gringol

Medlemmer
  • Innholdsteller

    182
  • Ble med

  • Besøkte siden sist


Alt skrevet av gringol

  1. gringol la til et innlegg i et emne ny ram virker ikke?   

    Hallo igjen ,veldig kjekt dette sisoftsandra, tusen takk for hjelp, får litt panikk når jeg leser manualen som jeg kom til på simens, ser ikke helt at det er den som passer, men kanskje??

    Sisoftsandra sier jeg har modell MS-6156 versjon 1X
    serienr.01/012000-692-596-w977-2a6lgm4bc-00
    Håper noe av dette kan hjelpe.....
    Ja så ser jeg at den lister opp slotene med 512 og 128 MB ram brikkene..... så den tar nok ikke mer enn 256 pr slot, skulle nokk ha kjøpt to 256 brikker i steden, for sent nå ......

    Takk for all hjelp det var storartet.....
    • 0
  2. gringol la til et innlegg i et emne ny ram virker ikke?   

    Ja, det kan jo hende at jeg er blitt lurt, det står i hvertfall på ramen at det er 512MB ,men det er jo med klistremerke da??
    Ser jo nå at med denne brikke altså 512MB + 128 MB brikka så får jeg tilsammen 384MB på ytelsen, så det kan jo stemme med at det er en 256 brikke jeg har kjøpt. Har desverre ikke så veldig kompetanse innen data at jeg på strak arm vet hva hovedkortet mitt heter og manualen finner jeg ikke lenger,(sikkert p.g.a flytting som jeg har gjordt i det siste...... oppdatering av bios er jo også en mulighet.....
    Hvordan kan jeg være sikker på at det er 256MB Ram brikke jeg har fått??
    • 0
  3. gringol la til et innlegg i et emne ny ram virker ikke?   

    fujitsu,simens scaleo, er det det du er ute etter??
    • 0
  4. gringol la til et innlegg i et emne ny ram virker ikke?   

    Mange bra tips, det jeg nå har prøvd er å bare kjøre 512 MB ram brikka, da viser ytelsen i "kontrollpanel" 256MB ram...
    Så nå skjønte jeg vel ennå mindre
    • 0
  5. gringol la til et innlegg i et emne Problemer med internett   

    SYNS DET HAR GÅTT LITT TREGT I DAG JEG OGSÅ
    • 0
  6. gringol la til et innlegg i et emne ny ram virker ikke?   

    Takk for alle hint og tips, det er ett pc 133 512 ram som skulle gå til denne maskinen, men det er kanskje som noen nevner at det er for gammelt hovedkort......
    • 0
  7. gringol la til et emne i Hovedkort, prosessor og minne   

    ny ram virker ikke?
    Hallo, har akkurat satt inn en ny ram brikke på 512mb, og fra før står det en 128 mb i. men når maskinen nå starter så viser den at det bare er 395 mb ramm, Hva kan være galt, eller hva kan gjøres.
    Det kan jo hende maskinen ikke er bygd for mer??
    Pentium 3 850mhz win 98......
    • 30 svar
    • visninger