Gå til innhold


Bilde
- - - - -

[LØST] Feil på siden?


  • Vennligst logg inn for å svare.
9 svar til dette emnet

#1 yuanita

yuanita

    Nyansatt

  • Pip
  • 16 Innlegg:
  • System: windows vista

Skrevet 13 January 2010 - 01:17

Hei,hvorfor får jeg " feil på siden"her på itpro? Gul trekant nederst til venstre.

Dette innlegget er endret av Stian M.: 13 January 2010 - 13:56
Flyttet til "kommentarer og forslag"

  • 0

#2 Nicwillu

Nicwillu

    Superbruker

  • 1090 Innlegg:
  • System: Windows 7 Ultimate 64-bit

Skrevet 13 January 2010 - 08:52

Uhmm.. det er ikke noe gul trekant nå lenger ivertfall som jeg kan se

Dette innlegget er endret av nicowill: 13 January 2010 - 15:47

  • 0

#3 Stian

Stian

    Superbruker

  • 2521 Innlegg:

Skrevet 13 January 2010 - 12:40

Dette kan skyldes en feil HTML-formatering på siden du befinner deg på. Selv ser jeg ikke noe til denne meldingen nå, men om noen for eksempel har publisert en artikkel og glemt å avslutte en HTML-kode, vil feilmeldingen dukke opp.
  • 0

#4 yuanita

yuanita

    Nyansatt

  • Trådstarter
  • Pip
  • 16 Innlegg:
  • System: windows vista

Skrevet 13 January 2010 - 15:40

Dette kan skyldes en feil HTML-formatering på siden du befinner deg på. Selv ser jeg ikke noe til denne meldingen nå, men om noen for eksempel har publisert en artikkel og glemt å avslutte en HTML-kode, vil feilmeldingen dukke opp.


Hmmm,får feil på alle sider på itpro jeg da....
  • 0

#5 Nicwillu

Nicwillu

    Superbruker

  • 1090 Innlegg:
  • System: Windows 7 Ultimate 64-bit

Skrevet 13 January 2010 - 15:48

Hmmm,får feil på alle sider på itpro jeg da....


Hvilken internett-browser bruker du? Kan hend at du bruker en beta-versjon som ikke er fullt utviklet og kan inneholde små feil
  • 0

#6 yuanita

yuanita

    Nyansatt

  • Trådstarter
  • Pip
  • 16 Innlegg:
  • System: windows vista

Skrevet 13 January 2010 - 16:05

Hvilken internett-browser bruker du? Kan hend at du bruker en beta-versjon som ikke er fullt utviklet og kan inneholde små feil


IE
  • 0

#7 Klykken

Klykken

    Hardware Man

  • 13900 Innlegg:
  • System: Windows 7 HP/Pro 64-bit
  • Kjernekompetanse:Maskinvare

Skrevet 13 January 2010 - 16:52

Postet bilde

Dette viser IE hos meg.

Får du ikke brukt sidene på grunn av dette, yuanita?
  • 0

#8 yuanita

yuanita

    Nyansatt

  • Trådstarter
  • Pip
  • 16 Innlegg:
  • System: windows vista

Skrevet 14 January 2010 - 14:49

Hei igjen.Bruker IE8.Har ikke problemer med å få brukt sidene,men lurer på hvorfor det er slik her på itpro,og enkelte andre nettsider.
  • 0

#9 yuanita

yuanita

    Nyansatt

  • Trådstarter
  • Pip
  • 16 Innlegg:
  • System: windows vista

Skrevet 29 January 2010 - 19:18

Hei igjen.Bruker IE8.Har ikke problemer med å få brukt sidene,men lurer på hvorfor det er slik her på itpro,og enkelte andre nettsider.



Ingen feil på sidene nå,altså ingen gul trekant.Hjalp kansje med oppgradert forum :rolleyes:
  • 0

#10 Martin Aleksander

Martin Aleksander

    Daglig leder

  • 4379 Innlegg:
  • System: Windows 7

Skrevet 30 January 2010 - 00:19

Godt mulig at forumoppgraderingen har løst "problemet" ja.. :) 

Selv om Internett Explorer viser "Feil på siden", er det ikke alltid kritisk. 
  • 0




0 bruker(e) leser dette emnet

0 brukere, 0 gjester, 0 anonyme brukere