jiaxin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Alt skrevet av jiaxin

 1. jiaxin la til et innlegg i et emne Ultrabook eller vanlig bærbar   

  Da har jeg kjøpt denne Samsung 5-serie : http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elkjop-Site/no_NO/-/NOK/ViewProductDetail-Start?ProductRef=SANP530U3CA04%40store-elkjop

  Var på tilbud i går til 6000 kr.
  • 0
 2. jiaxin la til et emne i Kjøpshjelp   

  Ultrabook eller vanlig bærbar
  Hei, er nå på jakt etter en bærbar maskin som skal brukes i forbindelse med studiet. Kommer ikke til å bruke maskinen til spill formål. Hovedsakelig kommer jeg til å bruke maskinen til å surfe, høre på musikk og ser kanskje en del filmer. Derfor trenger jeg ikke noe spesielt kraftige spillmaskiner, men kanskje en med bedre oppløsning siden jeg skal se en del filmer på den(det er kanskje dog ikke så viktig heller siden jeg uansett kobler til tv når jeg ser på filmene.) Ellers ville 13 tommers bærbar passe meg bra, kanskje litt for liten til å se filmer, men skal mest sannsynlig koble den til tv uansett.

  Har sett litt på ultrabook pc'ene, som f.eks Samsung 9-serie, Dell XPS og Asus Zenbook Prime UX31A. Fordelen med disse ligger hovedsakelig i SSD som gjør at mange av operasjonene er raskere kontra vanlig harddisk. Det er noe jeg setter pris på, samt at de veier lite, under 2 kg. Men ville eventuelt maskin med Hybrid funke like bra? Jeg hadde også tenkt eventuelt å montere en 125 GB SSD på vanlige bærbar maskiner. Hva anbefaler dere?

  Jeg synes prisen på Samsung 9-serie og Asus UX31A er litt dyre i forhold til mitt formål. Og personlig foretrekker jeg ikke Mac, vil helst forholde meg til Windows. Jeg har et budsjett på opptil 9 000 kr. Men jeg tar selvsagt den rimeligste og beste løsningen. Har dere noen anbefalinger?
  • 2 svar
  • visninger
 3. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Ny middels pc   


  Hva mente du med se etter størrelsen i kabinettet? Det er PSU(eller hva det kalles) man ser på for å vite om man har nok strøm? Holder massevis med 500W? Om man f.eks har en 6 pins kabel fra før, og nå kjøper et skjermkort som bruker 8 pins, så er det ikke noe å verre enn å bare kjøpe en strømkabel til?
  • 0
 4. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Ny middels pc   

  Ok, skjønner, da tror jeg heller velge standar skjermkort, og sparer noen hundrelapper. Men heller satser på et godt skjermkort når jeg begynner å spille mye, da tror jeg at jeg nesten må også bytte ut prosessoren, eller takler standarprosessoren de fleste spillene problemfritt? Hørt at skal man først spille bør man heller velge to kjernes prosessor med høy frekvens. Det å bytte ut skjermkort er vel ikke verre enn å dra ut kortet og sette inn et nytt, eller må alt tilpasses og sånt?
  • 0
 5. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Ny middels pc   

  La oss ta i utgangspunkt fra Kongklykkens forslag, bør jeg oppgradere prosessoren til "Phenom II X4 810 2.6GHz, 6MB Cache, Socket AM3", eller bør jeg velge det billigste skjermkort i stedet for?(Hvis jeg bare får velge en av de for å holde budsjettet). Hvis jeg velger " Levert med standard skjermkort, VGA + HDMI", vil skjermkort takle FIFA 08 for eksempel med middels kvalitet?
  • 0
 6. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Ny middels pc   

  Hvis jeg kjøper pc'en som Kongklykken foreslo over, altså pc uten operativsystem, er det bare å kjøpe en OEM cd og putt inn på cd-rom og installere? Med det kunnskapet jeg har, må jeg nok vente til jeg får en ødelagt pc og studere den nøye, før jeg eventuelt skal bygge en selv. Kan noen forklare kort om hvordan man sammenligner forskjellige prosessorer? Hva er f.eks best av AMD Phenom X3 Triple-Core 8550 , Intel Pentium Dual-Core E2220 og AMD Athlon 64 X2 5200B / 2.7 GHz . Kom gjerne med flere forslag på pc'er.
  • 0
 7. jiaxin la til et emne i Generelt om maskinvare   

  [LØST] Ny middels pc
  Hei, jeg vil ha en ny stasjonær pc til en pris på 4000 - 5000kr. Jeg vet at det ikke er mye men jeg trenger heller ingen gaming pc. Det jeg bruker pc mest til er vel skolearbeid, film og musikk (det vanlige), og så noen ganger kjører jeg litt tyngre program som Photoshop, derfor hadde det vært bra å ha en middels prosessor. Grafikk er ikke så viktig, for jeg spiller kun av og til. Har egen skjerm, tastatur og mus fra før av. Jeg vil gjerne kjøpe en komplett pc, med mindre noen bygger sammen en pc for 2 til 3 hundre kr.
  • 11 svar
  • visninger
 8. jiaxin la til et innlegg i et emne Online Lagringsløsning   

  2shared.com er jo ganske greit det og. Funker bra å kombinere det med Skydrive, bruk 2shared når det er store filer. Man kan sette slik at man trenger passord for å laste ned filen fra 2shared. Man kan slette når man vil, så ganske bra for store filer.
  • 0
 9. jiaxin la til et innlegg i et emne Online Lagringsløsning   

  Sjekk om Skydrive fyller kravene dine..
  • 0
 10. jiaxin la til et innlegg i et emne Login Script Funker Ikke I Vb 6...   

  Oja, nå ser jeg problemet:


  wb.document("username"). value = "eksempel" skal egentlig være wb.document.all("username"). value = "eksempel"

  Du må ha med .all bak document
  • 0
 11. jiaxin la til et innlegg i et emne Login Script Funker Ikke I Vb 6...   

  Ja, som Morten242 sa, bare bytt
  wb.Document("brukernavn").Value = Text1.Text til wb.Document("username").Value = Text1.Text Det er det første du må gjøre. Det andre er at du må merke at Submit skrives med stor S. Altså wb.Document("submit").Click skal være wb.Document("Submit").Click
  Det tredje er verdt å merke seg at du faktisk endret webbroser1 til wb, før du bruker wb i kodingen din.
  • 0
 12. jiaxin la til et emne i Grafikkort   

  [LØST] ny pc skjerm til 4000 kr
  Hei, som tittelen sier så vil jeg ha en ny skjerm til maks 4000 kr. Jeg bruker skjermen ofte til å se på film, og surfer litt. Nå har jeg kjøpt meg en ny pc, som er denne her. Den har bare en dvi utgang. Så kravet til skjermen er at den skal ha både DVI og HDMI utgang. Det første spørsmålet er jo om jeg burde velge pc-skjerm eller en lcd tv? Andre spørsmålet blir da bør jeg bruke DVI kabel, eller en DVI-HDMI kabel til å koble pc mot skjermen? Tusen takk for alle svarene.
  • 1 svar
  • visninger
 13. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Får ikke koblet til trådløst nettverk   

  For kort avstand kan også fører til problemer.

  Tråd løst
  • 0
 14. jiaxin la til et emne i Bredbånd og Internettdeling   

  [LØST] Får ikke koblet til trådløst nettverk
  Hei, jeg har nå en Fritz!Box Fon Wlan 7050. Som navnet sier er denne boksen, telefonadapter, modem og trådløst ruter (wlan) i ett. I tillegg har jeg en D-link DWL-G122 usb adapter. Nå skal jeg jeg forsøke å koble en pc til trådløs nettverk med denne usb adapteren. Alt av driveren er installert, men når jeg skulle finne trådløs nettverket mitt og koble til, finner jeg den ikke uansett hvor mange ganger jeg oppdaterer nettverkliste. De få gangene jeg så mitt nettverk, miste jeg den igjen da jeg skulle koble til. Usb adapteren ligger rett ved siden av Fritz!Box'en min, så det er ikke noe avstand å snakke om. Noen som vet hva som forårsaker? Trenger jeg å konfigurere noen i Fritz!Box(trådløs ruteren)? Takk på forhånd
  • 1 svar
  • visninger
 15. jiaxin la til et emne i Bredbånd og Internettdeling   

  Lan kabel og overgangsplugg for analog telefon
  Hei, jeg trenger først og fremst en Lan kabel( tror jeg det heter), som skal være kabelen mellom pc(ethernet) og Lan uttak på modem. I tillegg trenger jeg en overgangsplugg for analog telefon, det er en plugg som man plugger inn analog telefon på den ene siden , mens den andre siden skal man plugge inn i en adapter. ( En slik plugg man får fra Nextgentel hvis man bestiller ip telefoni). Jeg lurer på om hvor man får kjøpt de to tingene forholdsvis billig?
  • 1 svar
  • visninger
 16. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Billig voip adapter og bredbåndsruter/modem   

  Takk, har sett litt på fritzbox før du svarte. Men det er så dyrt hos norske forhandlere, jeg lurer da på om det er lurt å kjøpe på Ebay, er det trygt, hvordan vet man at de i det hele tatt funker ? de er vel brukte varer? Men de har vel fortsatt reklamsjon hos produsenten?
  • 0
 17. jiaxin la til et emne i Bredbånd og Internettdeling   

  [LØST] Billig voip adapter og bredbåndsruter/modem
  Hei, først må jeg bare beklage for alle trådene om det samme. Grunn til det var at jeg trodde det skulle være enkelt å google frem, men det var det ikke for meg. Jeg har forsøkt å finne noen butikker som selger billige voip adapter eller voip adapter i det hele tatt, uten å lykkes. Da var det eneste løsning å be dere om hjelp. I tillegg trenger jeg også en nokså billg bredbåndsruter/modem, som funker stabilt med voip adapteren, Så det er fint om dere gidder å finne et par som passer sammen uten å koste alt for mye. Nå har jeg også sett Thomsen Speedtouch 780 WLT multimodem da, men jeg vet ikke helt om det ville funke med Tele2 og Phonzo. Finnes det andre multimodemer forresten? Takk på forhånd.
  • 2 svar
  • visninger
 18. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Mistet nettverksforbindelsen og får den ikke tilbake...   

  Prøv å laste ned driver til din bredbåndsruter, og dra ut kontakten ut og plugge inn igjen.
  • 0
 19. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Linksys Spa 2102   


  Skulle ønske jeg kunne, spurte Phonzo i dag og de svarte at for 399kr så er det kun for leie, og ikke kjøpe. Adapter er operatørløst og må retuneres ved oppsigelse av abonnement
  • 0
 20. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Linksys Spa 2102   

  LMH 1: oja men fant en annen her http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p...:36178;r:kelkoo som er litt billigere. Finnes vel ikke noe billigere enn dette?
  • 0
 21. jiaxin la til et emne i Bredbånd og Internettdeling   

  [LØST] Linksys Spa 2102
  Jeg må bare forsikre meg at denne er ruter og telefon adapter i en boks, ikke sant? Funker den stabilt med Phonzo?
  • 4 svar
  • visninger
 22. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Phonzo Bredbåndstelefoni   

  ops, 399kr er kun for leie ja, skal vel kanskje kjøpe en Linksys 2102 istedet. Tror man kan aktivere slike adapter kjøpt på andre forhandleren, står hvert fall på nettsiden til Phonzo.
  • 0
 23. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Phonzo Bredbåndstelefoni   


  Høh? Operatørløs? Ja ja lærte noe nytt i dag og da, håper på forklaring..hehe! Men uansett et søk på nett fant jeg vel ut at 399 kr for adapteren Linksys 2102 er vel rimelig den. Men hva synes de som har prøvd adapteren? Stabilt? Mulighet for å bruke den hos andre ip-telefon leverandør?
  • 0
 24. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Phonzo Bredbåndstelefoni   

  Noen som vet hvor jeg kan få tak i en billig adapter som funkere med Phonzo. Prisen skal være under 300kr
  • 0
 25. jiaxin la til et emne i Bredbånd og Internettdeling   

  [LØST] Phonzo Bredbåndstelefoni
  Er ikke helt sikker på hvor jeg skulle putte denne tråden... Men jeg lurte på om noen har prøvd Phonzo bredbåndstelefoni. I så fall hva dere synes om den. Per i dag har jeg bredbåndstelefoni fra Nextgentel med 47 kr i månedspris. Det er ikke gunstig for meg i og med at jeg ringer lite, men likevel trenger jeg et vanlig hjemmetelefon nummer andre kan få tak i meg. Jeg har hørt at Phonzo kan være gunstig. Phonzo bruker softphone(jeg antar at det er som voipbuster), da lurer jeg på om det er mulig å koble analogt telefon til pc gjennom adapter i stedet for softphone? Siden med softphone må jeg ha pc'en hele tiden på for å motta samtaler. Ja sist,men ikke minst lurer jeg på om man får med et vanlig telefonnummer andre kan ringe meg med? Mulighet for portering av nummer? Takk på forhånd

  PS: Er åpen for bedre alternativer enn Phonzo (uten faste månedspris)
  • 9 svar
  • visninger