bondehagen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Alt skrevet av bondehagen

 1. bondehagen la til et innlegg i et emne PHP i flash?   

  synd du ikke lager sider som støtter alle nettlesere!!!
  • 0
 2. bondehagen la til et innlegg i et emne PHP i flash?   

  PHP kan fint brukes opp mot flash, men en forutsetning er at du kan action script som er kode-språket i flash. Med det kan du hente ut php variabler og behandle dem ! :thumbup:
  • 0
 3. bondehagen la til et innlegg i et emne Bestilling   

  Det er ikke noe problem å lage dette i DW.. det ligger ferdige maler til det også et sted. Men hvis det skal skje noe når du trykker på en knapp må du bruke et programeringsspråk for å behandle dataene du f.eks. sender. Det finnes også masse ferdige script som kan brukes, men dette krever litt generelle kunnskaper om HTML.
  • 0
 4. bondehagen la til et innlegg i et emne mysql og dreamweaver?   

  Joda.. du har en mulighet der. Men jeg anbefaler ikke å bruke den.. det er for DW intern script. Men uansett problemet ditt er at du ikke har opprettet en side. Du må opprette en for lokalt testing, remote og testing (som vanligvis er php lokalt hvis du har installert det). Du legger bare inn ftp dit.
  • 0
 5. bondehagen la til et innlegg i et emne Partner i nytt Blogg-system?   

  Må bare ha en ting klart for meg her.. skal det være en side som tilbyr blogger til folk eller et cms-system? Hvis man inkluderer chat og forum o.l så synes jeg litt av blog-greia er borte :cry
  • 0
 6. bondehagen la til et innlegg i et emne Partner i nytt Blogg-system?   

  Dette virket interesant.. har også et forslag til templatesystem: nemlig easy template.. dette er VELDIG enkelt når du kan det og jeg bruker det hele tiden selv. Det har en fordel med at den eneste installasjonen er et php-document.
  • 0
 7. bondehagen la til et innlegg i et emne mySQL hjelp?   

  Takker og bukker.. det var løsningen!! Siste versjon av mySQL så sub-query var utelukket..

  edit: Eller ikke helt.. men det gjorde så jeg fant det ut
  • 0
 8. bondehagen la til et emne i Serverløsninger   

  Tynn-klient
  Noen som vet om noen tynne-klienter som er billige med tastatur, mus og skjerm og som støtter skolelinux?
  • 1 svar
  • visninger
 9. bondehagen la til et innlegg i et emne Spillverden   

  Aldri et forum uten at man sporer av tema vettu
  • 0
 10. bondehagen la til et innlegg i et emne Hvilket program bruker du til å lage hjemmeside?   

  Kan ikke bli mere enig i det hele tatt.. jeg bruker nøyaktig de samme programmene til det du gjør. Må legge til at mySQL Query Browser er kjekk til DB-query's. Ellers bruker jeg firework mye til vektor-grafikk + at det er meget enkelt å konvertere det du driver å lager til punktgrafikk. You are my man...
  • 0
 11. bondehagen la til et innlegg i et emne mySQL hjelp?   

  sub spørring er jo ikke noe god løsning uansett...
  Det kommer ikk feilmelding, men jeg får ut veldig rare rader...

  Jeg skal altså ha ut radene fra tabellen compo, men luke ut de eventene som brukere ("uname" i compo_pameldt) har meldt seg på i fra før. Jeg må samtidig hente ut riktig bilde fra tabellen img.
  Her er tabellene, håper det hjelper (stjernene viser bare hva som skal kobles sammen).:

  compo_pameldt
  pameldt_id
  uname
  team_id
  *compo_id
  invite

  compo
  *compo_id
  c_name
  c_desc
  **c_img_id
  c_cat
  c_antall
  c_teamAntall
  c_endTime
  c_lastReg
  c_startTime

  img
  **img_id
  i_path
  i_alt
  i_ca
  • 0
 12. bondehagen la til et emne i PHP og SQL   

  mySQL hjelp?
  Jeg sitter helt fast med en mySQL-query:
  Det jeg vil er å få ut en liste over "events" man kan melde seg på, men ikke de en bruker har meldt seg på fra før. Tabellen compo har de forskjellige alternativene og compo_pameldt har alle tingene som brukeren har meldt seg på i, med referanse til compo_id! Det er også en tredje tabell som henter ut bilder til tabellen compo og heter img.

  Dette er spørringen så langt, men den funker ikke som den skal.

  SELECT
  compo.compo_id as hapng_id,
  compo.c_name,
  img.i_path,
  img.i_alt,
  compo.c_desc,
  compo.c_teamAntall
  FROM compo,img
  LEFT JOIN compo_pameldt
  ON compo_pameldt.uname = 'test'
  AND compo_pameldt.compo_id='1'
  WHERE img.img_id=compo.c_img_id
  AND compo.c_cat='1'
  AND compo_pameldt.uname IS NULL
  • 7 svar
  • visninger
 13. bondehagen la til et innlegg i et emne Midstilt side? Hvordan?   

  Unnskyld meg, men jeg hadde ikke vært frekk hvis det ikke hadde vært for det som sto på siden. Men det der var helt på trynet!! Hvorfor i all verden har du sånne farger, MENYEN, brifete valideringsknapper og værst av alt hvorfor i alle dager blinker teksten.. det går jo ikke an å lese noe??

  Til alle dere som vil kommentere det jeg sa nå: Det er IKKE noe problem å lage en pen side hvis du bruker vettet og ser nøye på den, selv om det er første gangen. Ingen ville tatt på seg en genser og en bukse som var en blanding av de fargene der.. :wall:
  • 0
 14. bondehagen la til et innlegg i et emne Hjemmeside   

  Det eneste du skal gjøre er å kjøpe en bok og tvinge deg til å bruke notepad til å begynne med. Dette er eneste måte hvis du vil lære deg HTML. Etter det anbefaler jeg at du begynner med dreamweaver, det forenkler kodingen og har verdens beste WYSIG editor. Anbefaler at du tar en guid i DW også.. der vil du se hvor utrolig mange muligheter som finnes i dette programmet. Lykke til
  • 0
 15. bondehagen la til et innlegg i et emne Søker etter noen som ønsker å starte et nytt forum   

  Hvis du ønsker et forum med aktivitet må du som det ble nevnt tidligere ha en unik agenda med siden. Det må være en design som er oversiktlig lettlest og ikke minst lett å finne frem i. Det må være et slags tema som går igjen i designen ellers vil det bli rotete. Foreks. hvis det er et forum som er åpent for alle diskusjoner så er det naturlig å kalle siden noe som beskriver dette og da må designen også fortelle det samme.

  Nå nevnte jeg bare noe småtteri.. men poenget mitt er hvertfall at ikke dette er et prosjekt som er gjort over natta. Så hvis du ønsker at en person med en slik kunnskap skal være med å betale for dette tror jeg du må lete litt.
  • 0
 16. bondehagen la til et innlegg i et emne [LØST] Rulletekst i Frontpage   

  Please ikke bruk rulletekst... 98 begynner å bli noen år siden nå!! Og hvis du hadde begynt med notepad istedet for frontpage som du har skrevet noe om i en annen tråd så hadde du antageligvis kunnet dette nå
  • 0
 17. bondehagen la til et innlegg i et emne Beste nettleser?   

  Jeg har både firefox og opera på min maskin, men det er firefox jeg bruker. Hastighetsforskjellen på disse er så liten at det ikke har noe betydning. Men det blir nesten litt feil å si hvem som er best av disse to (IE er jo utelukket til de grader). Dette er fordi det kommer helt an på hva slags bruker du er:

  Hvis du bare sitter på internett for å surfe og tar deg tiden til å konfigurere opera riktig kan dette være den beste løsningen, men hvis du ikke vil gjøre det er standard-instillingene til firefox meget bra. Hvis du driver med webdesign vil firefox være den beste løsningen. I firefox vil hjemmesiden din bli vist korrekt (etter standarene) og det er derfor en fordel å bruke den som utgangspunkt, før du går til andre nettlesere for å leite frem evt. bugs.
  Firefox er også stappet med "plugin's" og det kommer stadig nye, så for en avansert bruker er det ingen begrensninger. Endel av dem blir man helt avhengig av etterhvert. Dessuten er det jo gratis, det må være en av de største argumentene.

  Så i de fleste tilfeller vil jeg påstå at for øyeblikket er det ingen tvil om at firefox er det råeste på dette tidspunktet. Forøvrig kommer IE med tabbed-browsing i sin 7.0 versjon.. ikke at jeg kommer til å gå over for det.
  • 0
 18. bondehagen la til et emne i LAN-Party   

  Dota-compo (premie 2 500kr) EverLAN
  Her er en melding til alle Dota glade gamere!! Kommer du på EverLAN i Hønefoss (28.06 - 02.07) så kan du få 2500 kr i førstepremie. Vi har i tillegg compoer i masse andre ting. Programmet er spekket med events så dette er et lan du ikke kan kjede deg på. Besøk hjemmesiden for mer info:
  everlan.info
  • 1 svar
  • visninger
 19. bondehagen la til et innlegg i et emne onClick? onMouseOver?   

  Eller bare unngå å bruke javascript så mye som mulig. kan ikke regne med at alle har det på nå lenger. Må fortsatt le av de som prøver å bruke js som passord-script på sidene sine (hvis det ikke er gjort litt spesielt) Lenge leve php..
  • 0