pijano

Administrasjonen
 • Innholdsteller

  4 978
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

428 ProPoeng

Om pijano

 • Rang
  Forumadministrator
 • Bursdag 04. juli 1969

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows
 • Kjernekompetanse PC-hjelp

Profile Information

 • Kjønn Mann

Contact Methods

 • Hjemmeside http://

Nylige profilbesøk


38 812 profilvisninger

pijano sin aktivitet

 1. pijano la til et innlegg i et emne cmos   

  Ta en titt her og se om du får løst det nå: https://www.youtube.com/watch?v=rdHH9KrceR0
  • 0
 2. pijano la til et innlegg i et emne Remote desktop   

  Det ligger under avansert i BIOS - APM (Advanced Power Management) eller ACPI (Advanced Configuration Power Interface), men det må jo være et HK som støtter dette da, så vet ikke om Microsoft kan hjelpe til der, selv om det var de i samarbeid med Intel som kom med APM i 1992. Det er vel enklere å sjekke PC-produsentenes nettsider etter manualer, men skjønner at det blir en litt håpløs jakt.
  Jeg har bygd PC-er i mange år og stort sett med hovedkort fra Asus som har hatt denne egenskapen, men da må en jo ha en stasjonær PC i stedet. Tror det skal være vanskelig å finne en bærbar med dette.
   
  Ja, for RDP (MSTSC), så må maskinen du logger deg inn på (den som kjører tjenesten) være en pro-utgave. Den du bruker til å logge deg inn med, kan være en home-maskin og du får apper til mobil og nettbrett også.
  Men for sistnevnte, så må også PC-en ha en statisk IP-adresse. Hvis ikke ISP tilbyr dette og du ikke har mulighet til å reservere en IP-adresse i ruteren, via DHCP-oppsettet, så må en bruke en løsning med "NO-IP" eller "DYNDNS"
  Enklere da  og bruke TeamViewer, så slipper du å tenke på noe av dette.
  • 0
 3. pijano la til et innlegg i et emne Remote desktop   

  Alternativt, kan den jo kobles til en UPS: https://www.komplett.no/search?q=ups&nlevel=10000§28004§10456§10459&fromSearchOverlay=1
  Man da begynner jo ting å koste mye for å få alt på plass som ønsket. :-). Hvis også stømmen er borte over lengre tid, så UPS-en også går tom for strøm...er man jo like langt.
  • 0
 4. pijano la til et innlegg i et emne Remote desktop   

  Jeg regner med at du ikke trenger å tenke på åpning av porter her (kjenner ikke til RemotePC-programmet) og at du kun logger inn på gjeldende PC som programmet kjører på, uten å tenke på noe.
  (Microsoft RDP, der må du åpne port 3389 i ruter, pekende mot PC-ens interne IP-adresse, samt i PC-ens brannmur, men da må også ha Windows pro på hytte-PC-en).
  Hvis ikke du slipper unna portåpning, så ville jeg heller satsa på å installere TeamViewer Host på hytte PC-en: https://www.teamviewer.com/no/download/windows/
  Så logger du deg inn med TeamViewer klient på en PC eller mobil /nettbrett. Trenger ikke tenke på porter eller brannmur og slik som RemotePC, kan du også vekke PC-en opp (Wake-on-LAN), men da må maskinen støtte dette, det er det ikke alle laptoper som gjør, tror jeg: https://www.remotepc.com/wol-system-requirements.htm
  Ei heller at PC-en skal starte opp på nytt ved evn strømbrudd. Dette må også konfigureres i BIOS (Last state under strøm-innstillinger) og det kan jeg ikke huske å ha sett på de bærbare jeg har sett på. 
   
  • 1
 5. pijano la til et innlegg i et emne zte 91d lte ruter   

  Jeg kjenner ikke til ruteren, men er roaming aktivert på den?
  Har du forsøkt å restarte den?
  • 0
 6. pijano la til et innlegg i et emne Finner ikke mitt eget nettverk   

  Ja beklager trådstarter, dette vet jeg jo i grunn. Tenkte meg ikke om her. Har samme boks, men har aldri brukt ruterfunksjonen, så jeg glemte meg bort. Har også eget modem fra Get pga at jeg har høy hastighet på nettet.
   
  Nå leste jeg i dag at Get kommer til (sannsynligvis) å bytte ut Getbox II med en Huawei-enhet som det er Android-OS på. Kanskje alt bedres da. :-)
  • 0
 7. pijano la til et innlegg i et emne Hvordan få Xperia XZ1 til å lagre direkte til SD   

  Hei.
  Ta en titt her: http://www.tomsguide.com/forum/id-3393452/sony-xperia-card-default-storage.html
  • 0
 8. pijano la til et innlegg i et emne Problemer med Splinter Cell Blacklist på PS3   

  Derfor spiller jeg på PC. 
  Jeg kjøpte PS3 for noen år siden, bare pga The Last Uf Us.
  • 0
 9. pijano la til et innlegg i et emne Problemer med Splinter Cell Blacklist på PS3   

  Er det fysiske riper på disken? Hvor da? Hvis det er snurredisk og det ikke er riper på selve hjulet, det ville du bare visst om du hadde tatt den fra hverandre, men kun på chassiset til disken (samme med SSD), er det utvendig og ikke på kontaktpunkter og slikt, så skal ikke det ha noe å si.
  • 0
 10. pijano la til et innlegg i et emne Sendte hotmail link til noen   

  Bra. 
  • 0
 11. pijano la til et innlegg i et emne Problemer med Splinter Cell Blacklist på PS3   

  Du kan jo gjøre et forsøk med å bygge opp databasen i konsollen igjen, kanskje det kan være en løsning: https://www.ps3blog.net/2011/01/28/tips-and-tricks-ps3-rebuild-database-faq-recovery-menu/
  Ut over det har jeg dessverre ingen andre tips, annet enn å reinstallere spillet, hvis det kjører fra en harddisk: https://itstillworks.com/delete-install-game-data-ps3-hard-drive-1242.html
   
  • 0
 12. pijano la til et innlegg i et emne Sendte hotmail link til noen   

  Nei.
  Tenk på hvor mange ganger en må oppgi e-postadressen sin ved registrering av noe og handling på nett. Hvis alle de kunne gå inn og lese e-posten din, så hadde det være en svært lite sikker nettverden.
  En må alltid ha passordet til brukeren din.
  • 1
 13. pijano la til et innlegg i et emne Sendte hotmail link til noen   

  Hva mener du med din Hotmail-link? E-postadressen din?
  Nei, ingen kan lese din e-post, da hadde vi hatt store problemer. 
  De må ha passordet ditt også for å kunne logge seg inn på e-posten.
  • 0
 14. pijano la til et innlegg i et emne Problemer med Splinter Cell Blacklist på PS3   

  Er spillet og konsollen oppdatert?
  • 0
 15. pijano la til et innlegg i et emne Pcen skrur seg av og lager en pipelyd ved oppstart etterpå   

  Det kan fint være at du har minneproblemer. Feil på én, eller flere RAM-brikker.
  Hvis du har mulighet til å brenne en CD med Memtest86+: http://www.memtest.org/#downiso evn. fra en frisk PC, så boote PC-en din fra denne CD-en. Du kan også gjøre dette med en USB-minnepinne, bare husk at denne blir formatert i operasjonen, hvis du har noe på pinnen som skal tas vare på.
  For CD-brenning, last ned Pre-compiled bootable ISO Den kan brennes rett på CD, Windows har innebygd programvare for det.
  For USB-pinne, velg: Auto-installer for USB key Den formaterer minnepinnen som nevnt, og lager den oppstartsbar.
  Vanligvis har PC-er CD-rom som første oppstartsvalg, men hvis det er aktivert, så kan du klikke F12 under oppstart for å få opp en oppstartsmeny på PC-en din (det var ihverfall slik på gamle Acer-maskiner). Hvis ikke den er aktivert, og maskinen ikke starter opp fra CD eller USB, så må du starte opp i BIOS (F2 ved oppstart) og velge det som første oppstartvalg.
  Dette er litt tidkrevende, men programmet starter med det samme med å teste RAM. En eneste liten feilmelding, så er det feil på RAM-brikke. Da tar du ut alle, bortsett fra én, så tester du igjen. Hvis du ikke får feilmelding (den må nok kjøre et par runder for sikkerhets skyld, så setter du inn neste brikke og tester igjen. Slik finner du synderen til slutt.
  • 0