Nå kan du snart angre dine sendte Facebook-meldinger

Nå kan du snart angre dine sendte Facebook-meldinger

Facebook kommer snart med «slett melding»-funksjon for meldingsappen Messenger, som lar deg angre og slette en melding i opp til 10 minutter etter at den er sendt.

Facebooks meldingsapp Messenger vil snart ha en funksjon som gjør det mulig å slette meldinger i opptil ti minutter etter at den er sendt, skriver nettstedet The Verge.

Nettstedet oppdaget den nye funksjonen i Facebooks liste over endringer i den ferskeste oppdateringen av iOS-appen.

Når den nye oppdateringen av appen kommer vil det være mulig å slette meldinger i opptil ti minutter etter at den er sendt. Dette vil gjelde vanlige meldinger, bilder og videoer som du har sendt via Messenger.

I dag er det mulig å slette meldinger, men dagens angrefunksjoner sletter bare meldingen for deg selv. Den som mottar meldingen, vil fortsatt kunne se den og ha den i sin historikk.

I oktober testet selskapet ut funksjonen. «Slett melding»-funksjonen har vært ventet i lang tid, etter Facebook innrømmet å ha slettet meldinger fra selskapets grunnlegger Mark Zuckerberg.

Avsløringen førte til at flere vanlige brukere har uttrykt et ønske om å få den samme muligheten som Zuckerberg.

Kommentarer