z0nic

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om z0nic

  • Rang
    Nyansatt
  • Bursdag 28. okt. 1981

Min datamaskin

  • Operativsystem Win7/Ubuntu

Contact Methods

  • Facebook http://www.facebook.com/z0nic
  • Twitter z0nic
  • Hjemmeside http://www.komplisert.net
  • Skype stian.grunnaleite

Profile Information

  • Fullt navn Stian Grunnaleite
  • Kjønn Mann
  • Sted Bergen

z0nic sin aktivitet

  1. z0nic la til et innlegg i et emne [LØST] Exchange 2007 - mobiltelefon -> Howto?   


    TAKK!


    Det var AKKURAT dette jeg trengte å vite! Nå virker det!
    • 0
  2. z0nic la til et innlegg i et emne [LØST] Exchange 2007 - mobiltelefon -> Howto?   


    Hva i alle dager har dette med saken å gjøre?
    • 0
  3. z0nic la til et emne i Serverløsninger   

    [LØST] Exchange 2007 - mobiltelefon -> Howto?
    Hepp,

    Jeg har en Exchange 2007 SP1 som kjører på en Windows 2008 server, og skulle veldig, veldig gjerne fått den til å snakke med GSM apparatet mitt for å synkronisere e-post, kalender, kontakter etc.

    Jeg har lest ~100 guider for hva som må gjøres på mobiltelefonen, men finner ingen god guide som forklarer hva som må konfigureres på Exchange Serveren.

    Bare for å gjøre det 100% klart, jeg snakker IKKE om ActiveSync mot Outlook, det funker forøvrig fint når jeg er hjemme, men ikke når jeg sitter på bussen.

    Så... noen som har gjort dette før, og som kan peke meg i riktig retning?
    • 4 svar
    • visninger
  4. z0nic la til et innlegg i et emne Maskin som restarter seg ofte   

    RAM ja... det har vel egentlig ikke vært i tankene i det hele tatt.
    Holder likevel en knapp på strømmen, siden det oppstod nylig, uten at jeg har gjort noen endringer hardwaremessig.

    Skal prøve det du foreslår, får bare håpe maskinen er stabil lenge nok til at jeg får lastet ned sakene...
    • 0
  5. z0nic la til et emne i Generelt om maskinvare   

    Maskin som restarter seg ofte
    Hei, jeg har en maskin som plutselig begynnte å restarte ofte, uavhengig av hvilket OS jeg kjører på den. Har forsøkt både WinXP, 2003 Server og Ubuntu.

    Jeg trodde først det var RAID kontrolleren som var på tulletur, det har skjedd før,
    men så begynnte den å reboote seg FØR den startet operativsystemet.

    Jeg løftet på skjørtet, og så at strømkontakten fra PSU til hovedkortet var ganske svart i pluggen, og antar derfor at det er et strøm-relatert problem, at den rett og slett får for lite strøm.

    Har koblet fra alle harddiskene utenom den operativsystemet ligger på, og problemet vedvarer stadig.

    Er det sannsynlig å tro at det skyldes strøm-tilførselen?

    Isåfall er det jo bare å bytte PSU og se om det fortsetter, evt bytte hovedkort og all innmat ellers...
    • 3 svar
    • visninger
  6. z0nic la til et innlegg i et emne Telefonkontakt   

    Bestill deg telefon fra Telenor, de har somregel rask responstid på slike ting.
    Når montøren har vært der å installert linjen, ringer du Telenor, og benytter deg av angreretten på 14 dager.

    Problemet løst.

    Dette har man selv gjort, og det funker, hver gang.
    Det er sleipt, men fullt lovlig.
    • 0
  7. z0nic la til et innlegg i et emne Slå sammen Linjer   

    De aller fleste ISPer kan levere bundler, men det koster ofte mye, og er ment for bedriftsmarkedet..

    ved bruk av f.eks ZyXEL IES-5000 Dslam kan man f.eks gjøre følgende:
    "De synkrone linjene kan bundles, slik at det kan tilbys linjer på 2,3 - 4,6 - 9,2 og 19,2 mbps." Sitat fra zyxel.no

    19,2/19,2 mbps linje kan jo få enhver til å få litt "vippetiss".

    Men da ville jeg kanskje heller gått for en LRE løsning (Long Range Ethernet).

    Men... spørsmålet gjaldt vel egentlig software..... en *nix box ville kanskje fungert til dette formålet?
    • 0
  8. z0nic la til et innlegg i et emne Fjerning av XP-Theme før innlogging.   

    Start -> Kjør -> msconfig
    gå til Services og ta vekk haken på "Themes".

    That's it folks....



    PS: der kan en forresten disable en hel HAUG av skjit som gjør at XP går MYE fortere....
    • 0
  9. z0nic la til et innlegg i et emne når sto du opp idag?   

    05:45 lufta bikkjen og hentet avisen, da jeg kom hjem var kaffen klar ;o)
    • 0
  10. z0nic la til et emne i Grafikkort   

    Får ikke bildet fra DivX/DVD når jeg bruker TV-OUT
    Jeg har et GeForce 4 Ti4200, bruker Detonator 40.41 drivere.
    Når jeg kjører tv-out, får jeg ikke vist filmer på tv'en. Jeg får se selve desktopen og alt, men når jeg starter f.eks Media Player og setter på en DivX/MPEG, kommer det bare et svart felt der hvor filmen skulle vært... mens på pc-skjermen er alt normalt. Jeg regner med dette har med OpenGL eller DirectX å gjøre. Har hatt samme problem før, men da hjalp det å skifte drivere. Noen som vet hvorfor dette skjer? evt hva jeg kan gjøre? Vil helst slippe å skifte drivere...! :mad:
    • 3 svar
    • visninger