noekken

Medlemmer
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om noekken

 • Rang
  Nyansatt

noekken sin aktivitet

 1. noekken la til et innlegg i et emne Windows 10 Startknap-problemer   

  Må vel bare innrømme at jeg har gitt meg for krefter større og sterkere enn meg selv når det gjelder Start-knappen. I klartekst betyr det, Classic Start. Har ikke samvittighet til at du bruker ferien din på mappeflyttingen, så jeg har tatt en reinstall, som ikke fikset kanppeproblematikken. Men lukket altså det hele med ny knapp.
  • 0
 2. noekken la til et innlegg i et emne Windows 10 Startknap-problemer   

  Takker nok en gang. Problemet er at jeg altså utrolig nok klare å flytte bildemappa til skrivebord (fingefeil i frarta) og dermed vil den ikke tilbake til original eller annen plassering. I tildliger windows var det vel også slik at du ikke fikk gjennopprettet noen form for flytting. Vet ikke om det gjelder i dag.
  • 0
 3. noekken la til et innlegg i et emne Windows 10 Startknap-problemer   

  Å snuble i Windows-bena sine
  Utrolig at du bruker ferien. Er takknemlig inntil det ubeskrivelige. Har nå ordnet alt, bortsett fra smådetaljer. Men så har jeg likevel snublet i windowsbeina mine, og gått over ende med dunder og brak.. Skulle flytte bildemappa til D: partisjonen. Ved fingerfeil valgte jeg mappe til Skrivebord, så nå får jeg bilder når jeg klikker på skrivebord. Nyt ferien. Men kan du tipse om en lenke hvor jeg finner løsning på tilbakestilling av standardmappene. 0 svar på Google nemlig.
  • 0
 4. noekken la til et innlegg i et emne Windows 10 Startknap-problemer   

  Kan vel ikke forvente at dere har ork eller energi til å følge med videre på denne ukofortable turen. Men i alle fall: Ett å ha tatt for meg alle enhetsdrivere var det to som var utdaterte. Fikset det, uten merbar, positiv endring. Imidlertid ser dere en spesiell situasjonen, jfr skjermdumpen på den vedlagte filen
  . Ser til å være en bluetoothenhet (som usb-emhet). I så fall ble den satt in etter problmene tokm til.
   
   
   
   
  Ukjent enhet.docx
  • 0
 5. noekken la til et innlegg i et emne Windows 10 Startknap-problemer   

  Har begynt en detaljert gjennomgang av driverne. Har allerede imagefil med nåværende status. Tar derfor en refresh, uten at jeg er overoptimistisk når det gjelder resultatet.
  Mistanken er nok 3. parts. Så neste steg er antagelig å installere alle programmer på nytt for eventuelt å se hvor det skjærer seg. Siden det er livsoppholdende aktiviteter på andre fronter, så er jeg redd helga går til den store ryddesjauen. Vi får se. I verste fall må man kanskje gi seg, og emigrere til Classic shell.
  • 0
 6. noekken la til et innlegg i et emne Windows 10 Startknap-problemer   

  Takk for at dere bryr dere. Høyreklikker cmd som åpnes på oppgavelinjen. Velger, kjør som administrator. Men ingen ting skjer. Skriver jeg inn, SFC /scannow, i vinduet som er åpnet, ber den om "administrator". Og der står jeg.
  • 0
 7. noekken la til et innlegg i et emne Windows 10 Startknap-problemer   

  Sak 1: Setter i gangs som anbefalt.
  Sak 2: Har installert fra windows (ISO-filen brent på dvd).
  Kommandolinje med adm. rettigheter viser på startknappmenyen. Men når dette alternativet trykkes, skjer ingen ting. Alternativene på menyen lar seg ikke alktivere - bortsett fra "kjør" og "av og på".
  • 0
 8. noekken la til et emne i Windows   

  Windows 10 Startknap-problemer
  Problemfritt Windows, med den nye 10'ern? In Your dreams! Oppdaterte min stasjonære (Komplett-bygd) via Microsofts veiviser. Det aller meste funker, rett skal være rett. Men startknappet - det verdensomspennende diskusjonstema: Der ble det tull. Ved høyreklikking kommer hurtigmenyen opp, men bare de 4 nederste alternativene gir respons. Klikker jeg på for eksempel på Kontollpanel, skjer ingen ting. Noen som har vært borti dette? Og fremfor alt: Noen som kan foreslå en løsning?
  Lastet så ned ISO-filen for å oppdtare min bærbare Toshiba. Her funker det meste, så langt. Men her blir jeg bedt om å aktivere Win 10. Da jeg prøvde med min nøkkel fra win 7 godtas ikke den. Får dessuten stadig feilmelding om at driveren for grafikkortet er krasjet - og reperert.
  • 13 svar
  • visninger
 9. noekken la til et emne i Windows   

  Windows update streiker
  Har oppgradert til Win 8 og update varsler om 33 viktige oppdateringer. Disse lastes ned og maskinen restartes. Men hele tiden får jeg meldingen "Feil ved konfigurasjon av opdateringer". Feilen kommer alltid når 15% er gjennomført.

  Det blir for mye å ta med alle fixer jeg har forsøkt. Ulike rootkit-programmer finner nada. Noen som har løsning. Internet flommer over av frustrasjon på grunn av dette, men løsningen har jeg ikke funnet - ikke en gang re instalering.
  • 0 svar
  • visninger
 10. noekken la til et emne i Officeprodukter   

  Flette mot Outlook - med hodepine
  Jeg har en milelang medlemsliste og ville unngå å føre alle over til Outlokk - en for en. Skrev et brev i word og startet flette mot Outlook. Dette gikk fint helt til jeg måtte godkjenne hver enkelt adressat i en dialogboks som advarte mot at et program forsøkte å sende via Outlook. I dialogboksen skulle jeg kunne trykk hjelpe å få anvisning på hvordan boksen kunne elimineres. Men samme hvor mye jeg søkte i hjelp kom ikke løsningen. Noe som har den???? Det hele var rett og slett hodepine-fremkallende.

  Console
  • 0 svar
  • visninger
 11. noekken la til et emne i Generelt om Internett   

  Firefox-faner viser ikke innhold
  Har oppdatert til siste versjon Firefox. Nå skjer det mega-merkelige at når jeg oppretter nye faner, enten via bokmerke eller på annen måte, så vises samme innhold i alle faner. Jeg har lenge brukt en utvidelse som viser innholdet i et eget lite popup-vindu. Nåer innholdet under fanen og det popup-vinduet viser helt ulikt. Aldri vært borti noe lignende?? noen som har vært bori i lignende?

  Console
  • 0 svar
  • visninger
 12. noekken la til et innlegg i et emne Boot cd for Vista   


  Har sikkert forklart meg dårlig. Vel, når xp-maskinen går i stå av hvilken som helst grunn setter jeg inn Norton Gohst cd, booter fra den, og henter en imagefil jeg har laget tidligere. Utrolig kjekt ot tidsbesparende.

  Vista-maskinen min godtar ikke denne versjonen av Gohst. Har derfor laget en imagefil med gratisprogrammet DriveImage XML. Fungerer helt fint. MEN hvis maskina tar kvelden så må jeg ha en boot cd for å kjøre systemet og åpne partisjonen der imagefila ligger.

  Console
  • 0
 13. noekken la til et emne i Windows   

  Boot cd for Vista
  Har brukt Norton Gohst på min XP-maskin og bruker de som vanlig programcd'en som boot cd. Vista godtar ikke denne. Har sett noen heller kompliserte løsninger på nettet, som BartsPE og lignenede. Har inntrykk av at de er mye styring med disse. Noen som kjenner til en enkelt ISO-fil, eller lignende, og som kan brennes.Poenget er at den skal kunne boote Vista for eksempel når en imagefil skal restore systemet. Bruker Drive Image XML til Vistamaskinen.

  Som sagt: Enkelhet er stikkordet her

  Console
  • 4 svar
  • visninger
 14. noekken la til et innlegg i et emne Gule sider sviker i Firefox   


  Hei.
  Denne virker greit, men lar den ligge i første omgang
  C
  • 0
 15. noekken la til et innlegg i et emne Utskrift i firefox   


  Har prøvd denne, uten hell. Den delen av en webside, som overskrider en A4-side, vises delvis nedenfor websiden når jeg går i forhåndsvisning. Når jeg skriver ut kommer bare den første siden. De øvrige sidene kommer blanke!?
  Conesole :nope:
  • 0