Martinius

Medlemmer
 • Innholdsteller

  104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Martinius

 • Rang
  Junior

Martinius sin aktivitet

 1. Martinius la til et innlegg i et emne Overklokke Q8200 2,33 ghz   

  Ooops. Det skal være Q8200, kan du editede tittelen?
  BTW: Den multiplier tingen som skal regne ut RAM hastigheten står på auto nå noe som gjør det til 800 mhz. Jeg kan skifte på det, men det er beskrevet i bokstaver så er lit rart.
  • 0
 2. Martinius la til et innlegg i et emne Overklokke Q8200 2,33 ghz   

  Hmm, kanke huske at jeg lagde en ny tråd om dette, men heller postet det i en overklokkingsguide, sikkert mod som flyttet. Uansett har jeg en 550w Corsair PSU.
  • 0
 3. Martinius la til et emne i Overklokking   

  Overklokke Q8200 2,33 ghz
  Hei, jeg har lyst til å overklokke min Q8200 2,33 ghz litt. Jeg har en Noctua U12P så burde vel gå relativt bra. Eneste jeg ikke forstår er det med å låse minnefrekvensen eller noe sånt. Jeg har 8gb med denne RAMen: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=338074
  Jeg har dette hovedkortet: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844
  • 7 svar
  • visninger
 4. Martinius la til et innlegg i et emne Oppdatering/kjøp av gamer pc   

  Ok, tror nok jeg venter hvertfall til det releases noen spill som riggen ikke klarer i det hele tatt. Men forstatt hvordan vet jeg hva den laveste minnefrekvensen/divederen er? Altså jeg forstår det med å øke FSB og vCore, men skjønner ikke helt hvordan jeg låser minnefrekvens osv.
  EDIT:
  Dette er RAMen jeg har (har 8gb med den): Komplett
  • 0
 5. Martinius la til et innlegg i et emne Oppdatering/kjøp av gamer pc   

  Takk, skal prøve dette.
  EDIT: Fy søren! Nå kan jeg til og med spille på high med ganske bra FPS. Tusen takk!
  • 0
 6. Martinius la til et emne i Kjøpshjelp   

  Oppdatering/kjøp av gamer pc
  Hei
  For et år siden kjøpte jeg en pc i deler fra Komplett og bygde denne. Den har fungert meget bra, men jeg føler nå at den begynner å "mangle" litt for de nyeste spillene. Denne pcen var ikke noen super pc (deler under), men jeg ville prøve det å bygge en pc. Jeg kjører spill som CoD, CS:S og TF2 på full grafikk strålende, men det går litt dårligere med mer krevende spill. Prøvde nå betaen til Bad Company 2 (ja, jeg vet det er en beta), og dette kjører f.eks. ikke like bra.
  PCen jeg har nå (husker ikke detaljene til alle delene, men kan edite dette når jeg kommer på pcen (sitter på laptopen):
  *Intel Core 2 Quad Q8200 (2,33ghz)
  *ASUS GeForce GTX 260 (litt overklokket)
  *Gigabyte hovedkort, tror dette ikke er så bra, har kun en PCI-Express slot, og tror ikke den støtter SLI, som sagt tidligere skal oppdatere detaljene i morgen.
  *8 gb ddr2 ram (Corsair)
  *Noctua NH-U12P
  *550w PSU
  Har vurdert å overklokke CPUen litt også, men vet ikke hvor mye jeg har å hente. Hadde egentlig tenkt til å gjøre dette for noen dager siden da jeg trodde jeg hadde forstått hvordan, men leste et eller annet om at du måtte låse minnefrekvens osv. og ble litt usikker. Kabinettet jeg har nå er både stygt og upraktisk (bl.a. dårlig løsning for HDD). Hadde det ikke vært for at det var det som var inkludert i delepakken ville jeg aldri valgt det. Grunnen til at jeg tror det ikke er noen vits i å oppdatere med deler er pga. jeg ikke ser hva jeg ev. skulle beholde. Hovedkortet er vel heller ikke noe å oppdatere på. Mulig jeg tar helt feil, men det er jo derfor jeg poster her. Kjøper jeg en ny pc velger jeg nok et kabinett som er litt større og har et "bedre" utseende. Av prosessor blir det vel en i7 hvis ikke noen vet om noen bedre CPU som blir sluppet i nærmeste fremtid (dette haster ikke). Når det gjelder skjermkort er jeg mer usikker, jeg forstår det med å kjøpe et skjermkort som ikke koster for mye og heller bytte det ut, men hvis jeg venter til Nvidias DX11 kort kommer og kjøper et av disse vil ikke det holde noen år? Jeg hater å spille spill som egentlig kunne vært mye "penere" på dårlig grafikk.
  BTW: Når du har to skjermkort i SLI betyr dette bare at du har to PCI-E slots som du setter to NVidia skjermkort som støtter dette så de jobber sammen?
  Uff, dette ble langt og ganske unøyaktig, men håper å få noen svar for det.

  //Reactions
  • 5 svar
  • visninger
 7. Martinius la til et innlegg i et emne Lagg i spill   

  Det var akkurat det jeg reagerte på også, men med tanke på at en kompis kjører det lagfritt virker det litt rart. Ikke noe som jeg burde oppdatere/installere for å få det til å virke? Har også funnet ut at det lagger på denne måten:
  Når jeg beveger meg til nye steder osv. stopper spillet totalt opp for å så hakke seg videre, mens når jeg er i kamp ol. lagger det ingenting.
  Takk for svar
  • 0
 8. Martinius la til et emne i Overklokking   

  Lagg i spill
  Hei
  Jeg har en selvbygget pc med en Intel Core 2 Quad Q8200 prosessor og et Nvidia GTX 260 skjermkort. Kjører Valves spill på fult i tillegg til MW2 på fult. Lastet ned den leaka versionen av Mass Effect 2 for et par dager siden får å teste før jeg ev. kjøper det. Det fungerer fint, men jeg opplever en hvis lagg i det, noe jeg har sett i bl.a. GTA IV før. På visse steder (ikke overalt) hakker/lagger grafikken veldig. En jeg kjenner kjører samme spill på fult da han bare har et gammelt ATI x1900 skjermkort eller noe. Skal prøve å oppdatere drivere, men tror ikke det vil hjelpe da driverne jeg har ikke er for gamle fra før av. Det jeg lurer på er om det er pcen min som sliter og om jeg har mye å nytte på å overklokke? Har en Noctua NH-U12P hjemme så har tenkt å sette på denne om jeg ev. skal overklokke. Forstår ikke hvorfor noen spill lagger, mens ikke andre da pcen min klarer seg ganske bra? Kjørte forøvrig AoC ganske bra for en stund siden og. Hvis det er nødvendig kan jeg ta en DxDiag og ev. en benchmark test.
  Tusen takk for alle svar

  Mvh Martin
  • 2 svar
  • visninger
 9. Martinius la til et innlegg i et emne [LØST] Hjelp til kjøp av ny PC - Packard Bell iPower   

  Hei Christian
  Tror fri oppgradering til Win7 er noe du kun kan få hvis du kjøper en pc med ferdig installert OS. Men det er vel ikke lenge til du får kjøpt Win7 alene er det vel? Han har nok ikke studiebevis (vi går i samme klasse ).
  Mvh Martin
  • 0
 10. Martinius la til et innlegg i et emne [LØST] hjelp til å finne nytt skjermkort   

  Stemmer for GTX 260, tar det meste
  • 0
 11. Martinius la til et innlegg i et emne Skal kjøpe ny bærbar pc!   

  Så du har pcen koblet til en annen skjerm når du spiller?
  • 0
 12. Martinius la til et innlegg i et emne Skal kjøpe ny bærbar pc!   

  Hvilken oppløsning kjører du BF: Heroes på?
  • 0
 13. Martinius la til et innlegg i et emne Skal kjøpe ny bærbar pc!   

  Hvilken oppløsning kjører du BF: Heroes på? Tror du du kan vise hvilke spesifikasjoner JFL90+ maskinen din har?
  • 0
 14. Martinius la til et innlegg i et emne Skal kjøpe ny bærbar pc!   

  Sett på begge de to. Kunshan blir nok litt dyr. Satt sammen denne konfigen på JHL90: http://www.multicom.no/SystemConfigurator....552325%3bfl%3a0
  Tror du den vil klare f.eks. BF: Heroes og CS:S på høyt grafikknivå?
  • 0
 15. Martinius la til et innlegg i et emne [LØST] Hjelp med kjøp av stasjonær gaming-pc   

  Jeg ville trodd et GTX 275 holder i massevis. Nettop bygget en pc med GTX 260 og det tar alle (?) spill. Testet det med f.eks. Age of conan og det klarte det med full grafikk og høy oppløsning.
  • 0