Gratis telefonsøk på mobilen

Jeg er en av de som holder de forskjellige telefonkatalog firmaene fra å gå konkurs. Og jeg er sikkert ikke alene.

Det hender fra tid til annen at jeg ikke rekker å ta telefonen, eller ikke vil ta telefonen av ulike grunner fordi det er et ukjent nummer.

Hvis man er i nærheten av en pc med internett er det kjapt og enkelt å sjekke f.eks telefonkatalogen.no hvem det er som har ringt. Men er du som meg så er du ikke ved en pc til alle døgnets tider.

For å gjøre en lang artikkel kort, så har jeg kommet over en wap side hvor du kan søke på nummer, navn, adresse, firma og en kart tjeneste men den vet jeg ikke om virker. I skrivende stund har jeg en T610, kan hende at kartet ikke støttes av min telefon.

Jeg har testet wap.nettkatalogen.no over 20 ganger og den har levert hver gang. Det beste er jo at du kan sitte å søke selv gratis, uten å måtte bruke 5,- kroner til fordi du skrev feil navn når du sende en sms til ett av de mange tlf søk nummrene.

Denne tjenesten anbefales til alle som bruker opplysningstjenester på mobilen.

Gå til wap.nettkatalogen.no

Jeg kommer nok aldri til å betale for et telefonsøk på sms igjen. Ihvertfall ikke så lenge denne tjenesten holder seg like stabil og oppdatert som jeg har opplevde da jeg testen den ut.