Kjeppen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    762
  • Ble med

  • Besøkte siden sist


Alt skrevet av Kjeppen

  1. Kjeppen la til et innlegg i et emne [LØST] "Uberørlig" Spy/malware   

    Jeg vet ikke hva som er viktig og ikke på hijackthis, det er derfor jeg velger å la vær.
    Ewido hjalp ikke. SÅ du vil få mail i løpet av kvelden.
    • 0
  2. Kjeppen la til et innlegg i et emne [LØST] "Uberørlig" Spy/malware   

    Takk for svaret! :thumbup:

    Hadde nå venta en stund. Skal prøve nå med en gang. Hadde vært fint hvis du sa hvor lang tid den kom til å bruke.
    • 0
  3. Kjeppen la til et innlegg i et emne [LØST] Brenne ut film   

    Hva er feilmeldingen du får opp?
    • 0
  4. Kjeppen la til et innlegg i et emne Planlagt nedetid   

    Ser ingen forskjell jeg
    • 0
  5. Kjeppen la til et innlegg i et emne Problem med cd-brenner   

    Hvilke prorammer prøvde du med?
    • 0
  6. Kjeppen la til et innlegg i et emne [LØST] Oppgavebehandling er borte   

    Eller så kan du prøve dette: - Restart maskinen
    - Trykk F8 ved oppstart
    - Velg Sikkermodus
    - Logg inn som Administrator
    - Prøv dertetter å aktivere oppgavebehandlingen.

    Håper det hjalp
    • 0
  7. Kjeppen la til et innlegg i et emne Problemer med sidevisning.   

    Jeg sleit med slike ting i Opera jeg også (ofte ble ting bra av seg selv ).
    Anbefaler Firefox
    • 0
  8. Kjeppen la til et innlegg i et emne Internet Explorer 7 Beta 3 Build 7.0.5450.4   

    Firefox firefox

    PS: FireFOx
    • 0
  9. Kjeppen la til et innlegg i et emne [LØST] Slette en mappe? [Ingen tilgang.]   

    Hmm.. husker ikke helt. Det var noe med at man kunne klikke start- kjør. og deretter skrive noe som ga deg tilgang til å slette alt. Men jeg husker ikke hva man skrev.
    Håper det hjelper
    • 0
  10. Kjeppen la til et emne i Annen programvare   

    [LØST] "Uberørlig" Spy/malware
    God dag !

    Som sikkert mange andre så bruker jeg blant annet programmet:
    Spybot-Search&Destroy

    Den finner problemer og løser dem, men ikke alt er berørlig.
    Her er problemet:
    - Jeg søker med Spybot S&D.
    - Alt den finner fikser den.
    - Men det er en ting den ikke fjerner.
    - "Command Service" med 2-3 entries.
    - Jeg har skannet: - ved restart
    - sikkermodus.
    - Men ingen resultater.
    - Har søkt på internett, det er flere med samme problem, men
    løsningen finner jeg ikke.
    - Jeg kan skanne med "Hijackthis", men jeg vet jo ikke hva jeg skal
    slette, og vet at man må være forsiktig med det.

    Denne Command Service er en harding

    Jeg velger å helst ikke legge ut informasjon som: - Windows Oppgavebehandling
    - Hijackthis resultatene
    - Og annet sensetivt
    Men kan gjerne sende det på mail her på ITpro.
    Håper noen vil hjelpe meg å løse dette problemet. :thumbup:

    PS: Jeg har Windows XP
    Antivirus: AVG Free Edition
    Ad-Aware
    Spybot Search and Destroy

    Vil helst ikke benytte alternativet : Formatering

    Trenger du mer info, så si i fra.

    Takk
    • 103 svar
    • visninger