qrio90

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1 074
  • Ble med

  • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om qrio90

  • Rang
    Superbruker
  • Bursdag 12. okt. 1990

Contact Methods

  • Hjemmeside http://

Profile Information

  • Interesser Data selfølgelig, og masse mer

qrio90 sin aktivitet

  1. qrio90 la til et innlegg i et emne Trådløst Microsoft tastatur i Vista   

    Gode forslag rett språk er jeg ganske sikker på at er riktig ja. fungerer når jeg plugger i det vanlige usb tastaturet.selv når det går gjennom intellipoint programmet.

    Skal prøve den på en annen pc og se om det fungerer, så kan jeg slette drivene hvis det skulle fungere der
    • 0
  2. qrio90 la til et emne i Eksterne komponenter   

    Trådløst Microsoft tastatur i Vista
    Hei!

    Kjøpte nettop Microsoft Wireless optical desktop 2000. Med Vista ready meket på....

    Jeg hadde jo regnt med å bare plugge den i og klar for bruk men neida....

    Det er veldig merkelig... for knappene er helt feil. Hvis jeg trykker på A så kommer B, og når jeg trykker på Mute, så kommer Outlook, h=g osv.

    Jeg har lastet ned Intellipoint programmet og valgt tastaturet... men likevel så er feilen der... Hva kan være galt :S

    Musen fungerer topp...


    Takker for svar
    • 2 svar
    • visninger
  3. qrio90 la til et emne i Generelt om maskinvare   

    Spørsmål angående ASUS EEE
    Hei!

    Kjøpte nettop Asus eee 2G surf fra usa.

    Problemet er det at det er jo linux xandros på pcen noe jeg ikke er helt kjent med.

    Her er et par ting som jeg sliter med:
    Bytte tastatur instillinger fra engelsk til norsk
    Bytte spåk til norsk (hvis mulig)
    Åpne SD kort som er satt i fra kamera for å bla gjennom bilder.


    Dette skal jo ikke være noe problem. Men har lett endel og prøvd meg frem og tilbake men ikke kommet noe lenger.

    På forhond takk
    • 1 svar
    • visninger
  4. qrio90 la til et innlegg i et emne [LØST] PC til Forsterker   

    Har fått det til å fungere med optisk nå, ja, med de forskjellige lyd greiene, og den spiller av film og sånt ganske greit, det virker som om det er 5.1 selv om det bare er 'stereo'

    Hadde jeg hørt med det nakne øret og ikke sett på det teoretiske så hadde jeg trodd det var 5.1 Takk
    • 0
  5. qrio90 la til et innlegg i et emne [LØST] PC til Forsterker   

    Jeg føler bare jeg mister så mye kvalitet i lyden når jeg bruker phono, vet ikke hvor jeg har det fra, hehe
    • 0
  6. qrio90 la til et innlegg i et emne [LØST] PC til Forsterker   

    Ja, forsterekeren kjører kun høyre venstre, og center pga pro logic funksjonen.

    Men på displayet på forsterkeren å visen den at den generelt kun sender ut lyd til venstre og høyre.(selv når jeg spiller call of duty med 5.1 i instillingene)

    Kobler jeg derimot en dvd spiller i 'coxial' inngangen så viser den alle høytalerene i displayet, og høyre venstre på reklame etc.

    Men da bruker jeg heller mini jack'ene da.. på lydkortet...
    • 0
  7. qrio90 la til et emne i Interne komponenter   

    [LØST] PC til Forsterker
    Hey!

    Skal koble Pc til en kenwood 5.1 forsterker. Og det har jeg gjort med en Optisk kabel på et hovedkort som støtter opp til 7.1, Men problemet er at jeg ikke får opp dette valget når den er tilkoblet. Det er bare stereo lyd. Kjører Vista og det er ingen plass å finne der jeg kan velge stereo, 5.1, 7,1 etc. Det er det når jeg bruker lydkortet, da kan jeg velge...

    Ellers har jeg en Creative X-FI ExtremeMusic som jeg gjerne vil bruke til å koble til forsterkeren.

    Men hvilke kabler trenger jeg da? Hva vil gi best lyd ? =)

    Takker for svar
    • 7 svar
    • visninger
  8. qrio90 la til et innlegg i et emne [LØST] Facebook Wall, borte vekk   

    Den er oppe igjen nå Fant den igjen på Applications og EDIT, på høyre side der...


    Ellers takk for svar
    • 0
  9. qrio90 la til et innlegg i et emne [LØST] Facebook Wall, borte vekk   

    Hun skulle rydde litt, også klarte hun å få det vekk... Og det er ikke noe wall program under alle programmene under bilde, eller på venstre kolonne.. :S
    • 0
  10. qrio90 la til et emne i Generelt om Internett   

    [LØST] Facebook Wall, borte vekk
    Hei!

    Dette angår ikke meg da, men en annen på facebook, der wallen er borte vekk... Noen som vet hvordan man kan få den tilbake?


    Mvh Tola Pen
    • 5 svar
    • visninger
  11. qrio90 la til et innlegg i et emne Crysis - Diskusjonstråd [Spoilers]   

    ååååå, hvor skuffet jeg er akkuratt nå, idag...
    • 0
  12. qrio90 la til et innlegg i et emne Crysis - Diskusjonstråd [Spoilers]   

    håper inderlig det kommer ut som torrent altså, skal sove på dagen, og være opp hele natta og spille! :thumbs:
    • 0
  13. qrio90 la til et innlegg i et emne Crysis - Diskusjonstråd [Spoilers]   

    Noen som vet om Demoen er nedlastbar torsdags natt, altså fredag kl. 00:01

    Siden demoen kommer ut på fredag liksom.
    • 0
  14. qrio90 la til et innlegg i et emne [LØST] Temperaturer høye, eller helt normale ?   

    Det var da en lettelse :thumbup:

    Kan hende jeg kan oveklokke kortet litt da hehe, neida, ingen vits, takler så og si alt

    Takker for svar! :thumbs:
    • 0
  15. qrio90 la til et emne i Generelt om maskinvare   

    [LØST] Temperaturer høye, eller helt normale ?
    Hey!

    Sitter her med nykjøpte deler som er ganske ukjente for meg, jeg er vant med AMD og et lettere kaldt skjermkort, så disse temp. virket ganske høye syns jeg

    Intel Core 2 duo 6600 2,4Ghz, som ligger på 48C begge kjernene.

    EVGA 8800 GTX AC3 CO (overklokket versjon med ''spesialkjøler'') minne: 72C omgivelse 64C (Vifta kjører på 60%)

    Hovedkortet har en fin temp. på 33C


    Diagnosene er tatt med hjelp fra EVEREST ultimate edition. TRAIL

    Takker for alle svar
    • 5 svar
    • visninger