Cerium

Medlemmer
 • Innholdsteller

  277
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

4 ProPoeng

Om Cerium

 • Rang
  Junior

Cerium sin aktivitet

 1. Cerium la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2014   

  Mitt juleønske er enkelt og greit at alle her på ITpro får en fortreffelig jul sammen med sine kjære. God jul!
  • 0
 2. Cerium la til et innlegg i et emne 19. julenøtt 2014   

  Det halvdelen ønsker
  • 0
 3. Cerium la til et innlegg i et emne 15. julenøtt 2014   

  Om døgnet hadde en ekstra time, så ville året hatt færre dager, derfor jeg ville nok fortsatt sittet her overtrøtt på koffeinrus med alt for mye pensum igjen!
  • 0
 4. Cerium la til et innlegg i et emne 13. julenøtt 2014   

  Ikkje bra.
  • 0
 5. Cerium la til et innlegg i et emne 12. julenøtt 2014   

  Noe av det kjedeligste jeg vet er å vente på flyplasser. Det er på grensen til tortur. Derfor ville jeg gitt Martin billett med feil tidspunkt, slik han møter opp før flyets avgang og må vente lenge på flyplassen. Stakkars.
  • 0
 6. Cerium la til et innlegg i et emne 6. julenøtt 2014   

  Det er ikke lett å si hvordan man lager den rette julestemningen, jeg har prøvd å finne det ut, men det ser ikke ut til å ha et åpenbart svar. Jeg tror julestemningen ikke stammer fra bare en ting, men en samling av flere. Hos meg kommer julestemningen som regel langt ut i desember, noe som mange synes er sent. Grunnen til dette er at jeg er student, og starten av desember er derfor assosiert med lange dager med lesing og en stressfull eksamensperiode. Ingen julestemning da med andre ord. Jeg tror julestemningen begynner å komme når siste eksamen er ferdig, da er jeg endelig ferdig med årets skolearbeid og kan begynne å se frem til julen. Jeg tror siste eksamen er første steget mot julestemninga, da er jeg endelig ferdig for året og kan reise hjem til familien og bekjente. Når jeg er hjemme med familie og venner begynner julestemninga å bli en realitet. Å se bekjente igjen, i kombinasjon med mors julebakst er en fantastisk følelse. Ingenting slår følelsen som oppstår når jeg våken i sengen jeg vokste opp i og lukter julebakst fra kjøkkenet til mor. For meg handler ikke julen lengre om hva jeg får til jul, men om alle personene jeg feirer jul sammed med. Men det skal ikke legges skjul på at også gløgg, snø, julebrus og lys i gata fører til julestemning. I de siste årene har også ITpro's julenøtter bidratt til den beste julestemningen, og det ikke uten grunn, jeg begynner allerede å få julestemning på grunn av dem. Så kort oppsummert er viktig å være sammen med familien, og personer som har betydning i livet ditt for å skape den rette julestemningen. Håper ITpro's lesere har en fin helg!
  • 0
 7. Cerium la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2013   

  Jeg vil rette en takk til alle dem som har gjort det mulig for meg å ha friheten til å skrive her. God jul!
  • 0
 8. Cerium la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2013   

  Ja! Dette skyldes enkelt og greit at de er for ITpros brukere, og ikke for en kapitalistiske markedsledelsen som de fleste andre julekalendere har. Takk for det og god jul!
  • 1
 9. Cerium la til et innlegg i et emne 21. julenøtt 2013   

  Begge to ønsker å gi mer enn dem kan.
  • 0
 10. Cerium la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2013   

  Det fantastiske med julenissen i motsetning til NSA og etterretningstjenesten er at han ikke trenger å overvåke oss. Julenissen bare vet hvordan vi har oppført oss det siste året. Hvis julenissen måtte drevet med aktiv overvåking hadde han aldri hatt tid til å bli ferdig med pakkene eller å levere dem.
  • 0
 11. Cerium la til et innlegg i et emne 16. julenøtt 2013   

  Det er mye som er verdt å kjempe ekstra for i julen, men det er en ting jeg kjemper ekstra for som student. Nemlig lengre juleferie. Professorene våre liker av en eller annen grunn å begynne tidligest mulig på jobb i januar. Dette kombinert med senest mulig eksamen i desember gjør at juleferien blir mer som en liten vinterferie. Derfor kjemper jeg for tidligest mulig eksamen i desember. Dette gjør jeg ved å sende et par eposter til de ulike professorene for å gjøre de oppmerksom på hvordan situasjonen er. Jeg er usikker på om epostene mine har noe effekt, ettersom siste eksamen i år er 20. desember. Det skal vel også nevnes at det har blitt kjempet litt ekstra de siste årene for å vinne ITpros julenøtter. Men uansett hva det er, så er det bedre å kjempe for noe uten store resultater, enn å ikke kjempe for noe i det hele tatt.
  • 0
 12. Cerium la til et innlegg i et emne 15. julenøtt 2013   

  Barnekor som synger julesanger på kjøpesenteret.
  • 0
 13. Cerium la til et innlegg i et emne 14. julenøtt 2013   

  Taco er for mange i Norge allerede en julerett, og veldig vanlig i mange andre land.
  • 0
 14. Cerium la til et innlegg i et emne 13. julenøtt 2013   

  Selvfølgelig er det plass til alle i himmelen, både fysisk og metafysisk.
  Fysisk sett er det ingen problem å få plass til alle i himmelen, problemet
  er vel ikke om det er plass, men hvordan vi kan få alle opp i himmelen. Heldigvis
  har religion mange svar på dette. Felles for alle religionene er at du må dø før du kan komme til himmelen. Dette gjør det vanskelig å finne ut om det faktisk er plass til alle, men vi kan konkludere med at ettersom religiøse fortsatt dør så er det fortsatt plass til flere.
  • 0
 15. Cerium la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2013   

  Julepynt går i utgangspunktet ikke ut på dato, men i løp av julen skjer det uforklarlige ting som gjør at noe av den havner knust på gulvet.
  • 0