Frank Aune

Medlemmer
 • Innholdsteller

  659
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

3 ProPoeng

Om Frank Aune

 • Rang
  Master Guru | Gründer av ITpro
 • Bursdag 18. aug. 1970

Min datamaskin

 • Operativsystem Android
 • Min maskinvare Etter langt over 20 år med DOS/Windows så var det en befrielse å gå over til Android. Som bare funker. :-)

Contact Methods

 • Facebook https://www.facebook.com/TheArcturian
 • Hjemmeside http://Solsetra.no

Profile Information

 • Kjønn Mann
 • Sted Oslo
 • Interesser Frank Aune har tre års lederutanning, to år IT-høyskole og er sertifisert MCSE og HP Master ASE. Han har arbeidet 16 år i IT-bransjen hvorav de siste ti årene som selvstendig næringsdrivende. Arbeidet innenfor løsningsdesign og har dybdekompetanse innenfor management, utrulling og IT-drift. Nå er han visjonær og medskaper av stedet Solsetra.no.

Nylige profilbesøk


13 132 profilvisninger

Frank Aune sin aktivitet

 1. Frank Aune la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2013   

  "Hvis ja"? Alexander, hvordan kan du noensinne betvile at det du så strålende fantastisk viderefører noensinne har vært noe annet enn ikke bare Norges feteste konkurranse, ei heller planetens feteste, men ryktene går at denne konkurransen tilkjennegir sin imponerende og kløktfulle eksistens også ut over vår egen galakses massive eksistens som den kuleste, feteste, morsomste, gledesdritafulleste og mest utfordrende motiverende konkurransen i hele universet, om ikke også i superuniverset. Respekt, mann!

  Enkelt og greit.
  :-)
  • 2
 2. Frank Aune la til et innlegg i et emne Vinnerne i ITpros julenøtter   

  En riktig god romjul og et strålende flott 2012 til alle heltene i redaksjonen og alle dere lesere der ute! :-)

  Mvh
  Frank
  • 1
 3. Frank Aune la til et innlegg i et emne Velkommen til nye ITpro!   

  Fantastisk bra comeback, gutter! Liker godt integrasjonen av X6 inn på ITpro. Glimrende levert!
  • 0
 4. Frank Aune la til et innlegg i et emne ITpro Core 7.0 Beta lanseres   

  Til informasjon er nå X6.no også oppdatert med det nye designet. Vi håper de aller fleste av dere setter pris på denne endringen. Merk deg at du kan benytte din ITpro-konto til å logge inn på X6.no og Forumet.no også.

  Hvis elementene ikke vises riktig så trykk Ctrl + F5 eller Shift + F5, avhengig av nettleser du benytter. Eventuelt slett temporære internettfiler så vil siden lastes inn riktig.
  • 0
 5. Frank Aune la til et innlegg i et emne Nyhetsspeilet og ITPro   

  Å sensurere vekk eksistensen av X6 og Nyhetsspeilet er ikke et alternativ. ITpro har i flere år krysspublisert til X6.no og TechNett-partnere. Hardware gjør det på sin forside også, akkurat som VG, Dagbladet, Aftenposten osv. ITpro har ikke selve artiklene til X6 eller Nyhetsspeilet her. Det medfører at diskusjoner/kommentarer til artiklene havner på andre nettsteder. ITpro er et rent IT-magasin. Teasere (krysspubliseringer) og reklame er en del av internett.
  • 0
 6. Frank Aune la til et innlegg i et emne Nyhetsspeilet og ITPro   

  Krysspublisering slik du ser nå er helt vanlig å gjøre for å gi leserne en større bredde på tilbudet. Akkurat som vi peker til artikler på X6 så vil vi også legge ut innslag som peker til Nyhetsspeilet. Selve informasjonen ligge derimot på et annet nettsted som gir en helhet i bildene som skisseres. Enkelt og greit er det bare å klikke på det man interesserer seg for og hoppe over resten.

  Som TheMetalGod så godt beskrev det; "Som ITpro himself sier er det opp til hver enkelt hva vi velger å lese. Jeg og mange andre har ønsket nettopp denne løsningen. Jeg personlig er bare lunket interessert i stoffet som Nyhetsspeilet.no inneholder, men jeg mener at nettsteds-sammarbeidet slik det nå er vil generere mere trafikk også på ITpro.no og X6.no. Sammenlign det gjerne med at et kjøpesenter. Butikkene i et kjøpesenter vil ha mere besøk av kunder, kontra en butikk som ligger for seg selv. Større utvalg og bredde øker omsetning selvom konkuransen øker der flere butikker har samme varetype.

  Så jeg oppfordrer alle til å ta inn over seg dette og se potensialet i et nytt tilbud, selvom det ikke treffer akkurat dine interesser. Jeg personlig vil holde meg oppdatert på den nye siden og kansje også delta i diskusjoner, selvom det er IT jeg først og fremst brenner for. Jeg er meget positiv over tilbudet vi har fått "
  • 0
 7. Frank Aune la til et innlegg i et emne ITpro Core 7.0 Beta lanseres   

  Jeg la inn dette i en annen tråd angående det nye designet, men det ser ut til at den trengs her også. Til alle dere som sier det ser rotete eller stygt:

  Trykk Ctrl + F5
  eller Shift + F5, avhengig av nettleser du benytter.

  Hvis du ser på bildene i lanseringsartikkelen så ser du hvordan det skal se ut. Eksempelvis slik:  Da ser det ut slik det skal være. Din nettleser må oppdatere alle grafiske elementer og CSS-koden for at det skal bli 100% riktig.
  • 0
 8. Frank Aune la til et innlegg i et emne Liker vi ITpro sitt nye design? (m/poll)   

  Til alle dere som sier det ser rotete eller stygt:

  Trykk Ctrl + F5
  eller Shift + F5, avhengig av nettleser du benytter.

  Hvis du ser på bildene i lanseringsartikkelen så ser du hvordan det skal se ut. Eksempelvis slik:  Hvis du synes dette ser rotete eller stygt, så ta et skjermbilde, manipuler det slik du ønsker det skal være og lim inn forslaget her eller på en mail til meg.
  • 0
 9. Frank Aune la til et innlegg i et emne ITpro Core 7.0 Beta lanseres   

  Det trenger du ikke. Den øverste hovedsaken bytter mellom de fem siste prioriterte sakene automatisk etter 8 sekunder. Om du ikke ønsker å klikke så kan du bla deg nedover nyhetslisten så vil du fremdeles finne igjen de 5 siste sakene der. Hensikten med slideshowet er å kunne vise flere prioriterte saker på samme spot uten å måtte scrolle nedover. Dermed forsvinner heller ikke de prioriterte artiklene så raskt som tidligere.


  • 0
 10. Frank Aune la til et innlegg i et emne ITpro Core 7.0 Beta lanseres   

  Flott tilbakemelding, -ynkey-! Her er et par raske svar:

  1. Knappene var faktisk fra det forrige designet. Dette er nå oppdatert.
  2. Det er din egen personlige meny hvor eventuelle bokmerker du selv har føyd til vil bli liggende. Vi vil gjøre dette mer tydelig for de som ikke har noe der.
  3. SmartBox har havnet noen pixler lengre ned og man måtte scrolle i forrige design også for å få med alt i boksen. Samtidig har vi har fått opp igjen SmartBar til en mer fortjent plassering.
  4. Vi får se hva den store lesermassen gir av tilbakemeldinger her.

  Du nevner det burde vært sluppet en betaversjon av designet. Det er akkurat det vi har gjort. Det du angir ang. "ITpro partnere" henger jeg ikke med på. Den har samme plassering som før. Mente du noe annet?


  • 0
 11. Frank Aune la til et innlegg i et emne ITpro Core 7.0 Beta lanseres   

  Trykk Ctrl + F5 slik at du får lest inn oppdaterte grafiske elementer og CSS-kode.
  Hvis det ikke hjelper så angi hvilken nettleser og versjon du benytter.


  • 0
 12. Frank Aune la til et innlegg i et emne ITpro Core 7.0 Beta lanseres   

  Prisguiden og Bruktmarkedet er eksterne tjenester og vil bli oppdatert om litt.
  • 0
 13. Frank Aune la til et emne i Annonseringer fra forumadministrasjonen   

  ITpro Core 7.0 Beta lanseres
  Vi lanserer nå en ny og forbedret layout på ITpro. Denne utgaven har fått betegnelsen ITpro Core 7.0 Beta og er primært en forbedring av hvordan informasjonen presenteres på forsiden. Undersider blir også mer ryddig ved at venstre kolonne er blitt fjernet og omallokert.

  Finner du bugs i det nye designet i din nettleser så er det flott om du kan legge det inn her så vi kan korrigere dette fortløpende.

  X6.no vil få et tilsvarende løft. Mer informasjon følger når vi tar løsningen ut av beta-statusen i løpet av uka.
  • 41 svar
  • visninger
 14. Frank Aune la til et innlegg i et emne [LØST] Prisguide fungerer ikke på ITpro   

  Vi har meldt inn feilen til ansvarlig tekniker. Løsning burde komme på plass om kort tid. Takk for at dere varsler inn slike feil!
  • 0
 15. Frank Aune la til et innlegg i et emne [LØST] Hva er galt med X6?   

  Korrigert. Logg av og på så skal alt være i orden.
  • 0