Gizmonsdag: PocketBook InkPad 3 Pro

Gizmonsdag: PocketBook InkPad 3 Pro

PocketBook er glade for å presentere PocketBook InkPad 3 Pro – den nye utgaven av 7.8tommer lesebrett, nå med vannbeskyttelse og Bluetooth. Disse nye funksjonene sammen med et elegant design, SMARTlight og lydutgang gjør den nye modellen av PocketBook til en skikkelig proff i utvalget av lesebrett

Den nye e-boken PocketBook InkPad 3 Pro leveres i bokstørrelse med en 7.8-inch E Ink Carta HD (1404 x 1872) skjerm med 300 DPI. Enhetens og skjermens utforming er gjort så lik den gjennomsnittlige trykte boken som mulig. Skal vi tro produsenten vil PocketBook InkPad 3 la deg glemme at du leser fra et lesebrett.

Ikke bare for lesere, men også for lyttere

PocketBook InkPad 3 Pro er skapt for å maksimere mulighetene for hver bruker, du kan ikke bare lese bøker, men også lytte til dem. Enheten leveres nemlig med mikro USB lydadapter og Bluetooth trådløs tilkobling. Lesebrettet støtter de to mest populære lydformatene mp3 og m4b så du kan lytte til og bokmerke dine favoritt lydbøker hvor som helst. Eller bare lytte til musikk mens du leser!
En annen nyttig funksjon PocketBook InkPad 3 Pro har som det er verdt å nevne er tekst-til-tale, som gjør lesebrettet ditt til en virkelig historieforteller. Takket være tekst-til-tale kan enheten din konvertere teksten på lesebrettet til tale og lese høyt fra enhver tekstfil i lesebrettets bibliotek. Glimrende for Martin når han vil ha opplest tekster fra undertegnede mens han chopper middagen på kjøkkenet.

Batteri og sånt

Et batteri på 1900 mAh sørger for uker med bruk uten opplading. Lesebrettets interne minne er 16 GB og skal kunne holde bibliotek på mer enn 3000 bøker. PocketBook InkPad 3 Pro støtter 19 bok- og 4 grafiske formater (JPEG, BMP, PNG og TIFF). Samtlige skal enkelt kunne lastes ned til lesebrettet takket være innebygget Wi-Fi og online tjenester: Dropbox, Send-to-PocketBook og PocketBook Cloud. Desverre er ikke OneDrive på plass i denne runden. …enda.
I tillegg forenkler forhåndsinstallerte Abbyy Lingvo ordbøker med 24 språk-kombinasjoner ikke bare lesing og oversetting av utenlandsk litteratur, men det gjør også PocketBook InkPad 3 Pro til en genial assistent på reise!

Mens vi snakker om reise:
Du kan trygt nyte lesing hvor som helst med PocketBook InkPad 3 Pro: ligge i badekaret eller ved bassenget, på stranda eller til og med i Bergen (regnet). Enheten er levert med et belegg som beskytter den interne elektronikken mot potensiell eksponering for fukt eller væske og er Med IPX8 godjkent.
Hvem har vel ikke lyst å lese en bok på opp til 2 meter dybde i opp til 60 minutter uten skadevirkninger? Skader på enheten altså. Leseren kan være så-som-så.

Støttede bokformater ja. Det kunne jo vært greit å tatt med; E-bokformater (uten konvertering) ACSM, CBR, CBZ, CHM, DJVU, DOC, DOCX, EPUB, EPUB(DRM), FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PDF (DRM), PRC, RTF, TXT