Gå til innhold


Bilde
- - - - -

[LØST] Acer Aspire 5553G HDMi tilkoplingsproblemer.


  • Vennligst logg inn for å svare.
3 svar til dette emnet

#1 Staindfan

Staindfan

    Nyansatt

  • Pip
  • 79 Innlegg:
  • System: Windows 7 Ultimate 64-bit

Skrevet 05 January 2012 - 16:02

Hei, jeg prøvde å kople til HDMi uttaket på min Acer Aspire 5553G til HDMi inntaket på min Pioneer VSX-921. Denne er koplet opp mot tv'en til HDMi inngangen der. Jeg får opp bildet fra pc'en men ikke lyden. Det fungerte helt fint når jeg koplet direkte til tv'en, men ikke gjennom receiveren. Jeg har forhørt meg på AVforum om det kunne være receiveren som var problemet, men det viser seg at det er pc'en sine innstillinger. Har Windows 7 Home Premium, og har stilt inn pc'en til optisk lydutgang. Finnes det noe mer jeg kan endre på for å få lyd?

#2 LMH1

LMH1

    Superbruker

  • PipPipPipPip
  • 3207 Innlegg:
  • System: Windows XP/Vista/win 7, Linux

Skrevet 05 January 2012 - 16:35

Du må velge:

Postet bilde

HDMI utgangen hvis du ønsker å få lyd ut der. Nå er bilde kun eksempel muligens ATI/Nvidia driverne har egne instillinger, sjekk også der i tilfelle.

Dette innlegget er endret av LMH1: 05 January 2012 - 16:36


#3 pijano

pijano

    Superbruker

  • 3850 Innlegg:
  • System: Windows
  • Kjernekompetanse:PC-hjelp

Skrevet 05 January 2012 - 16:37

Sett HDMI-lyd som standard lydutgang:

Postet bilde

LMH1 kom meg i forkjøpet :)

Dette innlegget er endret av pijano: 05 January 2012 - 16:38


#4 Staindfan

Staindfan

    Nyansatt

  • Trådstarter
  • Pip
  • 79 Innlegg:
  • System: Windows 7 Ultimate 64-bit

Skrevet 05 January 2012 - 17:26

Ok tusen takk dere:) Den dukket ikke opp med det første, men etter å ha venta mye lenger, så kom den endelig opp. Nå er det lyd på receiveren og youtube på tv'en;)Nice!




0 bruker(e) leser dette emnet

0 brukere, 0 gjester, 0 anonyme brukere