ITpro Giveaway: Pitaka Aramid Iphone-deksel

I samarbeid med Pitaka , gir vi bort noen helt rå Aramid-deksel til Iphone.

 

Vi er i sommermodus, og gir bort 10 Pitaka Aramid-deksler til Iphone 7/7+ – i samarbeid med Pitaka.

Dette er eksklusive mobildeksler som ikke selges i Norge. De fleste andre mobildeksler er laget av plastikk eller silikon, og kan se ganske billige ut. Noen er også laget av metall, som ofte blokkerer for signalene og veier for mye.

Dekslene fra Pitaka er svært tynne, lette og tåler ekstremt mye.

Hva er Aramid?

Aramid er en forkortelse for “aromatiske polyamider” – og er sterke, syntetiske fibre med høy ytelse. Aramidfibre er svært sterke, tåler høy temperatur og brukes hovedsaklig til tekniske formål som f.eks. bildekk og transportbånd, men også til arbeidsklær hvor brannsikring er viktig. Opprinnelig ble de utviklet for å bruke i luftfart eller militært utstyr.

Les mer om Aramid og historien på Pitaka’s hjemmesider.

Bli med i trekningen!

Det trekkes ut totalt 10 vinnere som får hver sitt Pitaka Aramid-deksel til Iphone 7/7+.

Alt du trenger å gjøre, er å melde deg på i trekningen, som foregår via Gleam.

Gå til konkurransen her! eller bruk det innebygde skjemaet under.

ITpro.no’s Giveaway-Slimmest & Thinnest iPhone 7/7+ Cases from PITAKA

Konkurranseregler: Konkurransen drives av løsning levert av Gleam. Når du velger å bli med i trekningen vil du bli bedt om enkle personopplysninger, som ditt navn og epostadresse. Dette er for å kunne kontakte deg om du trekkes ut som en vinner. Dine brukerdata blir behandlet konfidensielt, og vil ikke bli videreformidlet til øvrige tredjeparter. Representanter fra Pitaka og Gleam har tilgang til disse opplysningene under konkurranseperioden.

Dersom du blir trukket ut som vinner, vil vår partner Pitaka kontakte deg ved hjelp av din registrerte epostadresse, og det er derfor viktig at du forsikrer deg om at den oppgitte epostadressen er korrekt. Du vil bli bedt om å oppgi ytterligere informasjon, som adresse og telefonnummer, for å kunne få tilsendt premien. Om du ikke har besvart forsøk på å kontakte deg innen rimelig tid etter konkurransen slutt, vil din premie frafalle.

Vi gjør oppmerksom på at fraktkostnader kan tilkomme.

Kommentarer