Hauken90

Medlemmer
  • Innholdsteller

    202
  • Ble med

  • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Hauken90

  • Rang
    Junior
  • Bursdag 13. nov. 1990

Profile Information

  • Kjønn Mann

Contact Methods

  • Hjemmeside http://
  • Yahoo Spør, så får du
  • Skype Spør, så får du

Hauken90 sin aktivitet

  1. Hauken90 la til et innlegg i et emne Blanke utskrifter   

    Jeg gir opp og går heller til innkjøp av en ny printer.

    Har sett litt på denne; https://www.komplett.no/hp-photosmart-5520-e-all-in-one/760125

    Den er trådløs, men jeg har ikke trådløst nettverk. Prøvde å søke litt på nettet, og det ser ut som det er en USB utgang på baksiden så da regner jeg med det er et trygt kjøp! Eller hva?
    • 0
  2. Hauken90 la til et emne i Printer, Scanner og Multiskriver.   

    Blanke utskrifter
    Heisann!

    Jeg har en Epson Stylus SX115. Ikke brukt printeren på en stund og har gått til innkjøp av både blekk og papir! Nå i kveld har jeg prøvd å ta noen utskrifter, men samtlige kommer ut helt blanke. Har prøvd forskjellige innstillinger (bl.a. dysekontroll og hoderengjøring), men til ingen nytte, ei heller på supportsidene til Epson finner jeg noe som kan hjelpe.
    • 3 svar
    • visninger
  3. Hauken90 la til et innlegg i et emne [LØST] Har jeg passord på nettverket?   

    Ikke meningen å spamme slik, men håper på å få svar på spørsmålet over
    • 0
  4. Hauken90 la til et innlegg i et emne [LØST] Har jeg passord på nettverket?   


    Håper noen kan hjelpe!
    • 0
  5. Hauken90 la til et innlegg i et emne [LØST] Har jeg passord på nettverket?   

    Slik ser det ut;

    http://bildr.no/view/952084

    Må jeg omgjøre nettverket til privat, kanskje?
    • 0
  6. Hauken90 la til et innlegg i et emne [LØST] Har jeg passord på nettverket?   


    Vel...



    Jeg prøvde dette, og kom på internett på mobilen.
    • 0
  7. Hauken90 la til et innlegg i et emne [LØST] Har jeg passord på nettverket?   

    Ikke meningen å dobbeltposte, men trenger fremdeles hjelp.
    • 0
  8. Hauken90 la til et innlegg i et emne [LØST] Har jeg passord på nettverket?   


    1. Aner ikke.
    2. Kabel.
    3. Jeg har en smarttelefon, og når jeg går på internett, TROR jeg at det bruker internettet som er i huset.
    • 0
  9. Hauken90 la til et emne i Generelt om nettverk   

    [LØST] Har jeg passord på nettverket?
    Hei!

    Vet ikke om dette skal her eller under Administrering av nettverk. Er det feil, kan en moderator flytte det. Nettverket vi har her i huset, er det en måte jeg kan se om jeg har passord på det, og i såfall hva det er? Grunnen til at jeg spør er fordi jeg - forståelig nok, ikke vil at uvedkomne skal få bruke det. Det virker til at nettverket har navnet "Nettverk 2", noe som høres standard ut. Jeg har Vista og internett gjennom Lyse om det skulle ha noe av betydning.
    • 12 svar
    • visninger
  10. Hauken90 la til et innlegg i et emne Nytt blekkpatron funker ikke?   

    Beklager dobbeltposting, men er det noen som har noe å legge til?

    Har fremdeles problemer.
    • 0
  11. Hauken90 la til et innlegg i et emne Nytt blekkpatron funker ikke?   


    Uvesentlig. Så lenge jeg har blekk er ikke fargen det viktigste. Jeg trenger den bare til å printe ut dokumenter, o.l.



    Jepp, både den fra før, og den nye har en chip på seg.
    • 0
  12. Hauken90 la til et emne i Windows   

    Nytt blekkpatron funker ikke?
    Dette er sikkert plassert feil, men uansett...

    Jeg har en printer, Epson Stylus SX115 for å være nøyaktig. Etter å ha brukt opp blekket som fulgte med printeren skulle jeg kjøpe nytt, og valgte da noe opplagt Epson-blekk. Dog, det er ikke samme patron som den som fulgte med printeren. Den som fulgte med heter T0891, og den jeg kjøpte heter T0711(H). Begge patronene er nøyaktig samme størrelse og fasong, og jeg klarer ikke å skille dem utenom klisteren som sier hva de heter. Likevel virker det som den nye ikke vil helt ned i der patronene skal.

    På tross av dette, får jeg opp et vindu som sier de anbefaler enten T0981 (som jeg hadde fra før av) eller T0711 som jeg kjøpte nå, ergo skal det høre til å funke.

    Hva i alle dager er galt? Hvem går vel rundt å husker på hvilken spesifikk utgave av blekkpatron de bruker?
    • 4 svar
    • visninger
  13. Hauken90 la til et emne i Generelt om Internett   

    Nettbank funker ikke på bærbar
    Hei!

    For øyeblikket har jeg bare tilgang til internett på min bærbare pc (skriver dette på den nå).

    Har ikke internett på den stasjonære, men jeg vet årsaken så det er ikke problemet. Uansett... på den stasjonære har jeg ikke problem med å bruke nettbank, men jeg klarer ikke å logge inn på nettbanken fra den bærbare. Jeg lurer på om det har noe med Java å gjøre, at maskinen ikke takler det. Ironisk nok takler den bærbare for eksempel om jeg spiller java-baserte nettspill.

    Har forøvrig prøvd å av- og reinstallere Java. Jeg har brukt å bruke nettbanken i Internet Explorer, Firefox og Chrome, men kommer like langt på hver.

    Vet noen hva som er galt?
    • 4 svar
    • visninger
  14. Hauken90 la til et innlegg i et emne Harddisk: Samsung SP1614C   



    Fae.. jeg bestilte den like etter jeg la ut det innlegget, og har allerede mottatt den. (Ikke hentet den dog)

    Får vel bare sende den i retur da
    • 0
  15. Hauken90 la til et innlegg i et emne Harddisk: Samsung SP1614C   

    Kan jeg bestille denne?

    '


    http://www.alphadata.no/index.php?page=sho...t&Itemid=32

    Den er 3,5 tommer, så den burde jo passe..
    • 0