Papsn

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 714
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om Papsn

 • Rang
  Superbruker
 • Bursdag 12. sep. 1967

Min datamaskin

 • Operativsystem Win7 Ultimate - Win XP Proff - Android

Profile Information

 • Kjønn Mann
 • Interesser Alt av elektriske og tekniske dippedutter....en såkalt gizmofreak

Contact Methods

 • Hjemmeside http://

Papsn sin aktivitet

 1. Papsn la til et innlegg i et emne Automatisk demping av skjermlys   

  Hehehe...har leita over alt, mulig det er en av de tingene som bare er "eksklusiv" for Pro ...jeg har Home  
  • 0
 2. Papsn la til et innlegg i et emne Automatisk demping av skjermlys   

  Jepp...men den valgmuligheten forsvant med oppgraderinga til Win 10 hos meg    
  • 0
 3. Papsn la til et innlegg i et emne Automatisk demping av skjermlys   

  Nei, det der er adaptiv lysstyrke...altså at styrken justerer seg automatisk alt etter hvor mørkt det er i rommet.

  • 0
 4. Papsn la til et emne i Windows   

  Automatisk demping av skjermlys
  Hei, long time no see....

  Nå har jeg et spørsmål her...oppgraderte fra win7 til win10, og i win7 kunne jeg sette skjermen til å regulere ned lysnivået etter f.eks 5 minutter uten aktivitet...dette gjøres inne i strøminnstillinger.
  Eksisterer ikke denne funksjonen i win10??

  Asus G75vw
  GeForce GTX 660M - 2GB
  • 10 svar
  • visninger
 5. Papsn la til et innlegg i et emne Forbedringer...ikke bare fornyelse?   

  Vel, jeg skrev ned NOEN tanker rundt det jeg her etterspør, i denne tråden -->

  http://itpro.no/supp...ndpost&p=612551
  • 0
 6. Papsn la til et emne i Profesjonell terapi   

  Forbedringer...ikke bare fornyelse?
  Nå som It-Avisen legger ned sitt forum, og It-Pro ikke lengre har noen reell rival...vil det bli gjort noen endringer og grep for å gjøre dette forumet mer attraktivt for "voksne" brukere??
  Eller har allerede redaksjonen, i likhet med meg, sett dette forumets fremtidige undergang også?

  Bare lurer...
  • 8 svar
  • visninger
 7. Papsn la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  På PM til en moderator, når man søker seg inn i den lukkede gruppa...og en forespørsel om bekreftelse på at en slik søknad virkelig er levert av vedkommende pr. sms (alle over 20 år har et eget mobilnummer, som enhver enkelt kan få utlevert uansett) ...ser jeg ikke som noe problematisk.

  Da jeg var moderator her, hadde jeg flere av medlemmene på messenger osv. og visste deres fulle navn og tilholdssted...de som ønsker å være totalt annonyme, er som oftest troll og unger full av jævelskap...og de har uansett ikke noe i en slik gruppe å gjøre.

  Nei, jeg ønsker ikke å gå ut med noen brukernavn...la oss bare si at det er alt for mange, og at det er sløsing med min tid
  • 0
 8. Papsn la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Vel, har sett over medlemsmassen nå...og som før, er de mest aktive unge bedrevitere...IT-wannabee's med minimale skills utover det som har med spill og spilling å gjøre...troll og kranglefanter. Crackere og spekulanter...

  Dette forumet er av brukere, for brukere...hvilket passer suverent for nettopp slike. Den voksne massen, som allerede HAR lært noe...går fort lei her inne, og søker til steder der mer intrikate problemer løses...og mer intelligente samtaler føres. VOKSNE samtaler.

  Folk over 25-30 år, har begynt å lese bruksanvisninger og tutorials...slik at de mye godt er uavhengig av ungdommers ivrige gjetninger og kjeklinger seg imellom, for å komme opp med den "beste" løsninga.
  ItPro må altså gjøre grep for å lokke til seg et mer voksent publikum på forumet...resten ser egentlig greit ut...fine artikkler, testreferanser osv.

  Nå skal ikke jeg diktere hvordan man kan få dette til...men det finnes utallige lignende forum på weben, som det er mulig å studere, luke ut de mest interressante og oppegående, og kopiere noen av deres strategier.
  Slikt krever litt arbeide og tid, men vil lønne seg for redaksjonen i det lange løp.
  Jeg kan linke til minst 10 slike (utenlandske) hvor jeg selv frekventerer forumene regelmessig...dersom redaksjonen er interressert.

  Alt i alt tror jeg dette kunne blitt et flott forum igjen, med bare noen få enkle grep....hvor hovedgrepet består i en egen lukket seksjon for den voksne massen...der man får tilgang ved f.eks fylte 25 år. (slikt er enkelt å sjekke via f.eks skattelistene)

  Ha en fortsatt fin helg alle sammen
  • 0
 9. Papsn la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   


  Ja, har nok vært for lenge borte...unger og jobb har tatt det meste av tia som IKKE blir brukt på Facebook...hadde nå lyst å ta opp igjen noen IT-forum...men kjenner at jeg må bruke litt tid på å bestemme meg ang. It-Pro
  Synd det har vært mannefall her...var mange dyktige og ok brukere av nettstedet.
  • 0
 10. Papsn la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Neineinei....ka i veiva har dåkker gjort med forumet??? Ja for ikje å snakk om heile ItPro....
  Æ e rystet...langt inn i sjæla


  • 0
 11. Papsn la til et innlegg i et emne Hvor ofte reinstallerer du operativsystemet?   

  Stemte "Annet" ...basert på det faktum at jeg alltid rydder på maskinene mine etterhvert som de brukes.
  Har kun reinstallert 1 gang, pga. virus jeg ikke ble kvitt, for 7 år siden da jeg fikk min første pc, før det hadde jeg knapt tatt i en maskin.

  Jeg formaterer og reinstallerer likevel ofte nok, på andres maskiner og mot betaling
  • 0
 12. Papsn la til et innlegg i et emne Iphone 4 eller tilsvarende? Hva velger du?   

  Ja, man sier så i de lærde kretser KonKlykken...fikk denne på en fredag, og håper den var produsert på en også
  • 0
 13. Papsn la til et innlegg i et emne Iphone 4 eller tilsvarende? Hva velger du?   

  Skulle ha ny tlf nå på seinsommeren, bruke opp siste rest av feriepengene på noe fornuftig liksom...helst en smartphone som det så fiffig heter...siden jeg skulle bytte ut min 1. generasjons iPhone. Men dette må jeg nok ta fra begynnelsen...

  Kjøpte min iPhone for ca. 2 år siden, har fått 3 nye ettersom de har krasjet etter tur, den siste har vært 5 ganger på verksted, og har funket noenlunde siden da...men den er nå "utdatert"

  På grunn av dette har jeg bevisst valgt bort iPhone, har helt og holdent mistet trua på det produktet. Så jeg gikk for SE Experia X10i...siden android virket svært forlokkende...denne knakk sammen og slokna i løpet av 1. ladinga. Fikk ny, koblet den opp mot pc'n for å kjøre en oppdatering av programmer og apps...akkurat slik man ble anbefalt av produsenten...og den døde som føge av dette. Gikk til Telekiosken for å få en ny, og forlangte at de allerede der foretok den aktuelle oppdatering...for å være sikker på at det ikke var JEG som gjorde noe feil. Den døde der og da, i hånda på servicemannen.

  Ble drittsur og forlangte en Nokia X6 i stedet...denne krasjet pga. kondens (fukt) fra kroppen mens den lå i innerlomma en varm sommerdag (WTF liksom???)
  Tilbake i Telekiosken fikk jeg krangla meg til en HTC Desire...som nektet å godta noe slags minnekort...fikk ny, som ikke startet i det hele tatt.

  Nå hadde jeg allerede resignert, og gikk tilbake til iPhone...men min nykjøpte lykke iform av iPhone 4, varte bare i 9 timer, så slokna skjermen. Den ble sendt på reparasjon, kom tilbake nypusset og oppdatert i alle bauger og kanter...men sloknet i løpet av 1. påfølgende lading.

  Nå var jeg rett og slett på gråten...og fikk hevet både kjøp og bindingstid...og gikk tilbake til min gode gamle 1. geresjons iPhone...inntil ei jente på jobben lot meg fingre med sin Samsung Galaxy S

  Nå er jeg den stolte eier av en i9000 Galaxy S, har hatt den i over 1 måned, og den har aldri (sålangt) bragt meg annet enn pur glede.

  Langt, men det er den faktiske begrunnelsen for at JEG valgte Samsung...måtte den vare lenge :-)
  • 0
 14. Papsn la til et innlegg i et emne [LØST] Samsung i9000 Galaxy S   

  Neida...plug n' play all the way ;-)
  • 0
 15. Papsn la til et innlegg i et emne [LØST] Samsung i9000 Galaxy S   

  Takker og bukker...det funket som juling det

  Forumet har en ny og ukjent karakter fra slik jeg husker det, jeg finner ikke utav dette med å gi poeng, men vet at en moderator kan gjøre dette for deg
  • 0