Gizmonsdag: Ring Door View Cam

Gizmonsdag: Ring Door View Cam

Et endelig våpen mot Ring-på-spring kan ikke stoppe en verdig Gizmonsdag!

Blokk, leiligheter eller hybler med felles inngang? Ring Door View Cam er en trådløs videodørklokke som erstatter det tradisjonelle kikkhullet til et smart sikkerhetsprodukt, eller registrerer drittungene i blokken som løper etter å ha banket på.

Det trådløse video-kikkhullet forvandler eksisterende kompatibelt kikkhull til et smart sikkerhetsprodukt. Ring Door View Cam monteres i eksisterende kikkhull og krever ingen boring eller permanente modifiseringer av døren.

Ring Door View Cam har bevegelsessensor , toveis samtalefunksjonalitet, 1080 HD video, et avtakbart oppladbart batteri, bankevarsler, personvernssoner og nattkamera. Perfekt for ett hvilket som helst hjem med eksisterende kompatibelt kikkhull, spesielt leiligheter og hybler.

Designet av samme team som gjenoppfant den tradisjonelle dørklokka, Door View Cam forbedrer funksjonene til kikkhullet vi alle kjenner til og gir en rimelig og effektiv sikkerhet til hjemmet. Ved å ta lærdom fra Rings første Ring Video Doorbell, har Ring bygget Door View Cam fra grunnen av og samtidig tatt hensyn til det faktum at folk bruker dører og dørklokker i blokker annerledes enn i eneboliger.

Produktet er allerede tilgjengelig for salg med en veiledende pris på 1999,-
Produktet finnes blant annet på Elkjøp, en fin måte å kunne beskue produktet før et eventuelt kjøp også.