eracerit

Medlemmer
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om eracerit

 • Rang
  Nyansatt

eracerit sin aktivitet

 1. eracerit la til et innlegg i et emne [LØST] Forslag til nytt headset   

  Hvis du er villig til å bruke noen kroner på et par gode hodetelefoner så er det å anbefale. Til spilling, film og musikk vil jeg anbefale noen som går rundt ørene, jeg syns den typen er bedre å ha på i lengden enn de som trykker direkte på ørene. Lyd og bilde har en test av hodetelefoner her: http://www.lydogbilde.no/akg-k530.4583329-117331.html
  • 0
 2. eracerit la til et innlegg i et emne [LØST] Forslag til nytt headset   

  Hei

  Hva skal du bruke hodetelefonene til?

  Jeg kjøpte et par AKG K530 for en liten stund siden, og er kjempefornøyd: http://cdon.no/elektronikk/akg_k_530_hi-fi_fullsize-747417.

  Det koster 600 kr, men jeg vet ikke helt hva du mener med ikke så veldig dyr?
  • 0
 3. eracerit la til et innlegg i et emne [LØST] ny hardisk uten formatering av pc   

  Du kan formatere den under "Datamaskinbehandlig" For å komme dit så høyre-klikker du på "Datamaskin" på start-menyen og trykker på behandle. Deretter trykker du på "Diskbehandling" Under dette alternativet har du flere partisjoneringsvalg. Håper dette var til hjelp
  • 0
 4. eracerit la til et innlegg i et emne MTU Fri eller Tele2 Sheriff ?   

  Nå er det ganske mange som har hatt problemer med MTU, så da jeg skulle velge abonnement tidligere i høst, falt valget på Tele2 Sheriff. Du kan lese litt om problemer med MTU her: http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=952388
  • 0
 5. eracerit la til et innlegg i et emne Få høyre oppløsning selvom skjermen ikke takler det.   

  Hvilken skjerm har du? LCD (flatskjerm) eller CRT (billedrørskjerm)? Har du en LCD skjerm er det ikke mulig, dette blir som å få en lampe med to lyspærer til å passe med fire lyspærer uten at det passer med sokkelene. En CRT skjerm er jeg usikker på, men som regel så står det bak på skjermen hvor stor oppløsning den støtter.
  • 0
 6. eracerit la til et innlegg i et emne [LØST] Uling på min bærbare (strømforsyning?)   

  Hei

  Da har maskinen kommet tilbake. Det viste seg visstnok at lyden kom fra harddisken, og den er nå skiftet. Maskinen fungerer fint sålangt. Multicom hadde til og med lagt inn vista for meg. Nå er det bare å legge inn de programmene som jeg bruker mest (les Opera, iTunes, Thunderbird etc)
  • 0
 7. eracerit la til et innlegg i et emne [LØST] Ubuntu installering - Feilmelding   


  Ifølge ubuntu.com så kommer 7.10 om 12 dager:)
  • 0
 8. eracerit la til et innlegg i et emne [LØST] Ubuntu installering - Feilmelding   


  Jeg fikk den samme feilmeldingen som i første post da jeg skulle installere 7.04, men alphaversjonen av 7.10 funket fint. Du kan, som foreslått ovenfor, prøve å installere beta versjonen. Om den fungerer, så fungerer helt sikkert den endelige versjonen også.

  Fikk du til å kjøre Live-CDen av versjon 7.04? Hvis ikke kan du prøve å kjøre Live-CDen til 7.10, da installerer du ikke noe på disken din, men kjører hele operativsystemet fra cd. (Det går noe tregt, men det er så...)
  • 0
 9. eracerit la til et innlegg i et emne [LØST] Ubuntu installering - Feilmelding   

  Hei

  Mest sannsynlig vil 7.10 funke. Jeg har en santa rosa pc og det gikk helt greit å installere alpha-versjonen av 7.10 (den var dog noe ustabil, men det var kanskje ikke uventet....)
  • 0
 10. eracerit la til et innlegg i et emne [LØST] Ubuntu installering - Feilmelding   

  Hei

  Det som er, er at brikkesettet ditt er såpass nytt sånn at du ikke kan installere eller kjøre live cden til ubuntu sånn uten videre. Det enkleste er å vente til 7.10 kommer, og den er rett rundt hjørnet (kommer om ca 14 dager).

  Du kan prøve å installere alternativ cden som du finner her: Ubuntu Alternativ cd Dette er en ren tekstbasert installer, og er derfor en del vanskeligere å installere. Nå fant jeg ingen guide til hvordan man bruker den.

  Ellers så kan du prøve å legge inn betaen av 7.10 som du finner her: Ubuntu 7.10 Beta Jeg regner med at denne er stabil nok til at du kan få installert den å bruke den litt nå og da i 14 dager.
  • 0
 11. eracerit la til et innlegg i et emne [LØST] XP: Ny brukerkonto?   

  Hei

  Du går inn i Startmenyen, trykker Kontrollpanel, så trykker du på Brukerkontoer og til slutt Opprett en ny konto. Mulig du må ha administratortilgang for å opprette en ny bruker.
  • 0
 12. eracerit la til et innlegg i et emne [LØST] Uling på min bærbare (strømforsyning?)   

  Ja, vet det, men det er hvis det er samme feilen. Forrige gang så dreiv jeg og fikk blåskjerm hele tiden mens den gikk på batteri, mens den fungerte fint når den var koplet til strømnettet. Men i følge multicom så gjorde de ikke noen ting, men pcen fungerte fint når jeg fikk den tilbake (syns dette var noe rart). Men det er vel ved fjerde gangs innsendelse jeg kan kreve å heve kjøpet om det er forskjellige feil.
  • 0
 13. eracerit la til et innlegg i et emne [LØST] Uling på min bærbare (strømforsyning?)   

  Backup er tatt, og maskinen er sendt inn til service. Er litt kjipt å sende fra seg maskinen for andre gang siden den var ny i juli, men men det er slik som skjer. Håper dette er siste gang. Takk for all hjelp:) Kan komme tilbake til hva som var galt da jeg får igjen pcen (det tok visst alt fra 3 dager til 14 dager fra de fikk den til de sendte den ut igjen. Sist tok det vel en måned)
  • 0
 14. eracerit la til et innlegg i et emne [LØST] Uling på min bærbare (strømforsyning?)   

  Prosessoren er det ikke. Det sitter på den andre siden av maskinen, men det kan være en annen vifte. Jeg snakket med multicom i dag om problemet mitt, og det ender vel med at jeg sender den inn.

  Det er en mekanisk lyd, dvs at det er noe som går rundt som lager lyden

  Men uansett, takk for svar
  • 0
 15. eracerit la til et innlegg i et emne [LØST] Uling på min bærbare (strømforsyning?)   


  Takk for svar, skal ringe multicom i dag. Skal også sjekke ut dette programmet når jeg kommer hjem. Jeg tror ikke pcen kan være full av støv, den er jo knapt en måned gammel. I dag tidlig da jeg startet den opp så var den også uvanelig treg, ikke bare i oppstarten, men også til å laste programmer å kjøre programmer.
  • 0