kriff

Medlemmer
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om kriff

 • Rang
  Nyansatt

kriff sin aktivitet

 1. kriff la til et innlegg i et emne Hva kreves for domene.oslo.no?   

  Legger meg langflat jeg. Regnet bare med at de samme reglene gjaldt for de fleste andre domener. På det .no-domenet jeg administrerer, er det bare jeg som har tilgang til å endre underdomener. Men jeg ser nå at det finnes unntak - artig med slike snåle regler innimellom :-)
  • 0
 2. kriff la til et innlegg i et emne Fotoalbum i Wordpress?   

  Hva med Coppermine? Jeg vet at dette ikke regnes som en extension, men hvis du tilpasser Wordpress via CSS, skal det ikke være så veldig stort problem å matche designet med Coppermine. Jeg har ikke prøvd dette selv, mind you, så det kan hende jeg er helt på bærtur ;-)
  • 0
 3. kriff la til et innlegg i et emne Heia lurer på om dette er seriøs?   

  Må nok si meg enig der. Hvis de har tenkt å finansiere masse pengepremier og i tillegg tjene penger, må de sende ut store mengder reklame til alle sine brukere. Dermed kommer ikke bare du til å lide, men i tillegg alle de du verver til tjenesten.
  Du kan nemlig ta deg bæng på at du ikke står spesielt høyt i kurs på inntjeningsfronten med mindre du verver hele familien og venneflokken din. Jeg kan ikke snakke for alle andre, men den perioden da vennene mine konstant prøvde å verve meg til alskens fiksfakserier var utrolig slitsom og frustrerende for min del...
  • 0
 4. kriff la til et innlegg i et emne Hva kreves for domene.oslo.no?   

  Domenet oslo.no er allerede registrert. Dermed kan ikke trådstarter uten videre ta seg til rette med et underdomene til dette. Vedkommende som eier domenet har eksklusiv rett på å opprette for eksempel http://jegheterfrank.oslo.no eller http://alleandreunderdomener.oslo.no.

  Det eneste alternativet jeg ser for meg er å registrere for eksempel http://jegheterfrankoslo.no, eller å registrere et domene som likner, for så å opprette et underdomene til dette.
  • 0
 5. kriff la til et innlegg i et emne Trenger WinAmp plugin   

  Jeg spør sikkert dumt her, men hva er hensikten med å legge inn .m3u-filene? Jeg regner med at alle CDene dine ligger inne på maskinen i .mp3-format, og at du dermed kan velge WinAmps funksjon for å importere all musikk den finner på harddisken din.

  Mulig jeg misforsto hele spørsmålet, da ;-)
  • 0
 6. kriff la til et innlegg i et emne [LØST] Winamp   

  Hvis du vil slippe slitet med kodeker og sånt, kan du også vurdere å bruke VLC til avspilling av filmene dine. Skal ta det absolutt aller meste du kan tenke deg :-)
  • 0
 7. kriff la til et innlegg i et emne [LØST] E-post hjelp..   

  Stiller meg glatt bak her - Gmail er en suveren gratistjeneste på mailsiden, med utrolig effektivt spamfilter og lagringsplass herfra til evigheten!

  Hvis du derimot har litt mer lyst på en adresse som f. ex. oldolo@oldolo.com, kan du alltids registrere ditt eget domene. Da får du med websideplass og nærmest ubegrenset antall adresser. Jeg bruker ItPays til mine sider. Litt dyrere, men ekstremt stabilt og god service. Finnes langt billigere alternativ, dog :-)
  • 0
 8. kriff la til et emne i Generelt om maskinvare   

  CNet CWR-854 til besvær
  Hoi.

  Har støtt på et problem med min CNet 854 trådløsruter. Det virker som om nettet "sjaltes ut" ved spesifikke typer trafikk.
  Hvis jeg for eksempel laster ned en fil via BitTorrent, kan ruteren plutselig finne det for godt å kutte nettilgangen og tilgang til det interne nettverket til alle maskinene (iMac, bærbar, stasjonær PC og Xbox) over lange tidsperioder.

  Dette problemet manifesterer seg også på sider som MySpace, som gjør utstrakt bruk av Flash for streaming av musikk o.l.

  Jeg har forsikret meg om at ruteren er up to date på Firmware, og prøvd alt av resets herfra til evigheten. Hvis jeg forbigår denne, og plugger meg rett inn i modemet mitt (Speedtouch 516i), kommer jeg meg rett på nettet igjen.
  I tillegg har jeg prøvd å kople på i forskjellige komboer - trådløst/kablet/bare én maskin osv. osv.

  Har virkelig ingen anelse om hva som går galt her - håper på svar :-)
  • 0 svar
  • visninger
 9. kriff la til et innlegg i et emne [LØST] Prøve om samer   

  Da skulle du ha lest i bøkene litt først. Vet lite om samer, men vet likevel at det skrives religion, ikke relion. Vet også at en trådtittel med kun store bokstaver blir oppfattet som roping, og dermed irriterer folk. Les om samer på Wikipedia, og se hva du får ut av det.
  • 0
 10. kriff la til et innlegg i et emne Filsystem på modifisert XBox   

  Nå skal jeg ikke ta munnen for full, men jeg mener på at en modda Xbox kun kan lese NTFS, og da helst over nettverk. Filsystemet på selve disken er ikke FAT32, men FATX - et helt eget system. Ihvertfall på min ;-)
  • 0
 11. kriff la til et innlegg i et emne Vellykket ITpro-treff i Trondheim   

  Hmmm - ingen bilder fra komplett rotbløyte etter peppes? Jeg skulle ha gjemt meg på Blæst med spionkamera og fått med meg hva som egentlig skjedde
  • 0
 12. kriff la til et innlegg i et emne Årets Høstavatar 2006 (slutt)   

  En definitiv vinner. Minner meg om fordums dager nordpå, der alle kidsa samlet seg rundt den røde fluepoteten for å oppnå en liten buzz og midlertidig blindhet. Savner det hver gang jeg får "episoder" og ticks og slikt.
  • 0
 13. kriff la til et innlegg i et emne Årets Høstavatar 2006 (slutt)   

  Imponerende håndtverk, Fjarlemann. Du tok en grå og kjedelig avatar og transformerte til en formelig eksplosjon av farger og .... ehhh .... sopp.

  Kudos
  • 0
 14. kriff la til et innlegg i et emne windows ikke ekte?   

  Hvis du skal installere en Windows-versjon som har vært installert på en annen maskin fra før på en ny maskin, må du kontakte Micro$oft for å få dette til. Hvis ikke antar de at nøkkelen du bruker blir brukt til piratkopiering. Tror jeg, jaffal :-)
  • 0
 15. kriff la til et innlegg i et emne Hvor ofte formaterer du maskinen din?   

  XP må reinkarneres ca 3 ganger i året på laptopen min, men den stasjonære filserveren/nedlastningsmaskinen min har vel stått med samme OS i et par år nå. Dell-maskinen jeg bruker til studioproduksjon har ikke et eneste sekund vært tilknyttet nett, og programvareparken på denne er strengt begrenset. Jeg skal bli imponert hvis jeg noensinne trenger å installere nytt OS på denne.
  iMacen min er et eget kapittel, da. Maskinen er rimelig fersk, men jeg tviler sterkt på at jeg kommer til å måtte gjøre noe drastisk med denne på en stund :-)
  • 0