jeetix

Medlemmer
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om jeetix

 • Rang
  Nyansatt
 • Bursdag 02. aug. 1989

Min datamaskin

 • Operativsystem unkw

Profile Information

 • Kjønn Mann
 • Sted Stavanger

Contact Methods

 • Hjemmeside http://gooble.no/

jeetix sin aktivitet

 1. jeetix la til et innlegg i et emne Nettbrukere ønsker å slette sin digitale identitet   

  Er noe først havnet på nettet er det umulig å fjerne helt, det fines sider som tar koppier av sider, som tar koppier av sider igjen.
  • 0
 2. jeetix la til et emne i PHP og SQL   

  Felles kommentarsystem, som også er gratis?
  Hei, Om noen vet om et coment system som som man kan bruke på mange sider, der koden er lik på alle sidene, men den leser selv vilke side den er på og laster deretter inn riktig coment liste og coment boks? Jeg må også kunne hoste det selv (ikke noen ekstern applikasjon)
  • 0 svar
  • visninger
 3. jeetix la til et innlegg i et emne Hjelp til galleri wordpress   

  Inne i kontrollpanelet skal nggallery ha eget kontrollpanel med oversikt over alle kategoriene og bildene, der synes jeg å huske at det var mulig å legge til en kommentar eller beskrivelse eventuelt tittel til hvert bilde.
  • 0
 4. jeetix la til et innlegg i et emne Hjelp til galleri wordpress   

  Hei, Er ikke proff på wordpress jeg heller, men jeg bruker http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/ Som jeg synes er meget effektivt og har flere bruksområder. Jeg tror du vil kunne finne det du leter etter der.
  • 0
 5. jeetix la til et innlegg i et emne Hvorfor kommer Paranormal Activity så sent til Norge?   

  Hva? Hvor fikk du det fra? Den har gått på kino i flere uker nå!
  • 0
 6. jeetix la til et innlegg i et emne Hvorfor kommer Paranormal Activity så sent til Norge?   

  Det kan være flere grunner.

  1. Det kopieres bare opp ett vist antall kopier av en film, vanligvis 35mm kopier, For en film på ca 3 timer koster dette rundt 35 tusen norske kroner per kopi å lage. for de som ikke vet hva en 35mm kopi er så er det en analog film som minner om slik film man setter inn i litt eldre fotoapparater. Bare at de man bruker på kino er MYE større, de deles opp i mindre pakker da de fraktes rundt, her er et bilde av en person som triller ca 4 filmer, Da kan du forestille deg hvor stor EN film er. Bare en rull av en film trailer på 4 minutter rullet sammen blir like under en vanlig CD plate i diameter. Da blir de sendt videre når en kino / ett land er ferdig med å sende den.

  2. Ofte bestemmer filmselskapet at den skal ha premiere i opphavslandet først.

  3. Kinoer bestemmer selv når de har tid til å ta i mot den, har de for mange filmer i sirkulasjon for tiden, må de vente med å ha premier til en annen film går av.

  4. Kinoer kan også velge å utelate enkelte filmer. Man kan jo ikke sende alle. Bare i Norge produseres det 2,5 filmer i gjennomsnitt per dag. Mange av disse vises kun på lokale kinoer, eller ikke på kino i det hele tatt.

  Til slutt vil jeg si at informasjonen i denne posten ikke her helt 100% nøyaktig. Målene av en film kan variere, og måten man driver kino på nå til dags endres hele tiden. Og alt dette vil nok endre seg når Digitaliseringen av Norge er fullført. per dags dato er det bare ca 18% av de norske kinosalene som kjører digitalt. Men dette endrer seg nå, i løpet av 3 åre er planen å hel digitalisere hele Norge.

  Forresten hvis du liker skrekkfilmer som Paranormal Activity og så vridere kommer du sikkert til å like Shutter Island også. Se traileren her: http://filmverden.no/?side=trailere&sted=94
  • 0
 7. jeetix la til et emne i HTML, XML og CSS   

  Trenger terninger - Bildebehandling
  Den enkleste ting i verden kan være den mest utfordrende! Alt jeg trenger er 6 bilder av terningkastet 1, 2, 3, 4, 5, og 6. Designet jeg leter etter er noe alla eller lignende. Ikke terninger fra virkeligheten! Jeg vil helst ha dem i vector format slik at jeg kan justere størrelsen selv. men ITpro sin størrelse er egentlig ganske perfekt for mitt behov. Fargen jeg vil ha på terningene er rød. Siden den skal brukes på er blant annet denne anmeldelsen: http://filmverden.no/?side=anmeldelser&sted=109 Som du sikkert ser, er det vanskelig å se om dette er terningkast 5 eller 4. Terningbildene jeg er ute etter må tydelig vise hvilke nummer de viser

  Jeg svarer gjerne på spørsmål hvis det er noen angående denne jobben.
  • 0 svar
  • visninger
 8. jeetix la til et innlegg i et emne [LØST] Hva er en bransjeaktør?   

  Tusen takk,

  Forresten, hvordan fant du det fra caplex? Jeg søkte på caplex.no men fant ingenting.
  • 0
 9. jeetix la til et emne i Jobb og utdanning   

  [LØST] Hva er en bransjeaktør?
  Hei,

  Jeg har antakelig postet denne på feil sted men jeg kunne ikke finne rett kategori...

  Men jeg har bare ett enkelt spørsmål: Hva er en bransjeaktør?

  Jeg har prøvd å google dette men fikk ikke resultatene jeg var ute etter. Ikke en gang caplex har svaret på dette.
  • 4 svar
  • visninger
 10. jeetix la til et innlegg i et emne Den evigvarende dorulldebatten...   

  B så selvfølgelig! Lettest mulig tilgjengelig. Det finner ingen gode argumenter for at den skal henge inn mot veggen.
  • 0
 11. jeetix la til et innlegg i et emne Logo til Filmverden.no   

  Hei, Om du kan laste det opp på nytt? Det bel utført vedlikehold på serveren i 5 minutter. (Den mistet hukommelsen for alle endringer siste 5 min. Dette er lit flaut men kan du laste opp på http://bildr.no/ ?
  • 0
 12. jeetix la til et innlegg i et emne Logo til Filmverden.no   

  Sånn da var det fikset. Men det hadde vært greit å komme tilbake igjen på tema. Jeg står fortsatt med åpne armer for et bidrag!
  • 0
 13. jeetix la til et innlegg i et emne Logo til Filmverden.no   

  Har endret linken
  • 0
 14. jeetix la til et emne i HTML, XML og CSS   

  Logo til Filmverden.no
  Hei

  Jobber med et nytt prosjekt: Filmverden.no Logoen som jeg har laget selv er jeg ikke så veldig fornøyd med. Derfor spør jeg nå alle logo og design talenter i dette forumet om hjelp! Jeg ønsker noe lit ekstremt, med litt detaljer, Noe som wipeout sin logo: http://bilder.gooble.no/view/91 kanskje. Eller en logo som minner noe om film. Still meg gjerne spørsmål. Jeg vil være takknemlig for alle bidrag jeg kan få.
  • 7 svar
  • visninger
 15. jeetix la til et innlegg i et emne Trenger domenenavn forslag @   

  Jeg lastet ned skjemaene som pdf fil, fylte dem ut og sendte dem til Brønnøysundregistret sin adresse. dette gjorde jeg sent i 2008. Jeg har ikke fått noe info om at jeg må betale noe, så om de krever det i etterkant så vil det være svindel. Men jeg er ikke helt 100% stødig på alt dette men jeg greide det i alle fall uten problemer. Når dette er gjort så tar det noen dager så vil du få brev i posten igjen med dit org nummer som du bare fyller inn i feltene som krever det når du kjøper no domener. Det er begrenset hvor mange no domener man kan ha på ett org nummer, jeg husker ikke helt hva den grensen var men det er mange. (Jeg vil gjette at det er rundt 20 no domener pr organisasjonsnummer. Men som sagt så er jeg bare 99% sikker på alt jeg skriver. Jeg vil også anbefale å kontakte dem direkte angående spørsmål, (De biter ikke) Da får du 100% sikre svar på det du lurer på. Her finner du kontaktskjema og telefon nr. http://www.brreg.no/kontakt.html Anbefaler kontaktskjema, de folk skal alltid kreve mer penger når man ringer >_>

  Håper dette var til hjelp!
  • 0