Snowballs

Medlemmer
 • Innholdsteller

  632
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Innlegg skrevet av Snowballs


 1. Jeg har vært sporadisk innom forsiden og gløttet, og har falt mer og mer vekk, må jeg innrømme.

  På forsiden nå ligger "13 tabuer i norsk presse". Det virker ikke for meg som de artiklene er borte, snarere tvert i mot. En sak er om slike burde vært vist på sida til ITpro, en annen sak er om de skal ha slikt fokus. Min personlige mening er at de tar totalt vekk fokus fra kjernevirksomheten til ITpro.

  Det er ikke meningen å ta opp tråden, men som du kanskje skjønner har jeg vært rimelig oppgitt over disse artiklene. Når jeg da (i går) tittet innom sida, og så den ovennevnte artikkel ligge der, tenkte jeg skulle se i forumet hva som egentlig rører seg omkring disse artiklene... Og derved kom jeg over denne tråden.

  0

 2. Næmmen, se, jeg er innom og gir min respons som lang tids bruker - for en tid tilbake!

  Etter at ITpro begynte å flomme over med rimelig idiotiske konspirasjonsartikler osv, godt backet opp av Franks velvillige tro på dette, i hans kåte iver på å skaffe lesere, så forsvant jeg. Om Frank har hatt sin mentale onani av disse artiklene, eller om han rett og slett trenger en pille for å komme tilbake til virkeligheten, vet jeg ikke, men faktum er at JEG forsvant fra itpro pga disse artiklene. Jeg ble omså mer pisselei av å sitte igjen med et inntrykk at Frank selv faktisk tror på disse.

  Fokuset er fjernet fra essensen: IKT. Istedet er det blitt en suppe hvor Frank tror at ufo'er kan relateres til IT, og all PR er god PR. Feil.

  Når Frank attpåtil (i denne tråden feks) sier at "Nyhetsspeilet" er en samarbeidspartner i Technett, og det faktisk er han selv som står bak, da lurer jeg på hva som egentlig suller i knollen. Tror Frank at han lurer leserne når det ikke er han selv som står bak? Jeg tviler.

  Desverre, ITpro har gjennom sin gjentatte og langvarige "innsats" med å drive med konspiratorisk propaganda, og endatil hevde de besitter sannheten, tapt meg som bruker av ITpro. Takk og farvel. Forresten: bare Farvel.

  0

 3. Når jeg forsøker å nå min hjemmepc fra min bærbare via Remote Desktop, så går hjemmepc i svart og henger seg. Null kontakt, og får ikke pinga den. Når jeg kommer hjem er den helt svart og har låst seg, og jeg må reboote denne.

  Jeg blir IKKE klok på denne, noen som har tips? Svar?

  0

 4. Nå har det seg slik at jeg plutselig har vunnet to stk office 2007. Den ene har ikke blitt sendt enda, slik at om noen vil ha den istedet for vista er det bare å skrike ut. Med andre ord er jeg interessert i et bytte. :) let me know!

  Bytter den gjerne i min AOE III The Asian Dynasties expansion PCDVD ;)

  men jeg regner med at du synes det er så kjipt bytte at:

  Noen andre som vil bytte noe mot denne?

  0

 5. Sitter å funderer litt på hva man skal satse på videre med kort.

  Har nemlig en følelse av at man får mer igjen for pengene om man velger feks 2 stk GeForce 8800GTS enn om man tar 1 stk geforce 8800 Ultra, altså sett i forhold til pengene man legger i.

  Noen som har noen tester eller liknende hvor dette er testet ut? Ikke nødvendigvis for akkurat DE kortene, men SLI medium profile vs single high end kort.

  0

 6. Ah, det er jo ikke store problemet.

  En vanlig raid-kontroller koster ikke mange kronene, og da er det jo bare å putte diskene i en annen masking og hente det ut derfra :)

  Om det er SATA/IDE raid kontroller, koster det noen hundrelapper

  0

 7. Mulig i massevis og lassevis, kommer an på feilen, og om du er villig å betale.

  Om diskene ikke er fysisk ødelagt, kan du redde data med feks File Scavenger (søk på nedlastinger eller nettet).

  Om diskene er fysisk ødelagt, kan Ibas, Reconsult (www.reconsult.no) og Ahlberg (ahlbergdata.no) redde den. Pris: fra ca 12.000 og opp. Er du heldig dekker forsikringen din dette ;)

  0

 8. Start i sikker modus (F8 under oppstart), og endre tilbake til tidligere versjon, eller reinstaller gammel driver

  Edit: Glem første del, den virker tydeligvis ikke.. Men du kan jo prøve å reinstallere windows fra safe mode da.

  0

 9. Tja, jeg kan utføre slike oppdrag for 8.000,- eks mva. Ta bare kontakt :)

  (dette anser jeg som en profesjonell jobb, derav betaling)

  0

 10. Støy er ofte vibrasjon fra vifter. Jeg bruker en enkel metode: Jeg stopper vifta med fingern for å se om det endrer noe. Hvis ikke er det annet.

  I mitt siste tilfelle fikk jeg vibrasjonsstøy på kabinettet, uten at jeg fattet hvorfra til å begynne med... Så etter litt titting og fundering skjønte jeg at det var vibrasjoner fra harddisken som ikke var festet med skruer :)

  0

 11. Om du ønsker å bytte ut Vista med XP, så går ikke dette, Vista lar seg ikke nedgradere. Du kan derimot legge inn en fresh install av XP. Alt ettersom hva du igjen velger her, kan du velge mellom å formatere vekk hele Vista, eller du kan ha en dualboot hvor du kan velge mellom Vista eller XP.

  Med sistnevnte må du kjøre inn et verktøy i ettertid for å aktivere dualbooten av begge, og Neosmart EasyBCD gjør susen her.

  Husk å ta backup av alle viktige dokumenter og filer om du velger å fjerne vista.

  0