black v0id

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 171
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om black v0id

 • Rang
  Superbruker
 • Bursdag 10. jan. 1985

Profile Information

 • Kjønn Mann
 • Interesser Fuckin'

Contact Methods

 • Hjemmeside http://www.mickymonroe.com

black v0id sin aktivitet

 1. black v0id la til et innlegg i et emne Pris for førerkort   

  Javel, ja.. Vel, la meg si det slik: Den eneste som kjenner den nøyaktige summen er mest antagelig deg selv!

  For hvordan skal andre folk vite hvor god du er til å kjøre bil og hvor fort du lærer?

  Skal du ha en helt nøyaktig sum får du sette deg ned og liste opp først alt det obligatoriske også ta en prat med kjørelæreren din om hvor mange (hvis noen) timer du trenger i tillegg. Capish!?
  • 0
 2. black v0id la til et innlegg i et emne Pris for førerkort   

  Tett til 20k er vel prisen for førerkort for klasse B idag.

  Det kommer vel kanskje litt an på hvor mange timer du trenger i tillegg til de obligatoriske. Det er nemlig ikke alle som blir like flinke fort.
  • 0
 3. black v0id la til et innlegg i et emne Lærebøker (guider) på C#   

  Hva som er lettest å lære og ikke er ikke det du kan ha som grunnlag når du skal bestemme hvilket programmeringsspråk du vil lære. Du må jo basere dette på hva du skal bruke det til..

  Når det gjelder selve individuelle læringen av programmeringsspråk er det vel stort sett bare en måte: Å lese, prøve seg frem, feile og dermed lære. Sakte, men sikkert.
  • 0
 4. black v0id la til et innlegg i et emne [LØST] Et effektivt datagjenopprettingsprogram?   

  Om bildet engang eksisterte på minnekortet ditt betyr det ikke at dette på magisk vis kan gjenopprettes når som helst.

  Du har allerede prøvd mange forskjellige programmer uten suksess. Er det da ikke klinkende klart hva som er problemet? Informasjonen på kortet er vel overskrevet og overskrevet gang på gang og borte for lengst.
  • 0
 5. black v0id la til et innlegg i et emne [LØST] Hvor er filene som tar alt plassen ?   

  I den lista der du fjernet haken for å skjule filer kan du og velge å fjerne haken for skjuling for operativsystemfiler. Du vil da kunne se absolutt alle filer og mapper på disken og du bør da kunne se hva som tar opp plass. Lykke til.
  • 0
 6. black v0id la til et innlegg i et emne Windows versus Macintosh   

  I stedet for å vente på at folk skal liste opp fordeler og ulemper for Windows og Mac OS tror jeg det er bedre at du benytter deg av google og finner sider med informasjon om dette selv. Det finnes allerede tonnesvis så det er bare å begynne å lese.

  Off-topic (her hadde jeg egentlig skrevet et langt innlegg, men kom frem til det at ikke hadde noe for seg. Det er bedre at Dere som ikke innser at Mac = PC tenker etter hvorfor det er slik):
  Ok, du og alle før deg som mener at en Mac ikke er en PC; vennligst kom med noen grunner.

  Hvorfor er ikke Mac en PC?
  • 0
 7. black v0id la til et innlegg i et emne Windows versus Macintosh   

  Vel, for det første blir det Mac OS vs. Windows. For Mac er jo selve datamaskinen/PC-en..

  Selv har jeg brukt Windows godt over 8 år og Mac OS i snart 4 og jeg tror at å sammenligne er utrolig vanskelig. Det er klart du kan lage gode lister, men det blir vanskelig å kåre noen vinner for før eller senere i "debatten" blir det subjektive meninger og umulig å fastslå hvem som egentlig er best.

  Det ville kanskje vært bedre å angripe problemet på en annen måte der du prøver å dele det opp i flere deler: F.eks. hvilket OS egner seg best til spilling? Da ville nok svaret fort "gå mot" Windows vil jeg tro.

  Og slik kan du holde på for å prøve å fastslå hvem som duger best til alle de forskjellige oppgavene. Det burde i hvertfall gi deg en viss indikator på hva svaret er, om det finnes noe svar. Lykke til.

  (Jeg håper dette ikke ble for kryptisk for deg)
  • 0
 8. black v0id la til et innlegg i et emne IPv6 innføring   

  Les alt du orker om IPv6 spesifikasjoner her: http://www.ipv6.org/specs.html
  • 0
 9. black v0id la til et innlegg i et emne [LØST] Blåskjerm under XP-installering.   

  En løsning kan være å først nappe ut all ekstra maskinvare du ikke trenger før du begynner installasjonen.

  Om du enda får blåskjermer så skaff deg så en ny XP install-cd.

  Formatere og partisjonere kan du jo gjøre via Install Windows XP prosessen, du trenger ikke ekstra programvare for dette.
  • 0
 10. black v0id la til et innlegg i et emne [LØST] Hvor får man kjøpt plexi glass?   

  Har alltid kjøpt via Maxbo jeg når jeg trenger plexiglass. Sikkert litt forskjell i utvalget mellom de forskjellige butikkene, men kanskje verdt å ta en titt.
  • 0
 11. black v0id la til et innlegg i et emne Gir GRATIS Reseller Web-Host Webside med WHM og Cpanel!   

  Jeg vet at det kanskje var på kanten, men det er noe som skurrer her: Han ga 700 kr også er han plutselig ikke interessert lenger fordi han er for "opptatt".

  Dette blir forretninger og det er greit å få alle fakta på bordet. Det må gå an å komme med spørsmål og ha krav til produktet/tjenesten.
  • 0
 12. black v0id la til et innlegg i et emne Gir GRATIS Reseller Web-Host Webside med WHM og Cpanel!   

  Hva menes egentlig med "Spedy"? Du ville kanskje ha "speedyhosting.com", men tok altså "spedyhosting.com" i stedet? For et fælt valg av navn..


  Mr. Ronander, du er 13 år, og du har skoleferie.. Hva er det egentlig du er for "opptatt" med? Ditt såkalte "mafiaspill"? Yeay, right.


  Å selge hosting i hytt og pine er ikke så enkelt som du tror. Og du føler kanskje at du betalte 700 kr for ingenting, men det stemmer jo ikke. Du har betalt for en tjeneste! Om du bruker den eller ikke er opp til deg!

  Om om jeg virkelig hadde vært så desperat at jeg måtte bruke webhotellet ditt hadde jeg aldri gitt deg 20%. Husk! Det er JEG som hjelper DEG, og ikke omvendt. Det er du som er i en knipe her, ikke glem det. Og du ville ikke fått mer enn smuler..  Jeg vet ikke hva du forventer å få tilbake av respons her. Tror du virkelig noen vil etablere en nettside når de vet at de må flytte den innen 6 måneder? Og tror du virkelig at de tør å dele webhotellet? Du måtte jo i så fall gi fra deg alt av brukernavn og passord.

  Dette koker uansett ned på at det blir en dårlig ordning for alle. Og du som ikke er myndig en gang..

  Beklager, dette er hva jeg syns om hele idèen, og det er noe som skurrer her. Ikke ta det som et personangrep eller noe i den dur, det er bare slik jeg er; skeptisk og sikkert for pessimistisk.

  edit:

  Ta kontakt med der du fikk bestilt og forklar situasjonen: At du er for "opptatt" og ikke har tid.

  Kanskje, kanskje har du griseflax der de avbryter abonnementet og sletter alt og tilbakebetaler litt av pengene dine.
  • 0
 13. black v0id la til et innlegg i et emne Store data problemer   

  Og du kjører hvilket OS?
  • 0
 14. black v0id la til et innlegg i et emne Kjøp av Mac pc   

  Linux er ikke et "program", men et OS (Operating System). Det installeres f.eks. i stedetfor Windows XP.

  Noen Linux distroer krever at du som bruker kan å scripte litt, mens andre faktisk begynner å få ganske så mye GUI (enkelt forklart: brukergrensesnitt) så da slipper du å kun sitte å terminal for å knatte hele tiden. Hvis du er nysgjerrig på Linux så er det nok med et enkelt google søk, du vil da få opp et tonn av sider med bilder og guider for hvordan man legger inn et Linux OS.
  • 0
 15. black v0id la til et innlegg i et emne Kjøp av Mac pc   

  Sant nok, en PC kan ha andre OS enn kun Windows. Jeg har faktisk planer selv om å få lagt inn Ubuntu. Tenkte jeg kunne prøve det siden det er lenge siden sist jeg hadde et Linux OS. Men uansett, når det er prat om ustabile PC-er eller PC-er med virus på tenker nok majoriteten på Windows.
  • 0