silentstorm

Medlemmer
 • Innholdsteller

  392
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om silentstorm

 • Rang
  Junior
 • Bursdag 29. juli 1986

Profile Information

 • Kjønn Mann

silentstorm sin aktivitet

 1. silentstorm la til et emne i Nettbrett   

  Surface surface problemer
  Hei, jeg arbeider i et offentlig foretak med mange brukere. jeg er systemansvarlig og arbeider med mye datautstyr. Vi har i den siste tiden hatt en del innkjøp på ulike surfacemodeller 3 og 4 og opplever tilstadig at det er ett eller annet problem med disse i en eller annen form. så jeg lurer på dere der ute som driver med slikt type arbeid jeg gjør om dere opplever at deres brukere har mye problemer med surface. jeg er nesten på det stadie at jeg ikke lengere vil kjøpe inn flere surface da jeg ikke ønsker å lage meg mer problemer. hva mener dere??
  Dette er nåkk ikke en direkte feiltype men mer generelt hva dere mener.
  • 1 svar
  • visninger
 2. silentstorm la til et innlegg i et emne Beste gratis virusprogram   

  Her er det ikke bare sunn fornuft som bare gjelder, Dem med onde hensikter har ved tidligere anledning laget annonser og solgt disse til legitime nettsider som vg db osv bare for å bruke denne som et eksempel så når annonsene kjøres så kjører angrepskoden lokalt til klientene, å de legitime nettsidene og annonse selskapene er bare "the man in the middel", dette har skjedd. Personelig har jeg brukt avast i mange år og er kjempefornøyd. Men noe sunn fornuft er selvsagt en del men ikke alt.
  • 0
 3. silentstorm la til et innlegg i et emne bruke windows10 til oppsett av raid0   

  En gylden regel er aldrig å bruke betaer i kritiske data. Personelig foretrekker jeg å bruke en egen dedikert raidkontroller i egen server. bruker aldrig windows sin "radi" funksjon. Siste drivere bruker jeg ikke heller ikke da disse ikke er gjennomprøvd. bare et tips.
  • 0
 4. silentstorm la til et innlegg i et emne GEOGEBRA BRUKERMAPPE   

  Se om du kan se noe i %appdata%
   
  • 0
 5. silentstorm la til et emne i Programmeringsspråk   

  et skript til å enable .net på win 8.1 og win 10
  Hei, sitter å klør meg i hode med mine fattige kkunnskaper om skripting.
  Per i dag har en en hau med maskiner med windows 10 og windows 8.1
  Jeg har behov for å aktivere .net på alle disse maskinene automatisk per i dag gjør jeg dette manuelt med at skript
  win8.1:
  Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:\\SERVER\Windows81x64$\sources\sxs /LimitAccess Win 10:
  Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:\\SERVER\Windows10x64$\sources\sxs /LimitAccessFinnes det mulighet der jeg bare kan ha et slikt skript som oppdager hvilken version OS som er på maskiner i nettverket og når skripet har oppdaget det så kjører den den respektive koandoen likt over??
   
   
  • 0 svar
  • visninger
 6. silentstorm la til et innlegg i et emne php løsning for bare it ansvarlige   

  Såpass, dette skal jeg ser litt nærmere på, beklager litt sent svar. Takker for gode forslag.
  Denne har jeg sett litt på og liker det jeg ser
  • 0
 7. silentstorm la til et emne i Serverløsninger   

  php løsning for bare it ansvarlige
  Hei, jeg har kanskje et merkelig spørsmål, per i dag på jobb har vi mange forskjellige ip enheter, men ikke noe enkelt system for å sjekke at alt er som det skal, eksempler på dette er prosjektorer og mange skrivere. for at vi skal sjekke at alt er OK små må vi innom mange ulike systemer for å sjekke, jeg har per i dag en linux server som jeg planlegger å bruke enda mer, finnes det en PHP løsning som kan fungere som en samle side for alle våre IP enheter. jeg har leitet land og strand etter slike løsninger uten store heller, håper dere har noen forslag.
  • 4 svar
  • visninger
 8. silentstorm la til et innlegg i et emne Program til infoskjermer   

  Vi bruker infoskjermen.no på jobb, selve inforskjermene er små maskiner montert bak skjermer. dem står i domene på grunn av wifi (Ikke spørr hvorfor). Maskinene logger seg in automatisk med domene bruker og viser en bestemt URL i fullskjerm med google chrome. Funker veldig fint for oss.
  • 0
 9. silentstorm la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2012   

  Klart det er mange ting å være rik på trenger ikke nødvendigvis å være penger, men du kan være rik på omtanke, kjærlighet eller rik på oppmerksomhet mot en partner, Du kan være rik på kunnskap er dama mindre geni på data enn du er så er du rikere enn henne eller være rik på kloke ord og ettertanke.
  • 0
 10. silentstorm la til et innlegg i et emne [LØST] Newsletter plugin for Wordpress   

  Jeg fant en plugin som er veldig låvende ut til mitt bruk, plugin heter MEE News og skal være gratis versjon, har også en betal versjon som er mer avansert men denne holder ok.

  Feedburner er jo sikker bra den men det er utenfor systemet til hjemmesiden, men en god pekepinn var det.

  Mvh Tom
  • 0
 11. silentstorm la til et emne i PHP og SQL   

  [LØST] Newsletter plugin for Wordpress
  Hei

  Driver å setter opp en hjemmeside i Wordpress for et kompetansesenter. ting som jeg sliter mye med nå er å få til et newsletter plugin med widget på hjemmesiden, jeg har funnet en plugin som er ganske så lettstyrt men widget til den er håplåsfungerende til frontsiden ALO EasyMail Newsletter.

  Lurer på om noen av dere kjenner til en newsletter plugin som er enkel å bruke samt at den har en widget som kan brukes.

  Funksjoner dem må ha er at den kan sende til ulike gruppe av brukere, at bruker kan melde av og må nyhetsgruppene samt enkelt å administrere.

  Bruker wordpress 3.1.3 med Mysql

  På forhånd takk.
  • 2 svar
  • visninger
 12. silentstorm la til et innlegg i et emne GPO- sofware installation   

  Ved vanlig GPO utrulling blir det vanskelig å få nettverket til å kjenne igjen klienter OS, mulig jeg tar litt feil der, derfor er kansje løsningen der å sortere maskinene i AD med grupper der det ligger sortert, ellers vis du på død ønsker å få AD til kjenne igjen maskinen, finnes det mer komplekse systemer som SCCM men dette kan være litt overkill for en liten bedrift.

  å bruke exe fil som utrilling er ikke akkurat anbefalt, men vis du død og hælvette må bruke dette, kan du en zap fil for utrulling av exe fil, mange av exe filene følger microsoft installer rutine, derfor kan jeg anbefale at pakker ut exe fila med winrar og peker GPO mot msi fil som ligger i exe fila, jeg har brukt dette med blant annen java som jeg har skrvet på >>DENNE<< artikelen.

  Jeg har også utfordringer med pakker som ikke på noen som ikke på noen som helst måte følger microsoft installer som blant annen spotify og da bruker jeg et vertøy som heter advanced installer, der du kan gjøre det aller meste med.
  • 0
 13. silentstorm la til et innlegg i et emne [LØST] Tomato firmware og proxy   

  Har funnet løsning på dette problemet, måtte angi windows domene server som manuel NTP server, da domenekontrolleren også sender ut klokkeslett til klientene i domene. etter dette ble gjort så har at fungert perfekt.

  Kort fortalt så bruker jeg en inten "time server" i nettverket.
  • 0
 14. silentstorm la til et emne i Administrering av nettverk   

  [LØST] Tomato firmware og proxy
  Hei
  Per i dag bruker vi en WRT54g med tomato på en avdeling med tidsberensning etter visse klokkeslett. Jeg har hatt en bitte liten mitanke om at brukere som bruker proxy autorisering slipper igjennom reglenen som er satt oppslikt at nette skal stenger etter gitte visse tidspunkt på visse dager. Mulig jer surrer litt men virker bare litt rart som egenlig, har ikke store peilingen på dette område. Noen som kan hjelpe meg.
  • 1 svar
  • visninger
 15. silentstorm la til et innlegg i et emne MRBS på ubuntu server og LDAP auth   

  godt tips, skal se på det litt senere når stormenharlagt seg på arbeid.
  • 0