TRTL

Medlemmer
 • Innholdsteller

  599
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om TRTL

 • Rang
  Senior
 • Bursdag 01. jan. 1992

Min datamaskin

 • Operativsystem unkw

Contact Methods

 • Hjemmeside http://

TRTL sin aktivitet

 1. TRTL la til et innlegg i et emne Nytt hovedkort grunnet frys.   

  Bump. Har litt kort tid å svare på.
  • 0
 2. TRTL la til et innlegg i et emne Nytt hovedkort grunnet frys.   

  Kjører ett GTX 280.

  Tenkte og på en ting, sjekket mange ASUS produkter og søkte på google med produktnavn først og dermed "freeze" og fant opp en del. Etterpå sjekket jeg med MSI og fant lite problemer på f.eks MSI X38 Hydrogen modellen fant jeg ingenting. Kanskje prøve med MSI for en gang skyll, eller er det noen med dårlig erfaring med MSI X38 Hyrdrogen eller MSI i seg selv?
  • 0
 3. TRTL la til et innlegg i et emne Nytt hovedkort grunnet frys.   

  Ser gode ut de. Venter litt for å se om andre har noen forslag.
  • 0
 4. TRTL la til et emne i Hovedkort, prosessor og minne   

  Nytt hovedkort grunnet frys.
  Hei, har da søkt mye på nettet angående min siste post der min maskin fryser evt restarter seg. Mange har det samme problemet og hovedkortet er da grunnen. Dette har snart holdt på i et halvt år og fant meg i det intill nå for cirka 5 minutter da jeg holdt på med noe viktig og datamaskinen frøs seg, og jeg klikket mentalt. Så her sitter jeg med et herpa hovedkort.

  Så jeg spør er det noen som kan finne et hovedkort som passer til http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=346872 og http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=344757. Bryr meg svært lite om pris, bare at det er topp kvalitet og det skal ikke finnes en person som har klaget på det. (Det siste kan vel vi vri litt på, men ).

  Spør viss noe er uklart, og er ikke interessert og "fikse hovedkortet" siden jeg har prøvd alt på ITpro i min siste post og alt ute på nettet.
  • 6 svar
  • visninger
 5. TRTL la til et innlegg i et emne Datamaskin fryser seg eller evt restarter.   

  Har da funnet ut at minnet er kaputt og skal da gå til inkjøp av 2x2GB DDR3 minne. Har da sett på flere av minnene som passer til mitt hovedkort (Asus Striker 2 NSE) og har funnet dette: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=350154

  Må spørre om noen har erfaringer med samme problemet med dette minnet og om det passer, som jeg tror det skal.
  • 0
 6. TRTL la til et innlegg i et emne Datamaskin fryser seg eller evt restarter.   

  Ja, mine to minnebrikker sitter i de blåe sporene. Og har nå standard settings. 9-9-9-24 minnetider og 2.8 GHz prosessor som er standard.

  Tenkte over at etter jeg overklokket prosessoren med den "innebygde overklokkeren", så fikk jeg disse problemene, antagligvis så klokker den innebygde linked med minne og minne har visst en tøff tid med og klokke.

  Skal prøve og klokke Unlinked om en lite stund.
  • 0
 7. TRTL la til et innlegg i et emne Datamaskin fryser seg eller evt restarter.   

  Nå har jeg prøvd alle mulige settings både fra dere og andre. Det hele løste seg enkelt med at jeg resette bios'en (clr_cmos) og har nå hatt stabil data i 18 timer. Før dette gikk den "berserk" etter 5 minutter på slutten.
  • 0
 8. TRTL la til et innlegg i et emne Datamaskin fryser seg eller evt restarter.   

  Ok, har prøvd og forandre disse minne setingsene, men det hjelpte ikke mye. Noen andre forslag? Btw: Den restarter seg ikke lenger bare fryser seg.
  • 0
 9. TRTL la til et innlegg i et emne Datamaskin fryser seg eller evt restarter.   

  Kan du sette opp hvordan settings blir hvis man bruker 1333MHz?
  • 0
 10. TRTL la til et innlegg i et emne Datamaskin fryser seg eller evt restarter.   

  Ja, det har vel blitt sagt og dokumentert at det er ustabilitet i 790i Chipset til nVidia? Uansett så er det ikke knirking når den restarter seg eller evt fryser seg.
  • 0
 11. TRTL la til et emne i Generelt om maskinvare   

  Datamaskin fryser seg eller evt restarter.
  Hei igjen. Nå begynner jeg og bli ganske så irritert her.

  Sitter og spiller et helt vanlig spill og plutselig så fryser maskinen eller evt restarter seg. De tre siste gangene satt jeg og spilte World of Warcraft.
  Alt skjer helt uten forvarsel når den restarter seg og viss den fryser seg så funker ikke ctrl-alt-delete eller ctrl-shift-escape metoden en gang. Altså total stopp. Når maskinen starter seg igjen er det ingen tegn til feil ikke engang "Vista vil hjelpe" med sitt irriternde popup 'Vista har funnet en løsning på prøblemet blabla'. Nå har jeg tenkt å ta tiden på om det er en forhåndsbestilt restart. Sist 'automatiske' restart ble gjort 16:00, 17 august 2008. Skriver en post neste gang det skjer med klokke slett og dato.
  Alle driverene er oppdatert, skjermkort, hovedkort, lydkort etc.

  Mine spesifikasjoner er:
  Asus Striker 2 NSE 790i
  Corsair TWIN3X 1333MHz DDR3 2*2GB
  eVGA GTX 280
  Intel Quad Core Q9550 @ 2.8 GHz (Denne ble kjørt på 3.2 GHz, men klokket den ned til 2.8, med ingen resultater)
  Corsair HX1000W

  Tempraturene på CPU'en er omtrentlig 40-42 grader idle og 50 grader på load (Crysis, AoC etc), mens Skjermkort tempraturene er på 40 grader idle og har sett den på 64 grader load som høyest etter en lang økt med Crysis og deretter AoC. ( Har øket hastigheten på skjermkort viften til 60%).

  Vel som dere kanskje forstår så er da spørsmålet mitt hva er problemet, hvorfor fryser den evt restarter seg?

  Si ifra hvis noe er uklart.
  • 14 svar
  • visninger
 12. TRTL la til et innlegg i et emne Hvilken type headsett skal jeg velge?   

  Har selv dette SteelSeries Siberia headsettet og det er ikke til å anbefale for en sann gamer. Prøvd ut på CS:S, Crysis, Call of Duty 4: Modern Warfare og Battlefield 2. Jeg ble rett og slett skuffet på lyden etter å ha byttet ut det med et SteelSound 5H.

  På musikk delen så er Siberia headsettet til å anbefale, har aldri hatt bedre "musikk headset", bare 5.1 høytallerene mine som slår dem

  P.S Har lydkort.
  • 0
 13. TRTL la til et innlegg i et emne Favorittregissør?   

  Jerry Bruckheimer er klart min favoritt. Har ikke sett ên film av han som er dårlig.
  • 0
 14. TRTL la til et innlegg i et emne Er DU en datanerd eller ikke?   

  Navn: Torger Rikard Løkken
  Alder: 15 (1992)
  Pc-Bruk: 5-10 timer på fri dager ellers max 4 timer på hverdager.
  Erfaringer: XHTML, CSS og har da begynt å sett litt inn i PHP og MySQL. Bygging av data begynner og gå veldig smurt siden jeg har vært borti alle tenkelige problem du kan komme borti, så jeg tar mine forbeholds regler før jeg begynner å skrue i maskinen.
  På spill fronten er jeg ikke særlig god i noen spill, har bare basic kunnskapen for spillene, men klarer ikke å utføre dem.
  • 0
 15. TRTL la til et innlegg i et emne [LØST] Norsk Vista Ultimate til Engelsk   

  Takk skal du ha LMH1. Sjekket der selv før jeg spurte og da var det ingenting der untatt SP1. Installerte SP1, restartet dataen og sjekker etter at du nevner det og der er det. Merkelig
  • 0