helter

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om helter

 • Rang
  Nyansatt

helter sin aktivitet

 1. helter la til et innlegg i et emne [LØST] Lage klikkbare linker i en kolonne i Excel   

  Tusen takk for raske og gode svar. Dette gjorde susen :thumbs:
  • 0
 2. helter la til et emne i Officeprodukter   

  [LØST] Lage klikkbare linker i en kolonne i Excel
  Jeg har et regneark som består av flere tusen rader. Hver rad inneholder bla.a varenummer, varetekst, osv. I enden av hver rad har jeg laget en formel som inkluderer varenummeret i en lengre url som skal peke til et bilde av den bestemte artikkelen på et nettsted. Denne formelen er så kopiert nedover i hele regnearket. Deretter er hele kolonnen kopiert, og limt inn utvalg = verdier på samme sted.

  Nå kommer problemet. For å få disse linkene klikkbare må jeg trykke 'F2' (Rediger) og 'Enter' på hver eneste linje!! Det hjelper ikke å kopiere format. Jeg har heller ikke lyktes med å lage en macro som tilsvarer tastetrykkene 'F2' og 'Enter' som kan gjøre jobben hele regnearket gjennom.

  Noen som har en løsning på dette?
  • 2 svar
  • visninger
 3. helter la til et innlegg i et emne Excel åpner ikke lenger filer fra Utforsker   

  Hehe. Det er jeg som er "IT-personal". :wow:

  Og det er en frittstående ny PC det er snakk om. Fikk via Microsoft Support link til et uninstall-program, med råd om å benytte dette for å avinstallere hele Office-pakken. Deretter fjerne to punkt i registry, for så å installere Officepakken komplett på nytt.

  Dette ble gjort, og det hele så ut til å fungere helt perfekt etterpå. Helt frem til neste gang maskina ble starta på nytt neste morgen. Da var elendigheten tilbake igjen. MS Support rådet meg til å benytte forrige fremgangsmåte én gang til, og også avinstallere Lotus Notes og reinstallere denne igjen. Akkurat det har jeg ingen tro på vil funke, fordi det er ikke bare som vedlegg i Notes det blir umulig å åpne direkte. Også fra Utforsker eller fra Skrivebordet nekter dokumentene å la seg åpne direkte.

  All denne avinstalleringen og reinstalleringen og eksperimenteringen tar voldsomt med tid. Og tid er penger - Spesielt når jeg er alene som "IT-vaktmester" i en bedrift med over 250 ansatte :cry
  Derfor blir løsningen å kjøre en fullstendig system-recovery, og bygge opp PC'n helt fra grunnen av.
  • 0
 4. helter la til et innlegg i et emne Excel åpner ikke lenger filer fra Utforsker   

  Spiller ingen rolle hvor det blir gjort forsøk på å åpne fra. Gjelder uansett mappe eller xls-fil på egen PC eller delte mapper på en felles filserver.
  • 0
 5. helter la til et innlegg i et emne pps skal åpnes i hvilket program   

  Dersom du har Officepakken installert trenger du ikke PP Viewer. Da har du av en eller annen grunn bare mistet koblingen til denne filtypen.

  Lagre filen på f.eks. skrivebordet.
  Høyreklikk på den der du lagret den, og vel "Åpne i..."
  Da får du opp en liste over tilgjengelige program. Velg MS Powerpoint.
  Sett hake i feltet "Bruk alltid valgt program til å åpne denne typen filer."

  Etter dette skal du igjen være i stand til å åpne vedleggene direkte fra mail.
  • 0
 6. helter la til et innlegg i et emne Bildet i dreamweaver MX   

  Mitt beste forslag er å bruke tabeller. Og gjerne tabeller inni tabellene og. Da får du en veldig god styring på hvor bildene havner.
  Dersom du ikke bruker tabeller vil bildet settes inn som om det var tekst.
  • 0
 7. helter la til et innlegg i et emne Excel åpner ikke lenger filer fra Utforsker   

  Det var nok akkurat det vi gjorde serru. (Skrev ikke noe om den haken, fordi resultatet vill ha blitt det samme uansett...)
  • 0
 8. helter la til et innlegg i et emne Strekkoder i MS Excel   

  Er det ikke nok at du setter * (stjerne) foran varenummeret, og så formaterer med fonten for strekkode da? Det funket hos meg i alle fall, men jeg er ikke sikker på om jeg har EAN8 eller EAN13. Hva er i så fall forskjellen?
  • 0
 9. helter la til et emne i Officeprodukter   

  Excel åpner ikke lenger filer fra Utforsker
  Oppdaget i dag et merkelig fenomen; En på jobben skulle åpne en Excel-fil han hadde mottatt på mail, som så mange ganger før. Da spretter en feilmelding i Lotus Notes opp - "Finner ikke programmet!". Vi prøver da med vedlegg fra andre mailer, med samme resultat.
  Deretter forsøker vi å åpne en Excel-fil fra Mine Dokumenter, ved å dobbelklikke på det i Utforskeren. Excel åpnes, men uten dokumentet.
  Forsøker så å høyreklilkke på fila og velge "Åpne i..." og velger Excel. Da kommer feilmeldingen:
  "Finner ikke C:\Documents and settings\...........xls. Kontroller at du skrev navnet riktig, og prøv på nytt. Hvis du vil søke etter en fil, klikker du startknappen og deretter Søk."

  Det neste vi forsøker er å starte Excel først, også velge Åpne fra programmet - og navigere frem til der det ligger. Da åpnes det!!

  Har avinstallert hele Officepakken, og installert på nytt uten at det har hjulpet.

  Maskinen er en 3 mnd. gammel IBM ThinkCentre med Win XP Sp2. MS Office 2003 Standard Edition. Alle oppdateringer av både OS og Office er gjennomført fortløpende.

  Noen som har en løsning på fenomenet?
  • 8 svar
  • visninger