Brekkjern

Medlemmer
 • Innholdsteller

  111
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Brekkjern

 • Rang
  Junior
 • Bursdag 25. des. 1990

Min datamaskin

 • Operativsystem windows

Contact Methods

 • Hjemmeside http://

Brekkjern sin aktivitet

 1. Brekkjern la til et innlegg i et emne Feil under oppstart: 0xc00000e9   

  Da har man prøvd seg frem litt. Har prøvd å ta ut alle unødvendige komponenter. Rullert på RAM. Memtest. To forskjellige lagringsenheter med samme resultater. 3 reinstalls av Windows. 1 install av Debian. Ingen positive resultater.

  Slik jeg ser det er det kun to komponenter igjen som kan ha feil. CPU og hovedkort. Har hørt at DFI kortene kan være ustabile så jeg tror faktisk det er hovedkortet som er problemet. Da tror jeg at jeg skal bytte det ut om noen ikke har noen andre ideer?
  • 0
 2. Brekkjern la til et innlegg i et emne Feil under oppstart: 0xc00000e9   

  Da har man prøvd seg frem litt. Har prøvd å ta ut alle unødvendige komponenter. Rullert på RAM. Memtest. To forskjellige lagringsenheter med samme resultater. 3 reinstalls av Windows. 1 install av Debian. Ingen positive resultater.

  Slik jeg ser det er det kun to komponenter igjen som kan ha feil. CPU og hovedkort. Har hørt at DFI kortene kan være ustabile så jeg tror faktisk det er hovedkortet som er problemet. Da tror jeg at jeg skal bytte det ut om noen ikke har noen andre ideer?
  • 0
 3. Brekkjern la til et innlegg i et emne Feil under oppstart: 0xc00000e9   

  Fikk bare svart skjerm etter installen av windows på den andre disken. Virket ikke som om den fant den i det hele tatt. Skal prøve å ta ut SSDen når jeg er ferdig med å kopiere all dataen fra den. Får se om den booter da. Hvis ikke hiver jeg bare i en ny install på SSDen og håper på det beste.
  • 0
 4. Brekkjern la til et innlegg i et emne Feil under oppstart: 0xc00000e9   

  Prøvd meg på SFC /SCANNOW men det virker ikke fordi det er en reparasjon som ligger og venter. Den blir ikke utført samme hvor mange ganger jeg starter om. Skal finne frem en disk å installere W7 på nå. Regner med at det virker, men jeg skulle gjerne ha brukt SSDen min.

  Gjør en Memtest mens jeg finner frem disk og kabler. Tenkte kanskje det kunne være et problem.
  • 0
 5. Brekkjern la til et innlegg i et emne Feil under oppstart: 0xc00000e9   


  Skal prøve med en annen HDD. Har også funnet en del topics som ser ut til å ha en del mulige løsninger.
  • 0
 6. Brekkjern la til et innlegg i et emne Feil under oppstart: 0xc00000e9   


  Den er oppdatert til alt det Windows Update mener jeg skal ha bortsett fra language packs. Den viret helt greit på forrige oppstart frem til ting begynte å gå litt tregt så jeg startet om. Da ville den ikke boote opp.
  • 0
 7. Brekkjern la til et emne i PC-hjelp   

  Feil under oppstart: 0xc00000e9
  Hei!

  Har problemer med å få startet opp pcen min. Under oppstart så får jeg feilkoden 0xc00000e9 og beskrivelsen "An unexpected I/O error has occurred." Jeg har prøvd å fjerne alle USB enheter bortsett fra tastaturet og det har ikke hjulpet. Jeg prøvde å boote fra en Windows XP Live CD og kunne åpne og manipulere filer på disken.

  Specs:
  HK: DFI LanParty DK X58-T3eH6
  CPU: Intel Core™ i7 Quad Processor i7-920
  RAM: Corsair Dominator DHX+ DDR3 1600MHz 6GB
  GPU: Sapphire Radeon HD 4850X2 1GB GDDR3
  PSU: Corsair Powersupply 750W Black, ATX/EPS,
  SSD: Corsair SSD Performance 3 Series™ 128GB
  OS: Windows 7 Ultimate 64-Bit

  Reparasjons funksjonen på installasjons disken klarer ikke reparere det da versjonene ikke matcher. Om dere trenger mer info, gjerne spør om det!
  • 9 svar
  • visninger
 8. Brekkjern la til et innlegg i et emne ITprorekken på TG 2010   

  Kanskje jeg skal komme med et par kommentarer. Nå kan ikke jeg snakke for ITPro i seg selv, men jeg henger mye på IRC så mange kjenner meg bedre derfra.

  Det er en plan for hylle. Foreløpig er det bare de som er på IRC som har jobbet med å utforme den så den er litt lagt opp for vårt behov. Hvis du vil slenge inn et par kommentarer eller generellt bare si at du ønsker å ha en plass på hylla, så si ifra i denne tråden eller snakk til en av oss på IRC. Det fins en guide for hvordan en kobler seg opp men den vet jeg ikke hvor ligger. Til de som allerede er inne på IRC så er kanalen #ITProrekka på EFNet.

  Foreløpig idè er en hylle som bygges for to personer og så settes flere moduler sammen. Det er mulig ideen utvides til å passe for tre personer, men da trenger vi flere som melder seg på! Det er designidèer med en kjøleboks inni hylla som gjør at vi kan oppbevare mat over lengre tid. Dette skal fungere ved bruk av tørris i begynnelsen av arrangementet og så går vi over til kjøleelementer mot slutten. Det ligger også inne en idè om et låsbart skap slik at du kan legge inn verdifulle ting og låse. Dermed må en ikke ha noen til å passe på rekken hele tiden.

  Meld dere på! Det blir gøy!
  • 0
 9. Brekkjern la til et innlegg i et emne S.T.A.L.K.E.R.: Pripyat Benchmark (DX11)   

  Første test. Samme oppsett som Game for å holde trenden:  Andre test. Samme oppsett som Game:  Tredje test. Satte bare preset på ultra og kjørte igang.  Da jeg tok disse benchmarkene så hadde jeg to skjermer kjørende så det kan ha en liten innvirkning på resultatene.

  CPU: Intel i7 920 2,67GHz. Min er klokket ørlitegrann så den kjører 2,70GHz.
  Minne: Corsair Dominator DHX+ DDR3 1600MHz 6GB. Dette kjører på 1060 eller noe sånt ettersom jeg ikke har klokket det. Det er 3 brikker siden det er i7 kort.
  Hovedkort: DFI LanParty DK X58-T3eH6
  Skjermkort: Sapphire Radeon HD 4850X2 1GB GDDR3

  Skjermkortet mitt har vært litt buggy så det kan ha hatt en effekt på testen, men jeg opplevde en veldig smooth test rent generellt.
  • 0
 10. Brekkjern la til et innlegg i et emne Indoor paintball, anyone?   

  Airsoft er mye bedre! See GaMeLoVeR!

  Anyhow. Airsoft er en litt "sær" hobby og litt vanskelig å dra med seg mer enn et par folk i og der er paintball bedre.
  • 0
 11. Brekkjern la til et innlegg i et emne [LØST] Windows Wireless virker ikke   

  Ga opp og brukte recovery cden. Gir ProPoeng nu.
  • 0
 12. Brekkjern la til et innlegg i et emne [LØST] Windows Wireless virker ikke   


  Det var ipconfig /all utskriften.

  Kan ikke finne noe program fra broadcom selv om jeg søker etter det. Ingenting fra intel heller.

  Prøver å starte WLAN Auto Config og får en feilmelding hvor det står: "Kan ikke starte tjenesten på lokal datamaskin. Feil:0x800c0006: 0x800c0006
  Er første gangen jeg har fått den feilmeldingen. Fikk oppdatert pcen over ethernett så det kan være årsaken. Før så sa den at banen ikke ble funnet. Men den addreserer til svchost.exe -k LocalSystemNetworkRestricted så den fungerer sansynligvis siden jeg kan finne den fila. Det er noe annet som ikke virker. Jeg har sjekket opp litt på avhengighetslista og "I/T-Protokoll for NDIS brukermodus", "Native WIFI filter" eksisterer ikke i lista, Altså den med alle tjenestene i.

  Kjørte gjenopprettning i sikkermodus, men det skjer ingenting fornuftig. Bare avinnstallerer drivere som jeg har innstallert siden det skjedde i et forsøk på å fikse det.


  Ser ut til å bli vanskelig dette her...
  • 0
 13. Brekkjern la til et innlegg i et emne [LØST] Windows Wireless virker ikke   

  Prøvde de tjeneste guidene. De funker ikke. Tjenestene de ber meg aktivere vil ikke starte av forskjellige årsaker.

  Kortet er et Broadcom 802.11g network adapter. Det er internt i maskinen.

  Gjenoppretning fungerte ikke, Eneste jeg vil nå er å finne en fix istedenfor å måtte formatere hele pcen...
  • 0
 14. Brekkjern la til et innlegg i et emne [LØST] Windows Wireless virker ikke   

  Det er ikke det at trådløst dropper ut. Det er det at tjenesten "Windows Wireless" ikke kan starte. Antennen fungerer. Tror jeg. Det er ihvertfall ingenting som tilsier at den ikke skal funke. Men den kan ikke finne noe nett i det hele tatt.
  • 0
 15. Brekkjern la til et innlegg i et emne [LØST] Windows Wireless virker ikke   

  Ingen? Begynner å bli litt plagsomt.
  • 0