sluppet fra til dags dato.

  Ved nærmere ettertanke er ikke dette med kverkingen så vanskelig som først antatt. Appleprodukter blir jo levert med innebygde, genuine svakheter. Jævla dritt.
  • 0
 18. Humbå la til et innlegg i et emne 10. julenøtt 2012   

  Det enkle svaret på dette er rent vann. Men som en klok mann engang sa; enkle svar knekker ingen nøtter.

  Julebrusen blir laget på nordpolen. Nissemor står rundt gryten og rører i en stor batch julebrus mens hun nynner på gamle kjære julesanger. Når brygget koker opp smiler hun. Hun vet at boblene består av barns drømmer, ønsker og juleglede, og ikke minst vet hun at boblene hun lager er full av julestemning. Nissemor trekker også litt på smilebåndet når hun tenker på den første flasken julebrus, da den rampete alven "pepper" tilfeldigvis fant opp begrepet karbonisering idèt han plantet en fis i nissefars julesaft.
  • 0
 19. Humbå la til et innlegg i et emne 9. julenøtt 2012   

  I en ideell verden kunne jeg tenkt meg en cloud-server for fysiske gjenstander. For å laste opp til serveren putter vi en gjenstand inn i en lokal gatewayboks og trykker på "store in cloud". På en liten touch-skjerm kan vi også manøvrere i og hente ned lagrede elementer, noe som er redningen for distrè sjeler. Gatewayboksene fåes kjøpt i ulike størrelser til hjemmet, men det finnes også bærbare løsninger for den reiselystne. Den innebygde backupfunksjonen er perfekt for den uforsiktige, for hvor praktisk er det vell ikke å hente ned en identisk kopi når din nye iphone 5 faller i toalettet? Dette systemet er løsningen på alle logistiske problem, og mulighetene er uendelige. Ikke bare kan du gjøre om boden til hjemmekino og kjøpe sportsbil uten bagasjerom, men du kan også reise jorden rundt med bare handbagasjen. Og dersom du er veldig kreativ og frisindig ser du kanskje en mulighet til en pause fra skrikende unger, sure sjefer og justin bieber?
  • 0
 20. Humbå la til et innlegg i et emne 8. julenøtt 2012   

  Nøtteliten var den første i norge som viet sitt liv til å knekke nøtter. Det startet friskt med store mengder ungdommelig pågangsmot og dumskap, men ettersom årene har gått har han også blitt en meget rutinert liten rakker, som kan knekke hva det skal vere. I hele sin karriære har han alltid jobbet hardt i desember for å samle en stor tønne nøtter, noe som har tillatt han å knekke nøtter hele julaften. Det er derimot viden kjent at mange eldre gubber får ekstra sterke karakteristika med alderen, og for nøtteliten er dette intet unntak. Selv om han bare er 57 år gammel, så har han levd et hektisk liv, og alderdommen stormer frem. Hans glede over nøtteknekking har derfor utviklet seg til en manisk nøtteknekkingstrang. I år knekker han derfor alle nøttene etterhvert som han samler, noe som gjør at han på juledagen sitter igjen med ITpro´s siste julenøtt og to nøtter i pungen. Men de som tror at han sitter igjen med 3 nøtter på julaften tar feil. Før kirkeklokkene slår har han knekt den ene nøtten i pungen, og med sølvguttenes fagre stemmer i bakgrunnen knekker han litt senere den andre. Når han sitter å koser seg med akevitten etter julemiddagen så knekker han, som norges beste nøtteknekker, også ITpro´s prestisjetunge julaftennøtt. Så på kvelden sitter han der med store smerter og uten en eneste nøtt, men han sitter der spent med et smil som går fra øre til øre, for han vet at ITpro ikke belønner nøttesamlere, men dyktige nøtteknekkere.
  • 0
 21. Humbå la til et innlegg i et emne 6. julenøtt 2012   

  Dyret jeg tenker på kan vere en pest og en plage. Men akkurat i julen er det helt perfekt å ha i hus. I tillegg til å vere rett så renslig og stuerent, så lager det faktisk mat, tar julevasken og er en god samtalepartner. Dyret bidrar også godt til husvarmen. Det tar seg godt til rette og føler seg som hjemme, og en sjelden gang kan dette dyret også fyre i peisen. Videre beskrivelse trengs ikke, for alle vil forstå hvor rett jeg har når jeg sier at det mest stuerene og husvarme udyret i julen er svigermor.
  • 1
 22. Humbå la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2012   

  Gifteveien til milliardærstatus er overfladisk og tung, men veldig effektiv om det gjøres på rett måte. Først må man investere tid og krefter på å bygge drømmekroppen. Undervegs tar du også et nettkurs som annleggsgartner. Når du etter 1-2 tid har brystmuskler på størrelse med en småbegavet kvinne, afrikansk sprettrumpe og grønne fingre tar du turen over havet til California og banker på døren til Playboy Mansion. Der spør du pent (med en streng og bestemt tone) om å få bli hans gartner. Etter å ha vandret rundt i bar overkropp blant smellvakre kvinner i noen år vinker Hugh farvell til livet. Kvinnen som da er hans kone har alltid vært ute etter penger, men når hun arver hele hans formue er det bare en selvfølge at hun vil ha den unge, veltrent hingsten (beklager uttrykket, hennes ord) som hun har siklet på i lang tid. Etter kort tid er dere gift, og du har full tilgang til alle hennes penger. Enklere kan det vell ikke bli?
  • 0
 23. Humbå la til et innlegg i et emne 4. julenøtt 2012   

  Det er mange her i verden som hadde trengt en spesiell dag; alt i fra de fattige, narkomane, syke, mor, far og så mange andre. Det som bør komme tydelig fram er at desse kan vi hjelpe hver dag. Man trenger ikke melde seg inn i leger uten grenser, reise til gaza eller invitere mamma på 1 ukers chartercruise. Ofte kan det vere mye hjelp i å gi en slant, vise respekt eller bare rett og slett ringe mamma en ekstra gang. Dette er min filosofi, og det prøver jeg å praktisere så godt jeg kan. Det blir derimot veldig vanskelig å avgjøre hvem som fortjener denne spesielle dagen mest, så for å ikke skuffe noen så tapper jeg i et varmt vann til morgenbadet og gjør klar for en perfekt dag for meg, megselv og jeg :-)
  • 0
 24. Humbå la til et innlegg i et emne 3. julenøtt 2012   

  Dette er enkelt. Lag en plakat (1x3m) der dere printer logoen til ITpro og en liten tekst under der det står:"Ingen fare damer, nissefar kommer i år også". Så skifter 2 av deres medarbeidere om til adams drakt med nisselue, skjegg og en sløyfe rundt snoppen, tar plakaten mellom dere og springer glade og fornøyde ut på gaten. Dette vil garantert gi forside i alle landets aviser, og nissen vil få mer oppmerksomhet enn noen gang før! Ps: Det garanteres at ingen kommer til å tenke tanken "Coca Cola".
  • 0
 25. Humbå la til et innlegg i et emne 2. julenøtt 2012   

  Du sitter rundt frokostbordet og tenker, DETTE er en sikker java. Du sitter på jobb overfyllt av papirarbeid og tenker, DETTE er en sikker java. Når du kommer hjem og tar kona på fersken med rørleggeren, og du spontant tømmer din take-away latte fra Narvesen i ansiktet på Roar Røris da tenker du; DETTE var en sikker java. Etter lang tid med hverdagsstress og bekymringer tar du turen ut i naturen, en kald mørk vinterkveld. Du fyrer opp et lite bål og henger kaffekjelen over. Du legger deg bak i sneen og titter opp på en klar stjernehimmel mens du hører både bålet, fuglene og trærne knitre som musikk i dine ører. Kaffekjelen hyler ut sitt signal. Du fyller koppen til randen og lar den hvile litt mellom kalde hender før du drikker. Først da tenker du; Dette er, uten tvil, den sikreste java.
  • 0