Aktivitetsstrøm

Aktivitetsstrøm

 1. cloud2 la til et emne i Hvor skal jeg poste?   

  android
  hei!
  har noen spørsmål jeg håper noen kan besvare.
  På samsung galaxy - finnes lagringsmuligheter for SD kort. Hva vil lagres på dette kortet? Lagres meldinger (innhold), kontakter, bilder osv? Hva skal til for å hente ut dette?Om en sletter meldinger på samsung galaxy - vil disse forsvinne fra både telefonen og kortet? Hvis ikke: hva skal til for at en skal kunne gjennopprette slettede data? Hvem kan evt gjøre dette? Kan jeg gjøre dette på pappa sin telefon til tross for at jeg ikke er eier? Antar samsung også har noe cloud system - hva lagres her? Om jeg har tilgang til en annens konto, dvs at jeg har brukernavn og passord - kan jeg gå inn dit uten at han får beskjed om at jeg logger inn? Hvor lenge kan typisk meldinger og innhold og telefonanrop ligge lagret i systemer? Om en ikke har mer dataplass (gb) tilgjengelig - vil en da overskride tidligere data som eksempelvis meldinger?  I tillegg lurer jeg på om en kan logge på samsung cloud via pc? er det mulig å gjøre dette uten at eier blir varslet om påloggingsforsøk (innlogging)?  Om en ikke gjennoppretter slettet data som bilder, videoer, meldinge på en samsung telefon på en måned (en viss tid) - vil dette da bli overskredet med ny data? er det slik at jo lengre tid det går og jo mer og ny data som lagres, jo vanskeligere vil det være å gjenopprette (hente opp) eldre data på telefonen?  Om en skal gjenopprette data på en samsung - må denne være koblet til pc og en må ha skjermkode, eller kan en utføre dette uten å ha mobilen koblet til pc og uten å kunne skjermkoden?  
  • 0 svar
  • visninger
 2. The Crusher la til et innlegg i et emne Ikke mulig å endre innlegg   

  Er Casebuild  tråden jeg har, skulle opptaterer første post med mer info. Testet fra flere enheter og nettlesere,med samme resultat. 
   
  Om jeg ikke husker helt feil, oppdaget jeg det etter jeg ble VIP istedet for moderator, men er jo en stund siden jeg var innom forumet, så kan ta feil
  • 0
 3. pijano la til et innlegg i et emne Ikke mulig å endre innlegg   

  Hei.
  Er det denne tråden her: http://itpro.no/supportforum/index.php?/topic/83812-usb-deling-til-vm-hyperv/ ?
  Jeg testet å endre det, og fikk ingen feilmelding.
  Prøv å slette cache.
  Om ingen bedring, kanskje Martin eller Alexander har en idé her?
  • 0
 4. The Crusher la til et emne i Forumhjelp   

  Ikke mulig å endre innlegg
  Hei.
   
  Prøver å endre et av hovedinnleggene i en tråd jeg har laget, og får en feilkode "EX2"
  Hva forusaker dette?
  • 2 svar
  • visninger
 5. The Crusher la til et innlegg i et emne USb deling til VM - HyperV   

  Løsningen ble et 3.parts program, USB network gate. Bruker foreløpig bare trial av den, siden den koster shorta.. Usb deling over RDP fungerte kun på minnepenner, mens dette programmet lot meg velge en usb enhet og dele den, både via porter og via rdp connection.
   
  Om noen av dere kommer over en vesentlig mye billigere løsning, freeware eller tilsvarende, send en link
  • 1
 6. tundra la til et innlegg i et emne Utilgjengelig trådløst nettverk   

  Hei Knut.
  Nei, han "luringen" jeg leier av kontaktet Canal Digital og sa at det ikke var noe problem, og der gikk oppfølgingen av deres egen konstatering av problemer rett i dass! Dermed er det fortsatt et-eller-annet med nettet inn til huset, og Canal Digital gjør jo selvsagt ingenting uten at noen sparker dem på et strategisk sted! Så der står saken hva det angår, men som du har fått med deg så virker det meste tilsynelatende greit, NÅ!
  Ellers takk for god hjelp fra ITpro, igjen.  Ha en fortsatt god sommer,
  vennlig hilsen,
  "tundra"
  • 0
 7. Knutazz la til et innlegg i et emne Utilgjengelig trådløst nettverk   

  Så fint at du fant en løsning på disse nettverkeproblemene dine til slutt, foresten klarte Canal Digital å finne noen feil mens de var hos deg sist uke?
  • 0
 8. Pmascler la til et innlegg i et emne Redde bilder ved hjelp av Recuva   

  As i know , to save lost photos from Samsung , using this tool is an effective method , thanks for your sharing ,
  • 0
 9. tundra la til et innlegg i et emne Utilgjengelig trådløst nettverk   

  Hei "pijano".  Takker for svar, men hadde prøvet de det du nevnte, men saken var at det ikke kom opp "nettverk i nærheten" tilgjengelig som mulighet for å klikke meg på! Det er jeg jo kjent med fra de andre pc-ene i huset, men ikke på den! Hadde kjørt cd-en som fulgte med også når jeg fikk det nye kortet, men kjørte det igjen og klikket meg på som administrator på exe-filen, da kom de vanlige påloggingsalternativene til syne!! Nu er alt frid och fryd! Nå har jeg ca 60 Mbs ned, og ca. 20 Mbs opp, 7 ping! Klager ikke på det. Anyway, takker for svar og ha en fortsatt fin sommer!  "tundra"
   
  • 0
 10. pijano la til et innlegg i et emne Utilgjengelig trådløst nettverk   

  Hei.
  Ettersom du har et nytt nettverkskort, så må det settes opp på nytt for å koble til husvertens nett, med passord og det hele.
  Du vil alltid se andre tilgjengelige nett i nærheten, men kobles ikke til noe, før du gjør det selv.
  Klikk på ikonet nede, velg det nettverket som du vet er husvertens, pass på at det haket for at det skal huske nettverket / eller alltid skal koble til, så skriver du inn passordet.
  Hvis ikke det fungerer, høyreklikk på samme ikon, velg. "Feilsøk problemer", og la PC-en fikse selv.
  Hvis det fortsatt ikke fungerer, fulgte det med en driver-CD med nettverkskortet? Windows 10 har nok drivere til de fleste, men kjør installering via CD-en, så du får installert driverne korrekt.
   
  • 0
 11. tundra la til et emne i Bredbånd og Internettdeling   

  Utilgjengelig trådløst nettverk
  Hei. Plutselig fikk jeg et, for meg, nytt "symbol" nede i høyre hjørne på skjermen på min stasjonær-pc! Og med det fulgte at jeg ikke "kom på nett"! Symbolet skal vise tilkobling til "ethernett", noe jeg knapt visste om, og aldri har vært tilkoblet, da jeg alltid bare har hatt, og har, trådløst nett via husverten helt legalt med passord og det hele! Det rare er at jeg sitter ved siden av den stasjonære med en bærbar pc som ikke har det samme problemet, alltid koblet til det samme nettverket! Hastigheten på den stasjonære pc-en, både ved ned og opplasting var noe tregere enn de bærbare så jeg kjøpte et nytt nettverkskort for å evt. kunne forbedre dette og evt. løse problemet med at jeg ikke kommer på nett, men det hjalp ingen ting.  Har prøvet de tingene jeg tror har vært mulige, men får stadig beskjed om:  "Du er ikke tilkoblet noen nettverk." Kan noen være snill å hjelpe meg? På forhånd takk for mulig hjelp, "tundra".
  • 4 svar
  • visninger
 12. lornam la til et innlegg i et emne Iphone SE viser ikke tidspunkt og dato for hver eneste sms   

  Fant ut av det selv her:
  http://www.applehjelp.no/eplekart/ios-7/
  • 0
 13. lornam la til et emne i Mobiltelefoner   

  Iphone SE viser ikke tidspunkt og dato for hver eneste sms
  Den viser ikke tidspunkt og dato for hver eneste sms. Kun for hver dag. Er det mulig å endre slik at den viser for hver eneste sms? 
  • 1 svar
  • visninger
 14. alexsolaat la til et innlegg i et emne USB-C - hva er det med denne porten?   

  Hei,
  Dette er en av de mange grunnene til at blant annet Surface ikke leveres med USB-C. Det er mange forskjellige standarder, selv om det er en og samme plugg. Det jeg vil anbefale deg, er å se om du finner en USB-C dockingstasjon. Dersom du finner en som passer for din maskin, vil dette løse både IO samt ladeproblemene du opplever nå.
  Det koster noe mer enn bare en slik adapter, men til gjengjeld langt bedre og funksjonell.
  • 0
 15. llars la til et innlegg i et emne Endre opprettelsesdato på video   

  Jeg kan føye til et lite triks for å få videoene riktig plassert etterpå i ipadden. Det viser seg at ved synkronisering via itunes så sjekkes ikke opprettet dato. Trikset for å få videoene med "riktig dato" riktig plassert på ipadden er å velge "Hidden" i nevnte program i forrige post og kjøre synkronisering. Da forsvinner videoene på ipadden. Når jeg deretter fjerner "Hidden"-avkryssingen og kjører synkronisering på nytt kommer videoene dit de skal datomessig.
  Flytting av videoene til en annen mappe midlertidig og tilbake vil selvfølgelig også funke.
  • 1
 16. llars la til et innlegg i et emne Endre opprettelsesdato på video   

  Jeg fant et lite gratis program Explorer2 Lite som faktisk gjør det jeg ber om. http://www.zabkat.com/x2lite.htm
  Valg "Workbench" og "Attributes".
  Det finnes også en pro-versjon som flere funksjoner, men det er masse "snacks" på Lite-versjonen også.
  Etter å ha sjekket det grundig i Norton og Norton insight tok jeg sjangsen på å innstallere. Testet pc-en grundig etterpå og alt virker greit.
  • 1
 17. llars la til et emne i Digital Film   

  Endre opprettelsesdato på video
  Jeg har endret tatt dato på en rekke scannede bilder og det gikk greit med programmet Bilder, men på videoer er det ikke det samme feltet som er aktuelt. Istedenfor "Tatt dato" er det " Opprettelsesdato" som er aktuell. 
  Problemet oppstår når jeg må konvertere videoen til nytt format, f.eks. fra avi eller mt2s til ipad mp4 format for å få den vist på ipad. Da får jeg konverteringsdatoen i opprettelsesdato og da kommer den helt feilsortert/plassert på ipadden eller i utforsker.
  Finnes det en enkel løsning/rimelig program?
  • 2 svar
  • visninger
 18. Kankserty la til et innlegg i et emne Redde bilder ved hjelp av Recuva   

  With Samsung Data Recovery you can restore lost Samsung photos  for 3-steps.
  Step 1 :connect your android device to your computer simply
  Step 2 :Install the Samsung Data Recovery on your computer.
  Step 3 :Start to retrieve deleted photos on Samsung 
  • 0
 19. The Crusher la til et emne i Virtualisering   

  USb deling til VM - HyperV
  Hei. 
   
  Har nå gått fra vmware til hyperv på server maskina, og har en virtuell winxp maskin jeg bruker til diagnose på bil. Tidligere har jeg benyttet meg av vpn og vmware sin remote console. Dette fungerte veldig bra med å dele usb enheter som var tilkoblet laptoper med serveren som stod hjemme. 
   
  Nå som jeg har gått over til hyperv, så har ikke consolen der noen muligheter til dette ser det ut til. 
  Så da blir litt spørsmål, hva slags software til remote connection er det som støtter både usb deling og winxp? 
   
  • 1 svar
  • visninger
 20. pijano la til et innlegg i et emne Google Chrome funker ikke, trenger hjelp   

  Takk for at du oppdaterte tråden din.
  Synd at du ikke fikk noe respons dog.
  • 0
 21. XGirl la til et innlegg i et emne Google Chrome funker ikke, trenger hjelp   

  Fikset det selv. Så glad å ha Chrome igjen.
  For dem som er nysgjerrig - det som har skjedd er klus med brukerkontoer på Google, som tillot meg ikke å installere Chrome, da bruker jeg /er pålogget på 5 av dem samtidig (bla. i jobb sammenheng). Jeg logget av fra alle kontoer og logget på den ene som er tydeligvis min hovedkonto på Google, da gikk installasjonen veldig kjapt...
  • 1
 22. XGirl la til et emne i Nettlesere   

  Google Chrome funker ikke, trenger hjelp
  Brukte Chrome en god stund, så begynte den for et par dager siden å ikke starte opp, men istedet generere mange chrome prosesser i task manager (oppgavebehandlig). Så startet den opp med store forsinkelser opp til 5-10 min (?) I dag mistet jeg tålmodighet da den ved mange forsøk startet ikke opp i det hele tatt. Avinstalerte den og tenkte å installere en ny versjon. Den ny nedlastede Chrome.exe filen åpner google sitt install vinduet, og sier at den laster ned men det skjer ikke noe framgang med den nedlastingen, usikker hvorfor. Skjønner ikke hva som skjer. Bruker Win 8.1.
  Forslag for løsning mottas med takk...
  Alternativt foreslå meg et annet trygt sted hvor jeg kan få/laste ned Chrome download pakke, som trenger ikke å bruke google sin installer (?) Gjerne en eldre versjon, ikke den nyeste...
  • 2 svar
  • visninger
 23. skarsk la til et emne i PC-hjelp   

  USB-C - hva er det med denne porten?
  Har kjøpt en ASUS Zen Book 3 12.5" med kun en USB-C port og medfølgende adapter for bare en USB3 og HDMI.
  Har prøvd endel adatere kjøpt her og på eBay, og felles for de er at når de er tilkoplet PC, så lader de ikke batteriet på PC'en. Løsningen synes å være at Pc'en burde hatt to USB-C porter slik som MacBook nå har fått?
  Noen som har erfaringer med problemet?
  • 1 svar
  • visninger
 24. lornam la til et innlegg i et emne Hvordan avinstallere Windows 10 Creators Update   

  Hei. Jeg avinstallerte, og gikk tilbake pga tipset om oppdateringer. Tusen takk.  
  • 0
 25. lornam la til et emne i Mobiltelefoner   

  Call recorder til Iphone som tar opp samtaler automatisk
  Nå har jeg lett overalt og i flere timer slik at jeg har vondt i øynene, jeg finner ikke. 
  Det jeg ser etter er følgende:
  - En call recorder som tar opp alle innkommende og utgående samtaler automatisk ( uten at jeg må inn på app og trykke på opptak ). Uten third party.
  - Bra lydkvalitet.
  - Ikke begrensninger hvor jeg kan lytte til kun første minutt. 
  - Betale en gang og ikke noe coins osv. Det gjør ikke noe om det er et årlig beløp. 
   
  • 0 svar
  • visninger