Irilar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Irilar

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows XP, SP3

Profile Information

 • Kjønn Vil ikke si

Irilar sin aktivitet

 1. Irilar la til et innlegg i et emne [LØST] Var detta lurt?   

  Takk for svar, da sier jeg til meg selv at dette blir bra og venter spent på postmannen
  • 0
 2. Irilar la til et emne i Kjøpshjelp   

  [LØST] Var detta lurt?
  Min kjære gamle laptop tok kvelden igjen her en natt det ble litt mye whiskey (usikker på nøyaktig hva som skjedde, tror det var vann involvert). Hun er snart 7 år gammel, vært med på mye rart og jeg er lei av å gjennopplive henne.

  På tide med ny datamaskin, helst en etterfølger som kan være en god all-rounder i nye 7 år eller så. Gamer ikke så mye, men ser mye film og bruker endel Adobe Photoshop. Har ikke allverdens til økonomi, det blir nok noen forsakelser fremover, men jeg kan ikke fordra super billige laptoper som begynner å knele etter ett år eller to.

  Så jeg bestillte denne: http://www.ps.no/ArtDtl.aspx?i=222427

  "Intel Core i7 prosessor og plass til 16 gb ram, et par greie anmeldelser, det blir sikkert bra" tenkte jeg og trykte på kjøp.


  Men jeg har jo egentlig ikke peiling på hva jeg driver med. Hjelp. Har jeg kjøpt katta i sekken/mer enn jeg trenger og bør kansellere kjøpet, eller var dette kjappe valget av ny datamaskin helt greit?
  • 2 svar
  • visninger
 3. Irilar la til et innlegg i et emne Iphone 4 eller tilsvarende? Hva velger du?   

  Jeg har nettopp kjøpt meg Nokia (C7). Det kan godt hende at det finnes bedre telefoner der ute, men den var billig og funker helt greit. Siden jeg veksler mellom å bo i Norge og i Finland skal det mye til før jeg skifter merke. En gang brukte jeg dagesvis på å trave rundt i Helsinki på jakt etter nye øretelefoner til min Sony Ericsson, det var slitsomt, kjedelig og frister ikke til gjentagelse.

  På den annen side, hvis jeg hadde hatt en android-telefon kunne den sikkert vist meg korteste vei til reservedeler uansett hvor i verden jeg befant meg...
  • 0
 4. Irilar la til et innlegg i et emne USB portene funker ikke.   

  Omsider fikk jeg lurt noen avgårde for å kjøpe luft på boks for meg og datamaskina er nå reinere enn den noensinne har vært siden jeg fikk den.

  Jeg har også vært inne hos intel for å oppdatere driverne til brikkesettet (modellen er i855PM), lastet ned det som visstnok skulle være det siste som passer men enden på visa var denne feilmeldingen som jeg ikke aner hva betyr:

  There was a problem installing this hardware:
  Ali USB2.0 EHCI Root Hub
  An Error occured during the installation of the device
  Driver is not intended for this platform

  og USB portene fungerer fortsatt ikke som annet enn strømladere. Begynner å belage meg på et liv uten.
  • 0
 5. Irilar la til et innlegg i et emne USB portene funker ikke.   

  Nei støv har jeg faktisk ikke tenkt på at kunne ha noe å si. Pleier å løfte opp keyboardet og blåse vekk guff litt sånn dann og vann, men det har nok blitt noen måneder siden sist. Så snart jeg får fatt i luft på boks (sitter med beinet i gips langt ute i skogen og er avhengig av handlehjelp) skal jeg prøve en skikkelig rens og krysse fingrene.

  Takketakk!
  • 0
 6. Irilar la til et emne i PC-hjelp   

  USB portene funker ikke.
  Plutselig en dag nyttet det ikke lengre å koble noe some helst gjennom USB portene til den bærbare pc'n min.Uansett hva jeg putter inn der, minnepinner, ekstern harddisk, telefon, kamera, lesebrett -så dukker det ikke opp noen verdens ting på pc'n min selv om dingsebomsene selv ofte sier at usb er koblet til, og drar strøm fra datamaskina.

  Det jeg har forsøkt allerede er:

  *Vært inne på device manager (som forøvrig sier at usb portene funker fint), fått frem hidden devices, sletta alt som ligger under USB og restarta maskinen.
  *Vært inne i BIOS og sjekka at USB er enabled.
  *Oppdatert drivere (med et program som heter DriverMax)
  *Reinstallert operativsystemet (Windows XP, service pack 3)

  Ingenting av dette har hjulpet. Det jeg foreløpig ikke har prøvd er å åpne opp maskina, men vi snakker en 5-6 år gammel Tundra her, jeg vet ikke hva jeg skal se etter og jeg har ikke penger til å kjøpe ny datamaskin hvis jeg ødelegger noe så jeg har lite lyst til det.

  Hvis noen kan hjelpe meg så jeg får igang USB portene igjen vil jeg være yderst takknemlig.
  • 5 svar
  • visninger