jiaxin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om jiaxin

 • Rang
  Junior

jiaxin sin aktivitet

 1. jiaxin la til et innlegg i et emne Ultrabook eller vanlig bærbar   

  Da har jeg kjøpt denne Samsung 5-serie : http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elkjop-Site/no_NO/-/NOK/ViewProductDetail-Start?ProductRef=SANP530U3CA04%40store-elkjop

  Var på tilbud i går til 6000 kr.
  • 0
 2. jiaxin la til et emne i Kjøpshjelp   

  Ultrabook eller vanlig bærbar
  Hei, er nå på jakt etter en bærbar maskin som skal brukes i forbindelse med studiet. Kommer ikke til å bruke maskinen til spill formål. Hovedsakelig kommer jeg til å bruke maskinen til å surfe, høre på musikk og ser kanskje en del filmer. Derfor trenger jeg ikke noe spesielt kraftige spillmaskiner, men kanskje en med bedre oppløsning siden jeg skal se en del filmer på den(det er kanskje dog ikke så viktig heller siden jeg uansett kobler til tv når jeg ser på filmene.) Ellers ville 13 tommers bærbar passe meg bra, kanskje litt for liten til å se filmer, men skal mest sannsynlig koble den til tv uansett.

  Har sett litt på ultrabook pc'ene, som f.eks Samsung 9-serie, Dell XPS og Asus Zenbook Prime UX31A. Fordelen med disse ligger hovedsakelig i SSD som gjør at mange av operasjonene er raskere kontra vanlig harddisk. Det er noe jeg setter pris på, samt at de veier lite, under 2 kg. Men ville eventuelt maskin med Hybrid funke like bra? Jeg hadde også tenkt eventuelt å montere en 125 GB SSD på vanlige bærbar maskiner. Hva anbefaler dere?

  Jeg synes prisen på Samsung 9-serie og Asus UX31A er litt dyre i forhold til mitt formål. Og personlig foretrekker jeg ikke Mac, vil helst forholde meg til Windows. Jeg har et budsjett på opptil 9 000 kr. Men jeg tar selvsagt den rimeligste og beste løsningen. Har dere noen anbefalinger?
  • 2 svar
  • visninger
 3. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Ny middels pc   


  Hva mente du med se etter størrelsen i kabinettet? Det er PSU(eller hva det kalles) man ser på for å vite om man har nok strøm? Holder massevis med 500W? Om man f.eks har en 6 pins kabel fra før, og nå kjøper et skjermkort som bruker 8 pins, så er det ikke noe å verre enn å bare kjøpe en strømkabel til?
  • 0
 4. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Ny middels pc   

  Ok, skjønner, da tror jeg heller velge standar skjermkort, og sparer noen hundrelapper. Men heller satser på et godt skjermkort når jeg begynner å spille mye, da tror jeg at jeg nesten må også bytte ut prosessoren, eller takler standarprosessoren de fleste spillene problemfritt? Hørt at skal man først spille bør man heller velge to kjernes prosessor med høy frekvens. Det å bytte ut skjermkort er vel ikke verre enn å dra ut kortet og sette inn et nytt, eller må alt tilpasses og sånt?
  • 0
 5. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Ny middels pc   

  La oss ta i utgangspunkt fra Kongklykkens forslag, bør jeg oppgradere prosessoren til "Phenom II X4 810 2.6GHz, 6MB Cache, Socket AM3", eller bør jeg velge det billigste skjermkort i stedet for?(Hvis jeg bare får velge en av de for å holde budsjettet). Hvis jeg velger " Levert med standard skjermkort, VGA + HDMI", vil skjermkort takle FIFA 08 for eksempel med middels kvalitet?
  • 0
 6. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Ny middels pc   

  Hvis jeg kjøper pc'en som Kongklykken foreslo over, altså pc uten operativsystem, er det bare å kjøpe en OEM cd og putt inn på cd-rom og installere? Med det kunnskapet jeg har, må jeg nok vente til jeg får en ødelagt pc og studere den nøye, før jeg eventuelt skal bygge en selv. Kan noen forklare kort om hvordan man sammenligner forskjellige prosessorer? Hva er f.eks best av AMD Phenom X3 Triple-Core 8550 , Intel Pentium Dual-Core E2220 og AMD Athlon 64 X2 5200B / 2.7 GHz . Kom gjerne med flere forslag på pc'er.
  • 0
 7. jiaxin la til et emne i Generelt om maskinvare   

  [LØST] Ny middels pc
  Hei, jeg vil ha en ny stasjonær pc til en pris på 4000 - 5000kr. Jeg vet at det ikke er mye men jeg trenger heller ingen gaming pc. Det jeg bruker pc mest til er vel skolearbeid, film og musikk (det vanlige), og så noen ganger kjører jeg litt tyngre program som Photoshop, derfor hadde det vært bra å ha en middels prosessor. Grafikk er ikke så viktig, for jeg spiller kun av og til. Har egen skjerm, tastatur og mus fra før av. Jeg vil gjerne kjøpe en komplett pc, med mindre noen bygger sammen en pc for 2 til 3 hundre kr.
  • 11 svar
  • visninger
 8. jiaxin la til et innlegg i et emne Online Lagringsløsning   

  2shared.com er jo ganske greit det og. Funker bra å kombinere det med Skydrive, bruk 2shared når det er store filer. Man kan sette slik at man trenger passord for å laste ned filen fra 2shared. Man kan slette når man vil, så ganske bra for store filer.
  • 0
 9. jiaxin la til et innlegg i et emne Online Lagringsløsning   

  Sjekk om Skydrive fyller kravene dine..
  • 0
 10. jiaxin la til et innlegg i et emne Login Script Funker Ikke I Vb 6...   

  Oja, nå ser jeg problemet:


  wb.document("username"). value = "eksempel" skal egentlig være wb.document.all("username"). value = "eksempel"

  Du må ha med .all bak document
  • 0
 11. jiaxin la til et innlegg i et emne Login Script Funker Ikke I Vb 6...   

  Ja, som Morten242 sa, bare bytt
  wb.Document("brukernavn").Value = Text1.Text til wb.Document("username").Value = Text1.Text Det er det første du må gjøre. Det andre er at du må merke at Submit skrives med stor S. Altså wb.Document("submit").Click skal være wb.Document("Submit").Click
  Det tredje er verdt å merke seg at du faktisk endret webbroser1 til wb, før du bruker wb i kodingen din.
  • 0
 12. jiaxin la til et emne i Grafikkort   

  [LØST] ny pc skjerm til 4000 kr
  Hei, som tittelen sier så vil jeg ha en ny skjerm til maks 4000 kr. Jeg bruker skjermen ofte til å se på film, og surfer litt. Nå har jeg kjøpt meg en ny pc, som er denne her. Den har bare en dvi utgang. Så kravet til skjermen er at den skal ha både DVI og HDMI utgang. Det første spørsmålet er jo om jeg burde velge pc-skjerm eller en lcd tv? Andre spørsmålet blir da bør jeg bruke DVI kabel, eller en DVI-HDMI kabel til å koble pc mot skjermen? Tusen takk for alle svarene.
  • 1 svar
  • visninger
 13. jiaxin la til et innlegg i et emne [LØST] Får ikke koblet til trådløst nettverk   

  For kort avstand kan også fører til problemer.

  Tråd løst
  • 0
 14. jiaxin la til et emne i Bredbånd og Internettdeling   

  [LØST] Får ikke koblet til trådløst nettverk
  Hei, jeg har nå en Fritz!Box Fon Wlan 7050. Som navnet sier er denne boksen, telefonadapter, modem og trådløst ruter (wlan) i ett. I tillegg har jeg en D-link DWL-G122 usb adapter. Nå skal jeg jeg forsøke å koble en pc til trådløs nettverk med denne usb adapteren. Alt av driveren er installert, men når jeg skulle finne trådløs nettverket mitt og koble til, finner jeg den ikke uansett hvor mange ganger jeg oppdaterer nettverkliste. De få gangene jeg så mitt nettverk, miste jeg den igjen da jeg skulle koble til. Usb adapteren ligger rett ved siden av Fritz!Box'en min, så det er ikke noe avstand å snakke om. Noen som vet hva som forårsaker? Trenger jeg å konfigurere noen i Fritz!Box(trådløs ruteren)? Takk på forhånd
  • 1 svar
  • visninger
 15. jiaxin la til et emne i Bredbånd og Internettdeling   

  Lan kabel og overgangsplugg for analog telefon
  Hei, jeg trenger først og fremst en Lan kabel( tror jeg det heter), som skal være kabelen mellom pc(ethernet) og Lan uttak på modem. I tillegg trenger jeg en overgangsplugg for analog telefon, det er en plugg som man plugger inn analog telefon på den ene siden , mens den andre siden skal man plugge inn i en adapter. ( En slik plugg man får fra Nextgentel hvis man bestiller ip telefoni). Jeg lurer på om hvor man får kjøpt de to tingene forholdsvis billig?
  • 1 svar
  • visninger