silentstorm

Medlemmer
 • Innholdsteller

  397
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om silentstorm

 • Rang
  Junior
 • Bursdag 29. juli 1986

Profile Information

 • Kjønn Mann

silentstorm sin aktivitet

 1. silentstorm la til et innlegg i et emne Hvilket antivirusprogram er mest "idiotsikkert" for data-ukyndige?   

  Personelig har jeg i alle år brukt avast, som fungerer bra og arbeider for det meste i stillheten alene. programmet når ganske høyt på¨lista over andre antivirus programmer, men selv sagt ikke det allebeste i forhold til betalings antivirus programmer men rimelig høyt.
  For fjern help anbefaler jeg TeamViewer på det varmeste, der den som ber om hjelp alltid er i kontroll på hvem som får komme inn på din maskin.
  • 1
 2. silentstorm la til et innlegg i et emne gratis eller betale antivirusprogram?   

  Jeg har brukt Avast i alle år på mine maskiner, og er veldig fornøyd med den gratis versjonen, ja den gnåler en del og er noe aggressiv på det område. Har hatt lite eller ingen problemer med den.
  • 0
 3. silentstorm la til et innlegg i et emne Sletting av disker   

  Den linux greia er klart noe å lese litt på, på takker og bukker.
  • 0
 4. silentstorm la til et emne i Annen programvare   

  Sletting av disker
  Hei som følge at jeg arbeider mye med data, har det selvsagt hopet seg opp med disker i safen som virkelig har behov for sletting før jeg hiver dem, jeg har prøvd å lese meg frem til ulike artikler om ulike programmer som lover sikker sletting av disker. Har hørt om et program som heter "darik's boot and nuke" og lurer på om hva andre mener om det , har testet på en disk og den sletter og er jo klart super enkel å bruke. men Hva rører seg av andre programmer som tilfredstiller kategorien sikker sletting. eller hva er deres erfaring mer darik's. Programmvaren bør jo selvsagt være gratis. det er ikke sikker at jeg ønsker å ta livet av diskene men vil i allefall ha dem ut av safen. Finnes det noe norsk regelverk som beskriver hvordan sletting av data skal foregå??
  • 3 svar
  • visninger
 5. silentstorm la til et innlegg i et emne Lage script for oppstart av programmer   

  Har svaret til deg. åpne notisblokk og skriv inn dette dersom du vil at Itpro skal kunn åpne seg i google chrome lagre den tesksten i en snarvei på i oppstartsmappa, når du avslutter et program på en bestemt skjerm vil programmet starte seg på den skjermen du avsluttet på.
  i notisblokk skriver du inn dette
  "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" "http://itpro.no/"
  Dersom du vil bytte ut nettleseren skrive du inn den sanne og fulle pathen der nettleseren ligger feks IE
  Da skulle det blir noe slikt.
  "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" "http://itpro.no/"
  ta kopi av en hel streng med påskeøyner"" og lim det inn som en snarvei. da skal det fungere.
   
  • 0
 6. silentstorm la til et emne i Nettbrett   

  Surface surface problemer
  Hei, jeg arbeider i et offentlig foretak med mange brukere. jeg er systemansvarlig og arbeider med mye datautstyr. Vi har i den siste tiden hatt en del innkjøp på ulike surfacemodeller 3 og 4 og opplever tilstadig at det er ett eller annet problem med disse i en eller annen form. så jeg lurer på dere der ute som driver med slikt type arbeid jeg gjør om dere opplever at deres brukere har mye problemer med surface. jeg er nesten på det stadie at jeg ikke lengere vil kjøpe inn flere surface da jeg ikke ønsker å lage meg mer problemer. hva mener dere??
  Dette er nåkk ikke en direkte feiltype men mer generelt hva dere mener.
  • 1 svar
  • visninger
 7. silentstorm la til et innlegg i et emne Beste gratis virusprogram   

  Her er det ikke bare sunn fornuft som bare gjelder, Dem med onde hensikter har ved tidligere anledning laget annonser og solgt disse til legitime nettsider som vg db osv bare for å bruke denne som et eksempel så når annonsene kjøres så kjører angrepskoden lokalt til klientene, å de legitime nettsidene og annonse selskapene er bare "the man in the middel", dette har skjedd. Personelig har jeg brukt avast i mange år og er kjempefornøyd. Men noe sunn fornuft er selvsagt en del men ikke alt.
  • 0
 8. silentstorm la til et innlegg i et emne bruke windows10 til oppsett av raid0   

  En gylden regel er aldrig å bruke betaer i kritiske data. Personelig foretrekker jeg å bruke en egen dedikert raidkontroller i egen server. bruker aldrig windows sin "radi" funksjon. Siste drivere bruker jeg ikke heller ikke da disse ikke er gjennomprøvd. bare et tips.
  • 0
 9. silentstorm la til et innlegg i et emne GEOGEBRA BRUKERMAPPE   

  Se om du kan se noe i %appdata%
   
  • 0
 10. silentstorm la til et emne i Programmeringsspråk   

  et skript til å enable .net på win 8.1 og win 10
  Hei, sitter å klør meg i hode med mine fattige kkunnskaper om skripting.
  Per i dag har en en hau med maskiner med windows 10 og windows 8.1
  Jeg har behov for å aktivere .net på alle disse maskinene automatisk per i dag gjør jeg dette manuelt med at skript
  win8.1:
  Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:\\SERVER\Windows81x64$\sources\sxs /LimitAccess Win 10:
  Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:\\SERVER\Windows10x64$\sources\sxs /LimitAccessFinnes det mulighet der jeg bare kan ha et slikt skript som oppdager hvilken version OS som er på maskiner i nettverket og når skripet har oppdaget det så kjører den den respektive koandoen likt over??
   
   
  • 0 svar
  • visninger
 11. silentstorm la til et innlegg i et emne php løsning for bare it ansvarlige   

  Såpass, dette skal jeg ser litt nærmere på, beklager litt sent svar. Takker for gode forslag.
  Denne har jeg sett litt på og liker det jeg ser
  • 0
 12. silentstorm la til et emne i Serverløsninger   

  php løsning for bare it ansvarlige
  Hei, jeg har kanskje et merkelig spørsmål, per i dag på jobb har vi mange forskjellige ip enheter, men ikke noe enkelt system for å sjekke at alt er som det skal, eksempler på dette er prosjektorer og mange skrivere. for at vi skal sjekke at alt er OK små må vi innom mange ulike systemer for å sjekke, jeg har per i dag en linux server som jeg planlegger å bruke enda mer, finnes det en PHP løsning som kan fungere som en samle side for alle våre IP enheter. jeg har leitet land og strand etter slike løsninger uten store heller, håper dere har noen forslag.
  • 4 svar
  • visninger
 13. silentstorm la til et innlegg i et emne Program til infoskjermer   

  Vi bruker infoskjermen.no på jobb, selve inforskjermene er små maskiner montert bak skjermer. dem står i domene på grunn av wifi (Ikke spørr hvorfor). Maskinene logger seg in automatisk med domene bruker og viser en bestemt URL i fullskjerm med google chrome. Funker veldig fint for oss.
  • 0
 14. silentstorm la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2012   

  Klart det er mange ting å være rik på trenger ikke nødvendigvis å være penger, men du kan være rik på omtanke, kjærlighet eller rik på oppmerksomhet mot en partner, Du kan være rik på kunnskap er dama mindre geni på data enn du er så er du rikere enn henne eller være rik på kloke ord og ettertanke.
  • 0
 15. silentstorm la til et innlegg i et emne [LØST] Newsletter plugin for Wordpress   

  Jeg fant en plugin som er veldig låvende ut til mitt bruk, plugin heter MEE News og skal være gratis versjon, har også en betal versjon som er mer avansert men denne holder ok.

  Feedburner er jo sikker bra den men det er utenfor systemet til hjemmesiden, men en god pekepinn var det.

  Mvh Tom
  • 0