Rettigheter

Opphavsrettigheter

Materialet på dette nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Det er lagt ut for at du skal kunne lese det på skjerm. Enhver eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring utover dette bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov eller tillatt som angitt nedenfor.

Republisering tillatt

Republisering av materiell publisert på ITpro.no (herunder nyheter, artikler, guider og produkttester) er tillatt i sin helhet når følgende kriterier følges:

  1. Rett over eller under ingress skal kilde og original forfatter angis. Eksempel:
    Kilde: ITpro.no av [forfatter].
  2. Kilde skal gjentas nederst i artikkelen.

Dette kan gjøres uten å ta kontakt med redaksjonen. Republisering av materiell ut over overnevnte må avtales spesielt. Ta kontakt for tillatelse.

Innsendt materiale

På vårt nettsted kan du som leser også bidra med dine artikler. Alle innsendte artikler blir gjennomgått av redaksjonen og kvalitetssikret før en eventuell publisering. Ved innsendelse av materiale via bidragsskjema eller epost, vil eierskapet overføres til ITpro, men ditt navn vil alltid bli henvist til, så lenge dette er ønskelig.

Supportforum

Innhold, herunder tekst, bilder og video, skrevet i vårt supportforum tilfaller nettstedet, og blir lagret på permanent basis.

Dersom du ikke ønsker å delta på nettstedet lenger, anbefaler vi følgende:

  1. Fjern all profilinformasjon du har skrevet inn (eksempelvis personlig informasjon og epostadresser)
  2. Logg ut av din brukerkonto, og ikke logg deg inn igjen.

ITpro sletter aldri brukerbidrag fra forumet, noe som innebærer at brukerne selv er ansvarlig for å ikke skrive sensitiv informasjon, eksempelvis adresser, epostadresser o.l. som kan linkes opp til deg personlig. I enkelte tilfeller kan vi fjerne slik informasjon på forespørsel, men vi sletter aldri samtlige av en brukers innlegg.

ITpro vil aldri selge, gi bort eller misbruke din epostadresse. Vi sender heller aldri ut unødvendig eposter gjennom forumet, med unntak av automatisk abonnement som brukerne selv kan velge å abonnere på.

 

Bildemateriell

Bildemateriell nedenfor kan fritt benyttes for å fremme produkter og tjenester som er omtalt på ITpro.no.

ITpro.no 150 x 150 pixler:

Vis terningkast 6, terningkast 5, terningkast 4, terningkast 3, terningkast 2, terningkast 1.

ITpro.no 250 x 250 pixler:

Vis terningkast 6, terningkast 5, terningkast 4, terningkast 3, terningkast 2, terningkast 1.