Aktivitetsstrøm

Aktivitetsstrøm

 1. Malita la til et innlegg i et emne Mobilt kontor - ideer   

  Hei alexsolaat, takk for ditt hurtige svar. Jeg har en vw t4 transporter og vil bare gjøre små oppgaver i bilen.
  • 0
 2. KaleyCuoco la til et innlegg i et emne Hvordan gjenopprette slettet lydopptak   

  LES OGSÅ:
  https://www.recovery-tool.com/android-recovery/recover-data-from-android.html
  • 0
 3. alexsolaat la til et innlegg i et emne Mobilt kontor - ideer   

  Hei Malita, og velkommen til forumet.
  Det kommer jo veldig an på din bruk hva som vil være å anbefale. Noen trenger mobil printer, andre penn og papir som du skriver.
  Det er også verd å vite hvilken type bil dette er, snakker vi en stor cupé, eller en kompakt. Trenger du alt sammen, så ser jo den ganske grei ut som du refererte til der.
  • 0
 4. Malita la til et emne i Profesjonell terapi   

  Mobilt kontor - ideer
  Hei hei. Jeg er en håndverkere og kjører ofte til kundene med bilen min. Jeg har ofte tid mellom avtaler og gjør mange ting - som Skriv e-post eller papirarbeid ut av bilen. Dessverre er dette ikke alltid behagelig, og jeg samler inn ideer om hvordan man setter opp et bilmobilkontor. Det ble anbefalt meg bilassistent, som her https://www.sortimo.no/produkter/mobilt-kontor/. Har noen av dere erfaring med det? Hva kan gjøre jobben min i bilen enda enklere? Takk for dine tips.
  Med vennlig hilsen, Malita.
  • 2 svar
  • visninger
 5. Malita la til et innlegg i et emne For en bil...   

  En drömbil 
  • 0
 6. Malita la til et innlegg i et emne Jordomreise - tips og forslag   

  Å ja, New Zealand er landet jeg vil se på neste i Asia. Er veldig variert og absolutt tilrådelig.
  • 0
 7. Garris la til et innlegg i et emne Uventet faktura fra UPS etter utenlandskjøp   

  Jeg har også fått faktura fra de, har aldri hørt om dem før. Ringte på de, høres useriøst ut. Lenge siden pakken kom og dessuten tror jeg grensa for moms er mye høyere enn 200 kr. 
  • 0
 8. alinase la til et innlegg i et emne [LØST] Fra Thunderbird til Outlook   

  Manuell løsning for å eksportere Thunderbird-e-poster til Outlook 2016:
  1) Importer Orphan MBOX til Thunderbird.
  a) Gå til Verktøy i menylinjen >> Import Export Tool >> Import MBOX File.
   Velg ønsket MBOX-fil.

  2) Konfigurer og lag MBOX-detaljer i Gmail-kontoen.
  a) Gå til Konto >> Opprett ny konto >> Oppsett av postkonto.
   Gi Gmail legitimasjon.
  c) Vis konfigurert Gmail-konto
  d) Dra og slipp den ønskede postkassen til Gmail-kontoen.
  3) Konfigurer Gmail-konto i Outlook-programmet.
  a) Konfigurer Gmail-konto i Outlook
   Opprett konto >> Gi Gmail legitimasjon >>
  c) Outlook vil automatisk hente detaljer og konfigurere Gmail-konto
  d) Se MBOX-filen i Outlook-kontoen
  e) Bruk importeksportveiviseren til å eksportere data til MBOX-filformat
  f) Alle e-postmeldinger vil bli vist etter vellykket importprosess.
  MERK: For å spare tid og krefter for å unngå over lengdeprosessen, prøv denne automatiserte løsningen kjent som MBOX til Outlook-omformer for å eksportere Thunderbird til Outlook-filformat. https://www.gaintools.com/mbox/pst/
  • 0
 9. DaggerHughes la til et innlegg i et emne [LØST] Hvordan eksportere fra Outlook Exress til Outlook?   

  En effektiv måte å reparere DBX-filene dine på, og få tilgang til dataene fra den og importere til Outlook Express. Reparasjonsfunksjonen innebærer mange trinn som skal utføres korrekt ved å velge riktig alternativ ved hvert trinn. Hvis du trenger trinn for å utføre for å utføre denne prosessen, kan du lese innlegget som foreslås nedenfor nøye: - https://www.softknoll.com/dbx-to-pst-converter/
  • 0
 10. Phil I. Ocuz la til et emne i Generelt om nettverk   

  Sted, men ikke Stedstjenester
  Hei.
  Facebook. Når jeg skal publisere noe på en venns vegg, så står det - over der hvor jeg skriver - hvem som kan se det jeg publiserer.
  Tidligere så sto det også hvor jeg var da jeg publiserte, altså fysisk sted. Etter at jeg krysset det bort, kommer det ikke opp lenger.
  Jeg ønsker å få det tilbake igjen, hvordan gjør jeg det? Noen som vet? Har sett på Stedstjenester og innstillinger, men finner ikke noe som kan hjelpe å få det tilbake.
  På forhånd takk:)

  • 0 svar
  • visninger
 11. Geir_HK la til et innlegg i et emne Min HTC mobil funker ikke som den skal...   

  Hadde selv den telefonen intil for ca litt over et år siden. Da ble jeg nødt til å skifte den ut pga diverse problemer med at skjermen ikke ville respondere ordentlig ved forsøk på opplåsing.
  Og så er det fryktelig lite minne på den, husker jeg.
  Ellers så har jeg ikke noen konkrete / fornuftige råd mhp trylle bort software-problemer.
  • 1
 12. merterje la til et emne i Mobiltelefoner   

  Min HTC mobil funker ikke som den skal...
  Jeg har en HTC desire mobiltelefon, den er noen år nå, men har ikke hatt noe særlig problem med den. Men så oppdaget jeg ved flere anledninger at Google + ikke la seg åpne, det var f.eks. når jeg skulle åpne et bilde at jeg fikk beskjed at Google + har stoppet, men jeg sendte tilbakemelding. Også andre ting jeg skal åpne, lar seg ikke gjøre. Dessuten ser jeg at noen lagrete telefonnummer jeg hadde, er slettet, uten at jeg har gjort det. Og så får jeg ikke åpnet hotmailen min på mobilen. Selv om jeg søker hotmail og taster inn riktig brukernavn og passord, funker det ikke. Det som kommer opp er en blank side. Det må være en feil på mobilen et sted som jeg ikke vet om. Google + er installert og ser da ut som den er i orden. Noen med tips ?
  • 1 svar
  • visninger
 13. Aspeladden la til et emne i Generelt om nettverk   

  Rutern viser det er nett mennfunker ikke.
  Hei, idag når jeg kom hjem fant jeg ikke nettet mitt, jeg har skrudd av og på rutern men mobilen eller chromecasten finner ikke nettverket.
  Routern viser at det er trådløst nett og dns og det andre greierne lyser men ingen nett å finne...
  • 0 svar
  • visninger
 14. pijano la til et innlegg i et emne Fik ingen ringetone på min telefon   

  Hei.
  Telefonen er ikke koblet til noe Bluetooth-høytaler i stedet for intern?
  Du hører folk i telefonen for det, men ikke ringelyden ut?
  Har du prøvd en soft reset (holde inne hjem-knappen + av/på til eple-logen dukker opp, så slipp og la den restarte)?
  • 0
 15. Linda1701 la til et emne i Mobiltelefoner   

  Fik ingen ringetone på min telefon
  Når jeg ringer til nogen, får jeg ikke ringetone på min ios-telefon
  # Bedste ringetoner
  • 1 svar
  • visninger
 16. matbadfl la til et innlegg i et emne Gjenoppretning 2.   

  Jeg har 2 innlegg her Gjenoppretning og det er flott at så mange har vert innom, nå er alt  231 + 72 når jeg nå skriv, Produktleder alexsolaat han skrev (kjøre en restore) Kanskje.
  https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 godt svart egentlig.
  Noen kvier seg nok for det men det er siste løsning og er ikke så dumt og jeg tror kanskje det er det siste folk våger, men der er mange ting før det som kan løse oppgaven, nok tok jeg opp emne Gjenopprett og der ble også nevnt, bruker vi det?
  For meg ja i starten så, nå nei veldig sjeldent er jeg blitt flinkere tro?    Nei ikke det heller men Win10 er blitt bedre mere ferdig også merker at hver oppdatering går rett hjem uten problemer, en og anden feil kanskje, der har jeg gått fri har lagt merke til at også ting blir rettet opp.
  Syntes Utviklerne har gjort en fin Job selv den siste April oppdatering som mange klager på, den har ikke jeg hatt problem med selv på flere maskiner merkelig  hva gjør jeg?
  Har nevnt det før forteller ikke og sier at dette er rett men jeg bruker mine egne Rutiner det er omtrent som Charlie Chaplin og skrua, hver dag jeg starter opp sjekker jeg Oppdatering har nok satt et Tidspunkt ja, iblant er jeg før andre gange etter men dette er jeg nøye med.
  Slik har det vert helt fra starten av i Win10.
  Gjorde en del feil i starten Gjenopprett ok,    nå nei nesten aldri jeg føler at det er ikke så nødvendig lengre, at jeg setter et punkt ja men ser også Microsoft gjør det da blir det fort mange, så oppgaven blir å slette helst å la det nye stå igjen man vet jo aldri, det er så fort gjort.
  Noe jeg har lagt merke til vet ikke hvorfor. Tilgjengelig Stasjoner har lett for å slå seg Av og det er feil, tenker på C + D + 3 til men er jeg der så er jo det en enkelt sak og fikse det.   Jeg er en god del på computer hver dag hvorfor sliter ikke jeg som mange andre gjør.
  Flax ikke kom med den den kjøper jeg ikke.
  Jeg er nok lidt opptatt av dem 40 cm fra nesa til skjerm ja, tidlig lærte jeg å være Ryddig, uten orden funker ikke noe, Bakk Opp er blitt en god vane, noe som jeg ikke har tenkt på før nå jeg lære av andres feiler men også av mine egne.
  Jeg har min måte og gjøre ting på mulig jeg har vert med en stund siden 98 jo det hjelper nok til at det går fint, men merker folk har hver sin egen måte noe sitter igjen fra Vista, XP, Win7 og 8.1 og nå Win10 en sams blanding og kanskje forvirring også.
  Minsten skrek her jeg vil  hjem? Barnebarn.
  Skal jeg hjelpe noen hore jeg alltid jammen jeg gjør det slik? Og jeg prøver å lære bort nye ting det er ikke alltid så lett, derfor er Win10 lidt problematisk for mange og feil oppstår sier jeg bare, fatt mot vi er på rett vei i dag et flott program Win10.
  Jeg venter heller ikke noe svar på dette her men kan det være til nytte for noen så er det jo flott. Ha det flott alle sammen.
  matbadfl
   
  • 0
 17. matbadfl la til et emne i PC-hjelp   

  Gjenoppretning 2.
  Gjenoppretning 2.

  Ja jeg ble lidt imponert et emne som dette mange besøk alt hadde ikke venta dette, Martin Aleksander skrev trenger vi det lengre er til dels enig heller ikke jeg bruker det så ofte lengre, nå setter jeg mine punkt, sletter alle, sett et nytt det er så fort gjort.       Man vet jo aldri en feil kan alle gjøre.

  Fokus på hastighet eller? Mye kan hemme den, Opp Bakk i skyen sparer Computeren masse,  mange vet knapt hva det er før etterpå.

  Men det krever en del ting at du tar deg av Vedlikeholdet, oppdatering, rydding, fjerner gamle gjenopprett, her  en liten Deel den hadde jeg forsømt lidt, slette hele 7 punkt i dag så satte jeg et nytt, ryddig er den rask også da computeren er optimal var det min tanke, men først så jeg på oppdatering der funket det ikke helt kjørte den , en omstart ja gjorde som  jeg skulle men det hjalp ikke det heller.

  Tok et feilsøk ikke det heller hjalp men en feil var der helt klart, neste stepp Defender har jo Win10 den er også med tiden blitt utrolig mye bedre søkte lidt på nettet først en feil 9185487 en Trojaner så flott da.

  Nå får vi sjå hva Defender duger til har fått mye Ris av alle, men jeg har merket at også den er blitt bedre og mye bedre også. At den svikta meg en gang får være, feilen ble jo rettet ved en oppdatering.

  Feilen ble rettet Trojaner forsvant og jeg seier igjen Takk Microsoft, Defender holder det den lover til folk flest bare husk avstand fra nesa og til skjerm der hadde jeg feila 45 cm det var nok tro meg.

  Der nevnes, ikke kjøp dyre Antivirus program hva skrev Martin Administrasjon. Defender og deg selv holder i massevis, jeg har nevn flere ting før den som er for meg viktig er Oppdatering er tidlig oppe hver dag kl 700 da starter den selv jeg tar et blikk er den ikke starta så setter jeg den i gang.  

  1 til Max 2 min holder og har fred til neste dag eller jeg starter opp igjen. Når det passer så.   En uvane nei jeg vil ha kontrollen jeg, men Microsoft gjør det for deg jo Takk det maset vil jeg unngå og ikke når jeg driv med noe annet.

  Jeg skal ikke her gå i detaljer der er så mye flott fra Microsoft i Win10 av hjelpemidler dernest har vi et Flott Forum her hjelpen er ikke langt unner, jeg får stoppe nå ellers blir jeg vel kasta ut, men jeg vil få Takke også alexsolaat for svar denne løsning du kom med er nok ikke det første folk gjør dem kvier seg.

  Første gang er alltid lidt skummel, I-sofil også men hopp i det prøv begge dele det er godt og kunne om uhell er ute.
  Nå ble det masse denne gang også beklager dette, mange er i dag på ferie håper Dere har det fint der Dere er, jeg har det flott hele året sommer hver dag men trives på computeren iblant en liten hobby.

  Takk for at Dere stakk innom.

  matbadfl

  • 1 svar
  • visninger
 18. domben la til et innlegg i et emne Problem med oppstart av Windows 10   

  Etter litt leting fant jeg ut at Windows hadde laget en skillevegg (system partition) på begge harddiskene mine. Tror det var dette som forvirret systemet når det skulle boote opp. 
   
  Skilleveggen er slettet på HDD'en, og nå virker det som at alt er som det skal.
   
  Tråden kan avsluttes. 
   
  - Fredrik
  • 0
 19. pijano la til et innlegg i et emne Problem med oppstart av Windows 10   

  Hei.
  Koble til harddisken igjen (snurredisken), start opp rett i BIOS / UEFI.
  Pass da på at SSD-disken (som OS-et er på) står som første bootvalg + som første harddisk i lista.
  Se om det hjelper.
  Jeg vet ikke om det er tilfelle lenger, og hvor gammelt hovedkort du har, men når man skulle ha OS på SSD, så måtte en sørge for å koble den til Sata-kobling 1 eller 2, så andre harddisker / DVD-brenner etc. på nr 3 osv.
  • 0
 20. domben la til et emne i PC-hjelp   

  Problem med oppstart av Windows 10
  Hei. 
  Har et problem med booting av W10 på datamaskinen min. Dette er casen:
   
  Datamaskinen består av en SSD og en HDD. Som de fleste har jeg Windows 10 installert på SSD'en, og de større filene som spill etc, er lagret på HDD'en. 
   
  Det som skjer når jeg skrur på datamaskinen er at den går i en blåskjerm, hvor datamaskinen forteller meg at den mangler nødvendige komponenter for å starte maskinen. Den sier også at den ikke finner Windows 10. (Som basically da er feilen)
   
  Men, når jeg da skrur av datamaskinen å kobler ut HDD'en (som ikke har noe med Windows og gjøre), for så og skru den på igjen, DA booter Windows og datamaskinen fungerer som den skal. 
   
  Kan noen forklare meg hvordan dette kan ordnes? Er utrulig frustrerende at jeg ikke kan ha HDD'en koblet til maskinen for at den skal starte. 
   
  Takker på forhånd for svar. 
   
  - Fredrik
  • 2 svar
  • visninger
 21. matbadfl la til et innlegg i et emne Gjenoppretning.   

  Amistrasjonen

  138 besøk ikke så verst hadde emnet ikke vert så aktuelt hadde det blitt mange ganger lavere, hvorfor bryr jeg meg? Du har helt rett det er ikke et problem for meg i hele tatt har også nevnt det før i min post men overgang for mange av brukerne så er der kommet et helt nytt System Win10.

  Mulig du ikke har oppdaget det selv, der er utrolig stor forskjell fra bruken av XP. 8.0. 8.1 Microsoft har jo selv sagt dette, programmet var ikke ferdig da det ble sluppet, mange feil alle hoppa på det, var Gratis også og vi Nordmenn er helt ekstreme bare det er gratis det vet du også. Tror du har lest om tvangstilstand.

  Noen ble tvunget over uten og ha noe valg, jeg sa vent og jeg venta til siste slutt tror dette var lurt, Gjenopprett var nok i starten min Redning og det funka det, jeg gjøre av uvitenhet Brøler så det holdt, landa på beina som katta og bestemte meg for dette er fremtiden Win10 har jeg tro på er nok sta, det er alder som er grunn for det.

  Har du læst min post nei tror ikke det Sorry, i dag kan jeg faktisk droppe Gjenopprett og gjør det snart også fordi at Microsoft i dag er lang bedre in sitt rykte jeg trenger det ikke mere.

  Fortell meg da hvorfor skriv jeg her, fordi folk vil tilbake der dem var 8.1 dem tviholder på Win7 og forstår dem godt, du som er i Administrasjonen vet godt hvilke bagateller vi snakker om for du er ikke ny på Win10. Oppdateringer feiler låsing av computer etc.

  Der er fortsatt mange som sliter, et helt nytt System, hvordan det med  Vedlikehold, hvordan med Rydding, hvordan med Opp Bakk, kjøre med 2 Virus program, Iso fil hva er det? Re-inntall hva nytte tror du dette Forum gjør masse uten det hadde vi tapt alle mann, her kan vi gi råd, her kan vi feile også og det har jeg tydelig gjort fordi jeg tok opp emnet. Og begriper ikke at 138 har giddet og være innom.

  (For min egen del, tror jeg at jeg kan telle på én hånd hvor mange ganger jeg har benyttet denne funksjonen i Windows.)    Flott da er vi enig da. 

  (Når et "problem" oppstår er det ikke nødvendigvis den beste løsningen å rulle tilbake til forrige gjenopprettingspunkt.)   
  Jeg kjøper den også nu setter jeg punkt gammal vane bruker dem ikke kan ikke huske siste gang behovet var der.

  Men hva kan vi gjøre bedre med 138 seere må da der være noen som har en ide.

  Malware vi har jo Defender ikke alle har det, jeg måtte fjerne den fordi Printeren ikke klarte jobben feilen var ikke Printeren men Defender, dette har jeg svart på også det står lengre oppe, men når folk av gammal vane legg inn flere Virusprogram så blir der krangel. Man kan krangle med et også, (Spør kjerringa) Mendet går over. Å Takk for det.

  (Som du selv sier, Windows har ikke nødvendigvis forutsetninger for å vite når et gjenopprettingspunkt bør opprettes - og det er ikke sikkert at du vet heller.)    
  Du har rett jeg la mine egne punkt og det funka også jeg var ny på Win10 i dag vet jeg ikke om jeg gidder mere.

  Nå har ikke jeg den erfaring som du har derfor er jeg her, kan jo hatt flaks mulig og tro på det jeg gjør mulig det også.

  (Har du så store ytelses- og malwareproblemer som det kan virke som du har, vil jeg i likhet med Alexander over her, anbefale deg en ny, ren installasjon av Windows / tilbakestilling - slik at du blir kvitt alt og kan starte på nytt.)

  Helt enig den oppgaven har jeg vert nøt til flere gange Faktisk en flott Gave fra Microsoft uten kunne dem pakka ryggsekken og forlatt programmet Ren innstall ikke for meg selv noe problem men for andre, lidt jobb er det jo, det med bacopp + lagringsplass er nok ikke ukjent dette heller for flere ja ikke for meg har man vert med fra 98 så sitter der en del ser du.

  Til slutt vil jeg gjerne trekke frem noen nyttige artikler vi har publisert her på ITpro, som jeg mener du vil ha nytte av å lese. 

  Er Windows Defender tilstrekkelig i Windows 10? ( Dette er fult tilstrekkelig er mitt svar) bare avstanden 40 cm fra nesa og inn til skjermen kan være problemet.
          Er det nødvendig å "renske" Windows Registry? (Både ja og nei CCleaner er ikke noe dårlig program

   men kanskje du bør vite hva du gjør)
           Antivirusprogram er bare et tillegg til sunn fornuft  (Helt klart derfor er Defender mer en nok)

           Nå hopper jeg av men Takker fortsatt om der kommer noe på banen, retter også en Takk til Dere som har deltatt.
          matbadfl
  • 0
 22. Martin Aleksander la til et innlegg i et emne Gjenoppretning.   

  Jeg må si jeg er litt overrasket over din tilsynelatende avhengighet av å bruke Gjenopprettingsalternativet i Windows. For min egen del, tror jeg at jeg kan telle på én hånd hvor mange ganger jeg har benyttet denne funksjonen i Windows. 
  Når et "problem" oppstår er det ikke nødvendigvis den beste løsningen å rulle tilbake til forrige gjenopprettingspunkt. Har du malware på datamaskinen, kan dette ha ligget i dvale en stund før det blir aktivert og gjør skade på ditt system. 
  Som du selv sier, Windows har ikke nødvendigvis forutsetninger for å vite når et gjenopprettingspunkt bør opprettes - og det er ikke sikkert at du vet heller. Min mening er at et gjenopprettingspunkt bør opprettes så nær en "clean install" som mulig - og ikke være en ukentlig rutine eller sikkerhetsnett for deg. 
  Har du så store ytelses- og malwareproblemer som det kan virke som du har, vil jeg i likhet med Alexander over her, anbefale deg en ny, ren installasjon av Windows / tilbakestilling - slik at du blir kvitt alt og kan starte på nytt. Pass da på at du har backup av viktige dokumenter og filer - dette bør du allerede ha plassert i en skyløsning som OneDrive, Google Drive eller Dropbox. 
  Til slutt vil jeg gjerne trekke frem noen nyttige artikler vi har publisert her på ITpro, som jeg mener du vil ha nytte av å lese. 
  Er Windows Defender tilstrekkelig i Windows 10? Er det nødvendig å "renske" Windows Registry?Antivirusprogram er bare et tillegg til sunn fornuft
  • 0
 23. matbadfl la til et innlegg i et emne Gjenoppretning.   

  Alexsolaat

  Det som er så fint på dette Forum, her kan man stille et spørsmål, og emne er tydelig interesant etter som 111 alt har vert og titta på, at jeg sitter med 3 maskiner alle har tatt Gjenopprett i dag og vellykka også, og som nevnt før Tredieparts programvare kan være årsak?

  Om jeg har 3 program som sikkert ikke Microsoft liker så ok, dem bare sover under Gjenoppretning og dem vil jeg ha, bruker Betdefinder Betalt det ble slik på grunn av feil på Defender som nå er rettet.

  Sitter med en maskin her til en Venn av meg, hvorfor bry seg med den egentlig? Jo slik er det man støtter hverandre, at der var feil helt klart, sjekka maskina tok opprydding fjerna det han ikke trengte, tok Opp - bakk så klart, deaktiverte 2 program mistanker Tredieparts, fjerna et virus program treng ikke 2.

  Sjekka oppdatering helt ok 1803 er på plass, hva med Gjenopprett bruker du det, nei hva er det? Et fåtall bryr seg med dette sette et punkt når maskina er optimalt hvem gjør det, jo jeg gjør dette.

  Feil Microsoft gjør jo det ja vel men stoler ikke på dem dei vet jo ikke maskinas tilstand når punktet setts?
  Tok en Skanning først, så Gjenopprett å det ble feil 0x80070005 sjekka lidt rundt, rep av Word den er ok, burte jeg ta Ren innstallering nei lot det være, var det dumt?

  Og spørsmålet hva med Apper eks App Store har dem rent mel i posen? Alt går jo i Apper nå for tiden. Er lidt usikker her? Og hvordan?

  Hvordan er computeren nå, jo Takk jobber normalt den er Rask også og der er jeg nå. Brukeren kan bare rusle videre men finner jeg en løsning så kom igjen.

  Er der noen som har et tips på veien videre .Takker jeg for dette, er jeg den eneste med dette problem nei?      Er det noe en vanlig bruker som har anskaffa seg Win 10 bør kunne nei?      En Gjenoppretning ja og tanken er flott fordi alle kan gjøre feil også jeg, skulle hatt det på Kjerringa også men etter mange år er det for sent..

  Om ikke jeg er berørt av dette er i seg selv sagt flott men vi kan ikke bare feie det over eller under et teppe og si kjør videre noe må da gjøres, og Win10 er for alle mener Microsoft tar jeg feil her nei.     Ha en fin dag allesammen

  matbadfl


   
  • 0
 24. matbadfl la til et innlegg i et emne Gjenoppretning.   

  Alexsolaat flott du svarte er nok enig med deg i dette du skriv, etter alle besøk jeg har fått hele 80 så er det tydelig at der er interesse, for meg  det du kom med er godt kjent, dette er mere i retning av, kan ting kan det gjøres bedre dette er ofte et spørsmål som blir reist.

  Ideen er jo flott kan ikke si annet, hvorfor ikke jeg trenger det mere og ytterst sjeldent også er vel fordi jeg passer oppdateringer, vedlikehold, vet hva jeg laster ned, kan kanskje lidt mer computer en flere av dem vanlige Brukere.

  Win10 er Bra men det er et helt nytt System og bryter nok lidt med XP, å 8.1  det kan skape lidt forvirringer, lidt merkelig egentlig jeg får kontakt stikk innom noen og dem spør kan du hjelpe meg, hvor starter jeg? Ofte en Gjenoppretning i dem fleste tilfelle går det feil, folk laster ned først og spør etterpå og dette liker ikke Microsoft.

  I dem fleste tilfelle ruller computeren videre ble lidt bedre ja og så kjøre dem videre til det stopper, folk burte tenke seg om minst 2 gange før dem laster ned, der er så mye skitt i dag som skaper problemer, mitt svar det er ikke Mocrosoft sitt problem nei og ofte snakker vi om Tredieparts programvare.

  Jeg seier ikke fjern Gjenoppretning den er flott, men kunne der tilføyes en advarsel som fortalte Brukeren hør her nå er du på Skråplanet, da har dem fått en advarsel da er det opp til den enkelte Bruker selv, Microsoft løser dette enkelt i dag bruk våre programvare ferdig med det.

  Dette godtar jeg ikke helt som nevnt jeg har 3 program akter å beholde dem, slår dem gjerne av eller pauser dem dette går fint, nå er det ikke alle som kan fjerne det som lastes ned og da oppstår der en feil, noen kan være utrolig stridige også og fjerne der er program for dette vet det men det er ikke Gull alt som glimter.

  Tror ikke jeg skriv mere, dem som driv med Rep av computere skal også leve, og det er så om Geita har hoppa over bekken fordi gresset er grønnere med Win10 og oppdager nei det var dumt bedre før der dem kom fra før Win 8.1 så er ikke Microsoft enig og mange andre er ikke enig dem heller 8.1 lever til 2023 kjøper du ny computer er det nok i fleste tilfelle Win10 som går.

  Så svaret ditt var greit Alexsolaat og tror lenka di kan vøre nyttig for flere, jeg er bare ute etter kan ting gjøres bedre, mitt svar er ja.

  Nyt sommeren mens den er der her jeg er har vi den hele året. Ha det godt og Takk for dit svar.

  matbadfl

  • 0
 25. alexsolaat la til et innlegg i et emne Gjenoppretning.   

  Jeg vet ikke helt hva vi kan gjøre for å please deg opp her, men mitt stalltips er å bruke et rent medie for å kjøre en restore;
  https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
  Det er rimelig effektivt.
  • 0