sdhild99

Medlemmer
 • Innholdsteller

  949
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om sdhild99

 • Rang
  Senior
 • Bursdag 09. april 1975

Profile Information

 • Kjønn Mann

Contact Methods

 • Hjemmeside http://svendavid.photography

sdhild99 sin aktivitet

 1. sdhild99 la til et innlegg i et emne [Løst] - PC henger på Logo screen, kommer ikke inn i BIOS   

  PC virker fortsatt stabilt. Takk for hjelpen.
  • 0
 2. sdhild99 la til et innlegg i et emne [Løst] - PC henger på Logo screen, kommer ikke inn i BIOS   

  Takk for hjelpen så langt :-)
  • 0
 3. sdhild99 la til et innlegg i et emne [Løst] - PC henger på Logo screen, kommer ikke inn i BIOS   

  Hei,
   
  Ang. backup så har jeg kontroll på det. Laster til opp til JottaCloud. Det meste av dokumenter ligger på Dropbox. I tillegg har jeg en filserver i kjelleren.
   
  Har nå gjort følgende:
   
  1. Kjørt en system restore hvor jeg tilbakestilte til ca en uke tilbake i tid. Dette var før de siste windows oppdateringene.
  2. Sjekket disk health i Samsung Magician og Crystal Disc Info. Begge er 100%
  3. Oppdatert BIOS til nyeste versjon.
   
  So far so good. Har en teori om at det kan være Windows update. Siden jeg tilbakestilte vil oppdateringene inn på nytt. Satser på at det går greit.
  • 0
 4. sdhild99 la til et innlegg i et emne [Løst] - PC henger på Logo screen, kommer ikke inn i BIOS   

  Hei,
  Jeg har en Samsung SSD 850 PRO 512GB og en samme type på 1TB. Bruker et program som heter Samsung Magician. Begge diskene rapporterer Good Drive Condition og alt OK på S.M.A.R.T. status. Ser at 1TB disken vil ha en oppdatering på Fimrware så jeg kjører inn det nå.
  • 0
 5. sdhild99 la til et innlegg i et emne [Løst] - PC henger på Logo screen, kommer ikke inn i BIOS   

  Hei igjen,
  Nå er det faktisk litt fremgang i saken her. Etter tips på et forum tok jeg ut IDE-kontaktene til begge SSDene og DVD-ROMen og da kom jeg inn i BIOS. Trykket F5 for default settings men det så ut som den allerede hadde fått dette fordi den sa 'You have no changes' da jeg lagret. Satte i kontaktene igjen og da bootet den tilnærmet som normalt (Det var en cursor som blinket og beveget seg rundt før Windows-flagget kom. Dette har jeg ikke sett før) og jeg kom inn i Windows. Ser ingen alarmerende meldinger i Event-loggen på Windows.
  Men jeg er nå litt bekymret for stabiliteten på maskinen. Kvelden før dette skjedde hadde jeg en normal shutdown etter å ha jobbet litt i Lightroom. Hvordan kan dette skje sånn helt ut av det blå?
  • 0
 6. sdhild99 la til et innlegg i et emne [Løst] - PC henger på Logo screen, kommer ikke inn i BIOS   

  Hei,
  Prøvde å resette BIOS ved den jumperen, tok også ut CMOS-batteriet. Status er uendret. Ser også at det lyser en rød lampe hvor det står IDE_BOOT_DEVICE så jeg antar det er SSDen som er gåen?
  • 0
 7. sdhild99 la til et innlegg i et emne [Løst] - PC henger på Logo screen, kommer ikke inn i BIOS   

  Hei,
  Takk for svar. Jeg kan prøve dette. Men en ny opplysning er at når jeg kikker inn på baksiden av PCen kan jeg se noen tall på hovedkortet og det lyser A2 med røde bokstaver. Dette betyr 'Detect IDE' såvidt jeg kan se. Er det fortsatt hensiktsmessig å resette BIOS da?
  • 0
 8. sdhild99 la til et emne i PC-hjelp   

  [Løst] - PC henger på Logo screen, kommer ikke inn i BIOS
  Hei,
  Har en 2,5 år gammel PC. Fikk Bluescreen for første gang i dag tidlig.
  System_Thread_Exception_Not_Handeled
  CLASSPNP.SYS

  Det skjedde ingenting så jeg trykket på startknappen og prøvde på nytt. Da kom jeg inn i skjermen hvor hardware listes og i bunnen stod det: Overclocking failed! Please enter setup to reconfigure your system. Press F1 to run setup. Jeg trykket F1 og kom inn i BIOS. Til høyre i skjermen var det et slags speedometer og man kunne velge mellom Power Save, Normal og Optimal. Den stod på Optimal og jeg lot den stå der og gikk ut av BIOS.

  Etter dette kommer den ikke lenger enn til Logo Screen. Det står ASUS logo og i bunnen står det 'Press F2 or DEL to enter UEFI Bios Settings". Uansett hva jeg gjør kommer jeg ikke forbi denne skjermen. Kommer ikke inn i BIOS, kommer ikke forbi. Jeg har prøvd å dra ut alle kablene bortsett fra skjerm men det hjalp ikke. Har prøvd å ta ut strømkabelen og la den stå ute litt men til ingen nytte. Har prøvd sikkert 30-40 ggr men kommer ikke videre.
  PS: Har aldri overklokket bevisst. Har ikke vært inne i BIOS siden PCen ble kjøpt.

  Kan noen hjelpe?

  Dette er specs:
  Samsung DVD Writer, KUN FOR PC-PROD (1 stk)Fractal Design Define R5 Titanium (1 stk)Corsair VS650, 650W PSU (1 stk)Intel Core i7-5820K Prosessor (1 stk)Corsair Hydro Series H75 CPU Kjøler (1 stk)ASUS X99-A, Socket 2011-3 (1 stk)HyperX Predator 2800MHz 32GB (4x8GB) (1 stk)PNY Quadro K2200 4GB (1 stk)Samsung 850 PRO 512GB 2.5" SSD (1 stk)Samsung 850 PRO 1TB 2.5" SSD (1 stk)MS COA Win 10 Pro Nordic (1 stk)
  • 12 svar
  • visninger
 9. sdhild99 la til et innlegg i et emne Plutselige problemer med Firefox og Chrome   

  Da har jeg fått samme problem på PC nr 2, og det var etter noen Windows-oppdateringer som ble installert, nemlig disse:


  Jeg er i dialog med Malwarebytes support men det går veldig sent. Ikke noe fremgang enda.
  • 0
 10. sdhild99 la til et innlegg i et emne HDD gåen, Server 2012 R2 vil ikke starte   

  Takk for det :-) Hehe, du har nok rett ang. WD Green.
  • 0
 11. sdhild99 la til et innlegg i et emne HDD gåen, Server 2012 R2 vil ikke starte   

  Hei igjen. Begge var CR2032 ja.
  BIOS har vært siste versjon i noen år, er et gammel hovedkort dette, hehe.
  Men jeg clearet CMOS ved å flytte en jumper fra PIN 1 og 2 til 2 og 3 i noen sekunder og deretter tilbake igjen. Ved oppstart fikk jeg en feilmelding på BIOS men valgte 'Load setup defaults'. Deretter gikk det fint. BIOS husker nå hvilken disk som er oppstartsdisk.
  Jeg har også fått byttet den defekte WD Green 750GB disken med en ny WD RED NAS på 4TB så nå er 'serveren' min i godlage igjen :-)
  Takk for innspill i denne tråden.
   
  • 0
 12. sdhild99 la til et innlegg i et emne HDD gåen, Server 2012 R2 vil ikke starte   

  forresten, jeg tok feil, BIOS-innstillingene vil fortsatt ikke lagre seg :-( Da bytta jeg kanskje feil batteri, eller så er det noe annet galt...
  • 0
 13. sdhild99 la til et innlegg i et emne HDD gåen, Server 2012 R2 vil ikke starte   

  Hei igjen! Beklager sen tilbakemelding her. I dag byttet jeg CMOS-batteriet. Det var i alle fall et CR2032-batteri jeg bytta på hovedkortet og da husker BIOS settings igjen :-)
  Tror du jammen ikke den døde disken også våkna til liv igjen. Men alle filene var borte og den hadde status RAW i disk management. Formaterte den i NTFS og den ser ut til å funke. Jeg stoler ikke på den disken naturligvis men litt vittig at den våknet til liv igjen nå.
  Nå har jeg en 4TB WD NAS-disk her ved min side som jeg tenker å sette inn i stedet for den 750GB-disken som virker ustabil.
  :-)
   
   
  • 0
 14. sdhild99 la til et innlegg i et emne Plutselige problemer med Firefox og Chrome   

  Jeg har hatt anniversary update en stund, så jeg tror ikke det er relatert til det. Jeg avinstallerte Malwarebytes så er ikke helt sikker men på den andre PCen jeg har er det 2.2.1.1043
  Har på auto-update så jeg tipper det var samme på PCen med problemer.
  • 0
 15. sdhild99 la til et innlegg i et emne Plutselige problemer med Firefox og Chrome   

  Da har jeg funnet feilen på en systematisk måte.  Den skyldige er MBAMService, altså Malwarebytes AntiMalware. Det hjalp ikke å deaktivere funksjonen som scanner websider (web site protection). Først når hele servicen er deaktivert funker alt som normalt.
  Hmm, og jeg som har en lisens på dette programmet. Jeg har nå avinstallert det, men er i tvil om jeg skulle prøve å reinstallere det for å se om feilen kommer tilbake.
  • 0