Selleri

Medlemmer
 • Innholdsteller

  76
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Selleri

 • Rang
  Nyansatt

Selleri sin aktivitet

 1. Selleri la til et emne i Annen programvare   

  Hente verdier fra .pdf til Excel
  Hei, har en hel haug med tallverdier på en pdf-fil, som skal oveføres til excel. Finnes det noen måte å hente verdiene fra en pdf-fil (som egentlig er et bilde) slik at jeg kan bruke dem i Excel (som tallverdier)?
  • 2 svar
  • visninger
 2. Selleri la til et innlegg i et emne slett all personlig data   

  Du kan tilbakestille PC-en til dagen du kjøpte den, så sletter den alt etter det. I nettlesere: CTRL+SHIFT+DELETE(Mozilla) IE og Opera : Vertøy: Slett personlig data/Slett informasjonskapsler.
  • 0
 3. Selleri la til et emne i Generelt om maskinvare   

  Ny bærbar til enkel bruk, MacBook?
  Ja, jeg har jo den stasjonære i signaturen til spilling, men jeg vurderer å gå til innkjøp av en Mac, som jeg kan bruke til daglig, den skal brukes til lett etterbehandling av bilder i LightRoom, surfing og småapps. Intet spesielt krevende greier altså, bortsett fra redigeringen, hvor Mac er bedre enn noe annet.

  Bør jeg gå for en vanlig PC, eller skal jeg gå for MacBook? Reiser til USA i Mars, så jeg kjøper den der eventuelt, til $990, som da betyr mellom 5 og 6000 kr.
  • 1 svar
  • visninger
 4. Selleri la til et innlegg i et emne Din motorsykkel m/bilder   

  Har i det minste lyst på sykkel, men det får bli til neste år, nå er jeg opptatt med studier. Har tidligere kjørt trimmede mopeder, noe som ikke var spesielt spennende, men det gav da i det minste mersmak. Effekten var vel på høyde med en YZF-125R eller liknende, men manglet litt på toppfart. Vurderer litt forskjellig, har god erfaring med Sherco, og vurderer derfor en 5.1 BP, men har i det siste insett at en DR-Z 400 kanskje er mer fornuftig for meg som nybegynner på sykkel som kjøres på vei, hadde min periode med trial også, men det er ikke akkurat det samme. Hva tror folket, hvilken SM er å anbefale meg?
  • 0
 5. Selleri la til et innlegg i et emne Noen elektroingeniører her?   

  http://utdanning.no/yrker/beskrivelse/elektroingenior

  Google er din venn

  For å bli elektroingeniør, må man ha generell studiekompetanse. Det betyr at du (gitt at du går elektrofag) må få dette enten ved å ta tredje året Allmenn Påbyggning, eller gå Y-veien. Da fullfører du læretiden, og får et fagbrev, og fortsetter på ingeniørutdanningen etter dette. Du kan også ta et forkurs til dette studiet, og du slipper da å bruke et år på påbyggning.

  Anbefaler deg å snakke med en studieveileder, og ta det deretter. Selv vurderte jeg å gå Y-veien, med valgte til slutt å studere romteknologi, noe jeg trivdes med. Det er mange veier og gå, og du bør være sikker på at du kan studere det du vil med utdannelsen du velger nå. Likevel kan det være lurt å ta et år med allmennfaglig påbygning, da dette er noe du uansett kan få bruk for senere.

  Lykke til med valget ditt
  • 0
 6. Selleri la til et innlegg i et emne Intel i5 oppsett   

  Takk for gode råd. Satte opp det hele i prisguide, og Amentio ble nest best, kun slått av NetOnNet, men dem vet jeg ingenting om, og jeg vil helst ikke vite noe om dem heller tror jeg. Finner dog ingen brukbar kjøler fra Amentio, bør jeg kanskje vente med å bestillle kjøler, og bare kjøre den i Turbo Mode så lenge?

  Har hatt Xigmatek Red Scorpion, denne er jeg VELDIG fornøyd med, så jeg vil nok kjøpe en slik igjen, da den er så stillegående, og likevel kjøler såpass bra. Om noen har tips til kjøler som virker bra, fra Amentio, til i5, blir jeg glad

  Bestiller nå en av de nærmeste dagene.

  Ble som følger:

  ASUS P7P55D LE

  i5 750

  Corsair Dominator 4GB 1600 MhZ CL9
  • 0
 7. Selleri la til et emne i Hovedkort, prosessor og minne   

  Intel i5 oppsett
  Heisann, tenkte jeg skulle kjøpe meg et i5 system, trenger kjøler, CPU, HK, RAM. Kan noen sette opp et brukbart oppsett til meg? Tenkte å klokke den opp til 3 GHZ 24\7.
  • 3 svar
  • visninger
 8. Selleri la til et innlegg i et emne Skal kjøpe rimelig bærbar PC til eldre nybegynner   

  Hei, jeg tror ikke du trenger å tenke så veldig mye på hva som er i PCen, så lenge den ikke skal brukes til noe spesielt, bare prøv å se om du kan få tak i en med Core 2 Duo prosessor, slik at den kan brukes til litt andre småting, og ikke en utdatert sokkel. Windows 7 er jo veldig enkelt å bruke, med mange gode funksjoner. Du kan også kikke litt på hvilke skjermkort og prossesorer du bør styre unna. Dette har brukeren KongKlykken skrevet en del om, så du kan jo se om du finner noen av dem. Lykke til
  • 0
 9. Selleri la til et innlegg i et emne Dine overklokkingsforsøk som gikk vellykket.   

  Oppdatering: Litt småklokking, ikke noe seriøse greier, mest for å ha noe å gå ut i fra.

  CPU@Stock, X2+4870=14200
  CPU@Stock, X2=14600
  CPU@3,9GhZ X2=18300
  CPU@3,9 GhZ X2+4870=20050

  Dette på orgninal klokk, altså 750/900. Satser på en stabil 800/1000 klokk.

  EDIT: Dette i 3DMark06
  • 0
 10. Selleri la til et innlegg i et emne [LØST] Viften på 4870X2 låst på 100%   

  Problemet er funnet, det mangler signal-pin til viften, så den kan ikke justeres. Lodder på ny i morgen, og satser på at det funker. På 100% idler kortet på 35 C

  Loddet på nye pinner, og viftestyring fungerer.
  • 0
 11. Selleri la til et emne i Grafikkort   

  [LØST] Viften på 4870X2 låst på 100%
  Som emnetittel sier, får ikke endret vitehastigheten på mitt X2, den er låst på 100%. Har prøvd å endre i CCC og RivaTuner uten hell. Kortet står i CF med et 4870 512 om dette har noen betydning.
  • 2 svar
  • visninger
 12. Selleri la til et innlegg i et emne Dine overklokkingsforsøk som gikk vellykket.   

  Nytt prosjekt på gang, 4870X2 og 4870, resultater 2 come. Tror det kan gi veldig gode resultater i 06, da 06 elsker Intel med høye frekvenser og CF. Det store spørsmålet er jo hvilke poengsummer jeg kan håpe på da...
  • 0
 13. Selleri la til et innlegg i et emne Hva trengs for vannavkjøling?   

  Hvordan får du Antec 900 til å bråke? Viftene på lavest, med en ny CPU kjøler som går stille, som Xigmatec Achilles, den bærbare bråker jo like mye.
  • 0
 14. Selleri la til et innlegg i et emne CF 4870X2 og 4870 på P45   

  Takk for mange gode tips, kjører med E8400@3,9 GhZ, dette er vel ganske habilt etter mitt syn. Strømforsyningen på 850W bør vel holde tror jeg. Det er altså delte meninger om dette, da blir resultatene desto mer spennende da:)

  Pro Poeng delt ut, men tråden kan vel holdes åpen slik at jeg kan poste resultater her, om andre har innspill er jo selvfølgelig også toppers:)
  • 0
 15. Selleri la til et innlegg i et emne CF 4870X2 og 4870 på P45   

  Ser at man ved kjøp av mytt HK, blir anbefalt X*8, men da jeg har P45, bruker jeg nok det. Det som var det reele spørsmålet var jo om jeg burde droppe det ene 4870 kortet mitt, og kjøre et 4870X2 i single modus, men det ser ut til at Tri-Fire er mer effektivt enn X2 alene.

  Altså: 4870X2 og 4870=Tri-Fire som igjen er bedre enn singelmodus 4870X2, også med x8 hastighet, og skjermkortene blir ikke klokket ned på noen vis.
  • 0