navk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  139
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om navk

 • Rang
  Junior

navk sin aktivitet

 1. navk la til et innlegg i et emne Oppgradere gammel bærbar skole pc   

  Er ebay noe liknende som finn.no hvor hvem som helst (både privatpersoner og firmaer) kan selge ting online? Hvor trygt er det å for eksempel kjøpe ting på ebay? Hva med amazon, er det også et godt valg å kjøpe datakomponenter fra?

  Hva med en SSD? Noen anbefalinger? Jeg har sett på Crucial M500 240GB. Siden jeg har tenkt til å rein installere windows på denne bærbare datamaskin, tenkte jeg det ville være lurt å oppgradere harddisken først. Jeg ønsker mer plass (Nå er det bare 80 GB) og raskere datamaskin i tillegg og da er det vel SSD jeg burde gå for. Her er linken til SSD-en fra Crucial:
  http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?imodule=CT240M500SSD1

  Noen flere kommentarer eller anbefalinger tas mot med stor takk!
  • 0
 2. navk la til et emne i Lagringsmedier   

  Oppgradere gammel bærbar skole pc
  Hei!

  Har en gammel bærbar pc ved navn Dell Latitude D531. Jeg liker ikke å kaste en datamaskin, spesielt hvis den fortsatt fungerer fint. Tenkte heller å prøve å oppgradere den billigst mulig og har hørt at det da er to forskjellige muligheter; nemlig Minne og Harddisk.

  Denne bærbare datamaskinen har 2GB DDR2 Ram, AMD Athlon 64 X2 Dual Core, 1,9GHZ prosessor. og et grafikkort ved navn ATI Radeon X1270.

  Jeg bruker ikke denne pc til spilling, men bare vanlige kontoroppgaver.

  Jeg tenkte å oppgradere harddisken i første omgang, men lurte på om jeg vil merke noen stor forskjell fra å gå fra en vanlig HDD 5400rpm til en SSD hvis den bærbare pc bare støtter SATA 1?

  Er det ikke bedre å kjøpe en ny SSD disk og bruke den i den gamle bærbare inntill videre og så bare flytte over SSD disken til for eksempel min stasjonære pc senere da jeg ikke har noen SSD disk i den. Hva tenker dere?

  Håper på mange behjelpelige svar.  • 3 svar
  • visninger
 3. navk la til et emne i Windows   

  windows 7 oem
  Hei!

  Jeg lurer ikke på hva windows 7 oem er, men om det er lovlig? Jeg har byttet hovedkort, prosessor, skjermkort og hardisk og trenger nytt opperativsystem og lurer på om jeg da kan kjøpe oem versjonen. Leser at det bare er greit hvis du bygger en pc og selger den til andre. Stemmer det?

  Trenger noen innspill her...
  • 2 svar
  • visninger
 4. navk la til et emne i Generelt om Internett   

  Gjennopprette Hotmail-konto
  Hei!

  Jeg tenkte å gjenopprette en gammel hotmail konto jeg ikke har brukt på nesten et år. Det gjorde jeg, men det viste seg at alle e-postene var slettet fra kontoen. Er det noen mulighet for å få de tilbake igjen?? Tenkte å sjekke om det var noen eposter jeg skulle ta vare på før jeg slettet kontoen for godt.

  En annen ting. Si at jeg har ulike brukere på internett som er knyttet opp i mot en gammel hotmail konto. Si jeg ikke bruker denne hotmail kontoen på lang tid og alt blir slettet, og senere så har jeg glemt at jeg f.eks. har en bruker på finn.no eller andre brukere på nettet. Jeg skriver inn den gamle e-post adressen og trykker på "glemt passord".
  Da kan det vel hende at det er en annen på nettet som har overtatt min gamle hotmail konto og som mottar denne eposten og som kan misbruke kontoen min???

  En annen ting når vi først er i gang, jeg hadde en youtube konto for noen år siden før google kjøpte youtube. Er denne kontoen blitt slettet etter at google kjøpte youtube ettersom man må ha google konto for å bruke youtube?
  • 0 svar
  • visninger
 5. navk la til et innlegg i et emne Battlefield - Bad Company 2 tråden   

  Har spilt bf bad company i et par dager nå, men det so irreterer meg er at jeg ikke greier å få sagt i fra til de andre på laget at jeg f.eks. trenger ammo eller medic. Er det ikke q man skal trykke på da?
  • 0
 6. navk la til et innlegg i et emne Regulere vifte hastighet   

  Det fungerer ikke å stille på de prosentene. Vifta reagerer ikke på det. Har windows 7 og vet ikke om det har noe å si.
  • 0
 7. navk la til et innlegg i et emne Regulere vifte hastighet   


  Skjønner meg desverre ikke på speedfan
  • 0
 8. navk la til et emne i Eksterne komponenter   

  Regulere vifte hastighet
  Hvordan kan man regulere viftehastigheten uten å måtte kjøpe en sånn viftestyrer. Kjedelig at vifta kjører på full hastighet hele tiden:p
  • 8 svar
  • visninger
 9. navk la til et innlegg i et emne Oppgradering av eldre pc   

  Ok får prøve på det da.
  En annen ting jeg lurte på. Tror du IDE harddisken jeg benytter er en stor flaskehals for de andre komponentene? Burde jeg kjøpe en harddisk til?
  • 0
 10. navk la til et innlegg i et emne Oppgradering av eldre pc   

  Hovedkortet er ASUS M4A785TD-M EVO.

  Etter hva jeg forstår ut i fra bruksanvisningen så skal den ikke sitte på tvers. Men kan jo prøve det da
  • 0
 11. navk la til et innlegg i et emne Oppgradering av eldre pc   

  Hvis vi ser på bildet du la ut så ser det omtrent slik ut, og det er slik jeg regnet med at den skulle kobles, men på hovedkortet mitt så er pin nummer 2 fra høyre der power led er koblet, den er flyttet en plass til høyre. Altså må power led splittes for å kunne tres ned på de to pinnene.

  Edit: mente pin nummer to fra venstre
  • 0
 12. navk la til et innlegg i et emne Oppgradering av eldre pc   

  Har satt inn det meste av delene i pcn nå, men så lurer jeg på hvor jeg skal koble til startknappen/lyset. Vet jo det egentlig for det står i bruksanvisningen, og det står at du for power LED skal koble det til to pinner. Jeg har to ledninger som går sammen til to pinn koblinger, men på hovedkortet er disse to pinnen hver for seg, de er altså ikke samla. Samla er jo den jeg skal koble til og derfor går det jo ikke.

  Noen forslag til hva jeg skal gjøre og hvorfor det er sånn??
  PS! Startknappen passer bra og kan kobles til, det er bare power LED som ikke går.
  • 0
 13. navk la til et innlegg i et emne Oppgradering av eldre pc   

  Kom på en annen ting. Kjøpte antistatisk armbånd. Noen som har noe erfaring med å bruke det? Er en klype i enden av det, skal man feste det i kabinettet?
  • 0
 14. navk la til et innlegg i et emne Oppgradering av eldre pc   

  Ok! Takk for hjelp hittil. Kommer med mer informasjon etter hvert som jeg oppgraderer! Blir nok ikke før i morgen.
  • 0
 15. navk la til et innlegg i et emne Oppgradering av eldre pc   

  Hei igjen!

  Jeg ente opp med å oppgradere pcn og har fått delene som er nevnt tidligere. Harddisken med det gamle innholdet på skal jeg bruke, men er det lurest å formatere den før jeg bytter deler i pcn eller etter at jeg har satt i alle delene? Det enkleste er vel å formatere pcn med opperativsystem dvd-en? Gjør vel ingen ting at de nye delene er satt inn når jeg gjør det?

  Takk for alle svar...
  • 0