silentstorm

Medlemmer
 • Innholdsteller

  411
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

2 ProPoeng

Om silentstorm

 • Rang
  Junior
 • Bursdag 29. juli 1986

Profile Information

 • Kjønn Mann

Nylige profilbesøk


10 538 profilvisninger

silentstorm sin aktivitet

 1. silentstorm la til et innlegg i et emne PC problemer   

  Hørtes mye ut som RAM ja, men kan også være SSD. Dersom en har en annen SSD eller HDD liggene kan det prøves ut, har hvert borti et lignende problem rett og slett med å ta ut RAM brikkene og sette den inn igjen, litt viktig at dem sitter solid ned på HK, du kan også prøve å bytte plassering på dem..
  • 0
 2. silentstorm la til et innlegg i et emne Vansker med tilbakestille PCen   

  Ville nokk ha anbefalt en fabrikkgjenoppretting av datamaskinen, dersom fabrikkgjenoppretting ikke skulle fungere, kan du bestille nytt image fra dem, dette er kostnadsfritt og nytt image vil ankomme i posten. Ta godt vare på USB pennen da du kun får den bare en gang. Husk du vil miste alle data av dette.
  • 0
 3. silentstorm la til et emne i (Arkiv) Program- og database- og webutvikling   

  Kontrollkilde i rapport i acess akspterer ikke verdi
  Hei, har kommet opp i et rart problem, sitter med acsess 2016 og bygger en raport som skal generere en felt i en tabell og vise det i strekkode format, probelmet er at acsess ikke tilatter tillater meg å legge til en * i begynnelsen og slutten av en verdi i et felt. feilmelding er: ugyldig kontrollegenskap/kilde
  Bruker denne formelen ="*" & [VERDI] & "*" i kontroll kilde.

  • 0 svar
  • visninger
 4. silentstorm la til et innlegg i et emne Trenger win XP, eller?   

  Mest sannsyneligvis ikke, er nåkk garantert at dem ikke har det, da dette er rimelig spesielt med diag for biler. Endte med at jeg installerte en maskin med diag for bil selv for noe år siden. men deaktiverte alle nettverkskort på alle mulige måter for at den maskinen ikke skulle på nette
   
   
  • 0
 5. silentstorm la til et innlegg i et emne Trenger win XP, eller?   

  Disse diagnostikk programmene for bilene er veldig spesielle, har hvert borti slikt selv som andre har spurt meg om til og med prøvd å virtualisere disse uten at jeg har fått dem til å fungere. disse programmene må ha win xp på en "bone" pc.
  • 1
 6. silentstorm la til et innlegg i et emne Hjelp med BAD_POOL_HEADER-feilmelding   

  Kan virke som om det er HK ja, er nåkk noe mer usikker på CPU også er påvirket, Men dersom du har behandlet CPUen pent kan det hende den er i live enda. Men er nåk like greit å få en CPU mens du er på farta med nytt HK.
  • 0
 7. silentstorm la til et innlegg i et emne Hjelp med BAD_POOL_HEADER-feilmelding   

  Kan nesten virke som det i farta at det er PSU men kan også være HK, Dersom du har en extra PSU, kan du prøve følgene. Ta ut den du har i maskinen og sett inn en reserve, ta ut eksternt skjermkort og alle disker untaken system disk, du kan også ta ut systemdisk om du vil bare for å se om du kommer inn i BIOS/UEFI eller om du får noen andre reaksjoner. følg med på CPU Vifte og kabinettvifte om du får noen reaksjoner. Knutazz sier noe viktig her godt tips der også.
  det du også kan gjøre er å prøve å gjøre en default reset at BIOS/UEFI, du finner denne informasjonen i brukerveiledningen til hovedkortet, dette kan du nåkk prøve i forkant før du gjør det som jeg nevnte over. en annen ting som kan være lurt og det er å prøve å bytte plassering på RAM brikkene, Du kan også ta ut alle brikker bortsett fra en brikke for å se om du får noen reaksjoner etterhvert som du bytter brikkene inn og ut av maskinen.
  har et tredje tips, noen ganger har det faktisk hjulpet meg også og det er å la maskinen stå uten strømm i rundt en time, har hvert borti i et slikt tilfelle.
  Dersom noen av tipsene ikke skulle fungerer kunne det virke som om HK ikke lengere fungerer.
  • 0
 8. silentstorm la til et innlegg i et emne Hjelp med BAD_POOL_HEADER-feilmelding   

  Får du "bip" lyd selv om du ikke får bilde?
  • 0
 9. silentstorm la til et innlegg i et emne Fler lags administering av brannmur   

  jeg synes dette vare et spennende prosjekt på mange måter og denne løsningen gjør jo enkelte ting Checkpoint som ikke klarer å gjøre. Jeg synes det var vell komplisert å bruke VI som editor da jeg er mest vant til å bruke nano, men fant ut at ee lå i løsningen som jeg syntes var enklere å bruke enn vi.
  Nå testet jeg løsningen frem til punkt 5-6 og ble veldig innponert med tanke at du relativt greit kan blokkere nettsider, men fant ut at det vil bli tidkrevende  over tid at dette er en manuell jobb med å legge inn nettsider som brukere ikke skal være på. Samtidig er dette en av de tingene som jeg er ute etter der denne jobben er automatisk, men da er en nåkk avhengig av et firma pusher ut oppdaterte URLer i ulike kategorier som Sophus, Forinet og Checkpoint gjør. Jeg takker for informasjonen jeg fikk dette var nyttig, for andre prosjekter enn det jeg er ute etter. men har lært mye.
  • 0
 10. silentstorm la til et innlegg i et emne Fler lags administering av brannmur   

  hahaha ja du sier noe, er sysadmin så burde vel kunne litt av alt, ser at lærlingskurven er på maks her. men interisant.
  • 0
 11. silentstorm la til et innlegg i et emne Fler lags administering av brannmur   

  Og fly flaten, her kan det nåkk gå en uke eller to før jeg skriver her på nytt, mye rart å sette seg inn i ja. takker og bukker, skal sette meg ned å lese igjennom.
  • 0
 12. silentstorm la til et innlegg i et emne Fler lags administering av brannmur   

  Hei Knutazz, jeg har installert pfsense på en server som ikke er til formålet akkurat, regner med at når jeg får alt oppe å går så kjøper jeg en dedikert server for router trafikk.
  det jeg har gjort så langt er installert server med en LAN og WAN, DHCP er satt opp slikt jeg vil ha det og dette fungerer veldig godt, ganske enkelt å sette opp så langt.
  Jeg har lagt opp en Schedule med natt tid stengt og lagt den til en regel i brannmuren. Dersom du ser bilde, så tror jeg at jeg har satt dette opp korrekt. Hvordan, setter jeg opp regel for å blockere typetrafikk ønsker å blockere, torrent, dc, VPN Remote, og andre timg som ungdommene ikke skal bry seg om??
   

  • 0
 13. silentstorm la til et innlegg i et emne Fler lags administering av brannmur   

  Definitivt at jeg skal se på den der, har lest litt om dette om letingen etter et godt alternativt, beklager at jeg ikke har fått svar på denne.
  • 0
 14. silentstorm la til et emne i Administrering av nettverk   

  Fler lags administering av brannmur
  Hei, er litt passe twista i hue og finner ikke helt selv ut hva jeg er ute etter så skal forklare så godt jeg kan.
  Jeg har per i dag en Checkpoint der jeg har mulighet til å blokkere protokoller samt skru av og på nette på bestemte tidspunkt, denne kjøpte jeg inn i 2013 men i i år føler jeg nokk at behovene og krav har blitt litt større med årene.
  Jeg håper det er noen nettverksansvarlige som har muligheten på å hjelpe meg på rett spor eventuelt det jeg kan gjøre.
  ok så her er mine problemstillinger
  Jeg har behov for en løsning som kan gjøre dette.stenge ned ulike protokoller slikt checkpoint kan gjøre i dagstenge av og på Internett ved behov.mulighet til å se hvor mye en datamaskin bruker av netttrafikk ikke spesifikk trafikk som protokoll på en enkel maskinmuligheten til å se den totale type trafikken: feks spilling, streaming, downloads ect ect.muligheten til å legge en datamaskin under yttligere restriksjoner.og dette ikke koster shorta i året.er åpen mot åpen kildekode løsning.Det er ikke en enkel sak da jeg er noe usikker på dette område
  • 9 svar
  • visninger
 15. silentstorm la til et innlegg i et emne Hvilket antivirusprogram er mest "idiotsikkert" for data-ukyndige?   

  Personelig har jeg i alle år brukt avast, som fungerer bra og arbeider for det meste i stillheten alene. programmet når ganske høyt på¨lista over andre antivirus programmer, men selv sagt ikke det allebeste i forhold til betalings antivirus programmer men rimelig høyt.
  For fjern help anbefaler jeg TeamViewer på det varmeste, der den som ber om hjelp alltid er i kontroll på hvem som får komme inn på din maskin.
  • 1