spelly

Medlemmer
 • Innholdsteller

  94
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om spelly

 • Rang
  Nyansatt

spelly sin aktivitet

 1. spelly la til et emne i Windows   

  Problem med driver (sli)
  Jeg har litt problemer med PCen min. GPUene som blir benyttet er 2x nvidia 7900GT.
  Jeg har prøvd å installert den ene driveren fra nvidia, den fungerer, men jeg har ikke tilgang på det kontrollpanelet som følger med (hvor du kan aktivere bla. SLI)
  Jeg har prøvd å reinsstallere driveren flere ganger, installert i sikkerhetsmodus uten noe hell.
  Hver gang jeg starter PCen får jeg feilmeldingen : error loading Dwindows\system32\nvcpl.dll.
  the specified module could not be found.
  Hva kan jeg gjøre for å få dette til å fungere?
  jeg har xp pro sp1 og 2.0 framework. Må jeg kanskje installere sp3 ? hvor finner jeg deT?
  • 1 svar
  • visninger
 2. spelly la til et emne i (Arkiv) Program- og database- og webutvikling   

  "lære" aS3 fort?
  Det har seg slik at no i det siste har jeg begynt å få skikkelige problemer i IT2, læreren sa at jeg kunne bare drive med c++ siden det var nesten det samme som as3 - hevdet han + jeg ønsket å lære meg det i stedet.

  Så no på slutten av året, skal vi faktisk ha den FØRSTE prøven i IT2 og jeg MÅ bruker AS3. Med svært lite kunnskaper innenfor AS3, søker jeg litt råd. PÅ prøven er alle hjelpemidler utenom kommunikasjon med andre tillatt. Så jeg lurte på om det finnes noen fine sider der ute, med veldig handy informasjon / koder / whatever som kan hjelpe meg til en hvilkensomhelst oppgave? Finnes det en form for wysiwyg for AS3? tenker da spesielt på noe som kan lage flashbanner og slikt da, men også for systemer og slikt, hvis det finnes.
  • 2 svar
  • visninger
 3. spelly la til et emne i Generelt om nettverk   

  Problem å sette opp DMZ på router (FRA BKK)
  Jeg har modem og internett fra BKK, de tillater ikke å åpne porter direkte fra modemet vi har fått utlevert, vi må gjøre dette selv, med DMZ, så vi må ha egen router. Guiden fra bkk har jeg funnet fra sidene deres: http://www.smartehjem.no/Bredband/teknisk.htm#faq2

  Jeg mente jeg hadde fulgt guiden til punkt å prikke, men tydeligvis ikke!
  ettersom jeg har prøvd å fikse dette problemet i evigheter no, trenger jeg hjelp fra høyer makter, nemlig dere!
  Slik ser oppsettet mitt ut på min D-link DIR-635, Wlan:

  Er det noen feil på innstillingene der?

  Her er ett bilde fra port som jeg har prøvd å forwarde, samt IP fra CMD :  prøvde å sette opp DMZ på maskinen min, men dette førte til at jeg ikke fikk internett i det hele tatt, DMZ trengs nemlig bare på den ene maskinen, jeg skal bruke som server.
  • 1 svar
  • visninger
 4. spelly la til et innlegg i et emne "bakgrunnsbilde" på nettside!   

 5. spelly la til et innlegg i et emne "bakgrunnsbilde" på nettside!   

  Forstår det, derfor nevnte jeg at om jeg delte bakgrunnsbildet opp i 3 deler, som inneholder bare de elementene som ligger i bakgrunnsbildet jeg nevnte tidelgiere, og plasserer disse små bilde i hjørnene de hører hjemme, vil ikke dette problemet bli eleminert da ? Er det i det hele tatt mulig å gjennomføre ?
  Litt vanskelig å forklare... Her kommer en enkel illustrasjon:

  Jeg plasserer bildene slik i css koden, og adder #666666 som bakgrunnsfarge, slik at alt ser ut til å høre sammen. er det gjennomførbart?
  • 0
 6. spelly la til et innlegg i et emne [LØST] Hvordan boote opp fra cd-rom med USB tastatur?   

  er usikker, lenge siden jeg har formatert no, men enten er det numlock du skal trykke på, ellers er det en random rar knapp du skal trykke på for å aktivere f-knappene.
  • 0
 7. spelly la til et innlegg i et emne "bakgrunnsbilde" på nettside!   

  Jeg har ett bilde: Det er dette jeg ønsker på nettsiden, som bakgrunn, tror det ville passet ganske ok. det er 800x600. Hvordan kan jeg få det in, samtidig som alle oppløsninger kan kjøre nettsiden uten buggs? dele opp de 3 elementene bakgrunnen består av? såfall hvordan?
  • 0
 8. spelly la til et emne i Webutvikling   

  "bakgrunnsbilde" på nettside!
  jeg har laget følgende nettside: http://wjks.net/side222/index.html
  På denne siden ønsker jeg en annen bakgrunn, tenker på noen kule brushes uansett, hvordan kan jeg adde en bakgrunn jeg har laget selv til nettsiden, + at nettsiden tilpasser seg alle oppløsninger?
  Er det mulig å lage ett bilde i 800x600 format eventuelt større og adde det som bakgrunn? Såfall hvordan kan jeg adde det bildet som bakgrunn?
  takker for alle tips som kan hjelpe meg med dette problemet!
  • 7 svar
  • visninger
 9. spelly la til et emne i Ferdige løsninger   

  [LØST] Trenger hjelp til valg av CMS/galleri ?
  Det har seg slik at jeg skal lage en nettside for en kompis.
  Denne nettsiden skal ha en forside og noen undersider, på alle undersidene skal det være bildegalleri (helt enkelt som gjør at du kan forstørre bildene ved mouseover) i dette bildegalleriet skal det være mulig for admin å laste opp bilder når og hvor som helst. Tekst på forsiden osv er ikke så viktig at det lar seg redigere, men det er ett pluss. Jeg lurer på om det finnes noen galleri som er enkel å adde til en html/css nettside som lar noen få brukere laste opp bilder (ved pw og brukernavn, helst uten bruk av database, siden det er bare noen få brukere som uansett skal kunne laste opp). Hvis det er ingen galleri som egner seg bra til problemstillingen min, finnes det noen enkle CMS, med enkelt brukergrensesnitt/enkelt å håndtere/enkelt å lage design til, som kan gjøre jobben for meg?
  Takker for alle svar!
  • 1 svar
  • visninger
 10. spelly la til et innlegg i et emne nFF's stunt mot ITpro   

  Syntes som sagt tideligere at det er synd at ITpro blir brukt til konspirasjonsteorier.
  • 0
 11. spelly la til et innlegg i et emne Nettside - preloader - værstasjon mm   

  Hvis du ville gjort det hadde jeg blitt utrolig takknemmelig!
  • 0
 12. spelly la til et innlegg i et emne Nettside - preloader - værstasjon mm   

  Bumper denne jeg, er en preloader som er laget i flah cs3.
  • 0
 13. spelly la til et innlegg i et emne [LØST] Piercing i Bergen , Og noen spørsmål om Piercing.   

  De seriøse studioene opererer med aldersgrense 15-16 år. Men om du har med deg en forelder skal det fint gå an å ta om du er 13 år.
  Når det gjelder smerte med strippestand er det veldig individuelt som sagt tideligere, det kommer også på hvor du skal ta den.
  Jeg har selv tatt piercing ring i ørebrusket selve piercinget gjorde ikke vondt, men over 1/2 år etter jeg tok den slet jeg med intense smerter fra såret. Det var ikke betendelse, det gjorde bare latterlig vondt i healing perioden.
  Om du skal ta en strippestand i ørebrusket må du tenke litt, det gjør jævli vondt i ettertid, er sikkert en av de vondeste piercingene du kan ta.
  • 0
 14. spelly la til et innlegg i et emne Nettside - preloader - værstasjon mm   

  Fikk det med bildene til! http://wow.sm411.info/olv/vaerstasjon.html dette fikk jeg til ved å konfigurere weatherlink, tok lang tid men fikk det til, til slutt.
  Grafiken er ikke bra da, så om noen har en ide til hvordan jeg kan endre grafikken hadde det vært flott.
  Ellers merker jeg selv, at det tar litt tid å komme inn på sidene med all informasjonen fra værstasjonen så trenger iallefall en preloader på den siden og forsiden. Problemet er som sagt tideligere at jeg ikke aner hvordan dette blir gjort, så trenger sårt hjelp på den delen. Ellers er jeg også ute etter en kode som gjør at nettsiden blir oppdatert samtidig med bildene.
  Takker for all hjelp!

  Forøvrig er nettsiden : http://wow.sm411.info/olv/vaerstasjon.html der er all værinformasjon.
  • 0
 15. spelly la til et innlegg i et emne Nettside - preloader - værstasjon mm   

  Weatherlink generer både tekst og bilderapport, begge blir oppdatert når værstasjonen blir det.
  Jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal sette opp en ftp på maskinen som har installert weatherlink som sender bilder til nettsiden hvert 10 min, hvordan skal disse bildene kunne bli vist på nettsiden? flash? php?

  Når jeg snakker om preloader tenker jeg på : http://home.no/spelly/Kopi%20av%20preloade...r/preloader.swf
  På index siden skal det være flere bilder som illustrer de forskjellige underlinken til siden, samt siden hvor værdataene skal samles kommer det til å ta litt tid å loade, derfor trenger jeg en preloader. preloadern funker, men vet ikke hva jeg skal skrive for å få den til å funke, siden jeg er rimelig ny innen flash (også php)
  Har nokk tatt på meg ett prosjekt som jeg ikke er skikkelig kvalifisert til å gjøre, men med litt hjelp fra dere vil det bli ett strålende resultat

  Takker for all hjelp jeg kan få.
  • 0