b2~

Medlemmer
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om b2~

 • Rang
  Nyansatt
 • Bursdag 20. aug. 1990

Min datamaskin

 • Operativsystem W7 x64
 • Min maskinvare Hadde jeg bare hatt plass til en stasjonær i leiligheta :/

Profile Information

 • Fullt navn Christoffer
 • Kjønn Mann
 • Sted Trondheim
 • Interesser Student på heltid = masse fritid

b2~ sin aktivitet

 1. b2~ la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2012   

  Hangover. Håper alltid på at årets julebord skal ende like dan.
  • 0
 2. b2~ la til et innlegg i et emne 20. julenøtt 2012   

  Legen fra Cyanide and Happiness. Han klarer å komme med de mest positive tilbakemeldinger i en såpass tragisk situasjon.  • 0
 3. b2~ la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2012   

  Slå på sjarmen og ta kontakt med a gjennom Twitter. Plis, legg ut artikkel om hvordan daten gikk på ITpro! Kan se for meg at det kan bli artig lesestoff.


  Link: https://twitter.com/Jomfru_Maria
  • 0
 4. b2~ la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2012   

  Jeg savner litt mer jul i julenøttene i år. Det er blitt litt lite grubling om selve julefeiringa, nissen, Jesus og tradisjoner. Det føler jeg det har vært lite av i år. Jeg savner og det årlige, men dristige, bildet av damer i nissekostymer. Og før det blir julekveld så kunne det hvert fint med noe form for drøfting av julegaver, for jeg trenger sårt noen tips til julegaver sånn helt på tampen.
  • 0
 5. b2~ la til et innlegg i et emne 16. julenøtt 2012   

  Jeg liker Itpros julenøtter fordi de byr på utfordringer. En nøtt skal være hard å knekke og bare den beste kan vinne. Dagen derpå blir vinnersvaret avgjort og man kan selv si seg enig eller uenig med avgjørelsen, men uansett så har hver vinner gitt et svar som har fortjent en seier.

  Det spesielle med julenøttene er at de og byr på julestemning fra 1. desember. Allerede da får man oppleve spenningen fram til julekvelden. Og mens vi venter kan vi kose oss med alle de gode svarene på de 24. artige nøttene.
  • 0
 6. b2~ la til et innlegg i et emne 15. julenøtt 2012   

  Kvelden før kvelden settes det ut grøt til Nissen. Selvfølgelig må vi gi Nissen grøt så han skal holde ut på sin lange reise jorden rundt med reinsdyr og slede og gavesekk. Men jeg syns det er litt pussig at vi akkurat gir han grøt. Klarer ikke Nissemor å lage god julegrøt? Så da ønsker jeg svar på dette.

  Hva spiser Nissen til jul?
  • 0
 7. b2~ la til et innlegg i et emne 14. julenøtt 2012   

  mp3-spillern min som holder humøret mitt oppe med god julemusikk hver dag.
  • 0
 8. b2~ la til et innlegg i et emne 13. julenøtt 2012   

  1. En utgangsport som får meg ut derfra. Jeg klarer ikke helt å se hva som er så fasinerende med å være igjen på en øde nettsky.
  2. En ninja som kan slåss for meg når fiendtlige malware dukker opp på rømningsveien.
  3. En printer som til slutt kan printe meg ut og slippe meg fri IRL.
  • 0
 9. b2~ la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2012   

  Jeg kunne tenke meg å vinne en av ITpros julenøtter før julen er over.
  • 0
 10. b2~ la til et innlegg i et emne 10. julenøtt 2012   

  Julebrusens luftbobler (kullsyre) består av frigjort CO2 fra karbonsyra i brusen. I kokende julebrus så skilles de forskjellige komponentene i julebrusen fra hverandre ved kokepunkt (destillasjon). Så innholdet i luftboblene vil nå hovedsaklig bestå av CO2, vanndamp og aromaene fra tilsetningstoffene.
  • 0
 11. b2~ la til et innlegg i et emne 9. julenøtt 2012   

  Jeg vil flytte sjela mi inn i skyens verden før kroppen min går med i grava. En slags cyber reinkarnasjon til frelse, da hele verden allerede er på god vei til å bli lagt ut dit. En av gledene med dette vil jo selvfølgelig være det at jeg kan fortsatt være med å delta på ITpros julenøtter hvert år.
  • 0
 12. b2~ la til et innlegg i et emne 8. julenøtt 2012   

  La oss anta at Nøtteliten spiser 2 nøtter daglig i tillegg til det andre av røtter, frø og knopper. Videre antar vi at han har klart å samle i snitt 3 nøtter daglig siden i fjor jul med unntak av vintermånedene, desember, januar og februar, da det er stor mangel på nøtter.

  Da har Nøtteliten følgende:

  f = 3 nøtter funnet daglig
  s = 2 nøtter spist daglig
  a = 365,25 dager (antall dager i året i snitt inkludert skuddår)
  v = 90,25 dager (antall dager i vintermånedene i snitt inkludert skuddår)

  Totalt antall nøtter = (f - s) * (a - v)
  = (3 - 2) * (365,25 - 90,25)
  = 1 * 275 = 275 nøtter

  Problemet til Nøtteliten, som det er med alle ekorn, er at han er ganske vimsete. Instinktet hans lagrer bort maten til overs på et sikkert sted, slik at han er trygg hvis nøden skulle være nær. Men, det er her problemet kommer inn, det er ikke alltid han husker hvor hans sikre sted er. Derfor har han i løpet av et helt år klart å lage mange slike sikre steder, la oss anta 1 sted i måneden (ekskludert vintermånedene). Siden Nøtteliten er så vimsete som han er, så antas det at han glemmer av et spiskammer etter 2 måneder. Det antas og at nøttene er uniformt fordelt blant alle spiskammerene.

  Så nå har Nøtteliten følgende:

  l = 9 spiskammere laget i løpet av et år
  g = 9 - 2 = 7 spiskammere glemt

  Totalt antall nøtter = ((l - g) / l) * 275
  = (9 - 7) / 9) * 275
  = 2 / 9 * 275 = 61,1 ~ 61 nøtter

  Vi må og inkludere faktorene fra naturens side. Nøtteliten bor ikke alene i skogen, og dermed så hender det at andre dyr har spist av spiskammeret hans. La oss anta at i år var han svært uheldig, hele 75 % av alle nøttene blir spist av andre dyr.

  Totalt antall nøtter = 61 * (1 - 0,75) = 15,3 ~ 15 nøtter

  Av de resterende nøttene måtte Nøtteliten gi 3 nøtter hver til frøken Skjære og han gamle kråkemannen som straff for all ertingen. Så på selve julaften har han ikke mange nøtter igjen. 5 nøtter pakker han inn som julegave til sin mamma, og to nøtter satt han ut til ekornnissen kvelden føre.

  Totalt antall nøtter = 15 - 2 * 3 - 5 - 2 = 15 - 13 = 2 nøtter

  Konklusjonen er den at Nøtteliten har 2 nøtter igjen på julaften, hvis han var så heldig at han overlevde året. Nei, han fikk ikke noen nøtter i julegave. Han fikk en genser!
  • 0
 13. b2~ la til et innlegg i et emne 7. julenøtt 2012   

  Hvordan man pynter det gjeveste treet blir vel opp til hver enkelt. Det kan vaskes, trimmes og kles på etter behov, og i ekstreme tilfeller smøres inn eller sminkes. For å få til den riktige stemningen, kan det tilpasses med god musikk og valget av tilværelse er viktig.

  I de fleste tilfeller er det et tomannsarbeid, men det er jo selvfølgelig lov å pynte det alene eller i selskap med flere. Kjønnet kan være en avgjørende faktor, men det hender at det faktisk ikke spiller noen rolle. Kvaliteten på pyntingen avhenger av hvor bra forberedelsene var og kanskje på hvor nøye man er med selve akten. I dag så skal det ikke hver en vanskelig sak, da det fins mange hjelpemidler der ute. Verktøy og guider til inspirasjon er lett tilgjengelige.

  Jeg vil ikke anbefale barn til å være med å pynte det gjeveste treet. La heller det være en oppgave for de mer erfarne: voksne. Selve treet trenger ikke nødvendigvis å være sprekt og friskt for å være det gjeveste treet. Bare det ikke er et dødt tre.

  Med skinnende bjeller og lys i treet kan det fort bli til at du må tilbringe neste jul med flere. Men det beste med pyntingen er den gode, varme følelsen av glede. Foruten om julen så kalles det gejveste treet for familiens kronjuveler. Pyntes det med den respekten det fortjener så blir det en god jul i år og.
  • 0
 14. b2~ la til et innlegg i et emne 6. julenøtt 2012   

  Juleribba. Mer husvarm og stuerent (dødt) dyr fins ikke i julen, hvis ikke man foretrekker lam eller fisk i stedet da.
  • 0
 15. b2~ la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2012   

  Nei, det er vel bare å finne en millionær og slå på sjarmen. Uavhengig av skjønn så dobler du sjansen!
  • 0