FredrikK92

Medlemmer
 • Innholdsteller

  114
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om FredrikK92

 • Rang
  Junior
 • Bursdag 21. sep. 1992

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 7 64-bit

Contact Methods

 • Facebook http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=700710043
 • Twitter FredrikKrogstad

Profile Information

 • Fullt navn Fredrik Krogstad
 • Kjønn Mann
 • Sted Nordland

FredrikK92 sin aktivitet

 1. FredrikK92 la til et innlegg i et emne Hvor mange GB har du på PCen, og ledig?   

  Brukt: 996 GB
  Ledig: 1038 GB
  Totalt: 2034 GB

  Harddisk 1: 320 GB
  Harddisk 2: 320 GB
  Harddisk 3: 120 GB
  Ekstern Harddisk 4: 1024 GB
  Ekstern Harddisk 5: 250 GB

  Har en også en ødelagt intern harddisk på 250 GB, men den er ikke tatt med i beregningene..
  • 0
 2. FredrikK92 la til et innlegg i et emne Spotify vs Wimp   

  Idag kom det en artikkel på VG Nett om akkurat dette, men der er det Wimp som kommer høyest.
  Ut ifra resultatet sålangt i undersøkelsen her i tråden er det ikke mange som er enige med VG i denne saken, eller?
  • 0
 3. FredrikK92 la til et emne i Digital Musikk   

  Spotify vs Wimp
  Heisann..

  Har nettopp installert Wimp på PCen min, og Spotify har jeg hatt i lengre tid.
  Spotify får man jo gratis med reklame. Wimp får man ha gratis i 30 dager, og deretter betale 99 kr i mnd. Spotify Premium får man også for 99 kr i mnd.

  Alternativet for meg er da å ha Wimp i 30 dager og fortsette med Spotify. Om jeg velger å betale 99 kr i mnd., hvilket program skal jeg velge å betale for?


  Spørsmålet er da: hvilke av disse musikkprogrammene gir mest for pengene?
  • 14 svar
  • visninger
 4. FredrikK92 la til et innlegg i et emne [LØST] Tekst borte i Firefox   

  Hmm.. Jeg fikk fikset det. Var inne i profiles i programfiler og slettet noe og la til noen filer fra en annen profil.

  Den der firefox.exe -ProfileManager hjalp faktisk veldig mye. Takk for den!
  • 0
 5. FredrikK92 la til et innlegg i et emne Levering av e-post etter avsluttet abb.   

  Hei.

  Om det er Telenor det er snakk om er det bare å gi beskjed til kunderservice når du sier opp abbonementet at du vil beholde e-postadressen. Da vil den bli endret til @frisurf.no istedet for @online.no - dersom det er Telenor det gjelder. Telenor vil heller ikke slette kontoen din om du avslutter abbonementet. Kontoen vil bare bli sperret og e-post beholdt.

  Hva de andre ISPene forholder seg til er jeg ikke sikker på. Er vel ikke værre enn å ta kontakt å spørre.
  • 0
 6. FredrikK92 la til et emne i Nettlesere   

  [LØST] Tekst borte i Firefox
  Heisann..

  Kjørte for noen dager siden systemgjenoppretting på PCen for å løse et problem. Nå har det dukket opp et annet problem. Tekst på spesifikke plasser i Firefox er borte.


  Er ikke helt sikker på om jeg installerte Firefox 3.6 før eller etter gjenopprettingen. Jeg har ihvertfall prøvd å reinstallere versjon 3.6 og 3.5 uten å lykkes.

  Det har også vært litt problemer med flash, så har prøvd å reinstallere det også uten å lykkes. Når jeg går i Firefox sikker modus, da funker alt helt fint.

  Noen som har en ide på hva som er problemet og hvordan det kan løses?
  • 2 svar
  • visninger
 7. FredrikK92 la til et innlegg i et emne [LØST] Leter etter program som kan redigere et bilde   

  Hei!

  Jeg bruker et kjempeenkelt program der man kan ta et screenshot og deretter redigere det direkte i programmet.

  Se eksempel:


  Det er dessverre ikke gratis, men det skal gå an å bruke ihvertfall en stund uten å betale. Vet ikke hvor lenge. (Jeg kan ikke si høyt hvordan jeg har fått fullversjon) =)


  http://faststone.org/
  • 0
 8. FredrikK92 la til et innlegg i et emne [LØST] Hvordan slette administratorbruker   

  Hei.

  Åpne CMD (husk å kjør som administrator), så skriver du inn net user administrator /active:no og trykker enter. Da har du deaktivert den innebygde administrator kontoen i Vista.

  Skal du aktivere administratorkontoen skriver du net user administrator /active:yes

  Edit: Litt kjapp der pijano
  • 0
 9. FredrikK92 la til et innlegg i et emne Bedre ytelse i Windows 7   

  Windows 7 Manager

  NB: Trail versjon!

  Information
  Get detailed system and all hardware information on your system; help you find out the installation key of Windows, Office products; show all detailed information of running processes and threads on your machine; Windows 7 Manager offers 1-clicking cleans your system automatically.

  Optimizer
  Tweak your system to improve windows startup and shutdown speed; tweak your hardware to increase system speed and performance; Optimize Task Schedule to turn off unnecessary system tasks.

  Cleaner
  Find out which files or folders engross your disk space and shown with chart; Find and clean junk files to increase Hard Disk space; Duplicate Files Finder can scan your computer for files with the same size, name and modification time; Registry Cleaner can easily checks your registry and repair incorrectly linked registry entries, automatically remove invalid entries; Registry Defrag rebuilds and re-indexs your registry to reduce application response time and registry access time.

  Customization
  Control what is started on Windows startup; tune up Windows 7 boot menu; edit context menus of mouse Right-Clicking; customize system desktop, menus, toolbar and notifications settings; customize the look of your system.

  Security
  You can improve desktop, menus, Windows logon securities, and enable numerous hidden performance options of system, disable system updates and error reports; hide and restrict to access drives, specify which applications are not allowed to be executed on your computer; encrypt/decrypt and shred files, change the location of system folders; Privacy Protector can maintain your personal privacy by eliminating the tracks that you leave behind; create lots of randomization password once.

  Network
  Optimize your Internet connection speed, manage all shares items; tweak your Internet Explorer easily.

  Misc. Utilities
  Show the collection of Windows utilities; split and merge any file.

  Kilde: Yamicsoft  Download1 (32bit)
  Download2 (32bit)
  Download3 (64bit)
  Download4 (64bit)
  • 0
 10. FredrikK92 la til et innlegg i et emne Ta vekk - _ . og tall i fil navn?   

  Det fins også et program som heter NameWiz. Et program jeg har brukt mange ganger og som fungerer utmerket til å endre mange filer samtidig.
  • 0
 11. FredrikK92 la til et innlegg i et emne 32 eller 64 vill være best får utnyttelsen av maskinen "Vista "   

  Hei folkens!

  Jeg har nå hatt en laptop med Vista 64-bit i 1 måned. Jeg kan ikke si at jeg har merket noen forskjell eller problemer. Absolutt ingen store driverproblemer, har bare hatt noen små hindringer, men ingen så store at det ikke fantes en simpel løsning.

  Det beste er vel at man får utnyttet all rammen som er installert! =)
  • 0
 12. FredrikK92 la til et innlegg i et emne [LØST] Sølte kakao over tastaturet.   

  Been there, done that! Sølte saft over halve tastaturet mitt.. Det som skjedde i mitt tilfelle var at ingenting skjedde. Tastaturet reagerte ikke i det hele tatt. Restarta ikke en gang, men en kompis foreslo formatering, men det var nok et døfødt forslag siden tastene må være klikkbar for å foreta formatering. Han ble, etter litt testing i notepad, litt forbanna og slo 3-4 ganger hardt i tastaturet og vips så fungerte alle tastene. Det er bare 1 tast som ikke fungerer idag. I hvilken grad dette er å anbefale kan jeg ikke si sikkert...

  Dette er heller ikke noe du vil få på verken garanti eller reklamasjon. Lydkortet mitt ble litt vrient å ha med å gjøre som førte til at lyd og slik ble litt hakkete og skurrete. Jeg slengte laptopen på disken hos Elkjøp og sa at lydkortet ikke fungerte som det skulle. Jeg fikk det dermed på reklamasjon..
  • 0
 13. FredrikK92 la til et innlegg i et emne [LØST] Generielle erfaringer med Ipod touch   

  3. generasjon iPod Touch er det ingen som har hørt noe om siden 2. generasjon nettopp har kommet. 8 GB holder nok. Jeg har 16 GB som er nok for meg ihvertfall. Til slutt er det hvor mye penger du har til rådighet som avgjør valget.

  Skjermen er ihvertfall ikke av plast. Om det er glass er jeg litt usikker på, men det skal være vanskelig å få riper og knuse skjermen har jeg hørt.
  • 0
 14. FredrikK92 la til et innlegg i et emne [LØST] Generielle erfaringer med Ipod touch   

  Ja, var jo der jeg leste. Men jeg måtte snike inn adressen til en av Apple-butikkene.. ^^
  • 0
 15. FredrikK92 la til et innlegg i et emne [LØST] Generielle erfaringer med Ipod touch   

  Kan slenge inn en liten ting jeg også.. Jeg kjøpte meg en iPod Touch 2. generasjon nå nylig. Inntill nå har jeg ikke hatt noen problemer, alt var lett å forstå og finne ut hvordan ting fungerer. Det finnes forøvrig guider på hvordan ting gjøres osv.. 2. generasjon iPod Touch har volumknapper på siden, noe som jeg mener er veldig praktisk. Det som jeg syntes var litt merkelig er at det kun følger med en USB-kabel til ladding av iPoden. Ladder som man stikker i veggen må kjøpes separat, noe som i og for seg er ganske greit. Jeg kjøpte bare en som USB-kabelen enkelt stikkes inn i.

  Noe som jeg også brukte en del tid på var hvordan man kunne bruke iTunes App Store uten å oppgi kredittkort og slike opplysninger. Det gikk forsåvidt fint det og jeg fikk det til. Hvis du er interessert i spill og sånt så er 2. generasjon helt utmerket, med innebygde sensorer og høytalere. Sensorene gjør slik at du kan bevege selve iPoden for å styre spillet. For eksempel; skal du spille et bilspill så bruker du hele iPoden som ratt.

  Det som følger med av apps er blant annet YouTube, kart, klokke (verdensklokke, alarm, stoppeklokke, tidsur), kalkulator (enkel kalkulator i loddrett posisjon og litt mer avansert kalkulator i vannrett posisjon), akskjer, notater, mail (kjempeenkelt oppsett), safari, kalender, kontakter, vær og app store.


  Dette vil jeg tro er akkurat det samme med iPhone, er dog litt usikker på sensorer på iPhone, men 2 generasjons iPod Touch er heeelt fantastisk.
  • 0